Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok tat
yok tatlım yok öyle kalabalık değil eşimin iş arkadaşı çalışacaklardı, yemek saatine denk geldi bizimkinden azıcık daha fazla yaptım hazırlığı o kadar
ama ben pimpirikliyim işte misafir olunca herşey iyi olsun istiyorum
yoksa ne çocuğun ne eşimin kabahati var ne olsa yiyecekti onlar :)

ben de pimpirikliyim misafir yemek diyince şalterim atıverdiii , babam annem doğurduğu gün bile misafir getirirmiş belki de onu hatırladım bilinç altından dellendim az özürrrr:)
hastaneye şu zaman gel dediler mi yoksa sancıların sıklaşmasını mı bekle dediler

Haklısın :)

Benim menum

14.00 de 1cb pirincten lapa

18.00 de bikac catal lapa

Oglan gidelim diye acele edince yiyemedim burda erken kapaniyor cogu yer

Spor yok ama carsida hizli yurudum
Zaten bugun yapmicaktim :)
Su 2.5 olur

Hicbisey yememissin aksam lapayi bile yememissin abla

Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.

Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055

Gunaydn cnm Guzel eksi tbrkler

Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7

2li rakamlar hosgelmis tbrkler cnm

Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27

Super aysegulcum iste sporund etkisi bu hafta cok guzel spor yaptin cnku masallah diyim

Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85

Tbrkler cnm guzel o yogunlugunun arasinda

Ayy hadi az kalmis cnm ne guzel ya hayirlisiyla gelsin insallah bebis

Bizim de anne evinde misafir hiç eksik olmaz aynı şekilde bende de kalabalık misafire karşı bir antipatim var o yüzden :)

masallah nerdeyse 2 kilo gitmis
Sagol canım hedef ikinin üstündeydi nasip böyleymiş

canım ananas yoğurt normalde -1 getirisi olması lazım di aralarda sutlu kahve içtim omu etkiledi -500 netice verdi

Gene de tebrik ederim gayet güzel gidiyorsun :)
O soruna bir çare bulursan benim de haberim olsun.

Sagol canım hedef ikinin üstündeydi nasip böyleymiş

canım ananas yoğurt normalde -1 getirisi olması lazım di aralarda sutlu kahve içtim omu etkiledi -500 netice verdi
Bütün gün mü bunu yiyorsun sadece? Yağdan gitmiştir bence bu hafta, hem az verip hem aynı duruyor olamazsın.

iyiyim kuzum toparladım baya sağol canım

bi turlu alinti yapipta hepsine cevap veremiyorum..beceremiyorum
Canım her msjin altında çoklu alıntı var cvp vermek istediklerine onu sece sece gel en son msj yazma kutusunda çoklu alıntıları ekle deyip herkesin msjin altındaki [/QUOTE yazısının altına yazıp diğerinin msjinda da aynısını yap
Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.

Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
Zeynep ben senden daha iyi bekliyorddum çiko mu yaktı seni ama tabi ki guzel
Abla takviye filan kullanın vitamin mineral açısından geçmiş olsun
Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Hadi abla artık 8lere doğru gel bu yana
Süzme yoğurdun içine rendeleniyor canım
Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
Oo çok iyi
Hayırlı cumalar abla
Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
Diyeti birakmaman çok iyi canım süper
daha vakti var demek ki o kadar da koşturuyorsun eli kulağında

benim normal de özleme duygum aman aman yok ama burada bildiğiniz özlüyorum bana ne yaptınızzz çabuk itiraf edinn
bağlama büyüsü yaptık :)
North River bu gün nasılsın gülümmm
Daha iyiyim abla bugunumuze şükür
Biber mi olmasa iyiymiş her anne , her eş, her çalışan ,aha şurada bile hiç aynı değilken bir sınırlama bir kalıplama yapamayız . Bende biraz Seyda gibiyim sebebi kuzeye biraz geç kavuşmak mi yoksa düşünüyorum yeğenimi onda da öyleydi zaten bu tarz şeylere pek takilmiyorum bu annelikten değil benim yada seydanin mizacindan hiç mi kızmıyorum, kızıyorum konuşuyorum geçen bana kızıp kalbimi kiriyorsun nasıl iyileşecek şimdi bu kalp diyor nasıl iyileşecek dedim sarilirsak dedi yani kızma konusunda da samimi olamıyorum ama ben boyleyim kocamada kızar 1 dk dk gecmeden gülüşüruz ailemede
O yüzden iyi anne kötü anne gibi birşey zaten olamaz herkes farklı ve ikizden ziyade yaş grubu farklı çocuk çok daha zor
Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
Her sabah kayısı filan yesen
ee Süper sonuç

sen elinden geleni yaptın canım 6 Lar gelmiş daha ne

Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.

Insallah sorun cozulur cnm haftaya iyi sonuc alirsn ozaman kesin ama hafta wc olmamasi cok buyuk bsi ya ben dusunemiyorm Allah korusun

Cok guzel gitmis kiz tbrk ederim

Superr hayirli olsun 6 li rakmlar cnim

Oo demekki hapi birakman yaramiş abla masallah boyle devam etsin

Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85

Cok guzel canim sporsuz bile boleyse spor ile dusunemiyorm ama tabi sporun sıkılastirici etkisi bile yeter insana

Evet çok stresli bu sene geceleri dişlerini gıcırdatıyor çok yüklenme diyoruz olacağı kadar olsun. Ama hedefi yüksek orayı tuttueuncaya kadar azimle çalışacak belli ki daha dikkatli olacağız artık sana da Allah yardım etsin Bi de atarlı oluyorlar öfff ki öffff

Geleceğim bahar bu ay 80 lere yaklaşacağım kararlıyım

Bizim de anne evinde misafir hiç eksik olmaz aynı şekilde bende de kalabalık misafire karşı bir antipatim var o yüzden :)
annemgilin evdede misafir hic bitmez masallah..babam cok sever..herkes gelsin gitsin ister...yedirmeyide cok sever..amaa gel gelelim anneme ..60 yasina girecek artik bikti..birde her gelene yemek hazirliyo.haftada en az 2 yemekli misafiri felan geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…