- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.921
Yoğurt sebze yemeğiyle geçir günün geri kalanını cnm bşy olmazKizlar ya ben kahvaltida ipin ucunu biraz kacirdim gun icinde nasil toparlayabilirim yedikten sonra cok pisman oldum ama is isten gecti malesef
Ayy benimde evde işlerim var bide çamaşırada bakmam lazımMefkuşum ya temizlik var planda ama saat 2 olmus biz daha yeni kahvaltıdan kalktık
Diyete gelince spor akşam yapılacak sıkı bir kahvalti yaptım 7 gibi kabak çorbası salata ile günü bitirecem sonuç yarın tartıda eksiler eksiler Amazon kadini:)
Geç yediysen öğle yemeği atla bı meyve bı bardak süt ye arada akşamda sadece protein yada sebze yemeği ve salata olsun ama çorba ymeme ekmek zaten sen ekmek hakkını sabah dolduemussunYuh oha diyip beni sopalayabilirsiniz. Bir simit ve 1 yumurta ile patatesli yumurta digerleri kalorisizdi kozleme biber patlican peynir filan ama simiti sozde yarim yiyecektim ne ara hepsini mideye indirdim anlamadim. Aksam sadece salata yiyim diyorum yogurtla birde 1 saat araliksiz eliptik yapacam esime dedim kiza bakacak
Yuhhhhh ohaaaaYuh oha diyip beni sopalayabilirsiniz. Bir simit ve 1 yumurta ile patatesli yumurta digerleri kalorisizdi kozleme biber patlican peynir filan ama simiti sozde yarim yiyecektim ne ara hepsini mideye indirdim anlamadim. Aksam sadece salata yiyim diyorum yogurtla birde 1 saat araliksiz eliptik yapacam esime dedim kiza bakacak
Ay utandım:-( , nasıl geldi bu kilolar sanıyorsunuz. :)Ben normaldede üstüne yağ koymam :))
Ikracım bence bu hafta spor yapma önce menülerini birazdaha sağlıklı hale getir suyunu ihmal etmeSöylediklerinin hepsini dikkate alıcam , ama bu spor işini daha başlatamadım, onu da ekledim mi inşallah patır patır gider kilolar.
Benimkiler hamurişi tatlılarla geldiAy utandım:-( , nasıl geldi bu kilolar sanıyorsunuz. :)
Haklısın ama kavga etmeden halledin işi :))Slm millet ben geldim köyün delisi
Sabah sabah kocacigimin başının etini yedim
Konu şu haksizsam söyleyin ozur dleyim
Bizim sülalenin doğum günleri hep bu aylarda yani ekimden başlıyor en son işte Şubat ortası son birde sevgililer günü ve tabi
Pastaları bizden büyük büyük hediyeler bizdwn eşime şunu anlatıamiyorum yahu pastacisin diye biz ödemek zorunda değiliz hoş bizde bedavaya almiyoruz kilosunu 50tlden alıyoruz bı doğum günü 200-300 e patlıyor
Abin baklavacı bayramda herkese baklavayı o mu alıyor aynı mantık diyorum sen takılma bunlara diyor nasıl takilmayim iki aydır içeri girmisiz
Neyse pazar diye coUtmak yok oğlum uyudu bende spor yapıp sinirimi atiyim
120 kiloyum yani ne kadar su içicem ben?Ikracım bence bu hafta spor yapma önce menülerini birazdaha sağlıklı hale getir suyunu ihmal etme
Içmen gereken su kilo * 0.33 ml
Spora yavaştan sonraki haftaki başlarsın
onları da çok severim:), ay acaba benim sevmediğim bişey var mıBenimkiler hamurişi tatlılarla geldi
Ben zaten pek çorba içmem beni doyurmuyor :))
10.30da basladik lahvaltiya ogle yemegi yok sut icicem aksamds salata yogurt az da sebze yemegi o zaman insallah yarin arti cikmamGeç yediysen öğle yemeği atla bı meyve bı bardak süt ye arada akşamda sadece protein yada sebze yemeği ve salata olsun ama çorba ymeme ekmek zaten sen ekmek hakkını sabah dolduemussun
4 lt su :))120 kiloyum yani ne kadar su içicem ben?
onları da çok severim:), ay acaba benim sevmediğim bişey var mı
He valla benimde 3.5 lt falan icmem lazimNerdeyse 4 lt içmem lazım o zaman anaaaaa!!!!
Suyu birden çok çok içmek doğru değil cnm gün içine yayılarak içilecekHe valla benimde 3.5 lt falan icmem lazimbende az iciyorum hemen yukleneyim midem dolsun cok acikmayim amiiin
Ara yapma bebeğim güzel bi kahvaltı yapGünaydın demek için çok geç farkındayım ama ben daha yeni uyandim daha kalkmadan size günaydın diyeyim dedim. Malum sabah öğle bitti. Şimdi yerine ara yapıp akşam yemeğini yiyecegim.
Evet malesef, hem yiyip hem zayıf kalabilsek keşke4 lt su :))
Zaten hepimiz sevmesek burda işimiz ne
Ama zayıf olmayı daha çok seviyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?