- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.781
günaydın sultanımmmm iyi bir uyku çek de gel gariiiGunaydinnnnnn fit adaylarim
Gecmisi okudum ama simdi cevap yazamicam
Biraz once geldim eve
Az uzanayim belki uyurum biraz
Sonra guzel bi eksiyle gelirim ins:))
yok tatlım yok öyle kalabalık değil eşimin iş arkadaşı çalışacaklardı, yemek saatine denk geldi bizimkinden azıcık daha fazla yaptım hazırlığı o kadarne misafiri gülüm bu halinle yemeğe misafir mi aldın hadi sen tamam dedin gelen ha doğurdun ha doğurucak olduğunu bilmiyor muuu hemen oku bunu da cevap yaz valla bir tuhaf oldum sen yazana kadar içim şişer niye yemeğe geldi bunlar diye
ben de pimpirikliyim misafir yemek diyince şalterim atıverdiii , babam annem doğurduğu gün bile misafir getirirmiş belki de onu hatırladım bilinç altından dellendim az özürrrr:)yok tat
yok tatlım yok öyle kalabalık değil eşimin iş arkadaşı çalışacaklardı, yemek saatine denk geldi bizimkinden azıcık daha fazla yaptım hazırlığı o kadar
ama ben pimpirikliyim işte misafir olunca herşey iyi olsun istiyorum
yoksa ne çocuğun ne eşimin kabahati var ne olsa yiyecekti onlar :)
Haklısın :)değişimin yaşı zamanı yoktur gülüm değişmeyen tek şey değişimin kendisidir yaşın da tam gelmiş zaten ben 35 inden sonra U dönüşü yapar gibi değişmeye başladım birden olmasa da ufak ufak da olsa oluyor
sen önce kendini sevip değer vermedikçe kimse de sana o değeri layık görmez başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan önce sen kendine öyle davran yoksa bilinç altın ben hiç bir şeyi hak etmiyorum ben değersizim şu ,şu değerli diyip bedenin de ona göre kitlemeler yada korumalar yapar buna kilo alma ve tembel bağırsak da dahil
Benim menum
14.00 de 1cb pirincten lapa
18.00 de bikac catal lapa
Oglan gidelim diye acele edince yiyemedim burda erken kapaniyor cogu yer
Spor yok ama carsida hizli yurudum
Zaten bugun yapmicaktim :)
Su 2.5 olur
Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.
Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
Günaydın kızlar
Dün doktor kontrolündedim sonra da işlerim vardı dışarıdaydım akşam da misafirim vardı yemeğe
Henüz gelmiyor bebiş açılmam var ama sancılarım başlamamış ama iyice kafayı gömmüş kanala bekliyoruz bakalım
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım
Bizim de anne evinde misafir hiç eksik olmaz aynı şekilde bende de kalabalık misafire karşı bir antipatim var o yüzden :)ben de pimpirikliyim misafir yemek diyince şalterim atıverdiii , babam annem doğurduğu gün bile misafir getirirmiş belki de onu hatırladım bilinç altından dellendim az özürrrr:)
hastaneye şu zaman gel dediler mi yoksa sancıların sıklaşmasını mı bekle dediler
Sagol canım hedef ikinin üstündeydi nasip böyleymişmasallah nerdeyse 2 kilo gitmis
canım ananas yoğurt normalde -1 getirisi olması lazım di aralarda sutlu kahve içtim omu etkiledi -500 netice verdiBenim sindirimi sistemim baya kötü durumda canım.
Ne normal ilaçlar işe yarıyor ne de bu tarz beslenme işleri...
Biraz daha kendimi gözlemleyip pazartesi doktora gidicem gibi.
Olsuni her halukarda güzel sonucun. Tebrik ederim. Ne detoksu yaptın?
Çok güzel
Tebrik ederim.
Ev işleri hiç bitmez. Annem derdi de inanmazdım neyi bitmez diye...
Allah kolaylık versin, ben de akşam gardırop düzenlemesi ve ev dip köşe temizliği yapacağım nasipse...
