9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

kızlar bende cumartesi kadın doğuma randevu aldım, tüm değerlerime baktırıp ona göre ilerleyeceğim
bu ay 2. denemem ama yaşım geçiyor (38 'e gireceğim eylül'de )

haziranda bi mucize olsun hepimize lütfen

Awox iyi bi test kuruma cıkarmıyor ama hcg eşiği yüksek sanırım laboquick 9.5 i algıladı

Baktırdın mı sen canım
Evet canım benim değerim çok düşüktü geçen sene haziranda baktırmıştım. Doktor o sene için bebek düşünüyorsak yapmamızı yoksa önümüzdeki sene tüp bebek tedavisi olmak zorunda kalacağımızı söylemişti. Ama ne bedenen ne ruhen asla hazır değildim istemedim. Geçen sene 0.99 çıkmıştı. Şimdi daha da düşmüştür.
Evet canım test çok iyi ama hcg algısı çok yüksek.
Aynen canım bende temmuz da bı doktora gideyim diyorum Haziran da zaten mecburi ara vereceğiz bayram tatilinde öbür aylara devam edeceğiz inşallah
O zaman temmuzda beraberiz yine
Awox iyi bi test kuruma cıkarmıyor ama hcg eşiği yüksek sanırım laboquick 9.5 i algıladı
Evet canım iyi bir test ama yine evet hcg algısı çok yüksek. Farklı farklı testler aldım. Bu markayı bulamadım. Netten aldığım gelene kadar ohooo

Henüz kan vermedim o yüzden bir şey diyemiyorum yarın kan verince güncellerimm .laboquick bulamadım bulunduğum yerde o yüzden awox mimea ve artimed yaptım en çok awoxtan memnun kaldım . okuduğum kadarıyla miratechten de çok memnun olanlar var 10 ve üstünü algiliyormus o da

Bata 3 kaldı, kasık ağrım dün ve önceki gün çoktu şimdi yok gibi arada geliyor. İlginç geldi ama son zamanlarda adet belirtilerim de bir garip oldu zaten. Hadi bir mucize.

Olanla yap sen :)

Aynen canım temmuzda gene beraberiz inşallah

Arkadaşlar bugün mü yumurtlama yarın mı?bide hangi günleri değerlendirmeliyim

Eklentiler

• IMG_8798.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım bı de sana şey soracağım takviyeyi sen mi temin ettin doktor mu verdi bir de ilişki sonrası ayağa kalktın mi yatmak gerekli falan diyorlar ya
Doktor verdi canım eczaneden aldık jeli internetten aldım.
İlişki sonrası hep ayakkarımı yukarı uzatıp yatıyordum ben ama bu sefer yüzüstü yattım canım bilmiyorum etkisi var mıdır

Arkadaşlar bugün mü yumurtlama yarın mı?bide hangi günleri değerlendirmeliyim
Kuzum bugün pik yapmis ama birkaç gün daha takip et yanlış bilmiyorsam pikten sonra bir iki gün içinde yumurtlama oluyor zaten çizginin silikleşmesinden veya akintindan bilirsin.eger spermle alakalı bir sorun yoksa bence sık sık değerlendir birkac gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…