Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anaaa akşamı 16 damı kapatıyon cnm akşam acıkmıyomusun
Sabah geçmi yedinde öğlen yok
Bide ne çorbası onuda yazalım
Evet haftasonu akşamları erken yiyoruz sabah geç kahvaltı ettiğimiz için. Ama evde olsaydım mutlaka bişeyler yerdim, dışarıdan gelince de çok geçti:). Mercimek çorbasıydı, 1 kaşık yağla pişirdim ve üstüne de yağ kavurmadım sadece baharat ile tatlandırdım çok açıkladım sanırım bu defa da:)

Son düzenleme:
Cok guzel canim teskekurler,peki nasil tazesinin suyunumu sıkıyosun diyetisyenmi onerdi
Kuru kök zencefil almistim ben aktardan marketlerde de baharat reyonunda var 1 avuc kadar paketlerde satiliyo ben bas parmagim kadar kirip 1 br kaynar suyun icinde 10 dk yakin bekletiyorum 2. Br da ayni demledigim zencefili koyuyorum 1 kere yapip atmiyorum canim cunku tadinin 2. Br dagada ciktigini farkettim bosa gotmesin diye su niyetine iciyorum bakalim bu aralar insallah faydasi olur

Harikasın abla misafir telaşında bile diyetten ödün vermiyosun

77 olana kadar yediklerine say
Hmile gibi aşeriyorm rüyama girecek kesin çiko
sen Kacla mezun olmuştum poni de bakiyim bana yediktepasta mı yedik aklıma gelseydi yerdim ama niye gelmedi ki niye hhatirlatmadiniz hiç
Spor eklenirse iyi olur ilk etapta çok yüklenme zamanla artır canım
Ayrıca bezelye patates havuç pişmiş kereviz bunların gilisemik indexleri yüksek olduğu için diyette olmasa iyi olur kilo sorunu olan çoğu kişide zaten inusilin direnci oluyor bu saydıklarım daha da tetikler birden azaltma bence zamla azaltmak menülerde daha iyi sağlıklı doğru porsiyon ilk etapta senden ikişer ikişer götürür
Sabah yediğim ot mot ondan çok görünmüştür ellam
Hacı seni yenmek uğruna salatayı da keseriz sıkıntı yok
bencede kes sen salatayi cikoya başla nasılsa yenemeyeceksin beni tartı kaç dedi bakayım
Chia yüksek protein kaynağı 2yk silme günlü miktari üç çok canısı
Teşekkür ederim:). Sporu daha düzene oturtamadım maalesef. Yeşil çay midemi kaldırıyor, genellikle kahve tercih ediyorum.
Yesilcay ben ilk etapta bergomat aromalı poset ile başladım şimdi direk büyük yaprak içiyorum zamanla seviyorsun canım
1.gun -600 getirdi abla bakalım bugün ne getirecek
Evet hiç hesaplamasim ben bu yıldönümlerini vs yoksa bı hafta sonra 80 le girerdim

Kuzu ilk başta bu kadar a yeme sonra nasıl kisacaksin metobolizmani yorma tatlım çok önemli kahvaltı
1kg yemeğe 1corba kaşığı canım
Sen takımın kurallarını bilmiyonmu
Pazar günü diyetmi yapılır
Ablaonu listeye alca ya iyi giderse ne diyorsun yahu
Maşallah o saatte ben olsam cemkirririm
2puanin hesabını mı yaptı abla ya
Gunaydin 9. Takimin guzel hatunlari mutlu keyifli pazarlariniz olsun
Günaydın zeynalarin başı
Gunaydin bebekler
Günaydınnnn edacim
Bitanem kok zencefil suyu ne ise yariyorki
Miktari abartma san süper hem direnci artırıyor hastalıklardan koruyor hemde tok tutuyor şeker isteğini bastırıyor ve yağ yakımına yardımcı
Ben bı ara her sabah ılık suya parmak ucu kadar rendeleyip çubuk tarçın atıp limon sıkıp içiyordum
günaydın pinarcim

Çikolata yiyememek, aslında yenilir menü planı yapılırsa. Ben hafta sonu çok plan yapamıyorum, olanı kendime uyarlıyorum.

