Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız böyle de olur mu habersiz

yazı da yarım yamalak kalmış üst dudağımın tam ortasın da uçuk gibi bir şey çıktı 2 gündür uçuk kremi sürüp duruyorum kocaman dudağım oldu yazacaktım :))
valla gülüm benim evin her tarafı sürekli kullanılıp battığı için elimi 2 gün çeksem baş edemiyorum ebeveyn banyosu 2 gün yıkanmasın çamur atmışsın gibi olur asıl büyük banyo günlük el yıkama diş fırçalama wc için kullanıyoruz bazen günde 2 kere levabosunu yıkadığım oluyor traşı da orada oluyor benimkiler :)) küçük oda dediğim yere 2 tane çamaşırlık açıyorum her gün üstü çamaşır dolu eşim gün de en az 3 kere iç çamaşır değişiyor oğlan çıkarıp çıkarıp odasında ki kanepeye yığıyor her yer kıl toz topak oluyor birde ev tozlarına akarlarına alerjisi var sıpanın 2 günde bir süpürüyorum hafta da yada 10 gün de bir koca yatağı , kanepesini çekip süpürüp siliyorum aynını yatak odası için de yapıyorum yatak şifonyer küçük dolap tuvalet aynasını çekip süpürüp siliyorum ama odalar küçük birini bir o yana bir yana çekip ittirmeyince diğeri çekilmiyor böylece evde sürekli oyun oynuyorum da yine de yarım gün ne toplu kalıyor ne de temiz sanki evde 7 kişi yaşıyoruz valla ben de anlamıyorum epi topu 3 kişiyiz. ben yavaşım biraz birde çabuk yorulup mola veriyorum :))

g0zel duygular bunlar.bn hep aşk evliliğindn yanaym mntk evliliği bana göre değil

ne eğlencelii spor her kes farklı ve sürekli değişik hareketler yapıyor

hahah ne güzel demişsin öyle, insan kendi yavrusunu bile bile ağlatır mı demek ki mecbur kalmışta bebesiyle pazara girmiş size neeee hem biz toplum olarak haddimiz olmayan şeylere maydanoz olmayı da pek severiz zaten :)))

Kizz senin isin cok zor ya Allah kolaylik versin ama ne demisler temizli imandan gelir :) zaten severek yapiyorsun gbi geldi bana baya benimsemissin kolay gelsinnn

Ucuk kremide mi varmis hic duymamistm kim korkuttu kiz, öle derler ya korkunca cikarmis ucuk

Kıyamam sana insan bazen kaderinin onune gecemiyor bu diyeceklerimi lutfen abla tavsiyesi olarak dusun ve silkelen calisiyormusun calismiyorsanda lutfen calis kendi ayaklarinin ustunde dur bu bence sana sart cocuk asla yapmamandan yanayim o kalabalikta bunalirsin esinden sogursun cok sabirlisin anladigim kadariyla esinle bir araya gel borclari hesaplayın ev acın kendinize ya da yok mu lojman vs.

ilk defa uçuk çıktı bende :) ben tiksinince de kabarıp bir yerleri şişen biriyim eşim rüyan da yine bir şeyden tiksinmişsindir dedi :)
temizlik yapmayı sevmiyorum ki mecburiyetten aslın da yemek yapmayıda sevmiyorum ben iş yapmayı hiç sevmiyorum keşke anam kraliçe babam da kral olaydı dediğim çok olmuştur

UmutsuzLuğa kapılma regldn sonra birden eksilirsin bnce

Ay iyiymiş bnde ev işi hiç sevmiyom tek sevdiğim iş yemek yapmak

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/

Zey-has _ 90 + --- + 120 + --- + 180 +
Sweety _ 45 + 120 + 90 + 120 + 135 +
Pnrr-20 _ 135 + 195 + 60 + 204 + 220 +
Kocasinin-
Nartanesi _ 105 + 120 + 80 + 80 + 300p
Gelecekten-
mutluyum _ 60 + --- + --- + 255 + --- +
Eyledi _ 30 + --- + --- + --- + --- +
Trudi-
Canaven _ 200 + 200 + 200 + 320 + 200 +
Nanekekik _ 180 + 140 + --- + 180 + --- +
Mer_4260 _ 105 + --- + 70 + 105 + 120 +
MelegimveBen _ --- + 205 + 90 + --- + 255 +
Mefkurem _ --- + 105 + 285 + --- + --- +
Ponibon _ --- + 120 + --- + --- + ---+
Kurbet _ --- + --- + 195 + 225 + 195 +
Mehlikatun _ --- + --- + --- + 180 + --- +
Ekim2009 _ --- + --- + 30 + --- + --- +
Asfarovski _ --- + --- + --- + 30 + --- +
Tugcekrblt _ --- + --- + --- + 220 + 70 +
Emosland _ --- + --- + --- + --- + 90 +

Eveeet günü yariladik ama daha degerlendirebilirizzz, Son 1bucuk gün Cumaya az kaldii

Sonradan pisman olmamak icin spor yapalim kizlarr, bugunki bildirimler cook olur insallah

Malesef abla sozlesmeli oldugundan dolayi lojman yok hafta ici birgun bide cumadan pazara cikabiliyo

iyi yapmışsn canm

Siz insan mısınız

EMZIREN ANNE MENUSU

Soda ayran kuru

Sabah :8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 adet salatalik
1 dilim peynir
1 dilim t.b ekmegi
4 adet yesil zeytin

Ogle yemegi 12.30
1 tabak pirasa yemegi (yaklasik 6 kasik)
1 kase yogurt

Ara ogun:16.00
1 bardak sut
5-6 cig badem

Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Bol salata

Yatmadan once;
Soda ayran kuru

Su. 3 lt olur
Spor: 2mil leslie 3*30= 90 puan
20 dk eliptik 20*4=80 puan
Toplam 170 puan
Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…