- 29 Haziran 2015
- 595
- 200
- 53
Evet o çok sevdiğim deli gibi adamdan ayrıldım
9 ay oldu
9 ay boyunca o kadar kişi çıktı karşıma teklif edenler, istemeye gelecek olanlar.
Kimseden etkilenmedim.
Etkilenecek gibi olduklarımın da bir kusuru çıktı
şimdi bu çocuk
ondan gerçekten etkilendim
benimle o kadar güzel ilgileniyor, o kadar güzel sözler söylüyor ki çok hoş, yakışıklı da
annemle kardeşim olmaz bu çapkın bir tipe benziyor dediler
ama hiç tanımadan bu ön yargıydı
Konuşurken bana eski sevgilisiyle ayrılma sebeplerinin kendi ailesi alevi olduğu için kızın ailesinin istemediğinden bahsetti.
Benim ailem de istemez, alevi birisini ben de istemem.
Bu çok büyük sorun ama namaz kılıyorum dediğimde çok güzel tam aradığım kızsın ben de cuma namazlarına gidiyorum inşallah 5 vakit kılarım dedi
Belki de kendisi alevi değil
bir sorun daha var
ablası evli ve gene evli olan bizim iş yerindeki müdürümüze pastalar getirdi mektuplar yazdı senden çocuğum olsun istiyorumlar falan
ablasının eşini de tanıyorum her şeyi anlatacaktım ama eşi öldürür dediler sustum
Ah nasıl bir durumun içindeyim
uzun zamandır ilk defa birisi beni heyecanlandırmıştı
9 ay oldu
9 ay boyunca o kadar kişi çıktı karşıma teklif edenler, istemeye gelecek olanlar.
Kimseden etkilenmedim.
Etkilenecek gibi olduklarımın da bir kusuru çıktı
şimdi bu çocuk
ondan gerçekten etkilendim
benimle o kadar güzel ilgileniyor, o kadar güzel sözler söylüyor ki çok hoş, yakışıklı da
annemle kardeşim olmaz bu çapkın bir tipe benziyor dediler
ama hiç tanımadan bu ön yargıydı
Konuşurken bana eski sevgilisiyle ayrılma sebeplerinin kendi ailesi alevi olduğu için kızın ailesinin istemediğinden bahsetti.
Benim ailem de istemez, alevi birisini ben de istemem.
Bu çok büyük sorun ama namaz kılıyorum dediğimde çok güzel tam aradığım kızsın ben de cuma namazlarına gidiyorum inşallah 5 vakit kılarım dedi
Belki de kendisi alevi değil
bir sorun daha var
ablası evli ve gene evli olan bizim iş yerindeki müdürümüze pastalar getirdi mektuplar yazdı senden çocuğum olsun istiyorumlar falan
ablasının eşini de tanıyorum her şeyi anlatacaktım ama eşi öldürür dediler sustum
Ah nasıl bir durumun içindeyim
uzun zamandır ilk defa birisi beni heyecanlandırmıştı