- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.341
Sen bilirsin cnmyöneticilere yazıp fotoyu kaldıramadım yardım edin mi desem
O kadarcik da olsun :))) millet ayda kac ayakkabi canta aliyor :)sadece sigara başka yok
Vampirler geldi desenebenimkiler ev de yoktu ondan enerjikdim :)az önce oğlum geldi şimdide babası eve girdi :)
Bidaha ciktigimda unutmazsam aliyimben belki kokusu vardır dedim koku falan yokmuş duş öncesi sür beklet bu kadar al bir dene saçlar canlansın
benimkiler ev de yoktu ondan enerjikdim :)az önce oğlum geldi şimdide babası eve girdi :)
Benimde eşim eve gelince enerjim bitiyor isteği bitmiyor yatana kadar biseyler tikiniyor çocuklardan çok yoruyor üçüncü çocuk :)Vampirler geldi desene
Birazda kendi islerini kendileri yapsalarBenimde eşim eve gelince enerjim bitiyor isteği bitmiyor yatana kadar biseyler tikiniyor çocuklardan çok yoruluyorum :)
Abla dökülme azaldı bir interneten bakıyım yinede
Yok valla bana söylüyor hep şunu getir bunu getir çay yap kahve getir meyveler çürüyor niye getirmiyon dedi bir kere orda duruyo alda ye dedim :) onlara göre biz evde yatıyoz bana diyor evde napiyon ben senden çok yoruluyom diyo bende diyom iki çocuğu anan büyüttü tabi :) gece gündüz baslarindayim deliksiz bir uyku uyuyamiyorumBirazda kendi islerini kendileri yapsalar
EvetttVampirler geldi desene
Cok bi para degil zaten cnm 4 euro falanAbla dökülme azaldı bir interneten bakıyım yinede
Oncelikle boyle programlara bakmicanTurgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozukKulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Aman adamlarin hepsi ayniYok valla bana söylüyor hep şunu getir bunu getir çay yap kahve getir meyveler çürüyor niye getirmiyon dedi bir kere orda duruyo alda ye dedim :) onlara göre biz evde yatıyoz bana diyor evde napiyon ben senden çok yoruluyom diyo bende diyom iki çocuğu anan büyüttü tabi :) gece gündüz baslarindayim deliksiz bir uyku uyuyamiyorum
Bende burda duydum tatlim yasemin söylemişti galiba hiç denemedim :)
Tatlım sen beğendiysen sorun yok , şimdi saç rengi bir haftaya ancak oturur ve onlarında gözü alışır zaten çok marjinal bir değişim değildir o kadar elestirilecek mesela ben lacivert istiyorum ama sadece çok akacak diye yapmiyorum
İş konusuna gelince bence de kariyer ve para dusunuyordur ha birde değişik ülkeler görmek herkes ister buda cabasi bence kurtulma gibi birşey söz konusu değildir hele hele şuan Türkiye de iş durumlarını düşününce cazip gelmiştir onun sevinci ile anlatırken heveslidir bence konuş bunu ,bebek içinde madem annende gidecek şimdiden iyi bir bakıcı sor soruştur bakıcı işi çok önemli ve kamera tabi ki
Durtukle uyansinlar
hadi sen sütten ol
bizde kardeşim oda evlenecek işteama malesef oda diyette aslinda diyet ona yaramadı çünkü daha az yerken diyet piskolojisi ile nisanlisina uyup yiyor
En sportmen benim tabi kikilolarıma göre çok esnek ve hareketliyim buda sporun ödülü
Kuzeyde bı yedirir ki sorma abla erkekler pek sevdirmiyor galiba bize bile pazarlıkla
Valla Tuğçe düzeni bilmem ama baharda yazda kışta sonbaharda genel dolap düzeni değişirken o kadar çok atıyorum ki simid duzeltsem şimdi de bı sürü çıkar atacak, ben annemin komşulara filan veriyorum sonuçta kötü değiller yada su kıyafet toplama kutularina
menü güzel dün neredeydin bakalım :)
kına daha önce denedin mi herkese yaramıyor canım mesela bende baş ağrısı yaptı birde yıkamak çok zahmetli yıka yıka arinmiyor resmen
