- 25 Mayıs 2025
- 421
- 451
- 18
- 24
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza inşAllahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Evet iştahsızlık bende bi haftadır varya bende belirtiden saymadım ama üç kilo vermişim bi haftada.. Var sende deTabiki haber veririm sen de haber ver mutlakabenim yumurtlama döneminden sonra kasık ağrım hiç geçmedi son birkaç gündür göğüslerim şiş hafif hassasiyet var midem bulanıyor aslında istahliyim sürekli ama yemeye başlamadan bile midem kalkıyor direkt .belirti mi bilmiyorum ama bu ara kilo vermeme rağmen herkes yüzün toplanmış ne güzel olmuş kilo almışsın diyor ki tartıda dört beş kilo azalma görmeme rağmen .halsiz hissediyorum bir de normalde gündüz asla uyuyamayan ben oturduğum yerde uyuyakalir oldum
Sağ ol canımEvet iştahsızlık bende bi haftadır varya bende belirtiden saymadım ama üç kilo vermişim bi haftada.. Var sende dehayırlısı olsun canım
Birdahaki ay olur inşallah canım her ay yeni bir şans doğuyor bizim için canını sıkmaElendim kızlar çok üzgünüm
Aşırı aşırı üzgünüm neden olmadı diye takıldım sürekliBirdahaki ay olur inşallah canım her ay yeni bir şans doğuyor bizim için canını sıkma
Üzme kendini canım benim bak 9.ayda pozitifi anca gördüm. Hormon tahlillerinş yaptır takviye al ve bekleAşırı aşırı üzgünüm neden olmadı diye takıldım sürekli
Daha önce gebelik geçirmedim yaşımda geçiyor ilk defa geçikince acaba mı dedimÜzme kendini canım benim bak 9.ayda pozitifi anca gördüm. Hormon tahlillerinş yaptır takviye al ve bekleAllâh büyük
Daha erken bence negatif olması normal moralini bozma canım6 gün kaldı. Sabah test yaptım yine negatif. Yok sanırım. Kendi kendime gelin güvey oluyorum
İnşallah canım. Evet kızDaha erken bence negatif olması normal moralini bozma canım
Senin ilki kız mıydı
32 yaşındayım 33 nerdeyse hatta :) nasip her şeyDaha önce gebelik geçirmedim yaşımda geçiyor ilk defa geçikince acaba mı dedim
Nasip canım hangimizin hemen oluyor ki çok çok az öyle olan nasip kısmet Allah biliyor vaktiniAşırı aşırı üzgünüm neden olmadı diye takıldım sürekli
Benim ilki erkek ikinci kız olur inşAllahİnşallah canım. Evet kız
Amin inşallahNasip canım hangimizin hemen oluyor ki çok çok az öyle olan nasip kısmet Allah biliyor vaktini
Hayırlısı olsun inşallah canım. Bende olursa erkek istiyorumBenim ilki erkek ikinci kız olur inşAllah
Hayırlısı senin adına sevindim en azından32 yaşındayım 33 nerdeyse hatta :) nasip her şey
Hayırlısı olsun inşallah canım. Bende olursa erkek istiyorum
Var gibi de yok gibi de emin olamadım bence bir iki gün sonra tekrarla canım umarım pozitiftirSelam kızlar bat 30 mayıs 4 gün kaldı bugün test yaptım böyle emin değilim çizgş var mı yok mu
Canım sen bata kaç gün kala öğrendin?32 yaşındayım 33 nerdeyse hatta :) nasip her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?