Amin inşallah canım. Olsun burdan devam edelim konuşalım yineRegl olan talihsiz arkadaşlarım başka bir grup kuracak mısınız bu gruptaki arkadaşlarım çok şanslı çıktılar Allah çocuklarını almayı nasip etsin kucaklarınadarısı da başımıza inşallah
3 kala kaset testte cıktıCanım sen bata kaç gün kala öğrendin?
Aynen bende regliyi bekliyorum yarın olurum heralde kasıklarım ağrımaya başladı başka grup kurmasını bilen varsa kursa bizi ekleseRegl olan talihsiz arkadaşlarım başka bir grup kuracak mısınız bu gruptaki arkadaşlarım çok şanslı çıktılar Allah çocuklarını almayı nasip etsin kucaklarınadarısı da başımıza inşallah
Ben konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadımAmin inşallah canım. Olsun burdan devam edelim konuşalım yine
Burdan da devam edebiliriz dediğin gibi farketmezAmin inşallah canım. Olsun burdan devam edelim konuşalım yine
Grup kapanıyor mu bilmiyorumAynen bende regliyi bekliyorum yarın olurum heralde kasıklarım ağrımaya başladı başka grup kurmasını bilen varsa kursa bizi eklese
Kapanmaz heralde canımGrup kapanıyor mu bilmiyorumyoksa devam edebiliriz
Bazen oluyor öyle benim geçen ay öyle oldu az bile lekelenme geldi kahverengi gece Sabaha kadar sökülmedi bende umitlendim sabah da söküldü tamamen yoğunlaştı başka aylara nasip canım negatif çıkarken test demekki pozitife donmuyormusBen konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadım
Tamam canım çok sağol. Awox sanırım yüksek hcg algılıyor. Bende bekleyeyim. Senin kullandığın test daha erken sonuç verir mi alsam bir de onu denesem3 kala kaset testte cıktı
Stres yaptın sanırım canım ondan. Vücudumuz öyle bir şey ki tüm sistemimiz şaşıyor en ufak şeydeBen konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadım
Evet evet. Ayrı bir konuya gerek yok. Samini olduk alıştıkBurdan da devam edebiliriz dediğin gibi farketmez
Yoğun olarak tam kırmızı mı geldi pembemsi bir renk mi oldu canım bende test yapmıştım o yüzden dedim ki pozitif olmazBazen oluyor öyle benim geçen ay öyle oldu az bile lekelenme geldi kahverengi gece Sabaha kadar sökülmedi bende umitlendim sabah da söküldü tamamen yoğunlaştı başka aylara nasip canım negatif çıkarken test demekki pozitife donmuyormusbenim de öyle oldu negatif çıktı hep regliyi bekliyorum yarına olacağım
Bu ay sipariş verdim Laboquick testini yapacağım folik asite de devam edeceğim bakalım yarın ya da diğer gün değerlerime bakacağım yineTamam canım çok sağol. Awox sanırım yüksek hcg algılıyor. Bende bekleyeyim. Senin kullandığın test daha erken sonuç verir mi alsam bir de onu denesem
Stres yaptın sanırım canım ondan. Vücudumuz öyle bir şey ki tüm sistemimiz şaşıyor en ufak şeyde
Evet evet. Ayrı bir konuya gerek yok. Samini olduk alıştık
Bende ara vereceğim her şeye. Temmuzda doktora gidip ona göre yol izleyeceğim. Sanırım amh yüzünden olmuyor.Bu ay sipariş verdim Laboquick testini yapacağım folik asite de devam edeceğim bakalım yarın ya da diğer gün değerlerime bakacağım yine
Ben baktırmadım daha amh ona da baktırırsam başka bir şey kalmayacak zatenBende ara vereceğim her şeye. Temmuzda doktora gidip ona göre yol izleyeceğim. Sanırım amh yüzünden olmuyor.
Canım bir taraftan da ya gebeysem ihtimali oluyor ya kafamızda ondan da gecikiyor ben geçen ay güzel degerlendirdim süreci ve belirti falan da görüyordum sürekli .son aylarda sürekli 28 günde regl olmama rağmen muhtemelen şüpheden dolayı bir haftadan fazla gecikmisti hatta aynı sendeki gibi pembe kahverengi leke geldi ilk başta miktarı asla artmadı yerleşme geç döllenme falan sandım üçüncü gün arttı .tabi umarım seninki regle dönmez ama bilinçaltındaki acaba da çok etkiliyorBen konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadım
Mutlaka baktır canım.Ben baktırmadım daha amh ona da baktırırsam başka bir şey kalmayacak zaten
Yok canım açık kırmızı zaten benim döndü yerleşme böyle olmuyor diye düşünüyorumCanım bir taraftan da ya gebeysem ihtimali oluyor ya kafamızda ondan da gecikiyor ben geçen ay güzel degerlendirdim süreci ve belirti falan da görüyordum sürekli .son aylarda sürekli 28 günde regl olmama rağmen muhtemelen şüpheden dolayı bir haftadan fazla gecikmisti hatta aynı sendeki gibi pembe kahverengi leke geldi ilk başta miktarı asla artmadı yerleşme geç döllenme falan sandım üçüncü gün arttı .tabi umarım seninki regle dönmez ama bilinçaltındaki acaba da çok etkiliyor
Baktırdın mı sen canımMutlaka baktır canım.
Ben ilk awox yapmıştım aşırı hızlı ve net göstermişti burda okuduğum kadarıyla hem hassaslığı yönünden hem de yalancı pozitif çıkarma oranı az olduğu için çok tercih ediliyormuşTamam canım çok sağol. Awox sanırım yüksek hcg algılıyor. Bende bekleyeyim. Senin kullandığın test daha erken sonuç verir mi alsam bir de onu denesem
Stres yaptın sanırım canım ondan. Vücudumuz öyle bir şey ki tüm sistemimiz şaşıyor en ufak şeyde
Açık kahveydi ilk yoğun kırmizi geldi bazen pembe şekilde de sokulebiliyoYoğun olarak tam kırmızı mı geldi pembemsi bir renk mi oldu canım bende test yapmıştım o yüzden dedim ki pozitif olmaz
Aynen canım bende temmuz da bı doktora gideyim diyorum Haziran da zaten mecburi ara vereceğiz bayram tatilinde öbür aylara devam edeceğiz inşallahTamam canım çok sağol. Awox sanırım yüksek hcg algılıyor. Bende bekleyeyim. Senin kullandığın test daha erken sonuç verir mi alsam bir de onu denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?