- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.081
Kız böyle de olur mu habersizkuzum bak sen hata filan yapmiyorsun esin yaninda degilken cocuk dogurmak istemedgin icin . bir arkadasim vardi Türkiyede yasayan esi askerdeyken kayinvalidesiyle yasiyordu ve o arada hamile kalma salakliginda bulundu . inan o hamilelik kiza zehir oldu. derdi hic bitmedi. sonunda stresli hamileligi yüzünden kolik olan bir oglan dogurdu , oglunun en güzel bebeklik anlarini tek basina yasadi , kocasi askerden geldiginde 9-10 aylik cocugua sahipti , bir türlü baba rolüne giremedi falan filan . senin yerinde olsaydim esim döneseye kadar korunurdum ona haber vermeden . anladigim kadariyla esin subatta seni görmeye gelecek , ocakta baslasan hapa subata korunursun , eczanelerde ertesi gün hapida satiliyor caktirmadan al . süpheye düstün birliktelikte ertes gün ic hemen. kocana da dersin ooo askim denedik ama nasip degilmis demek bir daha ki sefere insallah
Ortak samimi arkadaşınız yok mu senle ilgili ne düşündüğünü öğrensenAhhh ahhh nasıl açılacam, bir tatlı bir tatlı ki, yerinin boşluğu öyle belli ki
yazı da yarım yamalak kalmış üst dudağımın tam ortasın da uçuk gibi bir şey çıktı 2 gündür uçuk kremi sürüp duruyorum kocaman dudağım oldu yazacaktım :))Hahahha kizz iyi vermissin agzinin payni, bende cok kiziyorm öle cocuk aglayinca Annesine babasina yan yan bakuyorlar ya sanki onlar aglatiyo veya aglamasini istermi kendi ebeveynleri sonucta..
Esimde hic sevmez cocuk sesi duyunca hemen kizar morali bozulur diyorm onada napsinlar cocuk bu aglicak ama degisdiremedm hala görüs acisini..
Kizz ama cok temizlik yapiyon yaben valka haftada 1 bazen 2 kere evi süpüryorm toz almayi 2 haftaya bi bazen 2bucuk oluyor onun disinda zaten genelde anlik topladigimdan pek is olmuyo wclere falan girisiyorm tabi arada ama benmi az yapiyorm acaba dedm valla
Aşk konusunda bu yaşıma kadar hep katı yaklaştım. Sevdiğim oldu, sevildiğim oldu, uzun süreli arkadaşlıklarım da oldu ama kendimi hiç körü körüne kaptırmadım. Hep mantığımı ön planda tuttum. Belki yaradılışım böyle, belki de aşkın sevginin hep bir yere kadar sefa sürdüğüne inandığımdan böyle.
Ayrıldığım ilişkinin arkasından hiç gözyaşı dökmedim, kendimi sevmeye kapattım ama hayatıma kaldığım yerden devam ettim.
Bakalım bu delikanlıda zaman ne gösterecek, karşılığı olacak mı, ama muhteşem bir duygu. Gözlerimi kapattığımda Onu görüyorum, annem gece yatarken 'rüyanda beni gör' der hep, dün gece 'ne seni görecem, Berkeyi göreyim ben' dedim
ne eğlencelii spor her kes farklı ve sürekli değişik hareketler yapıyorKimse yazmayınca biz de yazışamadık işte kısaca
Şimdi benim yaptığım sporun tam karşılığı yok. Bir adet manyak bir hoca, bir adet boş oda ve 8-10 adet manyak kadın haftanın 3-4 günü saat 20:00 da buluşuyoruz. Aynı hareketi 2. kez asla yapmıyoruz, genel olarak kendi vücut ağırlığımızı kullanıyoruz. Sporda istasyon adı verilen parkurlar var, her tur sonu 30 sn lik dinlenme dışında nefes almadan verilen talimata uyuyorsun. Mesela birimiz trambolinde hızla koşarken, birimiz ellerinde dambıl belirli bir mesafeyi yan yan koşuyor, diğeri minderde ayaklar havada mekik çekerken diğeri step tahtasında verilen koşma hareketi yapıyor. Herkes her hareketi mutlaka yapıyor. Squat ve lange tarzı hareketlerde dizimdeki yırtıktan dolayı muafiyetim var.
Muhteşem ötesi bir hocayla çalışıyorum ve her hareketinde seans sonrası kötürüm kalacağımdan emin oluyorumAma kötürüm kalmıyorum çok şükür.
