Benim bu ay yumurtlama 16 günde oldu bazen 12 günde bazen 14 günde oluyor reglim düşükten sonra düzensizlesti 3 aydır da uzadı önceden 25 gundeydi şimdi 27 29 günde bir oluyorumVar görünüyor insallah vardırsabah da yapınca atarsınız koyulasma görünür insallah
Canım ben bıse göremedim inşallah vardırKızlar testlerime bakarmısınız yeşil olan awox diğeri bir gebein günlüğü reglime 6 gün var
Bakalım inşallahCanım ben bıse göremedim inşallah vardır
Gördüm canım ben hayırlısı olsun bata kaç gün kaldı bende yaptım 6 gün kaldı emin değilim sabah yaptımBurda daha belirgin sanki
Şakaaaaben regli oldum biraz önce
Sanki görünüyordu sabahkı testte kıruma cızgısımı yapıyor bunlar sürekliben regli oldum biraz önce
Yaa çok üzüldümben regli oldum biraz önce
Senin adete günün hangi gündü daha vardı sanki beraberdik çünkü 31 temmuzdaydıben regli oldum biraz önce
malesefŞakaaaa
evet 30 temmuz bazen bir gün gecikme olur diye öyle hesapladım ama 28 günde oldu bu ay yumurtlamam 16 temmuz da olmuş 12,14,15,16,17 ve 18 temmuz korunmasız ilişki oldu ama yine de regli oldum Allahın takdiri yapacak bişey yokSenin adete günün hangi gündü daha vardı sanki beraberdik çünkü 31 temmuzdaydı
testler de dün yaptığım 3 dakika da bugün ki de 4 ya da 5 dakikada çıktı çizgi kuruma çizgisi olmasına imkan yok ama kimyasaldı sanırımSanki görünüyordu sabahkı testte kıruma cızgısımı yapıyor bunlar sürekli
Çok üzüldüm testler pozitifti bayağı şaşırdım Allah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsinmalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?