- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.841
tebrikler
sağol pinarcim inslallah bu haftada en az 5 gün hedefim.
ya bu ne ya her hafta her hafta maşallah çok gıpta ettim bize biraz sirlarindan bahsetsene seydacim bundan sonra menülerini ezberleyecem yani mantigini
3 kere 1 kase yoğurt 1 d.ananas inşallah canım ağzına sağlık
sağol baharcim sende baya iyisin bu hafta
gün boyu bence hiç durmuyor Sun yada hızlı hareket ediyorsun
Sagolasin cnmtebrikler canım çok güzel vermissin beni yendin -800 ben
Sagolasin cnm
Bende seni tebrik ederim seninkide gayet guzel
Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
Evet gelelim spor' a....
Kışın ağır geçmesi, hastalıklar, çocuklar, hamişler, yaşanan negatiflikler vs derken takım olarak spordan çok çok uzağız... Spora bir başlayınca vazgeçemeyeceğiniz birşey oluyor aslında.
2015 yılında yusyuvarlak bir kız çocuğu, sırf psikolojik tedavi görüp de ilaç kullanmamak için depresiflikten kurtulmak adına zumbaya başladı. Yusyuvarlak kız çocuğu derken bildiğiniz yusyuvarlak... Boy 163, kilo 103 imiş. 65 kiloyu geçmeyen çocuk 103 olmuş yuvarlanıyor da haberi yok...
Daha 1 şarkıda nefes nefese kalmış, yarım saat sonrasında minder hareketlerine geçtiğinde totosunu kaldıramıyor... 1 hafta, 2 hafta çok zorlandı ama ruhuna acayip iyi geliyor. Hareketi yapamamak bile acayip iyi geliyor ruhuna. 1 ay geçti bu yusyuvarlak kız çocuğu pizza hamburger yerken 6 kilo verdi. Artık nefes nefese kalmaları 3. şarkıyı buluyordu, toto biraz kalkıyordu pilateste. Ama en önemlisi yüzü gülmeye başladı, sabahları enerjik ağrısız uyanmaya başladı.
Zaman geçtikçe spora aşık oldu, spor vazgeçilmezi oldu ve müthiş bir şekilde kilo vermeye başladı.
SARKMADAN, ÇATLAMADAN, DEFORME OLMADAN ... (Büyük harf için özür dilerim, amaç dikkat çekmek)
Ve bu daha çok motive etti, çünkü ruhunu tedavi ederken bedenini de tedavi ediyordu. Ardından spor seansının olmadı günler yağmur çamur demeden yürüyüşe başladı. Hafta sonları sabah, hafta içi akşamları işten sonra. Kulaklığı taktı, dünyayla iletişimi kesti, yürüdü... Hem yürüdü hem mutlu oldu...
Şimdi de hayatının vazgeçilmezi oldu spor.... Ruhunu da fiziğini de koruyor... Hem canı pizza istediğinde yiyor, ardından gidiyor yakacak sporunu yapıyor ve hiç pişman olmuyor. Çünkü bedelini ödüyor....
Bu kişi benim kızlar, 2015 e kadar hayatında doğru düzgün spor yapmamış, ama daha önce de hiç 103 kiloya ulaşmamış ben. Hayatımızdan bahaneleri kaldırmazsak o hedefe yürüme yolunda hep yoruluruz ve pes ederiz.
Evet yaşam şartları çok zor, zaman en büyük problemimiz. Ama kendimize ve çevremize faydalı olmak adına kendimize ayırabileceğimiz 2 saat olmalı. En azından haftada 3-4 gün.
