- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.821
Kar kardir dimi :)demek ki kuzum biraz daha vakti var, hala da aklım dışarıda çıkıp gezmek istiyorum
çok haklısın canım, eşimde de var bu huy aslında ilk doğumumda daha kırkım çıkmamıştı arkadaşları bebek görmeye gelmek istediler diye kaç kişi ağırlamıştım, gerçi arkadaşlarında da kabahat hadi o erkek düşünemiyor sizde mi düşünemediniz bu kadın bu haliyle nasıl hazırlık yapacak diyeben de pimpirikliyim misafir yemek diyince şalterim atıverdiii , babam annem doğurduğu gün bile misafir getirirmiş belki de onu hatırladım bilinç altından dellendim az özürrrr:)
hastaneye şu zaman gel dediler mi yoksa sancıların sıklaşmasını mı bekle dediler
ayyyyy evet, 40 gün çıkamayacağım zaten, sonrasında da tek bi yere gidemem küçücük bebişle bu havada o yüzden son günlerin tadını çıkarayım istiyorum :)Kar kardir dimi :)
Tebrik ederim çokçaGünaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Insallah sorun cozulur cnm haftaya iyi sonuc alirsn ozaman kesin ama hafta wc olmamasi cok buyuk bsi ya ben dusunemiyorm Allah korusun
annemgilin evdede misafir hic bitmez masallah..babam cok sever..herkes gelsin gitsin ister...yedirmeyide cok sever..amaa gel gelelim anneme ..60 yasina girecek artik bikti..birde her gelene yemek hazirliyo.haftada en az 2 yemekli misafiri felan geliyo
Olabilir bazen böyle canım, sonuçta bağırsak problemi çok etkiler. Umarım en yakın zamanda rahatlarsın inşallah.
Bir ben hariçKızlar ben bı gidip spor yapayım eksik bildirimlerde gelir o zamana kadar ne güzel herkesin eksi olması
Mefkuremcim çok çok iyi maşallah.Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
Benim sonucuma göre fazlaca iyi bence.Bildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
Fark:0,4
%0,49
Haftayaki hedefim 79 görmek bu ugurda elimden geleni yapicam
Raporun bitti mi canım güzel ekşi biri beğenmedin miGelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden
Tatlım her hafta ne güzel verdin bu hafta da böyle olsunBildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
%0,49
vuhuuuuUsumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
vay vay vay bir hafta daha bayilacagim bir rakam gördüm bin maşallah ablamaUsumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
Mervecim bu hafta yarisiyorduk demi moralini bozmaya devam et belki beni haftaya yenersin ya lütfen menülerin hatırladığım kadar iyiydi eksi gormussun ya önemli olan bu.Bildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
%0,49
tebrikler canım çok güzel vermissin beni yendin -800 benUsumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
hayal senin sorunun sürekli şehir dışına çıkmak ben evimden başka yerde WC ye gitmem sen mecbur sdisinda olunca problem oluyorTebrik ederim çokça
Kötü cidden, Allah büyük dertler vermesin ama bu da çok zor.
Benim kayınvalideme de hiç kimse gelmez gitmez aksine :)
Annemde aynı dediğin olay ne kadar varsa onda da o kadar yok :)
Evlendiğim zaman baya garipsemiştim.
İnşallah canım benim
Bir ben hariç
Dedim Edibe nerede lapa sana yaramadı mı canım acaba yoğurtsuz olsa daha iyi olurdu belki neyse haftaya sende daha iyi verirsin bu hafta çeviri filan arada adını bile hatirlamadiklarin oldu :)Eki Görüntüle 2223893 Tartı için beklemek beni geriyor, artık olduğu kadarıyla yazıp kurtulayım. Hayal kırıklığına uğradım biraz ama ne yapalım moral bozmak yok. Umarım takım ortalamasını çok olumsuz etkilemem, benim yüzünden birincilik kaçarsa çok üzülürüm.
Geçen cuma : 90.1
Bu cuma : 89.7
Fark: -400
Yüzde: % 0.44
evet elimden geldigince yardima gidiyorum..hangi tarafa yetisecegimi bende sasirdimHer hafta 2 misafir zor baya, yakınmışsın sen yardım ediyorsundur di mi
masallah ablaUsumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
bende iki tarafada cok misafir gelirBenim kayınvalideme de hiç kimse gelmez gitmez aksine :)
Annemde aynı dediğin olay ne kadar varsa onda da o kadar yok :)
Evlendiğim zaman baya garipsemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?