Ya bu bahsettiğin sey bana göre hamilelik gibi ama bilemiyorum da öncesinde pik görmediğin için seni umutlandirmak istemiyorum.. en sağlıklısı ya kan verip öğrenmek ya da biraz daha bekleyip yeniden test yapmak sabırla bekle istersen iki üç günKız normalde benim adetim dün olması lazım ama düzensiz olduğum için bazen 50 günü bile buluyor o yüzden tam gün belirleyemiyirum ki benim de kafam akristi dün lekelenme başlayınca bir test yaptım ovulasyon pik çıktı erken gebelik yaptım birşey çıkmadı dedim bu yumurtlama neyse değerlendirdim bugün yine lekelenme devam ediyor ama adete dönmüyor yani pede gelmiyor afedersin tuvalete gidip yıkanınca ancak görebiliyorum
Amin balım olsun güç olmasın geç olsunEvet canım döngümün 31.gününde regl oldum. Bakalım bu ay neler olacakşans bizden yana olsun
Beklicem zaten sıra bulabilirsem doktira gideceğim kist olmasından korkuyorumYa bu bahsettiğin sey bana göre hamilelik gibi ama bilemiyorum da öncesinde pik görmediğin için seni umutlandirmak istemiyorum.. en sağlıklısı ya kan verip öğrenmek ya da biraz daha bekleyip yeniden test yapmak sabırla bekle istersen iki üç gün
Önümüzdeki ay başlayacağım ona inşallah gerek kalmaz tabi. Teşekkür ederimAdetiniz duzenliyse daha şanslısınız.. yumurta olmaması da herkeste de bazı aylar olmayabilir ve her ay aynı günde de Yumurtlama olmuyor zaten bir iki gün oynayabiliyor.. ovulasyon testi kullanın
Hı bide o durum var Allah korusun git tabiki DoktoraBeklicem zaten sıra bulabilirsem doktira gideceğim kist olmasından korkuyorum
Rica ederim inşallahÖnümüzdeki ay başlayacağım ona inşallah gerek kalmaz tabi. Teşekkür ederim
Amin canım benim inşallahRabbim gerek koymasin canım hayırlı haberlerini duyalım inşallah tez vakitte
Merhaba benim uygulama hiç doğru vermiyor ovulasyon yaptığımda net görüyorum. Bide o gün bende ağrı falan olursa daha net biliyorumMerhabalar benim bugun yumrtlama gunum uygulamaya göre
Bende ovalüsyon testiyle anlıyorum geneldeMerhaba benim uygulama hiç doğru vermiyor ovulasyon yaptığımda net görüyorum. Bide o gün bende ağrı falan olursa daha net biliyorum
Sende hiç lekelenme falan olmuyor mu ya da ağrı bende kasık ağrısı falan oluyor afedersin popomun üstüne oturamiyorum o günBende ovalüsyon testiyle anlıyorum genelde
Yok canım sadece bazen kasık ağrısı oluyor bazen akıntı her zaman deilSende hiç lekelenme falan olmuyor mu ya da ağrı bende kasık ağrısı falan oluyor afedersin popomun üstüne oturamiyorum o gün
Benim bildiğim yumurtlama olur ve çatlarsa 14 gün sonra regl olunuyor. Ekstra bir yumurta vs olursa nasıl olur bilemedim tabiBu sorum ovulasyon testi yapan arkadaşlara. Normal yumurtlaması reglden ortalama 14 gün önce değil de farklı bir zamanda olan var mı? Mesela her ay reglden 1 hafta önce olan ve regli yumurtlama geç oldu diye geç gelmeyen oluyor mu? Umarım sorumu anlatabilmişimdir
Canım ben mesela 15 veya 16.gün yumurtluyorum reglden itibaren sayınca. Reglimde 30-31 günde geliyorBu sorum ovulasyon testi yapan arkadaşlara. Normal yumurtlaması reglden ortalama 14 gün önce değil de farklı bir zamanda olan var mı? Mesela her ay reglden 1 hafta önce olan ve regli yumurtlama geç oldu diye geç gelmeyen oluyor mu? Umarım sorumu anlatabilmişimdir
İnşallah bu ay uğurlu gelsin hepimizeeSelamlar, benim de sat 30 nisan, yarın ovulasyon testine başlayacağım çünkü pkosum, uğurlu bir ay olsun hepimizedoktor multivitamine başlattı ve sağlıklı besleneyim derken iştah açıklığından mahvoldum
Zaten herkesin 14. Gün olacak diye bişey yok döngüyle alakalı ve her ay herkesin farklı zamanlarda olabilir.. tabi yumurtlama geç çok geç görende vardır ama regli 33 günde birse 33.gunde yine regl olur yani en az ortalama 14.gun regl olunur.kesin bir kural değildir 14.... 14-15-16-17 diyerek devam eder regl döngüne göre de değişir. Ben 32 günde bir regl oluyorum geçen ay 13.gunde gördüm.. ama bundan 8-9 ay önce 17.sinde görmüştüm. Yine 32.gun regl olmuştum.Bu sorum ovulasyon testi yapan arkadaşlara. Normal yumurtlaması reglden ortalama 14 gün önce değil de farklı bir zamanda olan var mı? Mesela her ay reglden 1 hafta önce olan ve regli yumurtlama geç oldu diye geç gelmeyen oluyor mu? Umarım sorumu anlatabilmişimdir
Anladım canım ovulasyon testi bu konuda daha başarılı oluyor. Ben sevmiyorum aslında testi. İlk istediğimde üç ay kullanmıştım gebelik olmayınca akışına bırakayım dedim bende stres yapmasın diye. Geçen aydan beride işte hayıt macunu aldığım için kullanmam gerekiyor macun yiyorum bakalımYok canım sadece bazen kasık ağrısı oluyor bazen akıntı her zaman deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?