Gene de tebrik ederim gayet güzel gidiyorsun :)Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
Bütün gün mü bunu yiyorsun sadece? Yağdan gitmiştir bence bu hafta, hem az verip hem aynı duruyor olamazsın.Sagol canım hedef ikinin üstündeydi nasip böyleymiş
canım ananas yoğurt normalde -1 getirisi olması lazım di aralarda sutlu kahve içtim omu etkiledi -500 netice verdi
iyiyim kuzum toparladım baya sağol canımNorth River sen nasıl oldun canım
Canım her msjin altında çoklu alıntı var cvp vermek istediklerine onu sece sece gel en son msj yazma kutusunda çoklu alıntıları ekle deyip herkesin msjin altındaki [/QUOTE yazısının altına yazıp diğerinin msjinda da aynısını yapbi turlu alinti yapipta hepsine cevap veremiyorum..beceremiyorum
Zeynep ben senden daha iyi bekliyorddum çiko mu yaktı seni ama tabi ki guzelGunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.
Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
Abla takviye filan kullanın vitamin mineral açısından geçmiş olsunKız sadece dün gelemedim o da yazılı oku yazılı gir malum okullar kapanıyor çok yoğundum. Evde de derslerle uğraştım bir baktım gecenin körü olmuş benim oğluş üşütmüş biraz ateşlendi onunla ilgilendim. Bugün doktora götüreceğim. Bu sene üniversiteye hazırlanıyor çok ders çalışıyor acaba vücudu yorgun mu düştü bilemedim. Salgın da var. Hava da çok soğuk o yüzden dün gelemedim
Hadi abla artık 8lere doğru gel bu yanaGeçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Süzme yoğurdun içine rendeleniyor canımKamilecim bagisikligini guclendirmeye çalış günlük gıda takviyesi almani oneririm çörek otu vs
baharcim ananasli yoğurt hakikaten tadı hos değil sana katılıyorum cacığı ni nasıl yapıyorsun
bu yaziyi bilahare okuyacagim
bu detoks la sade -500az demi abla ben çok daha fazlasini bekliyorum dum
zaten gececegimi biliyordum rakibecigim
Bende çok işe yaramadi acaba sutlu kahve çok içtim ondan mı
Edibe ablacim onceki yazım hep psikologlardan duyduklarım okuduklarımdi çocukluk dönemi ekilen tohumlar ileri yaşların neşvu nema bulması batı toplumu pedagoji ilmini duyarsız ben merkezli verirken Anadolu pedagoji duyarlı ruhuyla bütün bir kişilik üzerine otutturmada.toplum buna şahit biz hangisini ele alıp islettirebiliyoruz mevzu bu. ceza duyarsız bir çocuk yaparken kendi gibi olmaya fırsat verilen çocuk ruhuyla bütünleşme potansiyelinde bilmem derdimi anlatabildimmi
ben öyle anladım
rakibem güzel sonuç tebrikler ama kaybettin bu arada boy kaç
Oo çok iyiGeçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
Hayırlı cumalar abla
Diyeti birakmaman çok iyi canım süperGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
daha vakti var demek ki o kadar da koşturuyorsun eli kulağındaGünaydın kızlar
Dün doktor kontrolündedim sonra da işlerim vardı dışarıdaydım akşam da misafirim vardı yemeğe
Henüz gelmiyor bebiş açılmam var ama sancılarım başlamamış ama iyice kafayı gömmüş kanala bekliyoruz bakalım
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım
benim normal de özleme duygum aman aman yok ama burada bildiğiniz özlüyorum bana ne yaptınızzz çabuk itiraf edinn
Daha iyiyim abla bugunumuze şükürNorth River bu gün nasılsın gülümmm
Biber mi@askrhpozitif dünden beri sana yazıcam nasip olmadı geçen gece bebeleri konuştuk ya sonra konu biz ne yapıyoruz çocuklarımıza paylaşmaya döndü ya gülüm sonrası senin yazını okudum anladım ki sen orada yanlış anlaşılırım endişesi yaşamışsın normalde sinirli değilim çocuklara v.s. yazmışsın kızzz ben zaten seni tanıyorum gayet iyi annesin allaha şükür şeydan kadar sabırlısı olayları eğlenceye her defasın da dönüştürebilen bence çok değildir , arada insan kızar hatta benim gibi gerektiğin de ağzına pul biber basabilir yadaa tüm uyarılara rağmen gitmemesi gereken başına bir iş gelebilecek yere gitti diye terlikle evire çevire dövülüp bu dayağı neden yediğini unutma sakın ileride başına bir şey gelip hepimiz ağlayacağımıza şimdi ağla oğlum diyebilirrr :))) benim gibi çatlaklar da olabilir bence normall:)
Her sabah kayısı filan yesenGünaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
ee Süper sonuçen son 71 dim
sali gunu baslamistim ama tartilmamistim.gr olarak belki fazla belki azda olabilirdim.
