- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.801
Beşer beşer plan yap kafanda birden korkutmayalim bedenimiziGeleceğim bahar bu ay 80 lere yaklaşacağım kararlıyım
Kolay gelsin. İnşallah sıkıntılar da zamanla çözülür. Üç ay daha çok yeni.Edibe12 bi kamu kurumunda muhasebe bolumunde calisiyorum canim. Iste genel mutemetlik isleri yapiyorum
Çok güzel bence tebrikler.Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.
Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
Geçmiş oldun oğluna, sınav hazırlıklarında da başarılar.Kız sadece dün gelemedim o da yazılı oku yazılı gir malum okullar kapanıyor çok yoğundum. Evde de derslerle uğraştım bir baktım gecenin körü olmuş benim oğluş üşütmüş biraz ateşlendi onunla ilgilendim. Bugün doktora götüreceğim. Bu sene üniversiteye hazırlanıyor çok ders çalışıyor acaba vücudu yorgun mu düştü bilemedim. Salgın da var. Hava da çok soğuk o yüzden dün gelemedim
Güzel bir menü olmuş afiyet olsunHemen dün ki menümü yazayım
Sabah 09.10
2 dilim wasa üzerine yoğurt ve kırmızı biber
2 ceviz
Öğle 12.00
1 kase çorba
Kabak yemeği
Ara 16.00
1 avuç yer fıstığı
1 sütlü kahve
Akşam 19.30
Köfte
Salata
Oh çok şükür 100’lerden kurtuldun, tebrikler.Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Ay ben de başlarda istediğim emojileri bulana kadar perişan oluyordumBen deeeeeee tek ben sanıyordum seni de gördüm mutlu oldum
Anlıyorum Ayşenurcuğum, söylediklerinde haklısın. Ben sadece elimden geleni yapıp sonrası için stres yapmamaya çalışıyorum. Keşke ideal olana daha da yaklaşabilsek.Kamilecim bagisikligini guclendirmeye çalış günlük gıda takviyesi almani oneririm çörek otu vs
baharcim ananasli yoğurt hakikaten tadı hos değil sana katılıyorum cacığı ni nasıl yapıyorsun
bu yaziyi bilahare okuyacagim
bu detoks la sade -500az demi abla ben çok daha fazlasini bekliyorum dum
zaten gececegimi biliyordum rakibecigim
Bende çok işe yaramadi acaba sutlu kahve çok içtim ondan mı
Edibe ablacim onceki yazım hep psikologlardan duyduklarım okuduklarımdi çocukluk dönemi ekilen tohumlar ileri yaşların neşvu nema bulması batı toplumu pedagoji ilmini duyarsız ben merkezli verirken Anadolu pedagoji duyarlı ruhuyla bütün bir kişilik üzerine otutturmada.toplum buna şahit biz hangisini ele alıp islettirebiliyoruz mevzu bu. ceza duyarsız bir çocuk yaparken kendi gibi olmaya fırsat verilen çocuk ruhuyla bütünleşme potansiyelinde bilmem derdimi anlatabildimmi
ben öyle anladım
rakibem güzel sonuç tebrikler ama kaybettin bu arada boy kaç
Valla -500 için bence detoks değerHayırlı cumalar bende bildirimi yapayım mı -dunki detoksla -500 gitmiş az buldum daha detoks yapmayi düşünmüyorum sürekli düzenli beslensem eksiler az da olsa süreklilik olması mantıklı.yoksa detoks tan sonra ertesi günler birde artılarla uğraşmak moral bozuluyor sizce bu fikrim dogrumu
Günaydın. Evet ben de eksimden hiç memnun değilim. Biraz daha tartılmak için bekleyeceğim. Olmasa da dediğin gibi moral bozmadan devam...Günaydınlar,
Nasılsınız hanımlar? Bakalım bol eksileriniz var mı?
Olmasa da üzülmeyin, sadece hatalarınızı bilin ve pes etmeyin...
Bugünden itibaren ben de tekrar düzenli yemeye başladım. 1 haftalık beslenmenin faturası ve onca ilaç kilo alma yolunda ilerletecek yoksa. Akşam yemeği saatimi tekrar 17:30 - 18:00 e çekiyorum ve hamuru bırakıyorum yeniden.
Biraz geçmişe bakayım, hazır müşteri yokken...
