ben değil ailem istemiyor dini görüşlerimiz farklı diye ailem şuan bilmiyor da böyle konular konuşuluyorGünaydın.
Kusuru neymiş?
Alevi mi olması mı?
Hemen ayrıl bence!!!
İnsan ayrımı yapan biriyle mutlu olamaz aleviler...
hemen mune ne alaka şimdi ben mağdurluğumdan bahsediyorum siz ne konuşuyorsunuz ben onunla konuşmayı kesmedim ciddiye gitmesini istiyor aileme nasıl anlatıcam bu durumuvah vah namaz kılıyorsun ,ailevilere atıyorsun ne ala memleket sen gerçekmisin!Mune
aslında benim tam bir bilgim yok ama nette kılmıyorlar yazıyordualeviler namaz kılmıyormu da belki kendisi alevi değil diyorsunuz..
alevilik nedir bir bilginiz varmı sizin?
çocuğun başını yakmayın bu kafanızla .. ailecek bir tuhafsınız..
Benim ailem de istemez, alevi birisini ben de istemem.
ı
internette namaz kılmazlar yazıyor o yüzden istemem diyorum çünkü benim de kılmamı engeller mi ya da ailesi namaz kılmama nasıl bakar diye yoksa ben insan ayrımı falan yapmambu sizin yazınız kıvırmayın şimdi..
aslında benim tam bir bilgim yok ama nette kılmıyorlar yazıyordu
evet işte o yazılan şeyleri de okudum korktum açıkçasıyaşınız kaç Allah aşkına..
dininizi netten mi araştırıyorsunuz .. biraz kitap okuyun ..
nette başka şeylerde yaptıkları yazıyor onlarada inanıyormusunuz?
bak canım burada konu açarken özellikle bir yanlış yapıyorsunuz ayrımcılık ve bu konuya gelip yorum yapan insanlardan bu ayrımcılığa alkış tutmasını mı istiyorsun...... namaz kılmana diyecek yok elbette ama bu kapalı beyinle insanların namaz kılana olan saygısını düşürüyorsun.........ailene anlatılacak durumları daha farklı anlatabilirsin...mağdur olurken bahsettiğiniz konulardan daha çok mağdur olacaksınız farkında değilsiniz.....hemen mune ne alaka şimdi ben mağdurluğumdan bahsediyorum siz ne konuşuyorsunuz ben onunla konuşmayı kesmedim ciddiye gitmesini istiyor aileme nasıl anlatıcam bu durumu
internette namaz kılmazlar yazıyor o yüzden istemem diyorum çünkü benim de kılmamı engeller mi ya da ailesi namaz kılmama nasıl bakar diye yoksa ben insan ayrımı falan yapmam
ama dini görüşler fikir ayrılıklarına ve kavgalara sebep olabilir
evet işte o yazılan şeyleri de okudum korktum açıkçası
tam bilmiyorum hiç alevi arkadaşım olmadı ki
haklısınız belki de seni çok mutlu ederim diyor onunla denemek istiyorum bu sorun olmaz değil mi denemeli miyim sizcebak canım burada konu açarken özellikle bir yanlış yapıyorsunuz ayrımcılık ve bu konuya gelip yorum yapan insanlardan bu ayrımcılığa alkış tutmasını mı istiyorsun...... namaz kılmana diyecek yok elbette ama bu kapalı beyinle insanların namaz kılana olan saygısını düşürüyorsun.........ailene anlatılacak durumları daha farklı anlatabilirsin...mağdur olurken bahsettiğiniz konulardan daha çok mağdur olacaksınız farkında değilsiniz.....
lafla pilav pişmez....öncelikle bir ilişki yaşamadan tanıyamazsın.....ama madem daha önceki kız arkadaşıyla bahsettiğin sorunu yaşamış seninlede yaşayacaktır zira kafanız aynı.....haklısınız belki de seni çok mutlu ederim diyor onunla denemek istiyorum bu sorun olmaz değil mi denemeli miyim sizce
sanırım ben yanlış düşünüyorumNamaz sizin gibilere kaldı ya işte ona üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?