Dizimi ilk yırttığımda doktor önerisi spordu. Emin misin sporu önerdiğine dedim, ya bi bayan hocayla ne kadar ağır yapabilirsiniz ki dedi. Video izlettim ve sadece 20 sn sini izlettim. Siz insan mısınız, spora hemen ara veriyorsun dedi. Siz düşünün yaptığım sporu
hahah ne güzel demişsin öyle, insan kendi yavrusunu bile bile ağlatır mı demek ki mecbur kalmışta bebesiyle pazara girmiş size neeee hem biz toplum olarak haddimiz olmayan şeylere maydanoz olmayı da pek severiz zaten :)))Kızlar merhaba gecmisi okuyayım
Bebegimle alisveris yaptik gecerken pazara da ugradik bi agladi bi agladi etraf neden aglatiosun cocukla gelmissin bi de diye bana kızıyor keyfimden cok hosuma gidiyor dedim atrica sen maydanoz olma baska hayatlara olcaksan hazir pazara geldim seni alayim maydanoz olarak dedim terbiyesiz dedi ayu kadin keyfimden olabilir mi kalabalik gorunce cildirio benimki esimde sabah 6 aksam 10 calisio birakcak yerimde yok evde de kalmadi bisey napayım 16 aylik cocugu evde yalniz mi birakayim sunlara at bi kibrit yansın
Ortak samimi arkadaşınız yok mu senle ilgili ne düşündüğünü öğrensen
yazı da yarım yamalak kalmış üst dudağımın tam ortasın da uçuk gibi bir şey çıktı 2 gündür uçuk kremi sürüp duruyorum kocaman dudağım oldu yazacaktım :))
valla gülüm benim evin her tarafı sürekli kullanılıp battığı için elimi 2 gün çeksem baş edemiyorum ebeveyn banyosu 2 gün yıkanmasın çamur atmışsın gibi olur asıl büyük banyo günlük el yıkama diş fırçalama wc için kullanıyoruz bazen günde 2 kere levabosunu yıkadığım oluyor traşı da orada oluyor benimkiler :)) küçük oda dediğim yere 2 tane çamaşırlık açıyorum her gün üstü çamaşır dolu eşim gün de en az 3 kere iç çamaşır değişiyor oğlan çıkarıp çıkarıp odasında ki kanepeye yığıyor her yer kıl toz topak oluyor birde ev tozlarına akarlarına alerjisi var sıpanın 2 günde bir süpürüyorum hafta da yada 10 gün de bir koca yatağı , kanepesini çekip süpürüp siliyorum aynını yatak odası için de yapıyorum yatak şifonyer küçük dolap tuvalet aynasını çekip süpürüp siliyorum ama odalar küçük birini bir o yana bir yana çekip ittirmeyince diğeri çekilmiyor böylece evde sürekli oyun oynuyorum da yine de yarım gün ne toplu kalıyor ne de temiz sanki evde 7 kişi yaşıyoruz valla ben de anlamıyorum epi topu 3 kişiyiz. ben yavaşım biraz birde çabuk yorulup mola veriyorum :))
@mefkurem inan abla ben esimden daha cok istiyorum anne olmayi ama bastiriyorum bi sekilde cunku asiri
kiloluyum oteyandan esimin yanimda olmayisi borclarimiz kaynanamgille yasiyor olmam gorumcemin haftani 1-2 gunu sabahin 9 unda 2 cocuguyla gelip aksam 10da kocasiyla birlikte defolup gitmesi ve kayinpederim beni sinir ediyo boguluyorum sanki burda ama kocami bunaltmak istemiyorum cunku yanina gitmek istesem bile imkan yok bazen abarttigimi dusunuyor evde dura dura kuruntu yapiyosun kendine diyo ailesine toz kondurmuyo hic ben yalnizligi seven bi insanim kucuklugumden beri cok sıkıntı cektim annemle babam 9 yasimdayken babamin annemi aldatmasiyla bosandilar 5 yasindada erkek kardesim vardi perperisan olduk bi babannmgilde bi annemgilde bi teyzelerimde bi halalarimda ordan oraya savrularak canta gibi dolasarak gecti uvey anneye zoraki katlanmak yuzune gulmek yillarca iskence oldu bana kavgalar dovusler bana atilan iftiralar vs zarzor 2 yillik uni tutturup kactim evden kocamla ayni siniftaydik tanistik sevdik mutlu olduk cok benimsedim evlenecegim adam bu dedim ama uni bitince yalvardim nolur gitme askeriyeye girme ben duzen istiyorum hergun sabah ise yollayim aksam olunca yolunu gozleyim dedim ama cagrilinca gitti napayim sekreter mi oluyum yoksa memurluk mu bekleyeyim dedi ben ne kadar duzen istediysem kendimize ait evimiz yuvamiz ozelimiz olsun dediysem tam tersi oldu cok zoruma gidiyo hem uzak olmak hemde evimizin olmamasi ama ona gore hava hos ailesinin yanindayim rahatim yedigim onumde yemedigim arkamda eeee e biz neden cocuk yapmiyoruz ailede herkes ikinciyi dogurtuyo bizde tik yok diyo elalem icin yasama diyoum benim ve bebegin sagligini dusun ya bi sıkıntı cikarsa korkmuyormusun diye kiziyorum ne zaman konu acilsa strese giriyorum ben de istiyorum hemde deli gibi ama bu sartlarda degil abla anlatamiyorum ne yapayim ben
