Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm millet ben geldim köyün delisi
Sabah sabah kocacigimin başının etini yedim
Konu şu haksizsam söyleyin ozur dleyim
Bizim sülalenin doğum günleri hep bu aylarda yani ekimden başlıyor en son işte Şubat ortası son birde sevgililer günü ve tabi

Pastaları bizden büyük büyük hediyeler bizdwn eşime şunu anlatıamiyorum yahu pastacisin diye biz ödemek zorunda değiliz hoş bizde bedavaya almiyoruz kilosunu 50tlden alıyoruz bı doğum günü 200-300 e patlıyor
Abin baklavacı bayramda herkese baklavayı o mu alıyor aynı mantık diyorum sen takılma bunlara diyor nasıl takilmayim iki aydır içeri girmisiz

Neyse pazar diye coUtmak yok oğlum uyudu bende spor yapıp sinirimi atiyim

Ayy benimde evde işlerim var bide çamaşırada bakmam lazım
Tabi gün içinde sporda yapılacak

Kabak çorba olarak pek tok tutmaz cnm yemekmi yapsan acaba

Ama Ama sen zeynosun

Geç yediysen öğle yemeği atla bı meyve bı bardak süt ye arada akşamda sadece protein yada sebze yemeği ve salata olsun ama çorba ymeme ekmek zaten sen ekmek hakkını sabah dolduemussun

Yuhhhhh ohaaaa

Söylediklerinin hepsini dikkate alıcam , ama bu spor işini daha başlatamadım, onu da ekledim mi inşallah patır patır gider kilolar.
Ikracım bence bu hafta spor yapma önce menülerini birazdaha sağlıklı hale getir suyunu ihmal etme
Içmen gereken su kilo * 0.33 ml
Spora yavaştan sonraki haftaki başlarsın

Haklısın ama kavga etmeden halledin işi :))
Bide alıştırdıysanız, onlar için çok normal hale gelmiştir

Ikracım bence bu hafta spor yapma önce menülerini birazdaha sağlıklı hale getir suyunu ihmal etme
Içmen gereken su kilo * 0.33 ml
Spora yavaştan sonraki haftaki başlarsın
120 kiloyum yani ne kadar su içicem ben?
Benimkiler hamurişi tatlılarla geldi
Ben zaten pek çorba içmem beni doyurmuyor :))
onları da çok severim:), ay acaba benim sevmediğim bişey var mı

Geç yediysen öğle yemeği atla bı meyve bı bardak süt ye arada akşamda sadece protein yada sebze yemeği ve salata olsun ama çorba ymeme ekmek zaten sen ekmek hakkını sabah dolduemussun
10.30da basladik lahvaltiya ogle yemegi yok sut icicem aksamds salata yogurt az da sebze yemegi o zaman insallah yarin arti cikmam

Günaydın demek için çok geç farkındayım ama ben daha yeni uyandim daha kalkmadan size günaydın diyeyim dedim. Malum sabah öğle bitti. Şimdi yerine ara yapıp akşam yemeğini yiyecegim.
Ara yapma bebeğim güzel bi kahvaltı yap

Bide senin smotie tarifirini versene

Öğle için pırasa yapıcam, yanına yoğurt yeterli olur sanırım. Ekmek ve salata eklemem gerekir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…