- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.321
Valla hic altta kalmabunun için küserse adamı boşarımmmm kendi bir kaç ay önce arabayı satıp üstüne 80 bin koyup araba aldı şimdi onu da satayım alışamadım diyor sıfırını alayım diyor üzerine 40-50 bin koyup tüm birikimimizi arabaya yatırıyor :)
mefkurem sultanım daha 2 sene öncesine kadar ömrüm boyu ailenin en şişmanı bendim stres yaşananlar v.s. derken ablam 20 kilo kadar aldı kız kardeşim de aynı stres v.s. bir de şimdi 1.5 yaşındaki kızı doğdu o da 20-25 kilo aldı son 3-4 sene de aldılar ben verdim onlar aldı şimdi cumaları hala aile kilo bildirim günü yapıyorum yoksa ablam hiç tartılmayıp farkına varmıyor kilosunun bir dönem cuma bildirimini bıraktık, daha doğrusu ben peşlerine düşüp yapışmadım 5-6 kilo almış üztelik yüksek tansiyon çıktı birden , acil 10 kilo vermesi lazım sağlık gidiyoro listeyi yilbasinda yapmistik cnm o zaman siz yoktunuz
Kendini listeye ekliyebilirsin
onceki menuleri alinti yapmadim kötü bisey yoktu zaten sadece ahtapot ilginc geldi :) bugunde idare eder :)
sende guzel enerjinle iyiki burdasin cnm
Cok guzel karar cnm
Aslinda odul adi altinda ciss yiyip kendimize kotuluk yapmis oluyoruz
Insanin uykusu yokken yatarsa sersem gibi oluyor cnm neyseki milleti kaldirmisin:)
Kulak memesi diye hatirliyorum
aslinda taa cuma gununden basliyor
yalniz 2 gunluk dolu menuler pek yaramadi
Yok cnm zeynep demisti oyle jillandan sonra
guzelim sacin senin hosuna gittiyse bosversene baskalarini hem boya 1 hafta sonra anca oturuyor
Esin konusunda kizlarin dediklerine katiliyorum esinin sevinci diger sebeplerden olabilir
Kendini doldurna sakince icindekileri soyle
bende en siskosu
normalde erken kalktigin icin normal cnm
Ins. Tatlim
75 e bile dussem gayet iyi duruyor cnm
Tabi 65 gormeden birakmak yok
aynen oyle o konuda yanlis yapiyoruz
6 ay kullanmadiysan atican derler cnm
Bide alirken gercekten ihtiyacim varmi diye dusun
guzel olmus cnn
Esinde araba hastalığımı var canım tüm birikimi arabaya yatirmakta çok yanlış ya öyle yapıyorsa sende canının istediğini al hayırlı olsun tatlim :)bunun için küserse adamı boşarımmmm kendi bir kaç ay önce arabayı satıp üstüne 80 bin koyup araba aldı şimdi onu da satayım alışamadım diyor sıfırını alayım diyor üzerine 40-50 bin koyup tüm birikimimizi arabaya yatırıyor :)
kalmıyım demii gülümm içimi rahatlatıp destek görmek için yazdım sanırım kötü mü yaptım diye geçti içimden bir ara ondan sordum :)allah razı olsuuunnnnnnnnnValla hic altta kalma
kırpmayı bilmiyorum kaldırayım benSatıcının adini kırpıp koyabilirsin canım reklam yasak şikayet olursa banlanirsin
Ben daha onuda yapmadim :)Ne çabuk ara yaptın kız ben az once kahvaltıyı kaldırdım kahve içiyorum hızlısın maşallah
Cok sukur cnm iyi uyudumsana da sultanımm iyi uyudun mu dinlendin mii
Ilaclarini duzenli kullan beslenmene dikjat et cnmdemir eksikligi var abla bende..hatta cok dusuk anemi var..ilac kullaniyorum..hamileyken bi basladi hala devam ediyor..ilaclarla duzeliyo.birakinca tekrar basliyo
şimdi ki 2. el 4 yaşın da ama aldığı kişi yurt dışın da yaşıyormuş tr de garajdan çıkarmıyormuş araba hastalığı değil de sıfır araba sanırım ilkini 11 sene kullandı aslın da :)Esinde araba hastalığımı var canım tüm birikimi arabaya yatirmakta çok yanlış ya öyle yapıyorsa sende canının istediğini al hayırlı olsun tatlim :)
Benimde aklimda sarimsak yagi bi almadimgülüm ya direk sarımsağı ikiye bölüp derine sür beklet yada benim gibi sarımsaklı şampuan ve öncesi sürüp beklemek için sarımsak yağı kullan (tembel işi) allaha şükür dökülmesi pek kalmadı yeniler de ufak ufak çıkmaya başladı 4 aydır kullanıyorum şampuanı yağı saç kremini ama yağını düzenli kullanmadım haftada 2 kere sürüp 20 dk bekletmek lazımdı artık onu da düzenli kullanmaya başladım
ben belki kokusu vardır dedim koku falan yokmuş duş öncesi sür beklet bu kadar al bir dene saçlar canlansınBenimde aklimda sarimsak yagi bi almadim
Oglen biri aksam digeri olur cnmYeşil fasulyemi önce yiyim eti mi öğüne bölecem abla öğlen yeşil fasulye yoğurt aksam et salata olur mu
Arada kaynamistir :) hem ekstra bilincli bisey degilfotoyu kaldıramadım
benimkiler ev de yoktu ondan enerjikdim :)az önce oğlum geldi şimdide babası eve girdi :)Cok sukur cnm iyi uyudum
Bugun ise gidecem:)
Sende masallah pek enerjiksin:)
bir de kırmızı pancar iyi geliyor , en azından banaIlaclarini duzenli kullan beslenmene dikjat et cnm
Siyah cayi cok icme
Etin ispanagin yaninda yogurt yeme
Bol yesillik ciger vs. Ye
Sikintiniz yoksa Adam istedigini aliyorsakalmıyım demii gülümm içimi rahatlatıp destek görmek için yazdım sanırım kötü mü yaptım diye geçti içimden bir ara ondan sordum :)allah razı olsuuunnnnnnnnn
yöneticilere yazıp fotoyu kaldıramadım yardım edin mi desemArada kaynamistir :) hem ekstra bilincli bisey degil
Onu bende seviyorum yogurtlubir de kırmızı pancar iyi geliyor , en azından bana
sadece sigara başka yokSikintiniz yoksa Adam istedigini aliyorsa
Arada seninde istedigini almak hakkin cnm
Hem oyle 3-5 binlik bisey de degil :))
Atla deve degilya bi ortu sonucta
Valla bazi kadinlar alisveristen bakimdan geri gelmiyorlar
Senin ekstra ne masrafin varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?