Benimde sat 30 nisan inşallah bu ay hepimize uğur getirirSelamlar, benim de sat 30 nisan, yarın ovulasyon testine başlayacağım çünkü pkosum, uğurlu bir ay olsun hepimizedoktor multivitamine başlattı ve sağlıklı besleneyim derken iştah açıklığından mahvoldum
Oyy maşallah bende çok istiyorum aslında keşke benimde ikizlerim olsaaaKızlar sat 27 Nisan. Pkos var. Bende başladım ovulasyon testine. İnositol takviye kullanıyorum. İlk gebeligimde klomenle ikizlerim var. Tekrar bebek istedik aralıkta boş gebelik oldu. Korunmamamıza rağmen 6 senede iki kere gebelik yaşadım.
Şimdi inşallah bu ay tekrar nasip olur.
Hepimizin güzel haber alacağı bir ay olsun
Canım merhaba benimde 3-4-5 Mayıs testim koyu bugün çatlama gördüm ama 22 nisamda çatlatma iğnesi olmuştum bugün adet olmam gerekirken 2-3 damla pembe akıntı oldu. Neyse devamı gelmedi akıntının bende bugünğ değerlendirdim ama ilişki sonrası yine lekelenme oldu kahve pembe karışımı sizce adet mi olacam yoksa yumurtlama lekesinin devamı mıdırSende hiç lekelenme falan olmuyor mu ya da ağrı bende kasık ağrısı falan oluyor afedersin popomun üstüne oturamiyorum o gün
Yumurtlama döneminde lekelenmeler olur ama adetin başlıyor da olabilir bugün olmam gerekiyordu diyosun. Biraz daha gözlemle bakalım lekelenmeniCanım merhaba benimde 3-4-5 Mayıs testim koyu bugün çatlama gördüm ama 22 nisamda çatlatma iğnesi olmuştum bugün adet olmam gerekirken 2-3 damla pembe akıntı oldu. Neyse devamı gelmedi akıntının bende bugünğ değerlendirdim ama ilişki sonrası yine lekelenme oldu kahve pembe karışımı sizce adet mi olacam yoksa yumurtlama lekesinin devamı mıdır
Bir damla düştü şimdilik sadece WC deylen inşallah devam etmezYumurtlama döneminde lekelenmeler olur ama adetin başlıyor da olabilir bugün olmam gerekiyordu diyosun. Biraz daha gözlemle bakalım lekelenmeni
Hayırlısı olsun inşallah haberdar et biziBir damla düştü şimdilik sadece WC deylen inşallah devam etmez
Ederim inşallah dua edin gebelik olsunHayırlısı olsun inşallah haberdar et bizi
Amin inşallah tabi hepimiz birbirimize edelim rabbim duysun sesimiziEderim inşallah dua edin gebelik olsun
Amin inşallah canım Allah dualarımızı kabul etsinAmin inşallah tabi hepimiz birbirimize edelim rabbim duysun sesimizi
İnşallah faydası olur canım bende vitamin ilaçları kullanıyorum Femara kullanıyorum bu ay bakalım haftaya doktora giderimAnladım canım ovulasyon testi bu konuda daha başarılı oluyor. Ben sevmiyorum aslında testi. İlk istediğimde üç ay kullanmıştım gebelik olmayınca akışına bırakayım dedim bende stres yapmasın diye. Geçen aydan beride işte hayıt macunu aldığım için kullanmam gerekiyor macun yiyorum bakalım
İnşallah canımİnşallah faydası olur canım bende vitamin ilaçları kullanıyorum Femara kullanıyorum bu ay bakalım haftaya doktora giderim
Ovulasyon testi kullanıyoruz Trendyol dan alabilirsin.. öyle istemezsende günaşırı ilişki ile devam etmelisin akintina göre de Yumurtlama gününü anlayabilirsinSelam arkadaşlar bende hamilelik istiyorum ama bu konuda çok fikrim yok aranıza katıldım. Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz?
Anladım çok teşekkürler. :)Ovulasyon testi kullanıyoruz Trendyol dan alabilirsin.. öyle istemezsende günaşırı ilişki ile devam etmelisin akintina göre de Yumurtlama gününü anlayabilirsin
Evet eşime emodex verdi bana decavit verdiİnşallah bu ay uğurlu gelsin hepimizeeeşiniz de vitamin içiyor mu? Ve hangi multivitamin acaba.
Ya öyle yapmaya çalışıyorum şekeri falan da kesmiştim ve hormonlarım zaten zor düzeldi ama nasıl açtı vitaminler iştahımı anlatamam kilo alırsam kötü etkileyecek ama bir şekilde sabretmeye çalışıyorumBenimde sat 30 nisan inşallah bu ay hepimize uğur getiriryine sağlıklı beslen ama az ye olmaz mı
Yapmaya devam edin 1 ya da 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek eğer koyulaşırsa yumurtlama bu ay erken olur belkiMerhaba kızlar bende geldim 10 Mayıs yumurtlama görünüyor bakalım reglim dün bitti ovulasyon yaptım da böyle çıktı genelde reglim bittikten 6 gün sonra çizgileri belirgin çıkıyor garip geldi bu ay aşırı kasık ağrım var
Ovulasyon testini her gün aynı saatte, testten iki saat önce veya bir saat önce sıvı alımını keserek ilk idrar dışında yapabilirsiniz. T çizgisi c kadar koyu veya daha koyu olursa yumurta yeterince büyümüş olur, o koyulukta da artık çatlaması gerekir dolayısıyla koyu çizgiden önceki 2 gün, koyu çizgi günü ve ertesi günü değerlendirmeniz önerilir. Bu gün aşırı da olabilir daha uzun veya daha az değerlendiren de var. Koyu çizgiden sonra çizgi geri silikleşmeye başladığında da çatlama olmuş olurSelam arkadaşlar bende hamilelik istiyorum ama bu konuda çok fikrim yok aranıza katıldım. Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz?
Ugulayacağım. Ayrıntılı bilgi için çok teşekkürlerOvulasyon testini her gün aynı saatte, testten iki saat önce veya bir saat önce sıvı alımını keserek ilk idrar dışında yapabilirsiniz. T çizgisi c kadar koyu veya daha koyu olursa yumurta yeterince büyümüş olur, o koyulukta da artık çatlaması gerekir dolayısıyla koyu çizgiden önceki 2 gün, koyu çizgi günü ve ertesi günü değerlendirmeniz önerilir. Bu gün aşırı da olabilir daha uzun veya daha az değerlendiren de var. Koyu çizgiden sonra çizgi geri silikleşmeye başladığında da çatlama olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?