biz tartıştık akşam sabah da regli oldum yüzünü görmek istemiyorum bir süre onun şimdi de arkadaşının restoranın dan bildiğin 2 tane havuç dogranmış makarna resmi attı bana ben dün ona kaç saat uğraşıp yemek yaptım master chef gibi beni eleştiriyor zıkkımın kökünü yesin inşallahDün bunu bende sorguladim oturdum ağladım. Dayanamadım eşimde anladı tabi ona da yansımış olduben böyle zorlanacağımi bilmiyodum tamam bekleyelim bekleyelim de bu süreç beklerken çok can yakıyor helede böyle negatif sonuç alınca... Benim reglim yaklasti aşırı duygusalim sende günündesin zaten ondan bu umutsuzluk karamsarlık.. üç beş gune toparlaniriz. Yeni döngüye yeni umutlarimiz olsun skma canını her şey takdiri ilahi... Ne yapsak ne etsek boş.. rabbim verecekse veriyor. Nasibimizde ne zamansa o zaman olacak yeri gelecek tabiki üzülecez ama bunu stres boyutuna getirmeden sonlandırmak önemli.. kendimiz için... Sabır diliyorum umut dolu günler diliyorum gebelik isteyen herkese
Şimdiye kadar her belirti vardı canım göğüs ucum bile sizliyordu. Hatta iki gün önce falanda regl sancılarım baskindi. Midem bulanıyor çabuk acikiyodum ama şuan hiç birşeyim yok göğüslerimde dolgunluk var sadece. Ben belirtilere de inanmıyorum kimyasal yaşadığımda vücudum her zamankinden farklıydı. Belirtiler falann.. başkasında o oldu bende de o olacak diye birsey de yok. O yüzden kendini dinlemekte mantıkli değilGeçen ay bende erken olmuştum canım Of bakalım hergün deli gibi yapıyoruz bu da yıpratıyor bizi sende belirti var mı akıntı bel ağrısı göğüs var ilk defa bu ay bilemedim bende
Gerçekten zor bır süreç Surdakı herkesı ınsan nasıl bu kadar ıyı anlayabılırse okadar anlıyosun 10 ağustos benımkıde belırtı vs hıcbısey umrumda olmuyor sadece sorguluyorum neden kolaylıkla olmuyor canım sıkılıuo ağlıyorum dun daha 21 hazıranda evlenen bır tandıgın hamıle oldugunu öğrendim öylecanım sıkıldıkı neden biliyo musunuz kıskanmak dehıl bu 8 ay 9 ay 1 yıl deneyıo okadar ısteyıp olmazken bazılarını hemen olması cok üzülüyorum ama allahın bır bıldıgı var dıyorum ama genede uzulmem gecmıyor cok zor cok heves ediyoruz cok istiyoruz coo üzülüyoruzDün bunu bende sorguladim oturdum ağladım. Dayanamadım eşimde anladı tabi ona da yansımış olduben böyle zorlanacağımi bilmiyodum tamam bekleyelim bekleyelim de bu süreç beklerken çok can yakıyor helede böyle negatif sonuç alınca... Benim reglim yaklasti aşırı duygusalim sende günündesin zaten ondan bu umutsuzluk karamsarlık.. üç beş gune toparlaniriz. Yeni döngüye yeni umutlarimiz olsun skma canını her şey takdiri ilahi... Ne yapsak ne etsek boş.. rabbim verecekse veriyor. Nasibimizde ne zamansa o zaman olacak yeri gelecek tabiki üzülecez ama bunu stres boyutuna getirmeden sonlandırmak önemli.. kendimiz için... Sabır diliyorum umut dolu günler diliyorum gebelik isteyen herkese
biz tartıştık akşam sabah da regli oldum yüzünü görmek istemiyorum bir süre onun şimdi de arkadaşının restoranın dan bildiğin 2 tane havuç dogranmış makarna resmi attı bana ben dün ona kaç saat uğraşıp yemek yaptım master chef gibi beni eleştiriyor zıkkımın kökünü yesin inşallah
En zoruda bu eslerimizle de aramız bozuluyor herseylerı gözümüze batıyor ama en cok ıhtıyacımız olan ve bızı anlayacak kısılee destek olacaklar onlar ne olursa olsun evını bırakma esıne sarılbiz tartıştık akşam sabah da regli oldum yüzünü görmek istemiyorum bir süre onun şimdi de arkadaşının restoranın dan bildiğin 2 tane havuç dogranmış makarna resmi attı bana ben dün ona kaç saat uğraşıp yemek yaptım master chef gibi beni eleştiriyor zıkkımın kökünü yesin inşallah
Emin ol burda hepimiz öyleyiz .. kıskançlık değil kendini sorguluyor insan sebepsizce.. işte rabbim nabimizi ne zaman verirse. Allah'ın gücüne gitmesin sorgulamamizda iyi değil ama bu bambaşka bir psikolojiymis.. Allah'ım hepimize sabırlar versin huzur versin kolaylıkla bekleyebilelim nasip edecegi güne kadarGerçekten zor bır süreç Surdakı herkesı ınsan nasıl bu kadar ıyı anlayabılırse okadar anlıyosun 10 ağustos benımkıde belırtı vs hıcbısey umrumda olmuyor sadece sorguluyorum neden kolaylıkla olmuyor canım sıkılıuo ağlıyorum dun daha 21 hazıranda evlenen bır tandıgın hamıle oldugunu öğrendim öylecanım sıkıldıkı neden biliyo musunuz kıskanmak dehıl bu 8 ay 9 ay 1 yıl deneyıo okadar ısteyıp olmazken bazılarını hemen olması cok üzülüyorum ama allahın bır bıldıgı var dıyorum ama genede uzulmem gecmıyor cok zor cok heves ediyoruz cok istiyoruz coo üzülüyoruz
