- Konu Sahibi hayatsarkisi
-
Çok samimiyetle soruyorum etrafınızda sizi sarsıp kendinize getirecek hiç kimse yok mu? Neden yapıyorsunuz bunu kendinizeMalesef… bende ona geri vurdum onun yüzü morardı. Şu an ayrı odalarda oturuyoruz kimsenin sesi çıkmıyor. Bir de kayınvalidemlere davetliyiz bugün. Sonuçta toplum içinde mutlu bir evli çiftiz
Gerçekten hiç fark etmedim. Bazen diyorum sevgiliykene her şey ne güzeldi keşke evlenmeseydik. Evlilik böyle bir şey mi diye düşünüyorum. Aşkın büyüsü bozuldu…
Bu piskolojik şiddeti ben sevgililikte normal sanmışım. Aptalmışım…
İnsan 10 sene sevince özürüde kabul ediyor malesef. Ben düzeltmeye çalıştım kaç kez… ama olmuyor. Ailemin üzülmesinden çok korkuyorum. Bu yüzden bazen diyorum ölsemde kurtulsam en azından canım annem ve babam çektiklerimi bilip üzülmezler…
İnsan sevince kör oluyor…
Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
Benim arkadaşımın sevgiliside böyle sinirlendiği bir anda kapıya vurup elini incitti hala sevgililer yakında evlenecekler ama kıza anlatamıyoruz bana vurmaz beni çok seviyo diyoYa çok saçma, on sene boyunca hiç mi kavga etmediniz, hiç mi sinirlenmedi? On sene boyunca size vurmasa bile sağa sola da mı vurmadı, hiç mi anlamadiniz şiddet eğilimini?
On sene boyunca çiçek gibi olan adam imzayı atıp şeytana mi dönüştü? Birden sizden nefret etmeye mi başladı? Ya da cinsel ilişki ile aktif olan bir düğmesi vardı da evlenir evlenmez dark side'a mi geçti??
Hiç mantıklı değil.
bence belki vurmamistir ama sevgiliyken de gayet ne oldugunu belli ediyordur ama o zamanlar daha katlanilir bulmuş, ilk aşk,onca yılın emeği ayağına görmezden gelmişsinizdir
Bu ev cehennem olacak demiş, çalışıyor musunuz mesleğiniz varmı anneniz anlayışlı biriylse konusu açın bu yaşadıklarınız kaldırılabilir şeyler değilO halde evi hemen terk edin
O ev boks ringine dönmeden bırakın artık. Şiddetin tek seferinin de affı olmamalı.Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. 9 aylık evliyim ve hiç düşündüğüm gibi bir evlilik değil. 10 sene sevgiliydik. Evlendiğimizden beri her küçük konulardan tartışma çıkartabiliyoruz. Birbirimizi kırıyoruz. İlk tartışmamız balayında çıkmıştı orda bana ilk defa vurmuştu. Sonra özür dilemişti bir daha olmayacak unutalım demişti. Ben inanmştım. Evimizde yine olmuştu hep özür dileyip yine yapıyordu. Bir gün ben evi terk etmeye karar verdim. Yine özür diledi ve bir daha olmayacağına yemin etti. Son kez şans verdim ve uzun bir süre vurmadı bana. Bu yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam bilse çok üzülürler. İlk aşkımın böyle biri olduğuna inanamıyorum. Tartışmalarımız hala devam ediyor her gün her hafta değil ama ara ara oluyor ve abartılı oluyor. Artık bende ona geri vurup kendimi savunuyorum. Ama kendime bunu hiç yakıştıramıyorum. Bu evlilik anlamsız bu saatden sonra biliyorum. Ben nasıl ayrılırım bilmiyorum. Yıllarımı verdim bu ilişkiye…
Bakın bu durumun 5i 10u yok. Ne yani 1 yıl tanıyıp evlendiğiniz biriyle aynılarını yaşasanız bırakacak mıydınız? Şiddet bu? Allah korusun ileri gidebilir. Aileniz esas o zaman üzülür.İnsan 10 sene sevince özürüde kabul ediyor malesef. Ben düzeltmeye çalıştım kaç kez… ama olmuyor. Ailemin üzülmesinden çok korkuyorum. Bu yüzden bazen diyorum ölsemde kurtulsam en azından canım annem ve babam çektiklerimi bilip üzülmezler…
Bak bu konuda en azından bilincsiz değil.Zaten kendisi de diyor biz anne baba olamayız ne zaman tartışmazsak o Zaman anca diyor
10 senelik bir ilişkiyi bitirmek bir çok sebepten zor geliyordur bunu anlıyorum. Profosyonel bir yardım almayı deneyin o, halde. Bu da elimden geleni yaptım diyebilmek için ve gerektiğinde yıkılmadan ayrılabilip, yeniden daha sağlam ayağa kalkabilmek içinMerhaba yardımınıza ihtiyacım var. 9 aylık evliyim ve hiç düşündüğüm gibi bir evlilik değil. 10 sene sevgiliydik. Evlendiğimizden beri her küçük konulardan tartışma çıkartabiliyoruz. Birbirimizi kırıyoruz. İlk tartışmamız balayında çıkmıştı orda bana ilk defa vurmuştu. Sonra özür dilemişti bir daha olmayacak unutalım demişti. Ben inanmştım. Evimizde yine olmuştu hep özür dileyip yine yapıyordu. Bir gün ben evi terk etmeye karar verdim. Yine özür diledi ve bir daha olmayacağına yemin etti. Son kez şans verdim ve uzun bir süre vurmadı bana. Bu yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam bilse çok üzülürler. İlk aşkımın böyle biri olduğuna inanamıyorum. Tartışmalarımız hala devam ediyor her gün her hafta değil ama ara ara oluyor ve abartılı oluyor. Artık bende ona geri vurup kendimi savunuyorum. Ama kendime bunu hiç yakıştıramıyorum. Bu evlilik anlamsız bu saatden sonra biliyorum. Ben nasıl ayrılırım bilmiyorum. Yıllarımı verdim bu ilişkiye…
Haklısınız. Ama benzer örnek gördüm çevremde. Mesela bir arkadaşımın Eşinin çocukluğundan gelen babası ile ilgili travmaları vardı ve toparladılar şuan mutlular. Bunu dayağa katlanılsın anlamında asla söylemiyorum tabi ki.Adam balayından beri düzenli olarak şiddet gösteriyormuş ve burada "çift terapisine gidin" önerileri vermişler.
Ay size inanamiyorum hanımlar. Şiddet gösteren davarlarla birlikte kalmak ve bu davarlarla kurulan evlilik birliğini sürdürmek bu kadar önemli mi?
Şiddet gösteren kocasi için terapist mi araştırsın bir de? Kocam beni dövüyor, lutfen bizi iyileştirin diye terapiste yalvarsın mı?
Size mutlu görünüyorlar. O kadin ne kadar unutabildi bakalim...Haklısınız. Ama benzer örnek gördüm çevremde. Mesela bir arkadaşımın Eşinin çocukluğundan gelen babası ile ilgili travmaları vardı ve toparladılar şuan mutlular. Bunu dayağa katlanılsın anlamında asla söylemiyorum tabi ki.
Tehdit edilmişsiniz daha neyi bekliyorsunuz aklım almıyor bu durumları.Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?