9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Amin inşallah canım. Olsun burdan devam edelim konuşalım yine

Aynen bende regliyi bekliyorum yarın olurum heralde kasıklarım ağrımaya başladı başka grup kurmasını bilen varsa kursa bizi eklese

Ben konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadım
Bazen oluyor öyle benim geçen ay öyle oldu az bile lekelenme geldi kahverengi gece Sabaha kadar sökülmedi bende umitlendim sabah da söküldü tamamen yoğunlaştı başka aylara nasip canım negatif çıkarken test demekki pozitife donmuyormus benim de öyle oldu negatif çıktı hep regliyi bekliyorum yarına olacağım

3 kala kaset testte cıktı
Tamam canım çok sağol. Awox sanırım yüksek hcg algılıyor. Bende bekleyeyim. Senin kullandığın test daha erken sonuç verir mi alsam bir de onu denesem
Ben konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadım
Stres yaptın sanırım canım ondan. Vücudumuz öyle bir şey ki tüm sistemimiz şaşıyor en ufak şeyde
Burdan da devam edebiliriz dediğin gibi farketmez
Evet evet. Ayrı bir konuya gerek yok. Samini olduk alıştık

Yoğun olarak tam kırmızı mı geldi pembemsi bir renk mi oldu canım bende test yapmıştım o yüzden dedim ki pozitif olmaz

Bu ay sipariş verdim Laboquick testini yapacağım folik asite de devam edeceğim bakalım yarın ya da diğer gün değerlerime bakacağım yine

Bu ay sipariş verdim Laboquick testini yapacağım folik asite de devam edeceğim bakalım yarın ya da diğer gün değerlerime bakacağım yine
Bende ara vereceğim her şeye. Temmuzda doktora gidip ona göre yol izleyeceğim. Sanırım amh yüzünden olmuyor.

Canım bir taraftan da ya gebeysem ihtimali oluyor ya kafamızda ondan da gecikiyor ben geçen ay güzel degerlendirdim süreci ve belirti falan da görüyordum sürekli .son aylarda sürekli 28 günde regl olmama rağmen muhtemelen şüpheden dolayı bir haftadan fazla gecikmisti hatta aynı sendeki gibi pembe kahverengi leke geldi ilk başta miktarı asla artmadı yerleşme geç döllenme falan sandım üçüncü gün arttı .tabi umarım seninki regle dönmez ama bilinçaltındaki acaba da çok etkiliyor

Yok canım açık kırmızı zaten benim döndü yerleşme böyle olmuyor diye düşünüyorum

Ben ilk awox yapmıştım aşırı hızlı ve net göstermişti burda okuduğum kadarıyla hem hassaslığı yönünden hem de yalancı pozitif çıkarma oranı az olduğu için çok tercih ediliyormuş

Aynen canım bende temmuz da bı doktora gideyim diyorum Haziran da zaten mecburi ara vereceğiz bayram tatilinde öbür aylara devam edeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…