Amin cümlemizdenSaolasın canım Allah razı olsun
Ne güzel anlatmışsın, sağol canım, bitanesin sensıralama plan yapıyorum gülüm mesela bir gece tüm alt dolapları boşaltıp siliyorum nasıl is oluyorlar bez değince anlaşılıyor , ertesi günü üst tarafları çekmece içlerini sonraki gün açıkta olan raf ve üzerindekileri(yağlanıyorlar 2-3 günde aspratörü hiç çalıştırmam ses beni sinirlendiriyor) ve baharatlık v.s. temizliyorum her gün duvarını tezgahını dolap dışlarını siliyorum benim dolaplar 1 damla su değsin hepsini belli ediyor el izini de haa bir de sürekli kova da suyu hazır ediyorum ki erinmeyeyim yerleri sürekli sileyim kirli suyu döker dökmez kovayı fırçalayıp temiz suyu doldurup kenara koyuyorum valla şimdilik aklıma bunlar geldi :)
aa bir de yarımtı kalan çay un pirinç poşetlerini kavanoz da azalır azalmaz üstüne ekliyorum ki poşetli yarımtı malzemeler çabuk ortadan kalksın :)
Amin ne güzel dua
Çok güzel gitmiş Yaseminciğim, maşallah çok istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun.Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
Olabilir bazen böyle canım, sonuçta bağırsak problemi çok etkiler. Umarım en yakın zamanda rahatlarsın inşallah.Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
En iyisi menü gibi günlük işlerimizi de paylaşalım, evlerimiz pırl pırılkonmari yöntemiyle dolapları çekmeceleri düzenliyorum ama o yöntemin en sevdiğim şeyi kullanmıyorsan at yada ihtiyacı olana ver baya azalttım dolapların yükünü temizlemek daha kolaylaştı :) bak şimdi senden heveslendim gidip kendi çamaşır çorap çekmecemi boşaltıp tekrar tertipleyeyim sıralaması az bozulmuştu sana da akşam için kolay gelsin gülüm
Az zaman kalmış sınavına, kolay gelsin.Herkes hasta kuzum ya, salgın ve sürekli tekrarlıyor. Aman dikkat edin, çok çok geçmiş olsun
evet canım ta kendisi :)
hamilelikten tatlım o uyku hallerin. hormonların değişiyor, bebek gelince zaten mala bağlayacak zaman bulamayacaksın ki junior ile ilgilenmekten
aldığın karar çok güzel, dağınıklık fazla eşya fazla kilo hayatımızda asla olmaması gereken şeyler.
ben de fazla eşyadan kurtulacağım inşallah , ıvır zıvır ve kullanmadığım şeyler çok fazla var.
olabildiğince aktif olup, paylaşım yapmaya çalışıyorum.
en çok da yaşadıklarımı yazmaya çalışıyorum. bu düşüncelerde bu yolda yalnız olmadığınızı göstermek, motive olmanız açısından.
ve sıkılmadığına çok sevindim
Bankada yükselme sınavı var martta , ona hazırlanmaya çalışıyorum. tuttum psikoloğu dün akşama doğru telefonla konuştum, cumartesi günleri yoğun günleri olduğu için kendisine yönlendirdiler. sesten elektrik aldım, bir de ilk tokalaşmaya bakalım ne olacak. valla psikolog olabilir miydim bilmiyorum, çok sabırlı bir insan değilim. gerçi sabırdan ziyade tahammülsüz bir insanım. yönlendirmede tarafsız olabilir miydim bilmiyorum açıkçası :)
zumba ve pilates hareketleri için hafta sonu ufak bir araştırma yapayım, bildiririm sana mutlaka.
