- 11 Nisan 2023
- 956
- 177
- 33
- 28
Çok yaklaşıyordu ama tam değildi ama bunu pik olarak kabul ediyorum artık çünkü daha koyu olmaz herhaldeHı o zaman yumurtlama olabilir pik gormediysen
Pik resmen canım daha nasıl olsunÇok yaklaşıyordu ama tam değildi ama bunu pik olarak kabul ediyorum artık çünkü daha koyu olmaz herhalde
29. Günde gördüm dile kolayPik resmen canım daha nasıl olsun
Hadi bakalım çatlar inşallah yumurtlamaysa29. Günde gördüm dile kolayson bir testim kaldı onu da yarın yapacağım pikse degerlendrcem catladiysa da aynısı ama bakalım ne oluyor
Geçen ay kimyasal gecirdim inşallah bu ay tekrar olurHadi bakalım çatlar inşallah yumurtlamaysa
Evet canım 5 gebelik kaybım var haziran yada temmuz da tüp e başlayacağız artık gerek kalmasın diye diye bekledik ama olmuyorBenimde 13 Nisan'daydi yumurtlama ortalama yakın oluyor ya bakalım ... Sen uzun süredir bebek istiyordun dimi canım hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi bide o şekilde ilerle bakalım inşallah güzel haberlerini duyarız
Bende Mart'ta geçirdim ama Nisan'da olmadı psikolojik belirtiler aradım sanırım inşallah sende hemen tutarGeçen ay kimyasal gecirdim inşallah bu ay tekrar olur
Hadi inşallah canım ya birbirimize en güzel desteklerle umutlarla yola devamBende aranıza katıldım kızlarrr daha reglim bugün başladı yumurtlama 17-18 mayıs gibi olur sanırım :) bu ay inşallah hepimize uğur getirir artıkkkkk
Ayy bişey olmaz önemli olan birlik
Çatlama daha önemli zaten hadi hayırlısı güzel haberler gelsinBenim yumurtlama da bugün ama eşim görevde yarın değerlendirilecek
İnsallah canım ama benim lekelenmem devam ediyor ya testte pik anlamadım hiçBende Mart'ta geçirdim ama Nisan'da olmadı psikolojik belirtiler aradım sanırım inşallah sende hemen tutar
Rabbim gerek koymasin canım hayırlı haberlerini duyalım inşallah tez vakitteEvet canım 5 gebelik kaybım var haziran yada temmuz da tüp e başlayacağız artık gerek kalmasın diye diye bekledik ama olmuyor
Eğer lekelenme olarak kalır ve biterse bence testte yap derim ya hem pik görmemişsin hiç hemde leken devam ediyor anlamadım ki kafam karıştı benimdeİnsallah canım ama benim lekelenmem devam ediyor ya testte pik anlamadım hiç
Kız normalde benim adetim dün olması lazım ama düzensiz olduğum için bazen 50 günü bile buluyor o yüzden tam gün belirleyemiyirum ki benim de kafam akristi dün lekelenme başlayınca bir test yaptım ovulasyon pik çıktı erken gebelik yaptım birşey çıkmadı dedim bu yumurtlama neyse değerlendirdim bugün yine lekelenme devam ediyor ama adete dönmüyor yani pede gelmiyor afedersin tuvalete gidip yıkanınca ancak görebiliyorumEğer lekelenme olarak kalır ve biterse bence testte yap derim ya hem pik görmemişsin hiç hemde leken devam ediyor anlamadım ki kafam karıştı benimdeçok kafana takılırsa gidip direkt kan ver regline kaç gün var
Evet canım döngümün 31.gününde regl oldum. Bakalım bu ay neler olacakAyy bişey olmaz önemli olan birlikReglin geç sökülmüş canım yoksa uzak olmazdı bu kadar
Adetiniz duzenliyse daha şanslısınız.. yumurta olmaması da herkeste de bazı aylar olmayabilir ve her ay aynı günde de Yumurtlama olmuyor zaten bir iki gün oynayabiliyor.. ovulasyon testi kullanınMerhaba, bana dr ultrasonda pcos görünümü var sanki dedi. Adetlerim düzenlidir. Adetlerimden yola çıkarak bu tarihlerde yumurtlama olacağı düşüncesindeyim ama pcos görünümü sebebiyle yumurta çatlaması daha ileri bir tarihte olma ya da hiç olmama gibi bir durum olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?