Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok haklısın canım, eşimde de var bu huy aslında ilk doğumumda daha kırkım çıkmamıştı arkadaşları bebek görmeye gelmek istediler diye kaç kişi ağırlamıştım, gerçi arkadaşlarında da kabahat hadi o erkek düşünemiyor sizde mi düşünemediniz bu kadın bu haliyle nasıl hazırlık yapacak diye
doktorum sancıların sıklaşmasını bekle dedi, ya da kanama su gelmesini vs bekle
gün vermedi normal istediğim için Allahın izniyle de normal olur inşallah
haftaya kadar doğum başlamazsa haftaya tekrar kontrole gideceğim ama anladığım kadarıyla doktor her an gelir diye bekliyor

Günaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Tebrik ederim çokça

Insallah sorun cozulur cnm haftaya iyi sonuc alirsn ozaman kesin ama hafta wc olmamasi cok buyuk bsi ya ben dusunemiyorm Allah korusun

Kötü cidden, Allah büyük dertler vermesin ama bu da çok zor.

Benim kayınvalideme de hiç kimse gelmez gitmez aksine :)
Annemde aynı dediğin olay ne kadar varsa onda da o kadar yok :)
Evlendiğim zaman baya garipsemiştim.

Olabilir bazen böyle canım, sonuçta bağırsak problemi çok etkiler. Umarım en yakın zamanda rahatlarsın inşallah.

İnşallah canım benim

Kızlar ben bı gidip spor yapayım eksik bildirimlerde gelir o zamana kadar ne güzel herkesin eksi olması
Bir ben hariç

Gelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu

Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden
Raporun bitti mi canım güzel ekşi biri beğenmedin mi
Bildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
Fark:0,4
%0,49

Haftayaki hedefim 79 görmek bu ugurda elimden geleni yapicam
Tatlım her hafta ne güzel verdin bu hafta da böyle olsun
Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim

Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37

Eki Görüntüle 2223914
vuhuuuu

Bildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
Fark:0,4
%0,49

Haftayaki hedefim 79 görmek bu ugurda elimden geleni yapicam
Mervecim bu hafta yarisiyorduk demi moralini bozmaya devam et belki beni haftaya yenersin ya lütfen menülerin hatırladığım kadar iyiydi eksi gormussun ya önemli olan bu.

hayal senin sorunun sürekli şehir dışına çıkmak ben evimden başka yerde WC ye gitmem sen mecbur sdisinda olunca problem oluyor

D
Dedim Edibe nerede lapa sana yaramadı mı canım acaba yoğurtsuz olsa daha iyi olurdu belki neyse haftaya sende daha iyi verirsin bu hafta çeviri filan arada adını bile hatirlamadiklarin oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…