en kötüsü ne biliyormusun kaç gündür namaz kılamıyorum ben Allaha bile küsüm ben hiç bişey yapmak istemiyorum bir köşe de uyuyup kalayım kimse bana dokunmasınGulucem gulemiyorum kuşumm yaa off canımsın boşver regl zamanı bize kimse dokunmasın helede gebelik istiyorsak ve bu ay da sonuç alamamissak.. biraz kafanı dinle bakalım ben her şeyden soğudum şuanda. Hiç bişey yapasim yok evde elim kolum bağlı resmen işlerim çok kalkıp yapamıyorum mod sıfır
Haklısın canım artık dediğin gibi ya kan tahlili ya da regli bekleyeceğiz hayırlısı olsun hepimiz içinŞimdiye kadar her belirti vardı canım göğüs ucum bile sizliyordu. Hatta iki gün önce falanda regl sancılarım baskindi. Midem bulanıyor çabuk acikiyodum ama şuan hiç birşeyim yok göğüslerimde dolgunluk var sadece. Ben belirtilere de inanmıyorum kimyasal yaşadığımda vücudum her zamankinden farklıydı. Belirtiler falann.. başkasında o oldu bende de o olacak diye birsey de yok. O yüzden kendini dinlemekte mantıkli değil
Hayır bak böyle de yapma.. her şey gebelik değil elbet olacaktır rabbim nasıp edecektir ama böyle konuşursan olacağı varsada Allah'ın gücüne gideren kötüsü ne biliyormusun kaç gündür namaz kılamıyorum ben Allaha bile küsüm ben hiç bişey yapmak istemiyorum bir köşe de uyuyup kalayım kimse bana dokunmasın
Canım senin çok şükür yumurtlama da adet olmada sorunun yok takip etmesende olur hatta dediğin gibi daha iyi bile olur stresini atarsın kafadanHer şeyi takip etmekten skildim inan ben öyle kafaya takan biri değilim ovulasyon testi kullanırdım onuda kolaylık açısından. Şimdi ondan da bıktım istemiyorum akışına bırakmayi düşünüyorum. Hayatımın merkezi olsun istemiyorum gebelik. Sanki böyle yapınca gebe kalmaktan başka bir isim yokmuş gibi hissediyorum öyle düşünmeye başladım bu da beni zamanla yoracagini düşünüyorum. Buraya bile girmicem. Olursa olur olmazsa olmaz boyutuna geçtim. 13 aydır istiyoruz belki de daha üç beş ay daha olmayacak bebeğim bunu bilemem akışına birakmak en doğrusu diyorum. Rabbim nasip etsin
Evett gün gün birde 5 dk 10 dk sonra çıkan sonuç da değil sonuçları kaset test de dahil güvenim yok artık adeti bekle geçsin kan vermek en garanti..Hayret ettim yani anında çıkan çizgiler insanların duygularıyla oynuyorlar Allahtan kimseye dememiştim kan vereyim oyle diodum varmis bi hayirSenın testlerinde koyulasmıstı nasıl oluyo ya
Amin kuzum amin tabiki öyle her şey nasip... Allah'ım nasibimiizi bize hayırlısıyla bağışlasınCanım senin çok şükür yumurtlama da adet olmada sorunun yok takip etmesende olur hatta dediğin gibi daha iyi bile olur stresini atarsın kafadan
Ben takip etmek zorundayım çünkü ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor polikistik sorunum var en güzeli fazla düşünmemek nasipte varsa illa olacak Rabbim kalbimiz yorulmadan göndersin miniklerimizi
Benimde hiç içimden gelmiyor mecburen zorlama yapıyorum en azından 2 3 kilo daha vermem lazım hormonlarımı etkiliyor benim kilolaray psikolojim bozuldu diyet miyet hak getire o yüzden hiç yazmıyorum orayaburaya da 2 3 gündür geldim biraz fikir alim diye yoksa cidden moralim hiç iyi değil ya
teşekkür ederim canım benim
sen nasılsın?
Hadi ya olsun canım önümüzdeki ay devam inşallahben regli oldum biraz önce
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay devam olucak inşallahKizlar merhaba bu testlere asla güvenmeyin varsa da çıkıyor yoksa da çıkıyor bugün sabaha kadar yaptığım bütün testler bariz pozitif kan verdim koca bir negatif.. garanti dediğimiz o pahalı test bile yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsun
Nasip canim ya artık 10 tane test siparis etmiştim geldi önümüzdeki aya artik reglm de gecmedi daha hayirlisi ile bi regl olayım daHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay devam olucak inşallah
Kızlar hayırlı geceler bıraz once lavobada afedersınız jel akıntı gıbı ama bıraz daha akıskan içinde nokta nokta cok kucuk kırmızılık gördüm hiç yaşayan varmı basıma ılk kez gelıyorAmin kuzum amin tabiki öyle her şey nasip... Allah'ım nasibimiizi bize hayırlısıyla bağışlasın
kız zaten bu karmaşıklık mahvediyo bizi ya. vallahi sürekli aman hamile olabilirim diye tetikte olmak vs çok yorucu yani. neyse bugünler de geçer diyelim ❤Benimde hiç içimden gelmiyor mecburen zorlama yapıyorum en azından 2 3 kilo daha vermem lazım hormonlarımı etkiliyor benim kilolar
Ruhen yorgun beynen yanmış kalben ümitli karmakarışık haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?