konmari yöntemini uygula gülüm o son 6 aydır kullanmıyorsan ihtiyacın yok demektir at yada ihtiyacı olana ver diyor ben de 1 senedir kullanmıyorsan elinden çıkar diyorum , çekmeceleri teke tek elden geçir küçük organize apartları al misal küpelerini bir yere kolyelerini bir yere yüzükler ayrı bir yere ayır kullanmadıklarını sonra kullanırım deme öyle olsa şimdiye kullanırdın zaten birilerine hediye et gitsin kıyafet işi daha kolay ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için yerler var oralara götür ver bizim sitenin güvenliğin yanına belediye bağış kumbarası diye kocaman kıyafet ve ayakkabıları koymak için bir yer ayarlamış oraya koydum ben hepsini , alışveriş yaparken hemen atlama 10 sn kuralını unutma düşün gerçekten ihtiyacım var mı diye kendine sor çook işe yarıyor , krem makyaj malzemelerini tek tek elden geçir son kullanma tarıhlerine bak hatta kokla kokusundan anlarsın zaten bayatı at gitsin hiç bekletme
kızlar ben bir şey yaptım insagram da gördüm deri üzerine kadife üzerine işleme veya yine deriden yemek takımı salon takımı v.s. yapıyorlar bayıldımmm şipariş verdim işleme olandan masa için işleme yapılmıyormuş onu da deri den 430 tl tuttu 2 takım(yemek takımıydı 6 kişilik, salon örtü takımı yapıcam) 4 kırlent bir kare masa örtüsü olarak ama işin garip kısmına gelelim eşimin haberi yok küsüs ya ve benim sadece 100tl param var :)))))))))))))))))))) sipariş 1 haftada hazır olur dediler o zaman kadar barışıp parayı almam lazım 2 aylık harçlığımı ver derim olur biter demi ilk defa kendi kafama göre böyle bir şey yaptım ama iyi yaptımm bence .. demiii
o listeyi yilbasinda yapmistik cnm o zaman siz yoktunuz
Kendini listeye ekliyebilirsin
onceki menuleri alinti yapmadim kötü bisey yoktu zaten sadece ahtapot ilginc geldi :) bugunde idare eder :)
sende guzel enerjinle iyiki burdasin cnm
Cok guzel karar cnm
Aslinda odul adi altinda ciss yiyip kendimize kotuluk yapmis oluyoruz
Insanin uykusu yokken yatarsa sersem gibi oluyor cnm neyseki milleti kaldirmisin:)
Kulak memesi diye hatirliyorum
aslinda taa cuma gununden basliyor
yalniz 2 gunluk dolu menuler pek yaramadi
Yok cnm zeynep demisti oyle jillandan sonra
guzelim sacin senin hosuna gittiyse bosversene baskalarini hem boya 1 hafta sonra anca oturuyor
Esin konusunda kizlarin dediklerine katiliyorum esinin sevinci diger sebeplerden olabilir
Kendini doldurna sakince icindekileri soyle
bende en siskosu
normalde erken kalktigin icin normal cnm
Ins. Tatlim
75 e bile dussem gayet iyi duruyor cnm
Tabi 65 gormeden birakmak yok
aynen oyle o konuda yanlis yapiyoruz
6 ay kullanmadiysan atican derler cnm
Bide alirken gercekten ihtiyacim varmi diye dusun
guzel olmus cnn
Oncelikle boyle programlara bakmicanben instaya bile girmiyom yemek resimlerini gormemek icin
Hemen spor videyiolarina bakk :)))
Burdaki magazalari Internet adresineden baktım bulamadım abla Almanyadan sipariş veriliyormus getirme parası 5 euro 4 euroda ürün 10 u buluyor burda değişik bir markası varsa bir bakiyimCok bi para degil zaten cnm 4 euro falan
Cesitleri de var bu intensiv deyince bunu aldim hepsi benzer aslinda :)
Ama olmazki guzelim para kolay kazanilmiyorAbla alışveriş hastalık bende, ihtiyaç var mı diye sorsam cevabı hiç hayır olmaz
doğrusu ben hiiç sevmiyorum pancarı yoğurtla sarımsakla bazen de içine az havuç rendeleyip çiğden yiyorum sırf faydalı diye bazen de salatama rendeliyorum ödem de atıyormuş çok faydalı diye eşim alıp alıp duruyor :)Onu bende seviyorum yogurtlu
Kuzum hic gerek yok siparise falanBurdaki magazalari Internet adresineden baktım bulamadım abla Almanyadan sipariş veriliyormus getirme parası 5 euro 4 euroda ürün 10 u buluyor burda değişik bir markası varsa bir bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?