Affınıza sığınarak yüzümü gizleyerek de fotoğrafımı paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2223625
Günün motivasyonu, fit anne diye geçen Maria Kang. 2009, 2010 ve 2011'de doğan çocuklarını büyütürken fiziğine ve sağlığına da dikkat ediyor. Annelik vicdan azabı yaşamamak için çocukları uyuduktan sonra sporunu yapıyor. Haftada 50 saatin üstünde çalışıyor ve yine de haftada 4-5 kez spor yapıyor. Kötü anne olduğuna dair yorumlar yapıldı, çok eleştirildi ve hepsinin üstünden geldi. Yüzlerce bedava çalışma grubu var ve 25 ülkede yer alıyor bunlar. Hepsine yetişiyor.
Haftada 3 gün, tüm mazeretleri alt edebilirsiniz diyor. Ayda 3 hafta, yeni yemek alışkanlıkları yaratabilirsiniz diyor. Ve 3 ayda tüm bedende değişim geçireceğinizi söylüyor.Ömür boyu sağlıklı bir hayat için haftada birkaç saatlik düzenli çalışma yeterli.
Jillianla ilgili cok fazla video var hangisini yapmam gerekiyor link varsa atabilirmisiniz yada nerden ulasabilirim
oglun kac yasinda. kac zamanda verdi merak ettim abla:)
oyyy altli ustlumu
Bende ilk evlendigimde 2 sene falan oyle oturmustum
Senin kv beklentili birimi
6 sene oldu .yasi genc oyuzden pek bisey istemiyo benden
kuzucum cok az olmus bence
Sabahi daha cesitlendirsene krem yerine beyaz peynir tercih etsen daha saglikli
Varsa yesillillk falan ekle bide zeytin
beyaz peyniri pek sevmiyorum.yesillikte bitti bi turlu markete gidemedim almak icin..cok soguk bura.mecbur kalmadikca cikmak istemiyorum.sicacik evimde oturuyorum:))
Kız sadece dün gelemedim o da yazılı oku yazılı gir malum okullar kapanıyor çok yoğundum. Evde de derslerle uğraştım bir baktım gecenin körü olmuş benim oğluş üşütmüş biraz ateşlendi onunla ilgilendim. Bugün doktora götüreceğim. Bu sene üniversiteye hazırlanıyor çok ders çalışıyor acaba vücudu yorgun mu düştü bilemedim. Salgın da var. Hava da çok soğuk o yüzden dün gelemedim
Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Hayırlı cumalar bende bildirimi yapayım mı -dunki detoksla -500 gitmiş az buldum daha detoks yapmayi düşünmüyorum sürekli düzenli beslensem eksiler az da olsa süreklilik olması mantıklı.yoksa detoks tan sonra ertesi günler birde artılarla uğraşmak moral bozuluyor sizce bu fikrim dogrumu
Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
sıralama plan yapıyorum gülüm mesela bir gece tüm alt dolapları boşaltıp siliyorum nasıl is oluyorlar bez değince anlaşılıyor , ertesi günü üst tarafları çekmece içlerini sonraki gün açıkta olan raf ve üzerindekileri(yağlanıyorlar 2-3 günde aspratörü hiç çalıştırmam ses beni sinirlendiriyor) ve baharatlık v.s. temizliyorum her gün duvarını tezgahını dolap dışlarını siliyorum benim dolaplar 1 damla su değsin hepsini belli ediyor el izini de haa bir de sürekli kova da suyu hazır ediyorum ki erinmeyeyim yerleri sürekli sileyim kirli suyu döker dökmez kovayı fırçalayıp temiz suyu doldurup kenara koyuyorum valla şimdilik aklıma bunlar geldi :)
aa bir de yarımtı kalan çay un pirinç poşetlerini kavanoz da azalır azalmaz üstüne ekliyorum ki poşetli yarımtı malzemeler çabuk ortadan kalksın :)
bir iki hafta önce bir yazı okudum özellikle lise son sınıfların sınav stres ve kaygısından dolayı savunma mekanizmaları duracak noktaya geliyor çalışmıyor o yüzden dikkat edin sık grip v.s. olurlar yazıyordu benim sıpa da lise son allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm çok geçmiş olsun
Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
en son 71 dim
sali gunu baslamistim ama tartilmamistim.gr olarak belki fazla belki azda olabilirdim.
cuma gunu sizinle birlikte tartiliyim diye
bugun tartildim sok oldum
4 gunde 1.4 kg gitmis
ben yinede 71 den devam ediyim
sali gunu 71
cuma 69.4
fark -1.4
yuzdeyi hesaplayamadim.yani beceremedim:)
Canım, biliyorum ki kolonoskopi isteyecek. Korkuyorum ondan da ama artık bunun da çaresi gelmeli.