kilo derdinden kurtulmak ve spor yapma hayal değil an itibariyle gerçeğe dönüşen birşey
günaydın canım benim
Böyle bile gayet güzel gitmiş, tebriklerGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
Uyuyan güzel, gözümü yollarda bırakmaGunaydinnnnnn fit adaylarim
Gecmisi okudum ama simdi cevap yazamicam
Biraz once geldim eve
Az uzanayim belki uyurum biraz
Sonra guzel bi eksiyle gelirim ins:))
canim tesekkurler.bi turlu beceremedim .oyuzden mesajlara bi turlu cevap veremedim.simdi anladim.sagol:)Canım her msjin altında çoklu alıntı var cvp vermek istediklerine onu sece sece gel en son msj yazma kutusunda çoklu alıntıları ekle deyip herkesin msjin altındaki [/QUOTE yazısının altına yazıp diğerinin msjinda da aynısını yap
Saolasın canım tebrik ederim 6lar yüzünü güldürmüşiyiyim kuzum toparladım baya sağol canım
Canım her msjin altında çoklu alıntı var cvp vermek istediklerine onu sece sece gel en son msj yazma kutusunda çoklu alıntıları ekle deyip herkesin msjin altındaki [/QUOTE yazısının altına yazıp diğerinin msjinda da aynısını yap
Zeynep ben senden daha iyi bekliyorddum çiko mu yaktı seni ama tabi ki guzel
Abla takviye filan kullanın vitamin mineral açısından geçmiş olsun
Hadi abla artık 8lere doğru gel bu yana
Süzme yoğurdun içine rendeleniyor canım
Oo çok iyi
Hayırlı cumalar abla
Diyeti birakmaman çok iyi canım süper
daha vakti var demek ki o kadar da koşturuyorsun eli kulağında
bağlama büyüsü yaptık :)
Daha iyiyim abla bugunumuze şükür
Biber miolmasa iyiymiş her anne , her eş, her çalışan ,aha şurada bile hiç aynı değilken bir sınırlama bir kalıplama yapamayız . Bende biraz Seyda gibiyim sebebi kuzeye biraz geç kavuşmak mi yoksa düşünüyorum yeğenimi onda da öyleydi zaten bu tarz şeylere pek takilmiyorum bu annelikten değil benim yada seydanin mizacindan hiç mi kızmıyorum, kızıyorum konuşuyorum geçen bana kızıp kalbimi kiriyorsun nasıl iyileşecek şimdi bu kalp diyor nasıl iyileşecek dedim sarilirsak dedi yani kızma konusunda da samimi olamıyorum ama ben boyleyim kocamada kızar 1 dk dk gecmeden gülüşüruz ailemede
O yüzden iyi anne kötü anne gibi birşey zaten olamaz herkes farklı ve ikizden ziyade yaş grubu farklı çocuk çok daha zor
Her sabah kayısı filan yesen
ee Süper sonuç
sen elinden geleni yaptın canım 6 Lar gelmiş daha ne
ananen usulu yaptım ne denediysem işe yaramayınca bastım pul biberii acımadım :))iyiyim kuzum toparladım baya sağol canım
Canım her msjin altında çoklu alıntı var cvp vermek istediklerine onu sece sece gel en son msj yazma kutusunda çoklu alıntıları ekle deyip herkesin msjin altındaki [/QUOTE yazısının altına yazıp diğerinin msjinda da aynısını yap
Oo çok iyi
Hayırlı cumalar abla
Biber miolmasa iyiymiş her anne , her eş, her çalışan ,aha şurada bile hiç aynı değilken bir sınırlama bir kalıplama yapamayız . Bende biraz Seyda gibiyim sebebi kuzeye biraz geç kavuşmak mi yoksa düşünüyorum yeğenimi onda da öyleydi zaten bu tarz şeylere pek takilmiyorum bu annelikten değil benim yada seydanin mizacindan hiç mi kızmıyorum, kızıyorum konuşuyorum geçen bana kızıp kalbimi kiriyorsun nasıl iyileşecek şimdi bu kalp diyor nasıl iyileşecek dedim sarilirsak dedi yani kızma konusunda da samimi olamıyorum ama ben boyleyim kocamada kızar 1 dk dk gecmeden gülüşüruz ailemede
O yüzden iyi anne kötü anne gibi birşey zaten olamaz herkes farklı ve ikizden ziyade yaş grubu farklı çocuk çok daha zor
ee Süper sonuç
Daha ne olsun, süper canım!!!Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
İyi bari kalabalık değilmiş misafir.yok tat
yok tatlım yok öyle kalabalık değil eşimin iş arkadaşı çalışacaklardı, yemek saatine denk geldi bizimkinden azıcık daha fazla yaptım hazırlığı o kadar
ama ben pimpirikliyim işte misafir olunca herşey iyi olsun istiyorum
yoksa ne çocuğun ne eşimin kabahati var ne olsa yiyecekti onlar :)
Çok güzel Ekimciğim, eskiye göre baya hızlandın sendaha beklemiycem yarım litre suyu içtim bile bir daha wc yi beklemenin anlamı kalmadı sabah tartısını yazayım gitsin :))
geçen hafta 84.7
bu hafta 84.0
fark - 700 gr
ilacı bırakınca eksi görmeye başladım şükür
Sana da hayırlı Cumalar Pınarcığım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah.Gunaydinlarrr kizlar Hayirli Cumalar, bol eksili gununuz olsun bende bugun 2 li tarama testin sonuclarni alcam disarda olucm sonrada az bsi ütüm var
Vay Şeyda yine yüzden göz kamaştırıyor, tebriklerKızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
Arkadaş coşmuş herkes, tebriklerGünaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Olsun canım moralini bozma, haftaya güzel bir eksi olurSabitim
Dün de regl oldum.
