9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bende aranıza katıldım kızlarrr daha reglim bugün başladı yumurtlama 17-18 mayıs gibi olur sanırım :) bu ay inşallah hepimize uğur getirir artıkkkkk

Evet canım 5 gebelik kaybım var haziran yada temmuz da tüp e başlayacağız artık gerek kalmasın diye diye bekledik ama olmuyor

Bende aranıza katıldım kızlarrr daha reglim bugün başladı yumurtlama 17-18 mayıs gibi olur sanırım :) bu ay inşallah hepimize uğur getirir artıkkkkk
Hadi inşallah canım ya birbirimize en güzel desteklerle umutlarla yola devam

İnsallah canım ama benim lekelenmem devam ediyor ya testte pik anlamadım hiç
Eğer lekelenme olarak kalır ve biterse bence testte yap derim ya hem pik görmemişsin hiç hemde leken devam ediyor anlamadım ki kafam karıştı benimde çok kafana takılırsa gidip direkt kan ver regline kaç gün var

Merhaba, bana dr ultrasonda pcos görünümü var sanki dedi. Adetlerim düzenlidir. Adetlerimden yola çıkarak bu tarihlerde yumurtlama olacağı düşüncesindeyim ama pcos görünümü sebebiyle yumurta çatlaması daha ileri bir tarihte olma ya da hiç olmama gibi bir durum olabilir mi?

Kız normalde benim adetim dün olması lazım ama düzensiz olduğum için bazen 50 günü bile buluyor o yüzden tam gün belirleyemiyirum ki benim de kafam akristi dün lekelenme başlayınca bir test yaptım ovulasyon pik çıktı erken gebelik yaptım birşey çıkmadı dedim bu yumurtlama neyse değerlendirdim bugün yine lekelenme devam ediyor ama adete dönmüyor yani pede gelmiyor afedersin tuvalete gidip yıkanınca ancak görebiliyorum

Adetiniz duzenliyse daha şanslısınız.. yumurta olmaması da herkeste de bazı aylar olmayabilir ve her ay aynı günde de Yumurtlama olmuyor zaten bir iki gün oynayabiliyor.. ovulasyon testi kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…