cuma gunu sizinle birlikte tartiliyim diye
bugun tartildim sok oldum
4 gunde 1.4 kg gitmis
ben yinede 71 den devam ediyim
sali gunu 71
cuma 69.4
fark -1.4
yuzdeyi hesaplayamadim.yani beceremedim:)
sen elinden geleni yaptın canım 6 Lar gelmiş daha neGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
en son 71 dim
sali gunu baslamistim ama tartilmamistim.gr olarak belki fazla belki azda olabilirdim.
cuma gunu sizinle birlikte tartiliyim diye
bugun tartildim sok oldum
4 gunde 1.4 kg gitmis
ben yinede 71 den devam ediyim
sali gunu 71
cuma 69.4
fark -1.4
yuzdeyi hesaplayamadim.yani beceremedim:)
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
daha beklemiycem yarım litre suyu içtim bile bir daha wc yi beklemenin anlamı kalmadı sabah tartısını yazayım gitsin :))
geçen hafta 84.7
bu hafta 84.0
fark - 700 gr
ilacı bırakınca eksi görmeye başladım şükür
Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
Evet çok stresli bu sene geceleri dişlerini gıcırdatıyor çok yüklenme diyoruz olacağı kadar olsun. Ama hedefi yüksek orayı tuttueuncaya kadar azimle çalışacak belli ki daha dikkatli olacağız artık sana da Allah yardım etsin Bi de atarlı oluyorlar öfff ki öffffbir iki hafta önce bir yazı okudum özellikle lise son sınıfların sınav stres ve kaygısından dolayı savunma mekanizmaları duracak noktaya geliyor çalışmıyor o yüzden dikkat edin sık grip v.s. olurlar yazıyordu benim sıpa da lise son allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm çok geçmiş olsun
Geleceğim bahar bu ay 80 lere yaklaşacağım kararlıyımiyiyim kuzum toparladım baya sağol canım
Canım her msjin altında çoklu alıntı var cvp vermek istediklerine onu sece sece gel en son msj yazma kutusunda çoklu alıntıları ekle deyip herkesin msjin altındaki [/QUOTE yazısının altına yazıp diğerinin msjinda da aynısını yap
Zeynep ben senden daha iyi bekliyorddum çiko mu yaktı seni ama tabi ki guzel
Abla takviye filan kullanın vitamin mineral açısından geçmiş olsun
Hadi abla artık 8lere doğru gel bu yana
Süzme yoğurdun içine rendeleniyor canım
Oo çok iyi
Hayırlı cumalar abla
Diyeti birakmaman çok iyi canım süper
daha vakti var demek ki o kadar da koşturuyorsun eli kulağında
bağlama büyüsü yaptık :)
Daha iyiyim abla bugunumuze şükür
Biber miolmasa iyiymiş her anne , her eş, her çalışan ,aha şurada bile hiç aynı değilken bir sınırlama bir kalıplama yapamayız . Bende biraz Seyda gibiyim sebebi kuzeye biraz geç kavuşmak mi yoksa düşünüyorum yeğenimi onda da öyleydi zaten bu tarz şeylere pek takilmiyorum bu annelikten değil benim yada seydanin mizacindan hiç mi kızmıyorum, kızıyorum konuşuyorum geçen bana kızıp kalbimi kiriyorsun nasıl iyileşecek şimdi bu kalp diyor nasıl iyileşecek dedim sarilirsak dedi yani kızma konusunda da samimi olamıyorum ama ben boyleyim kocamada kızar 1 dk dk gecmeden gülüşüruz ailemede
O yüzden iyi anne kötü anne gibi birşey zaten olamaz herkes farklı ve ikizden ziyade yaş grubu farklı çocuk çok daha zor
Her sabah kayısı filan yesen
ee Süper sonuç
sen elinden geleni yaptın canım 6 Lar gelmiş daha ne
Tebrik ederim çok güzel gitmişGünaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
annemgilin evdede misafir hic bitmez masallah..babam cok sever..herkes gelsin gitsin ister...yedirmeyide cok sever..amaa gel gelelim anneme ..60 yasina girecek artik bikti..birde her gelene yemek hazirliyo.haftada en az 2 yemekli misafiri felan geliyoBizim de anne evinde misafir hiç eksik olmaz aynı şekilde bende de kalabalık misafire karşı bir antipatim var o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?