9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde ikizler 2 yaşına geldi valla aynı bizimdr öyle konuya istinaden yazmak istedim 5 dakika oyun 20 dakika kavga çok zor 2 yaş civarı çocuk daha da zor yenidoğanla da kolay olmayacak tabiiiki
Allah hepimizin yardimcisi olsun yakin zamanda daha kolaylar insallah

Bende bir kiz bir oglan var ve haftasonu geldiginde karalar bagliyorum resmen. Butun gunu aktiviteyle doldurayim ki kavgaya vakit kalmasin diye dusunuyorum. Sizin isiniz daha zormus valla. iki oglani zaptetmek cok zor olsa gerek.

ozellikle 2 yas civari kontrol edilmeleri de cok zor oluyor. yenidoganla 2 yasinda bir cocugun pesinden kosmak benim bile icimi karartir. Hakkinda hayirlisi olsun konu sahibinin.

Konu çok garip, mesajlar daha da garip. Ya ciddi anlamda psikolojisi bozuk birisi ne dediğini bilmiyor ya da üstüne gidilince saçmalamaya başladı, akışa da intihar notu yazmış. Eşten ayrı ama ortada yeni bir gebelik var bu nasıl oldu detay yok. Eski konulardaki tutarsızlıklara cevap yok. Kürtaj ihtimalinin bahsi bile geçmiyor ama intihar edip hem kendisini hem bebeği öldürmeyi düşünebiliyor. Ne diyim, inşallah bizimle dalga geçiyordur da kendisi iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…