69.9
100 gr bari gideydi
Her hafta 2 misafir zor baya, yakınmışsın sen yardım ediyorsundur di miannemgilin evdede misafir hic bitmez masallah..babam cok sever..herkes gelsin gitsin ister...yedirmeyide cok sever..amaa gel gelelim anneme ..60 yasina girecek artik bikti..birde her gelene yemek hazirliyo.haftada en az 2 yemekli misafiri felan geliyo
Insallah sorun cozulur cnm haftaya iyi sonuc alirsn ozaman kesin ama hafta wc olmamasi cok buyuk bsi ya ben dusunemiyorm Allah korusun
Cok guzel gitmis kiz tbrk ederim
Superr hayirli olsun 6 li rakmlar cnim
Oo demekki hapi birakman yaramiş abla masallahboyle devam etsin
Cok guzel canim sporsuz bile boleyse spor ile dusunemiyormama tabi sporun sıkılastirici etkisi bile yeter insana
tebriklerGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
sağol pinarcim inslallah bu haftada en az 5 gün hedefim.Hicbisey yememissin aksam lapayi bile yememissin abla
Gunaydn cnm Guzel eksi tbrkler
2li rakamlar hosgelmistbrkler cnm
Super aysegulcum iste sporund etkisi bu hafta cok guzel spor yaptin cnku masallah diyim
Tbrkler cnm guzel o yogunlugunun arasinda
Ayy hadi az kalmis cnm ne guzel ya hayirlisiyla gelsin insallah bebis
ya bu ne ya her hafta her hafta maşallah çok gıpta ettim bize biraz sirlarindan bahsetsene seydacim bundan sonra menülerini ezberleyecem yani mantiginiKızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
3 kere 1 kase yoğurt 1 d.ananas inşallah canım ağzına sağlıkBütün gün mü bunu yiyorsun sadece? Yağdan gitmiştir bence bu hafta, hem az verip hem aynı duruyor olamazsın.
iyiyim kuzum toparladım baya sağol canım
Oo çok iyi
Hayırlı cumalar abla
ee Süper sonuç
sağol baharcim sende baya iyisin bu haftaGünaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
gün boyu bence hiç durmuyor Sun yada hızlı hareket ediyorsunAynen canım spor bende çok çok kilo vermede bence farkettirmez ama sıkılaştırmada bayağa farkediyor
yok canım yok :)Daha ne olsun, süper canım!!!
İyi bari kalabalık değilmiş misafir.
Çok güzel Ekimciğim, eskiye göre baya hızlandın sen
Sana da hayırlı Cumalar Pınarcığım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah.
Vay Şeyda yine yüzden göz kamaştırıyor, tebrikler
Arkadaş coşmuş herkes, tebrikler
Olsun canım moralini bozma, haftaya güzel bir eksi olur
Her hafta 2 misafir zor baya, yakınmışsın sen yardım ediyorsundur di mi
demek ki kuzum biraz daha vakti var, hala da aklım dışarıda çıkıp gezmek istiyorumiyiyim kuzum toparladım baya sağol canım
Oo çok iyi
Hayırlı cumalar abla
ee Süper sonuç
inşallah kuzum, Sağlıkla gelsin Allahın izniyleHicbisey yememissin aksam lapayi bile yememissin abla
Gunaydn cnm Guzel eksi tbrkler
2li rakamlar hosgelmistbrkler cnm
Super aysegulcum iste sporund etkisi bu hafta cok guzel spor yaptin cnku masallah diyim
Tbrkler cnm guzel o yogunlugunun arasinda
Ayy hadi az kalmis cnm ne guzel ya hayirlisiyla gelsin insallah bebis
Çok iyi abladaha beklemiycem yarım litre suyu içtim bile bir daha wc yi beklemenin anlamı kalmadı sabah tartısını yazayım gitsin :))
geçen hafta 84.7
bu hafta 84.0
fark - 700 gr
ilacı bırakınca eksi görmeye başladım şükür
kolay gelsin canımGunaydinlarrr kizlar Hayirli Cumalar, bol eksili gununuz olsun bende bugun 2 li tarama testin sonuclarni alcam disarda olucm sonrada az bsi ütüm var
Her zaman ki SeydaKızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
Bende bildirim yapayim
Gecen hafta 65.8
Guncel 65.6
Buralarda yuvarlaniyorum simdilik
güzel gitmiş canımKizlar gunaydin,
Dun pek ugrayamadim buraya, biraz dinlenmem boyle bi kafayi bosaltmam gerekti (gorusmeydi, hastalikti biraz kafam dolmus). Simdi once tartimi bildireyim sonra gun icinde ilk firsatta gecmis yapicam.
Gecen cuma 72,8
Bugun 71.0
Fark 1.8
Yuzde 2.47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?