İş gücü çok kafaya takıyorum. Daha bir sürü şey...
Kardeşim yurtdışında yaşıyor ailemin duygusallığına üzülüyorum. Derken derken işte böyle sorunlar çıkıyor sanırım...
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
ben tembel derken az spor yapiyoruz demek istemistim :) yoksa kimsenin evini sey goturmuyodur :)))Yeni aldığım kararlardan biri de dandini evden kurtulmak. Her sabah erkenden kalkıp evi toplayıp, silip süpürmeyi düşünüyorum. Hem öyle yaparsam yemek de aklıma daha az
yok cnm ne uyumasiVay be bütün geçmiş bitti, hemen koşup yatayım.Mefkurem şimdi uyuduysa leptini çalışıyordur
Mutlu, süper eksili bir cuma diliyorum hepinize, tatlı rüyalar....
tebrik ederim cnm guzel eksi ama biliyorumki sen daha fazlasini yapabilirsin :)Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.
Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
Oglusa cok gecmis olsun cnm bu sene hasta olmayan kalmadi zatenKız sadece dün gelemedim o da yazılı oku yazılı gir malum okullar kapanıyor çok yoğundum. Evde de derslerle uğraştım bir baktım gecenin körü olmuş benim oğluş üşütmüş biraz ateşlendi onunla ilgilendim. Bugün doktora götüreceğim. Bu sene üniversiteye hazırlanıyor çok ders çalışıyor acaba vücudu yorgun mu düştü bilemedim. Salgın da var. Hava da çok soğuk o yüzden dün gelemedim
eksi olmasi guzel tatlim ama zeynebe dedigim gibi sen daha iyisini yapabilirsin benim bildigim eylem bu hafta en az 1.5 verirdiGeçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
ipsiz hoplamanin puani yaziyor cnm sen ipli olanimi yazdin bakmadimPınar dün yazmayı unutmusum 200 ip atlama ama hayali ip 40 puan @Pnrrr-20
Aaaaa sen hamurmu yiyodunnnn :)Günaydınlar,
Nasılsınız hanımlar? Bakalım bol eksileriniz var mı?
Olmasa da üzülmeyin, sadece hatalarınızı bilin ve pes etmeyin...
Bugünden itibaren ben de tekrar düzenli yemeye başladım. 1 haftalık beslenmenin faturası ve onca ilaç kilo alma yolunda ilerletecek yoksa. Akşam yemeği saatimi tekrar 17:30 - 18:00 e çekiyorum ve hamuru bırakıyorum yeniden.
Biraz geçmişe bakayım, hazır müşteri yokken...
isteeeeee bekledigim Aysenur gelmisGeçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
herseye ragmen eksi olman cok guzel yasimmGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
yolunda gibi duruyor:)Günaydın kızlar
Dün doktor kontrolündedim sonra da işlerim vardı dışarıdaydım akşam da misafirim vardı yemeğe
Henüz gelmiyor bebiş açılmam var ama sancılarım başlamamış ama iyice kafayı gömmüş kanala bekliyoruz bakalım
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım
valla bende oyleyimbenim normal de özleme duygum aman aman yok ama burada bildiğiniz özlüyorum bana ne yaptınızzz çabuk itiraf edinn
Guzelim sabahlari ac karna yaglari donusumlu almani oneririmGünaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
cokc guzel baslangic cnm cook tebrikler ins.boyle devam etsinen son 71 dim
sali gunu baslamistim ama tartilmamistim.gr olarak belki fazla belki azda olabilirdim.
