Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Son düzenleyen: Moderatör:
Birazda kendi islerini kendileri yapsalar
Yok valla bana söylüyor hep şunu getir bunu getir çay yap kahve getir meyveler çürüyor niye getirmiyon dedi bir kere orda duruyo alda ye dedim :) onlara göre biz evde yatıyoz bana diyor evde napiyon ben senden çok yoruluyom diyo bende diyom iki çocuğu anan büyüttü tabi :) gece gündüz baslarindayim deliksiz bir uyku uyuyamiyorum

Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozuk Kulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Oncelikle boyle programlara bakmican ben instaya bile girmiyom yemek resimlerini gormemek icin
Hemen spor videyiolarina bakk :)))

Aman adamlarin hepsi ayni
Cocuklari 2 saat onunla birakta cik sen
Gorsun o zaman ne yapiliyomus

Bende burda duydum tatlim yasemin söylemişti galiba hiç denemedim :)

Ben her yerini sıkayım bakayım ne olacak :))))

Dürtüklemekle kalmadım böğürdüm kalkın açım, ilaç saatim geçti diye:) hepsi kalktılar... dua etsinler hafta içi kaldırmıyorum, sabahın 06:30 unda :)))

Çok güzel kıyafet ayakkabı veriyorum ihtiyaç sahiplerine. Giymiyorsam, büyük geliyorsa temizse hemen dağıtıyorum. Ama incik boncuk tarzı küçük mide bulandıran şeylerim çok fazla

Uygulamaya çalışacam ama 10 sn kuralı bana uygun değil abla. Almadan çıkarsam aklımda geliyor en son yenik düşüp alıyorum. Bir eyeliner 10 markanınki var, aa bu iyiymiş deyip alıyorum. Sinir oluyorum kendime ama vazgeçemiyorum huyumdan

Hayırlı olsun iyi yapmışsın, bunun için sana yine küsecekse vur kafasına herifin :)))

Kulak memesini kopartacam :))))
Abla alışveriş hastalık bende, ihtiyaç var mı diye sorsam cevabı hiç hayır olmaz

Cok bi para degil zaten cnm 4 euro falan
Cesitleri de var bu intensiv deyince bunu aldim hepsi benzer aslinda :)
Burdaki magazalari Internet adresineden baktım bulamadım abla Almanyadan sipariş veriliyormus getirme parası 5 euro 4 euroda ürün 10 u buluyor burda değişik bir markası varsa bir bakiyim

Abla alışveriş hastalık bende, ihtiyaç var mı diye sorsam cevabı hiç hayır olmaz
Ama olmazki guzelim para kolay kazanilmiyor
Hem kuru kalabalik oluyor
Bu konuda egitmeye calis kendini
Birincisi ihtiyacin varmi
Ikincisi gercekten hosuna gittimi
Bunlari dusun ona gore al

Burdaki magazalari Internet adresineden baktım bulamadım abla Almanyadan sipariş veriliyormus getirme parası 5 euro 4 euroda ürün 10 u buluyor burda değişik bir markası varsa bir bakiyim
Kuzum hic gerek yok siparise falan
Orda da vardir mutlaka
Guclu parlak saclar icin
Icinde cinko biotin vitaminler olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…