Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Millet bildirim yapip kaybolmus :))

Deyin hele bugunku planlariniz nasil

Ben dolu bi kahvalti yaptım sabah
Arada hurma yedim
Sonrada sebze corbasi icerim

Ben planlarımdan biraz bahsedeyim o zaman :)
Öğlen güzel bir kuzu şiş yedim. Sabah da 1 kase mercimek çorbası içmiştim.
Şu an suyumu bol bol içme niyetindeyim. Yarın dip köşe temizlik için yardımcı kadın ayarlamıştım, gelecek. Onun için akşam evde biraz düzenleme yapıp spora gidicem.
Netflix'te You(Sen) İsimli dizi var, ona başladık eşimle. Onu bitiririz tahminim. 8 bölüm filan izledik. Son 3 gün şu an.
Akşam birşey yemeyebilirim, yesem de sadece Narlı yoğurt olabilir.
Bu şekilde günü bitirmeyi planlıyorum.

spor oncesi yada sonrasi bisey yesen iyi olur cnm aksami bos gecme

Evet seratonini tetikliyor. İşle alakalı kafaya taktığım bir durumdan da pozitif cevap aldım. Biraz moralim yerine geldi...
ohhh cok sukur
Daha da iyi ol ins.

Oglan da olmasa hic yemek yapmam gerekmezdi :))
Ona ne yapsam acaba

Gecen birileri sormustu cevap vermeyi unuttum
1 ayda falan vermis ookiloyu 4-5kilo daha vermek istyor
Boyu zaten 185 biraz gobegi cikmisti
Abartili durmuyodu
Spor yaptigi icinde kas orani fazla zaten

Bu sene hayırlısıyla bulacam :) Koca meraklısı değilim ben,sadece ilgi alanımı değiştirip sevgiyi ailem dışında da birilerine dağıtmaya ihtiyacım var. Her geçen gün aileme biraz daha fazla bağlanıp, hayatımı erteliyorum sürekli.

Kesinlikle saçma değil ama kayıp zor. Canlı o, seninle aynı olmasa da bir dili var ve seni çok iyi anlayabilecek kadar zeki. Hayvanların hepsi böyle, heleki onunla kısa da olsa zaman geçirdiysen kaybı çok zor

sözünü dinledin ve taviz vermedim salon kadın çizgimden :))))
protein olarak akşam 9 gibi bir kefir içer hallederim diye planlıyorum. eve gidince neler olur bilemedim şu an :)))

Simdi tartildim o kadar yemeye icmeye sabahtan az ciktim
Biliyordum yalanci arti oldugunu

bunun koca merakiyla ilgisii yokki cnm
Herkesin yeri farkli anne baba kardesin, sevdiginin
Sevmek sevilmek tabiki guzel bisey
Insan evlenmis olmak icinde evlenmez
Zaten senin kalbini kipirtatacak biri karsina cikarsa anlarsin

Hem anne baba olarak
Belli bi sure sonra cocuklarin yuvasini kursun evi barki olsun istiyorsun

Seninle birlikte benimkilerede hayirli kismetler ciksin insallah

@Pinkyminkyy
@Sweetyy83

Kizlar dunku menulerinizi yazarmisiniz

eyledi
@seydan94
Sizinde bildirimler eksik
Dunki menum
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1dilim ekmek
Öğlen 13.30
1tb etli yeşil fasulye 1 kase yoğurt
Akşam 17.30
2 kemikli et 1 kase yoğurt
2 lt su
Spor yok
Dün menüyü yazamadim bugünde baya yoğun geçti abla alışveriş yaptık dün zaten ne yiyeceğimi fikir almak icin öğlenden yazmıştım :)

Canım suyu artirmalisin
Hiç günahları yok, o kadar mazlumlar ki. Allah rahmet eylesin hepsine.
Bir hayvanlar birde çocuklar
Simdi tartildim o kadar yemeye icmeye sabahtan az ciktim
Biliyordum yalanci arti oldugunu
Vuu
Ben sadece eşime 2 tane patatesten minicik yemek yaptım
Ben de bir süredir vedalaşıyorum kendisiyle.ilk fırsatta geri geliyor zat i şahaneleri.

insallah sende verirsin.sana denk geldi yeni diyete baslamam.daha hizli gittigi icin baslarda.

Ben de geçen hafta başladım yani senden bir hafta once aslında 3 Ocakta, o yüzden yenemesem de zorlarım diye umut ediyorum senin toplam hedefin de gerçi çok yüksek değil epey hızlı hedefe ulaşırsın gibi geliyor :)[/QUOTE]
insllh yaa..hic duraklama olmazsa ne guzel olur...ilk hedefim 65..sonra 63 evlendigim kilo .hatta 3 uncu ayda evlilik yildonum.evlendigim kilo da olmak istiyorum..7 kilom var bunun icin.ozamana kadar verebilirmiyim bilmiyorum..daha sonra 60...en sonda 50li rakamlardan ucundanda olsa gormek.mesela 59.9 olsa bile yetrr..maksat 5o li kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…