cuma gunu sizinle birlikte tartiliyim diye
bugun tartildim sok oldum
4 gunde 1.4 kg gitmis
ben yinede 71 den devam ediyim
sali gunu 71
cuma 69.4
fark -1.4
yuzdeyi hesaplayamadim.yani beceremedim:)
korumada da burda olursak bu sefer almicaz ins.kilo korumayi becermem lazim daha cok
ohhhhh 6 lar gelmisss hosgelmisssGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
cok sukur eksiler gelmeye baslamis cnm artik ibre hep asagi gitsindaha beklemiycem yarım litre suyu içtim bile bir daha wc yi beklemenin anlamı kalmadı sabah tartısını yazayım gitsin :))
geçen hafta 84.7
bu hafta 84.0
fark - 700 gr
ilacı bırakınca eksi görmeye başladım şükür
beni hic yaniltmadin seydam supersinnnnKızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
aman yarabbi bi 6 li daha gelmisssGünaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
sabit olmanda guzel cnmSabitim
Dün de regl oldum.
69.9
100 gr bari gideydi
salgam suyu tarti oncesi sisirir cnmDünü yazayım ben de, hazır buralardayken.
Perşembe: Sabah 8.30- aç karnına elma sirkeli su
9.30- 1 haşlanmış yumurta biraz çeçil peynir ve şekersiz çay
12.30- 50 gr tavuk haşlama+ bamya yemeği zeytinyağlı.
16.00- Çiğ kuruyemiş 1 avuç
18.30- Barbun balığı 5-6 adet 1 bardak şalgam suyu ve biraz turp.
Su: 1,5 lt
sende gecen hafta guzel vermistin cnm hem eksi sonuctaEki Görüntüle 2223893 Tartı için beklemek beni geriyor, artık olduğu kadarıyla yazıp kurtulayım. Hayal kırıklığına uğradım biraz ama ne yapalım moral bozmak yok. Umarım takım ortalamasını çok olumsuz etkilemem, benim yüzünden birincilik kaçarsa çok üzülürüm.
Geçen cuma : 90.1
Bu cuma : 89.7
Fark: -400
Yüzde: % 0.44
cok guzel yuvarlaniyosun tatli pinarim :)Bende bildirim yapayim
Gecen hafta 65.8
Guncel 65.6
Buralarda yuvarlaniyorum simdilik
yine de gelemiceginde ugrayip haber ver cnmKizlar gunaydin,
Dun pek ugrayamadim buraya, biraz dinlenmem boyle bi kafayi bosaltmam gerekti (gorusmeydi, hastalikti biraz kafam dolmus). Simdi once tartimi bildireyim sonra gun icinde ilk firsatta gecmis yapicam.
