9 ay sonra bir şeyler olmaya başlamıştı.

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Evet o çok sevdiğim deli gibi adamdan ayrıldım
9 ay oldu
9 ay boyunca o kadar kişi çıktı karşıma teklif edenler, istemeye gelecek olanlar.
Kimseden etkilenmedim.
Etkilenecek gibi olduklarımın da bir kusuru çıktı
şimdi bu çocuk
ondan gerçekten etkilendim
benimle o kadar güzel ilgileniyor, o kadar güzel sözler söylüyor ki çok hoş, yakışıklı da
annemle kardeşim olmaz bu çapkın bir tipe benziyor dediler
ama hiç tanımadan bu ön yargıydı
Konuşurken bana eski sevgilisiyle ayrılma sebeplerinin kendi ailesi alevi olduğu için kızın ailesinin istemediğinden bahsetti.
Benim ailem de istemez, alevi birisini ben de istemem.
Bu çok büyük sorun ama namaz kılıyorum dediğimde çok güzel tam aradığım kızsın ben de cuma namazlarına gidiyorum inşallah 5 vakit kılarım dedi
Belki de kendisi alevi değil
bir sorun daha var
ablası evli ve gene evli olan bizim iş yerindeki müdürümüze pastalar getirdi mektuplar yazdı senden çocuğum olsun istiyorumlar falan
ablasının eşini de tanıyorum her şeyi anlatacaktım ama eşi öldürür dediler sustum
Ah nasıl bir durumun içindeyim
uzun zamandır ilk defa birisi beni heyecanlandırmıştı

Günaydın.
Kusuru neymiş?
Alevi mi olması mı?
Hemen ayrıl bence!!!
İnsan ayrımı yapan biriyle mutlu olamaz aleviler...
ben değil ailem istemiyor dini görüşlerimiz farklı diye ailem şuan bilmiyor da böyle konular konuşuluyor

vah vah namaz kılıyorsun ,ailevilere atıyorsun ne ala memleket sen gerçekmisin! Mune
hemen mune ne alaka şimdi ben mağdurluğumdan bahsediyorum siz ne konuşuyorsunuz ben onunla konuşmayı kesmedim ciddiye gitmesini istiyor aileme nasıl anlatıcam bu durumu

aleviler namaz kılmıyormu da belki kendisi alevi değil diyorsunuz..
alevilik nedir bir bilginiz varmı sizin?
çocuğun başını yakmayın bu kafanızla .. ailecek bir tuhafsınız..
aslında benim tam bir bilgim yok ama nette kılmıyorlar yazıyordu

bu sizin yazınız kıvırmayın şimdi..
internette namaz kılmazlar yazıyor o yüzden istemem diyorum çünkü benim de kılmamı engeller mi ya da ailesi namaz kılmama nasıl bakar diye yoksa ben insan ayrımı falan yapmam
ama dini görüşler fikir ayrılıklarına ve kavgalara sebep olabilir

yaşınız kaç Allah aşkına..
dininizi netten mi araştırıyorsunuz .. biraz kitap okuyun ..
nette başka şeylerde yaptıkları yazıyor onlarada inanıyormusunuz?
evet işte o yazılan şeyleri de okudum korktum açıkçası
tam bilmiyorum hiç alevi arkadaşım olmadı ki

hemen mune ne alaka şimdi ben mağdurluğumdan bahsediyorum siz ne konuşuyorsunuz ben onunla konuşmayı kesmedim ciddiye gitmesini istiyor aileme nasıl anlatıcam bu durumu
bak canım burada konu açarken özellikle bir yanlış yapıyorsunuz ayrımcılık ve bu konuya gelip yorum yapan insanlardan bu ayrımcılığa alkış tutmasını mı istiyorsun...... namaz kılmana diyecek yok elbette ama bu kapalı beyinle insanların namaz kılana olan saygısını düşürüyorsun.........ailene anlatılacak durumları daha farklı anlatabilirsin...mağdur olurken bahsettiğiniz konulardan daha çok mağdur olacaksınız farkında değilsiniz.....

şaka gibisiniz..
insan olarak sizi kısıtlamaya kalkan hiç bir erkekle birlikte olmayın zaten.. ama bir sünni de sizi kısıtlamaya kalkabilir..
insanları din mezheb ayırımı yapmadan tanımaya çalışırsanız geleceğiniz açısından faydalı olacaktır..

haklısınız belki de seni çok mutlu ederim diyor onunla denemek istiyorum bu sorun olmaz değil mi denemeli miyim sizce

haklısınız belki de seni çok mutlu ederim diyor onunla denemek istiyorum bu sorun olmaz değil mi denemeli miyim sizce
lafla pilav pişmez....öncelikle bir ilişki yaşamadan tanıyamazsın.....ama madem daha önceki kız arkadaşıyla bahsettiğin sorunu yaşamış seninlede yaşayacaktır zira kafanız aynı.....

canım bu konular derin konular alevi sunni evliliği zor çocuk olunca hepten zor.çevremde evlenip mutsuz olanlar var aşmak için ekstra çaba sarf ediyolar.aması var tabi gerçekten insanlarsa neden olmasın evlenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…