- 10 Mart 2025
- 307
- 46
- 13
- 26
Senın testlerinde koyulasmıstı nasıl oluyo yaKizlar merhaba bu testlere asla güvenmeyin varsa da çıkıyor yoksa da çıkıyor bugün sabaha kadar yaptığım bütün testler bariz pozitif kan verdim koca bir negatif.. garanti dediğimiz o pahalı test bile yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsun
Üzüldüm canımben regli oldum biraz önce
Eki Görüntüle 3623426
Bugün ki testim kızlar bata 6 gün kaldı
Aa görmemişim canım var gibi duruyor markası ne testin. Kaset test yap 12.gunde falan ise . Bende bişey yok sanırım 13.gunde negatif gördüm bugün 15.gundeyim reglimi bekliyorumcansin001 canjm testlerim böyle senin nasıl gidiyor var mı bi şeyler
Awox ve bir gebenin günlüğü canım kaset olan 18 yumurtlama 19 çatlama Regle 6 gün kaldı dün de yaptım daha az görünüyordu bugün daha fazla olmuş ama güvenmemek lazım anladığım kadarıylaAa görmemişim canım var gibi duruyor markası ne testin. Kaset test yap 12.gunde falan ise . Bende bişey yok sanırım 13.gunde negatif gördüm bugün 15.gundeyim reglimi bekliyorum
Malesef geçen ay bende yaşadım aynı şeyi kan verdim bu ay da aynı korkar oldum testlerden awox deniyorum bu ay regl olmana kadar belki bir şeyler olur canımKizlar merhaba bu testlere asla güvenmeyin varsa da çıkıyor yoksa da çıkıyor bugün sabaha kadar yaptığım bütün testler bariz pozitif kan verdim koca bir negatif.. garanti dediğimiz o pahalı test bile yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsun
Ben awox al güvenmiyorum canım erken gebeliklerin hepsine. Hatta bak burda sorun yaşayanlarda var. Bir gebenin günlüğünde ben göremedim ama varsa görüyorsan o doğrudur. Daha erken iki üç gün sonra testini yenileAwox ve bir gebenin günlüğü canım kaset olan 18 yumurtlama 19 çatlama Regle 6 gün kaldı dün de yaptım daha az görünüyordu bugün daha fazla olmuş ama güvenmemek lazım anladığım kadarıyla
akşam anneme gidicem bir süre orda kalmak istiyorum çok kötüyüm ben ne olurdu 1 kere olsun herşey yolunda gitseydi ben anne olmayı haketmiyormuyum niye böyle oluyor anlamıyorumÜzüldüm canım
Bakalım deniyeceğim canım kaset testte aldım of hangi teste güveneceğiz bilemedim ki bende artık regli de bekleyeceğim senin kaç gün kaldı canımBen awox al güvenmiyorum canım erken gebeliklerin hepsine. Hatta bak burda sorun yaşayanlarda var. Bir gebenin günlüğünde ben göremedim ama varsa görüyorsan o doğrudur. Daha erken iki üç gün sonra testini yenile
Erken lere bende güvenmiyorumBakalım deniyeceğim canım kaset testte aldım of hangi teste güveneceğiz bilemedim ki bende artık regli de bekleyeceğim senin kaç gün kaldı canım
Saçmalama hepimiz hak ediyoruz kendine bunu yapma seni çok iyi anlıyorum geçen ay çok ağladım bu ay tüm tuşlara bastım tüm takviye hsg film kan tahlili yaptırdım jel denedik folik asit daha da güçlenerek bağlandım sende öyle yap ağla be ertesi gün çözüm ara kendin içinakşam anneme gidicem bir süre orda kalmak istiyorum çok kötüyüm ben ne olurdu 1 kere olsun herşey yolunda gitseydi ben anne olmayı haketmiyormuyum niye böyle oluyor anlamıyorum
Çok korkuyorum geçen ay da yaşadım ama bu ay farklı belirtilerim var biraz onlar beni şüphelendirdi canım
Of malesef neye güveneceğiz anlamadım bende predictor awox arti örf nimo Laboquick hangisi bir gebenin günlüğüErken lere bende güvenmiyorum
Laboquick kaset test en güvendiğimo da eczanelerde yok
Kan kesin sonuç canısı.. ya da en güzeli regli beklemek ama dayanamıyoruz maalesef bende yaşıyorum her ay ... Reglime 3 gün var belkide yarın olurum bilmiyorum geçen ay iki gün önce oldumBakalım deniyeceğim canım kaset testte aldım of hangi teste güveneceğiz bilemedim ki bende artık regli de bekleyeceğim senin kaç gün kaldı canım
Geçen ay bende erken olmuştum canım Of bakalım hergün deli gibi yapıyoruz bu da yıpratıyor bizi sende belirti var mı akıntı bel ağrısı göğüs var ilk defa bu ay bilemedim bendeKan kesin sonuç canısı.. ya da en güzeli regli beklemek ama dayanamıyoruz maalesef bende yaşıyorum her ay ... Reglime 3 gün var belkide yarın olurum bilmiyorum geçen ay iki gün önce oldum
Çok korkuyorum geçen ay da yaşadım ama bu ay farklı belirtilerim var biraz onlar beni şüphelendirdi canım
Of malesef neye güveneceğiz anlamadım bende predictor awox arti örf nimo Laboquick hangisi bir gebenin günlüğü
Eğer reglden önce test yapıp pozitifse temkinli davranmak en iyisi ve kan testi ile netleştirmekKan kesin sonuç canısı.. ya da en güzeli regli beklemek ama dayanamıyoruz maalesef bende yaşıyorum her ay ... Reglime 3 gün var belkide yarın olurum bilmiyorum geçen ay iki gün önce oldum
Dün bunu bende sorguladim oturdum ağladım. Dayanamadım eşimde anladı tabi ona da yansımış olduakşam anneme gidicem bir süre orda kalmak istiyorum çok kötüyüm ben ne olurdu 1 kere olsun herşey yolunda gitseydi ben anne olmayı haketmiyormuyum niye böyle oluyor anlamıyorum
Her şeyi takip etmekten skildim inan ben öyle kafaya takan biri değilim ovulasyon testi kullanırdım onuda kolaylık açısından. Şimdi ondan da bıktım istemiyorum akışına bırakmayi düşünüyorum. Hayatımın merkezi olsun istemiyorum gebelik. Sanki böyle yapınca gebe kalmaktan başka bir isim yokmuş gibi hissediyorum öyle düşünmeye başladım bu da beni zamanla yoracagini düşünüyorum. Buraya bile girmicem. Olursa olur olmazsa olmaz boyutuna geçtim. 13 aydır istiyoruz belki de daha üç beş ay daha olmayacak bebeğim bunu bilemem akışına birakmak en doğrusu diyorum. Rabbim nasip etsinEğer reglden önce test yapıp pozitifse temkinli davranmak en iyisi ve kan testi ile netleştirmek
Ben ateşle takip ediyorum ne zamanki adet günü ateş düşmezse o zaman ümitlenip test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?