9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Benimde sat 30 nisan inşallah bu ay hepimize uğur getirir yine sağlıklı beslen ama az ye olmaz mı

Oyy maşallah bende çok istiyorum aslında keşke benimde ikizlerim olsaaa daha çocuğum yok rabbim ne zaman kismet ederse iyi dileklerin içinde teşekkürler hepimizin gönlüne göre nasip olsun inşallah

Sende hiç lekelenme falan olmuyor mu ya da ağrı bende kasık ağrısı falan oluyor afedersin popomun üstüne oturamiyorum o gün
Canım merhaba benimde 3-4-5 Mayıs testim koyu bugün çatlama gördüm ama 22 nisamda çatlatma iğnesi olmuştum bugün adet olmam gerekirken 2-3 damla pembe akıntı oldu. Neyse devamı gelmedi akıntının bende bugünğ değerlendirdim ama ilişki sonrası yine lekelenme oldu kahve pembe karışımı sizce adet mi olacam yoksa yumurtlama lekesinin devamı mıdır

Eklentiler

• IMG_8036.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 64
Yumurtlama döneminde lekelenmeler olur ama adetin başlıyor da olabilir bugün olmam gerekiyordu diyosun. Biraz daha gözlemle bakalım lekelenmeni

İnşallah faydası olur canım bende vitamin ilaçları kullanıyorum Femara kullanıyorum bu ay bakalım haftaya doktora giderim

Selam arkadaşlar bende hamilelik istiyorum ama bu konuda çok fikrim yok aranıza katıldım. Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz?

Selam arkadaşlar bende hamilelik istiyorum ama bu konuda çok fikrim yok aranıza katıldım. Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz?
Ovulasyon testi kullanıyoruz Trendyol dan alabilirsin.. öyle istemezsende günaşırı ilişki ile devam etmelisin akintina göre de Yumurtlama gününü anlayabilirsin

Merhaba kızlar bende geldim 10 Mayıs yumurtlama görünüyor bakalım reglim dün bitti ovulasyon yaptım da böyle çıktı genelde reglim bittikten 6 gün sonra çizgileri belirgin çıkıyor garip geldi bu ay aşırı kasık ağrım var

Eklentiler

• IMG_0843.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 59
Benimde sat 30 nisan inşallah bu ay hepimize uğur getirir yine sağlıklı beslen ama az ye olmaz mı
Ya öyle yapmaya çalışıyorum şekeri falan da kesmiştim ve hormonlarım zaten zor düzeldi ama nasıl açtı vitaminler iştahımı anlatamam kilo alırsam kötü etkileyecek ama bir şekilde sabretmeye çalışıyorum

Yapmaya devam edin 1 ya da 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek eğer koyulaşırsa yumurtlama bu ay erken olur belki

Ovulasyon testini her gün aynı saatte, testten iki saat önce veya bir saat önce sıvı alımını keserek ilk idrar dışında yapabilirsiniz. T çizgisi c kadar koyu veya daha koyu olursa yumurta yeterince büyümüş olur, o koyulukta da artık çatlaması gerekir dolayısıyla koyu çizgiden önceki 2 gün, koyu çizgi günü ve ertesi günü değerlendirmeniz önerilir. Bu gün aşırı da olabilir daha uzun veya daha az değerlendiren de var. Koyu çizgiden sonra çizgi geri silikleşmeye başladığında da çatlama olmuş olur

Ugulayacağım. Ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…