Gecen cuma 72,8
Bugun 71.0
Fark 1.8
Yuzde 2.47
hastaliga ragmen guzel cnm bu hafta dikkat et arti olmasinGelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden
mervem her hafta veriyosun masallah cnm o kadar yogunlugun stresin altindaBildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
Fark:0,4
%0,49
Haftayaki hedefim 79 görmek bu ugurda elimden geleni yapicam
Simdi yazdi cnm 75 misAbla Mehlikatun dan haber var mı ben bı gidip öğle yemeği yeyim
Yedigimiz kuru meyveleri, meyveleri yada yaglari donusumlu almaliyiz cnmsabah ac karna 5 kuru erik, hurma bana fayda etmiyo ama erik net etkili
Anladım abla çok kötü birşey değildir inşallah
cok iyi olur tarifi verirsen.:)beyaz peynir sevmiyorsan lor peyniri deneyebilirsin, onunda yag oranı dusuk proteini yuksektir. lor u evde de yapabilirsin istersen tarifini de yazarım
ben tembel derken az spor yapiyoruz demek istemistim :) yoksa kimsenin evini sey goturmuyodur :)))
yok cnm ne uyumasi
Adam 2 saate bi kalkti ben tam daliyorum o kalkiyor oyle sabahi ettik 6 dan sonra ayaktaydim zaten
tebrik ederim cnm guzel eksi ama biliyorumki sen daha fazlasini yapabilirsin :)
Oglusa cok gecmis olsun cnm bu sene hasta olmayan kalmadi zaten
Gelmedigi ben degil mesaj sayin soyluyor :)) tum hafta 20 mesajin var toplamda
Bunu duzeltmemiz gerekiyor cnm
Boyle cok kopuk oluyoruz
eksi olmasi guzel tatlim ama zeynebe dedigim gibi sen daha iyisini yapabilirsin benim bildigim eylem bu hafta en az 1.5 verirdi
Mide ameliyati dusunmeyi birak saglikla zayiflama odaklan
ipsiz hoplamanin puani yaziyor cnm sen ipli olanimi yazdin bakmadim
Aaaaa sen hamurmu yiyodunnnn :)
isteeeeee bekledigim Aysenur gelmiscok guzel cok tebrikler cnm
Bu arada detoks yaparken ayni listeyi uygulamak gerekir
Sutte karbon orani fazla ayrica 500 de kotu degil
herseye ragmen eksi olman cok guzel yasimm
yolunda gibi duruyor:)
Misafire bende kizmistim :)
valla bende oyleyim
Guzelim sabahlari ac karna yaglari donusumlu almani oneririm
Bide hergun baska kuru meyveyi aksamdan sicak suya islat sabah meyvesini yiyip suyunu ic
Yine arada sabah ac karna taze meyve ye armut cok etkili
cokc guzel baslangic cnm cook tebrikler ins.boyle devam etsin
Ama az yeme ki sonra duraklama olmasin
korumada da burda olursak bu sefer almicaz ins.
ohhhhh 6 lar gelmisss hosgelmissssevilay bu hafta menulerin daha iyiydi cnm artik spora agirlik vermen lazim
Bu hafta aksatmadan yapmaya calis
cok sukur eksiler gelmeye baslamis cnm artik ibre hep asagi gitsin
beni hic yaniltmadin seydam supersinnnnyzde dahada Super
aman yarabbi bi 6 li daha gelmisssyuzde daha da guzel siki tut kacmasin cnm:)
sabit olmanda guzel cnm
Eksi gormek istiyosan daha saglikli beslenmelisin
salgam suyu tarti oncesi sisirir cnm
Ve suuuu icccc
sende gecen hafta guzel vermistin cnm hem eksi sonucta
Dun tartilmismiydin lapa yaramadimi sana
cok guzel yuvarlaniyosun tatli pinarim :)
yine de gelemiceginde ugrayip haber ver cnm
Ekside superrrrrr
Ins. Haftayada boyle olur
hastaliga ragmen guzel cnm bu hafta dikkat et arti olmasin
mervem her hafta veriyosun masallah cnm o kadar yogunlugun stresin altinda
Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
Yedigimiz kuru meyveleri, meyveleri yada yaglari donusumlu almaliyiz cnm
Hep ayni seyi alirsak vucut alisiyor etki etmiyor
cok iyi olur tarifi verirsen.:)
Tesekkur ederim cnmMefkurem hastalıktan sonra 3-4 gündür hamur yiyordum evet :))) doyma duygum kayboldu, hamur işi yemezsem hiç doymuyorum. bugün dizginlemeye başladım.
ben de tekrar menü yazmaya başlicam zaten. en azından utanırım da yemem
ayrıca sen ne güzel eksilmişsin öyle maşallah
sagolasin tatlim ama ben her hafta boyle veremiyorumy sonuc harika her hafta boyle olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?