Kaşlarımı aldırdıktan sonra tartıya çıktım aynı, ağırlık yapmıyormuş. Oysaki alındıktan sonra kafamda bir hafiflik hissi vardı

Çiko yemedim helva mı yedinneyse ödül yapmamıştın hak etmişti sen ama aramızda bak diğerlerine deki çok kizdilae çok pişmanım tövbeler olsun yemiycem diye böyle goy goy yap
aboo bal yaİlmaz mı ki kalori o hep

Ay çok geçmiş olsun benim oğlan apartmanı yıkardı galiba öyle olsa
Kizlar ya ben kahvaltida ipin ucunu biraz kacirdim gun icinde nasil toparlayabilirim yedikten sonra cok pisman oldum ama is isten gecti malesef
ne yedin canım yazda toparlayalim bide saat kaçta yedin

Tazesini dene çok daha lezzetli
Gunaydin aslan parcalarii bugun kasiklarimda feci agri var ya ne gecicir acaba temizlik yapacam ya zor olacak
bence usutuyorsun İrem bak büyükler ne der çocuğun olmaz saka bı yana tatlım evde leslie yap çok soğukta yürüme

Tartimi yavaş ama emin adımlarla ilerliyor canısı
Çikolata yi yiycemm ama ne zaman cuma günü kutlama yaparken

Günayddınnnnn kraliçe aslanlar

Güzel bir pazar ve hafta sonu diliyorum

Bugün ne var ne yok planlarda
Mefkuşum ya temizlik var planda ama saat 2 olmus biz daha yeni kahvaltıdan kalktık
Diyete gelince spor akşam yapılacak sıkı bir kahvalti yaptım 7 gibi kabak çorbası salata ile günü bitirecem sonuç yarın tartıda eksiler eksiler Amazon kadini:)

helva senin star ödülün olsun
Zaten 2 öğün yemişin gibi diğerleri çok değil

Abla gece 3 de spor mü yaptın sen .maşallah diyorum daha da bişey demiyorum.
Mefkurem
Yok 2 de :))

Canım ablacım çok yoruldun, belin ayakların çok ağrıyor ama bu ağrılara iyi gelecek tek şey spor yapmak. Spor yaptıktan sonra görmüşsündür ki aslında hiç yorgun değilmişsi
yok valla çok yorgunmuşum :))) bacaklarımın ağrısından baya uyuyayamadım

Offf kötü olmuş cnm yaa
Bide asansör korkusu olmasın
Kizlar ya ben kahvaltida ipin ucunu biraz kacirdim gun icinde nasil toparlayabilirim yedikten sonra cok pisman oldum ama is isten gecti malesef
Sıfır karbon prolu öğün ve spor cnm

Ben normaldede üstüne yağ koymam :))

Gunaydin aslan parcalarii bugun kasiklarimda feci agri var ya ne gecicir acaba temizlik yapacam ya zor olacak
Reglimi yakın yoksa üşütüyonmu cnm ayaklarını sıcak tut

Harikasın abla misafir telaşında bile diyetten ödün vermiyosun
sağol bebişimde getirisi yok
Heralde yorgunluktan

Ablaonu listeye alca ya iyi giderse ne diyorsun yahu
Anaaa ben arada kalıyom ama yaaa
Zeynolara ne diceğimi şaşırıyom

Maşallah o saatte ben olsam cemkirririm
Bizimkilerin herzamanki hali :))

2puanin hesabını mı yaptı abla ya
Tabi yaparım
emek veriyom ben o puanlara

Yuh oha diyip beni sopalayabilirsiniz. Bir simit ve 1 yumurta ile patatesli yumurta digerleri kalorisizdi kozleme biber patlican peynir filan ama simiti sozde yarim yiyecektim ne ara hepsini mideye indirdim anlamadim. Aksam sadece salata yiyim diyorum yogurtla birde 1 saat araliksiz eliptik yapacam esime dedim kiza bakacak

Söylediklerinin hepsini dikkate alıcam , ama bu spor işini daha başlatamadım, onu da ekledim mi inşallah patır patır gider kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…