Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla hic altta kalma

mefkurem sultanım daha 2 sene öncesine kadar ömrüm boyu ailenin en şişmanı bendim stres yaşananlar v.s. derken ablam 20 kilo kadar aldı kız kardeşim de aynı stres v.s. bir de şimdi 1.5 yaşındaki kızı doğdu o da 20-25 kilo aldı son 3-4 sene de aldılar ben verdim onlar aldı şimdi cumaları hala aile kilo bildirim günü yapıyorum yoksa ablam hiç tartılmayıp farkına varmıyor kilosunun bir dönem cuma bildirimini bıraktık, daha doğrusu ben peşlerine düşüp yapışmadım 5-6 kilo almış üztelik yüksek tansiyon çıktı birden , acil 10 kilo vermesi lazım sağlık gidiyor

Esinde araba hastalığımı var canım tüm birikimi arabaya yatirmakta çok yanlış ya öyle yapıyorsa sende canının istediğini al hayırlı olsun tatlim :)

demir eksikligi var abla bende..hatta cok dusuk anemi var..ilac kullaniyorum..hamileyken bi basladi hala devam ediyor..ilaclarla duzeliyo.birakinca tekrar basliyo
Ilaclarini duzenli kullan beslenmene dikjat et cnm
Siyah cayi cok icme
Etin ispanagin yaninda yogurt yeme
Bol yesillik ciger vs. Ye

Esinde araba hastalığımı var canım tüm birikimi arabaya yatirmakta çok yanlış ya öyle yapıyorsa sende canının istediğini al hayırlı olsun tatlim :)
şimdi ki 2. el 4 yaşın da ama aldığı kişi yurt dışın da yaşıyormuş tr de garajdan çıkarmıyormuş araba hastalığı değil de sıfır araba sanırım ilkini 11 sene kullandı aslın da :)

Benimde aklimda sarimsak yagi bi almadim

kalmıyım demii gülümm içimi rahatlatıp destek görmek için yazdım sanırım kötü mü yaptım diye geçti içimden bir ara ondan sordum :)allah razı olsuuunnnnnnnnn
Sikintiniz yoksa Adam istedigini aliyorsa
Arada seninde istedigini almak hakkin cnm
Hem oyle 3-5 binlik bisey de degil :))
Atla deve degilya bi ortu sonucta
Valla bazi kadinlar alisveristen bakimdan geri gelmiyorlar
Senin ekstra ne masrafin varki

Sikintiniz yoksa Adam istedigini aliyorsa
Arada seninde istedigini almak hakkin cnm
Hem oyle 3-5 binlik bisey de degil :))
Atla deve degilya bi ortu sonucta
Valla bazi kadinlar alisveristen bakimdan geri gelmiyorlar
Senin ekstra ne masrafin varki
sadece sigara başka yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…