ilk defa uçuk çıktı bende :) ben tiksinince de kabarıp bir yerleri şişen biriyim eşim rüyan da yine bir şeyden tiksinmişsindir dedi :)Kizz senin isin cok zor ya Allah kolaylik versin ama ne demisler temizli imandan gelir :) zaten severek yapiyorsun gbi geldi bana baya benimsemissinkolay gelsinnn
Ucuk kremide mi varmis hic duymamistm kim korkuttu kiz, öle derler ya korkunca cikarmis ucuk
UmutsuzLuğa kapılma regldn sonra birden eksilirsin bnceÇok kötü abla yaçok üzüldüm 600g ödem almışım maydanoz içtiğim halde artı detox çayı kullandım full hiç kaçamak yok ama 73.1 çıktım çok umutlu gitmiştim yağdan da hiccc vermemişim ama regl geciktiğini için normal yağdan vermişsiniz ama bu dönemde yağ hücreleri şişer yarın aç karına tartı fotonu at bide reglim bitince at dedi bakalım menüler mı fazla geliyor dedim hepsini ye eksiltme dedi
Bu hafta hedefim 70.5 inip izni bitirmekti ama hayal oldu
Ay iyiymişilk defa uçuk çıktı bende :) ben tiksinince de kabarıp bir yerleri şişen biriyim eşim rüyan da yine bir şeyden tiksinmişsindir dedi :)
temizlik yapmayı sevmiyorum ki mecburiyetten aslın da yemek yapmayıda sevmiyorum ben iş yapmayı hiç sevmiyorum keşke anam kraliçe babam da kral olaydı dediğim çok olmuştur
Malesef abla sozlesmeli oldugundan dolayi lojman yok hafta ici birgun bide cumadan pazara cikabiliyoKıyamam sana insan bazen kaderinin onune gecemiyor bu diyeceklerimi lutfen abla tavsiyesi olarak dusun ve silkelen calisiyormusun calismiyorsanda lutfen calis kendi ayaklarinin ustunde dur bu bence sana sart cocuk asla yapmamandan yanayim o kalabalikta bunalirsin esinden sogursun cok sabirlisin anladigim kadariyla esinle bir araya gel borclari hesaplayın ev acın kendinize ya da yok mu lojman vs.
Kızlar merhaba gecmisi okuyayım
Bebegimle alisveris yaptik gecerken pazara da ugradik bi agladi bi agladi etraf neden aglatiosun cocukla gelmissin bi de diye bana kızıyor keyfimden cok hosuma gidiyor dedim atrica sen maydanoz olma baska hayatlara olcaksan hazir pazara geldim seni alayim maydanoz olarak dedim terbiyesiz dedi ayu kadin keyfimden olabilir mi kalabalik gorunce cildirio benimki esimde sabah 6 aksam 10 calisio birakcak yerimde yok evde de kalmadi bisey napayım 16 aylik cocugu evde yalniz mi birakayim sunlara at bi kibrit yansın
Siz insan mısınızKimse yazmayınca biz de yazışamadık işte kısaca
Şimdi benim yaptığım sporun tam karşılığı yok. Bir adet manyak bir hoca, bir adet boş oda ve 8-10 adet manyak kadın haftanın 3-4 günü saat 20:00 da buluşuyoruz. Aynı hareketi 2. kez asla yapmıyoruz, genel olarak kendi vücut ağırlığımızı kullanıyoruz. Sporda istasyon adı verilen parkurlar var, her tur sonu 30 sn lik dinlenme dışında nefes almadan verilen talimata uyuyorsun. Mesela birimiz trambolinde hızla koşarken, birimiz ellerinde dambıl belirli bir mesafeyi yan yan koşuyor, diğeri minderde ayaklar havada mekik çekerken diğeri step tahtasında verilen koşma hareketi yapıyor. Herkes her hareketi mutlaka yapıyor. Squat ve lange tarzı hareketlerde dizimdeki yırtıktan dolayı muafiyetim var.
Muhteşem ötesi bir hocayla çalışıyorum ve her hareketinde seans sonrası kötürüm kalacağımdan emin oluyorumAma kötürüm kalmıyorum çok şükür.
Dizimi ilk yırttığımda doktor önerisi spordu. Emin misin sporu önerdiğine dedim, ya bi bayan hocayla ne kadar ağır yapabilirsiniz ki dedi. Video izlettim ve sadece 20 sn sini izlettim. Siz insan mısınız, spora hemen ara veriyorsun dedi. Siz düşünün yaptığım sporu
Sosyal medyadan ekle bakalım kız arkadaşo var mıOrtak tanıdık var ama iş ortamı olunca soruşturamıyorum maalesef
Kardeşimin eşi de sözleşmeli kuzenimin eşi de sözleşmeli asker öyle bişey yok canımMalesef abla sozlesmeli oldugundan dolayi lojman yok hafta ici birgun bide cumadan pazara cikabiliyo
Havaci sozlesmeli er karacilarin yok izinleri ama havadan basvuru yapip girdi havacilar daha esnek carsmba cuma cumartesi pazar birde hafta 1 gun carsiya musade var cok acilseKardeşimin eşi de sözleşmeli kuzenimin eşi de sözleşmeli asker öyle bişey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?