9 ay sonra bir şeyler olmaya başlamıştı.

Konu kapanacak belli ki.
Hemen bişey yazayım.
Dinimizde daha doğrusu Kuran'da kesinlikle mezhep yoktur.
Sevgili falan boşver, sen biraz kendine yatırım yap biraz kızcağızım

Namaz kılmak sizin içinizde olduktan sonra hiç kimse etkileyemez sizi. Ama adam alevi namaz kılmıyor bende kilmiyim diye düşünüp birakacaksaniz zaten bu adamın size engel olması değil sizin namaz kılmak istemediginiz anlaşılır.

Namazımı kılıyorum diyosun ama Kurânnı açıp okumadın galiba mezhep ayrımcılığı diye bişey yoktur Allah herkeze eşittir .Namaz kılmakta övünülecek birşey değil

Alevi bir adamla evliyim. Çevremde aleviler vardı ama bu kadar içlerine girdikten sonra çok çok güzel insanlar olduklarını daha net gördüm.

Ama siz başlamayın bu ilişkiye. Çünkü belli ki o adamı hak etmiyorsunuz. İsteseniz de mutlu olamazsınız bu bakış açısıyla.

ay inşallah biz de çok mutlu oluruz ama ablası yalancının teki tanıyorum kocasını da tanıyrum sürekli yalan söylüyor

ama onlar namaz kılmaz yazıyordu nette ve başka şeyler de vardı o yüzden kafam karıştı yoksa ondan çok etkilendim

ben şeyi anlamadım ablası evli olduğu halde başka evli adama mektuplar yazıyor filan?!
bilemedim ablanın suçu çocuğa atılmaz ama iyi araştırın aileyi yine de derim diğerleri nasıl acaba anne baba filan?
babası iyi ama annesi kızının yaptığını savunan bir kadın bilemiyorum kızım istediğini yapar diyormuş kızına çeki düzen ver diyenlere

evet çanak tutuyorlar bu da kafamı karıştırıyor ama çocuktan çok etkilendim

Konu kapanacak belli ki.
Hemen bişey yazayım.
Dinimizde daha doğrusu Kuran'da kesinlikle mezhep yoktur.
Sevgili falan boşver, sen biraz kendine yatırım yap biraz kızcağızım
yok ben anlatamadm galiba namaz kılmamı ailesi istemezse oruç tuttuğumda saygı göstermezlerse kavga ederiz e sonra sürekli tartışmalar olur

kılmayayım demedim mezhep ayrımcılığı yaptığımdan değil de internette yazıılan bazı şeyler var burda yazamıyorum ya doğruysa ya da bu mezhep yüzünden aileler sürekli tartışırsa

Gerçek Aleviler ya Muhammed Ali derler ama ermeni soyundan gelip aleviliği altına sığınan da olmuş demem o ki Alevilik söylendiği gibi değil onuda kirletmisiz

Gerçek Aleviler ya Muhammed Ali derler ama ermeni soyundan gelip aleviliği altına sığınan da olmuş demem o ki Alevilik söylendiği gibi değil onuda kirletmisiz
yaptıkları bir şey var duyduğum tam yazamıyorum da o doğru mu acaba ?

evet çanak tutuyorlar bu da kafamı karıştırıyor ama çocuktan çok etkilendim
Ohoo ne işiniz olur bu aileyle..
Hiç düşünmeyin bile..
Kurudu mu kökü, yine biri çıkar karşınıza, etkilenir aşık olursunuz hatta

İnsanları dini görüşlerine göre ayıran insanlardan nefret ederim.
Mezhepler hakkında biraz daha fikir sahibi olmalısınız. Belli ki çok cahil kalmışsınız bu konularda..ben alevi değilim ama en yakın arkadaşlarım alevi.o kadar iyi insanlar ki onlarla tanissaniz şu Yazdıklarınız dan utanıp yerin dibine geçerdiniz!!

hadi ya özür dilerim gerçekten bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…