9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

biz tartıştık akşam sabah da regli oldum yüzünü görmek istemiyorum bir süre onun şimdi de arkadaşının restoranın dan bildiğin 2 tane havuç dogranmış makarna resmi attı bana ben dün ona kaç saat uğraşıp yemek yaptım master chef gibi beni eleştiriyor zıkkımın kökünü yesin inşallah

Geçen ay bende erken olmuştum canım Of bakalım hergün deli gibi yapıyoruz bu da yıpratıyor bizi sende belirti var mı akıntı bel ağrısı göğüs var ilk defa bu ay bilemedim bende
Şimdiye kadar her belirti vardı canım göğüs ucum bile sizliyordu. Hatta iki gün önce falanda regl sancılarım baskindi. Midem bulanıyor çabuk acikiyodum ama şuan hiç birşeyim yok göğüslerimde dolgunluk var sadece. Ben belirtilere de inanmıyorum kimyasal yaşadığımda vücudum her zamankinden farklıydı. Belirtiler falann.. başkasında o oldu bende de o olacak diye birsey de yok. O yüzden kendini dinlemekte mantıkli değil

Gerçekten zor bır süreç Surdakı herkesı ınsan nasıl bu kadar ıyı anlayabılırse okadar anlıyosun 10 ağustos benımkıde belırtı vs hıcbısey umrumda olmuyor sadece sorguluyorum neden kolaylıkla olmuyor canım sıkılıuo ağlıyorum dun daha 21 hazıranda evlenen bır tandıgın hamıle oldugunu öğrendim öylecanım sıkıldıkı neden biliyo musunuz kıskanmak dehıl bu 8 ay 9 ay 1 yıl deneyıo okadar ısteyıp olmazken bazılarını hemen olması cok üzülüyorum ama allahın bır bıldıgı var dıyorum ama genede uzulmem gecmıyor cok zor cok heves ediyoruz cok istiyoruz coo üzülüyoruz

Gulucem gulemiyorum kuşumm yaa off canımsın boşver regl zamanı bize kimse dokunmasın helede gebelik istiyorsak ve bu ay da sonuç alamamissak.. biraz kafanı dinle bakalım ben her şeyden soğudum şuanda. Hiç bişey yapasim yok evde elim kolum bağlı resmen işlerim çok kalkıp yapamıyorum mod sıfır

En zoruda bu eslerimizle de aramız bozuluyor herseylerı gözümüze batıyor ama en cok ıhtıyacımız olan ve bızı anlayacak kısılee destek olacaklar onlar ne olursa olsun evını bırakma esıne sarıl

Emin ol burda hepimiz öyleyiz .. kıskançlık değil kendini sorguluyor insan sebepsizce.. işte rabbim nabimizi ne zaman verirse. Allah'ın gücüne gitmesin sorgulamamizda iyi değil ama bu bambaşka bir psikolojiymis.. Allah'ım hepimize sabırlar versin huzur versin kolaylıkla bekleyebilelim nasip edecegi güne kadar

en kötüsü ne biliyormusun kaç gündür namaz kılamıyorum ben Allaha bile küsüm ben hiç bişey yapmak istemiyorum bir köşe de uyuyup kalayım kimse bana dokunmasın

Haklısın canım artık dediğin gibi ya kan tahlili ya da regli bekleyeceğiz hayırlısı olsun hepimiz için

en kötüsü ne biliyormusun kaç gündür namaz kılamıyorum ben Allaha bile küsüm ben hiç bişey yapmak istemiyorum bir köşe de uyuyup kalayım kimse bana dokunmasın
Hayır bak böyle de yapma.. her şey gebelik değil elbet olacaktır rabbim nasıp edecektir ama böyle konuşursan olacağı varsada Allah'ın gücüne gider bu kadar da bunaltma kendini

Canım senin çok şükür yumurtlama da adet olmada sorunun yok takip etmesende olur hatta dediğin gibi daha iyi bile olur stresini atarsın kafadan
Ben takip etmek zorundayım çünkü ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor polikistik sorunum var en güzeli fazla düşünmemek nasipte varsa illa olacak Rabbim kalbimiz yorulmadan göndersin miniklerimizi

Senın testlerinde koyulasmıstı nasıl oluyo ya
Evett gün gün birde 5 dk 10 dk sonra çıkan sonuç da değil sonuçları kaset test de dahil güvenim yok artık adeti bekle geçsin kan vermek en garanti..Hayret ettim yani anında çıkan çizgiler insanların duygularıyla oynuyorlar Allahtan kimseye dememiştim kan vereyim oyle diodum varmis bi hayir

Amin kuzum amin tabiki öyle her şey nasip... Allah'ım nasibimiizi bize hayırlısıyla bağışlasın

ay psikolojim bozuldu diyet miyet hak getire o yüzden hiç yazmıyorum oraya buraya da 2 3 gündür geldim biraz fikir alim diye yoksa cidden moralim hiç iyi değil ya
teşekkür ederim canım benim
sen nasılsın?
Benimde hiç içimden gelmiyor mecburen zorlama yapıyorum en azından 2 3 kilo daha vermem lazım hormonlarımı etkiliyor benim kilolar

Ruhen yorgun beynen yanmış kalben ümitli karmakarışık haldeyim

Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay devam olucak inşallah

Bunu dün yaptım days doktor erken gebelik testi silik çıktı çubuk ta innovita gebelik testi bu sabah yaptım artma var sanki onca yorumdan sonra işte test yalancı çıkarıyor falan diyince aklım karıştı ama sağ kasık ağrım yüzünden yürüyemiyorum uzanıp kalkamıyorum bide göğüslerin ağrısı devam ediyor artarak bişey söyleyin lütfen

Eklentiler

• 1000761848.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 21
Benimde hiç içimden gelmiyor mecburen zorlama yapıyorum en azından 2 3 kilo daha vermem lazım hormonlarımı etkiliyor benim kilolar

Ruhen yorgun beynen yanmış kalben ümitli karmakarışık haldeyim
kız zaten bu karmaşıklık mahvediyo bizi ya. vallahi sürekli aman hamile olabilirim diye tetikte olmak vs çok yorucu yani. neyse bugünler de geçer diyelim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…