9 aylık evliliği bitirmek zorundayım sanırım…

Öfke kontrolü için terapi görsün bnce

Giden 10 yılına yazın olmuş.
Bir de o el bir kere kalktımı , sonrasında daha kötü şekilde devam ediyor. Bu bir evlilik değil.

Giden 10 yılına yazın olmuş.
Bir de o el bir kere kalktımı , sonrasında daha kötü şekilde devam ediyor. Bu bir evlilik değil.
Aynısını eşime demiştim. Bir kere yaptın hep yapacaksın dedim. Ağladı yeminler etti… en sonunda barıştık. Bir uzun süre şiddet görmemiştim

Aynısını eşime demiştim. Bir kere yaptın hep yapacaksın dedim. Ağladı yeminler etti… en sonunda barıştık. Bir uzun süre şiddet görmemiştim
Yerinde olsam buna bir dur derim. Ailen seni kimse dövsün diye doğurmadı.

Çok pişman olduğu günler oldu… düzeltmeye çalıştı ama bir kaç hafta sonra yine aynısı.

Maalesef ne kadar uzun ilişki yaşanırsa yaşansın bir erkeğin gerçek yüzü sadece evliyken ortaya çıkıyor. Yıllarımı verdim demişsiniz ama olan yine size olur. Balayında göstermiş yüzünü. Üstelik bir de balayı dediğimiz cicim ayları döneminlerinde. Evliliğiniz daha da ilerlerse sizi çok yıpratır. Zaman geçsin düzelir mi diye soracak olursanız hayır düzelmez. Öfke kontrolü ile ilgili herhangi bir yardımı kabul ederse düzelme imkanı var ama bu süreçte kesinlikle çocuk yapmayın. Sizin mücadelelerinize karşılık vermezse bence bir oturup düşünün.

Çok pişman olduğu günler oldu… düzeltmeye çalıştı ama bir kaç hafta sonra yine aynısı.
Ne bekliyordunuz,kendi aklı ile bir kaç gün engelleyebiliyor.öfkesine engel olamıyor kabul etmeniz lazım.
Evliliği yürütmek için doktora gitmesi şartı koymanız şart

İnsan sevince kör oluyor…
bu lafın arkasına sığınmayın lütfen. herkes aşık oluyor, seviyor ama herkes de adamın şiddet eğilimini görmezden gelmiyor. kötü yönlerine perde çektiğinizde evlenince o sorunların kat be kat büyüğünü görüyorsunuz. sizin de yaşadığınız bu. olan olmuş. artık bundan sonrasına bakın. kendi değeriniizin farkına varın ve şiddet bir kez başladı mı devamının muhakkak geleceğini unutmayın. özür dilemesine, söz vermesine vs kanmayın. şiddetin düzelme ihtimali bence yok.

Bu piskolojik şiddeti ben sevgililikte normal sanmışım. Aptalmışım…
Maalesef eşiniz öfke kontrolü olmayan..büyük olasılıkla çok sinirli,baskın karakterli birisi ve zorbalıkla üste çıkıyor.Yalnız ben daha balayındayken şiddete başvurmasına şaşırmadım.Bilerek planlayarak bunu yaptığını söyleyebilirim size.Size (onun tabiriyle) "ayar verdi".Evliliğinizde ondan korkmanız ,çekinmeniz gerektiğini ilk günden öğretti o tokatla .Siz aşık olduğunuz adamla evlendiniz ama o artık "korktuğunuz " adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyor.Peki siz bu şekilde bir evlilik yürütmek istiyor musunuz? Korktuğunuz bir adamı memnun etmeye çalışıp o gün dayak yememek için mi sürdüreceksiniz evliliğinizi ?

Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
BurAya konu açmak yerine avukat aramaya başlasaydınız keşke. Annem babam üzülmesin diye her gün haberlerde görüp üzüldüğümüz kadınlardan olmayı mı bekliyorsunuz?

Malesef… bende ona geri vurdum onun yüzü morardı. Şu an ayrı odalarda oturuyoruz kimsenin sesi çıkmıyor. Bir de kayınvalidemlere davetliyiz bugün. Sonuçta toplum içinde mutlu bir evli çiftiz
Hemen gidip darp raporu almalısın.
Sen susup birde kvlere oturmaya mi gideceksin evi onların başına yikman lazim oğlunuz pisligin teki diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…