Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazıyorum
Sabah 09.10
1 dilim wasa
Üzerine labne peynir sürdüm
Öğle 12.00
Yoğurt 1 kase
1 çk yulaf
5 badem
1 elma
Akşam 16.30
1 tabak barbunya yemeği
2 wasa
2 lt su

Hah işte ben o ayrımı yapamıyorum. Annem babam kardeşim gerisi yok bende. Yeğenlerimi abimin, ablamın eşlerini çok sevsem de olmasa da olur hayatımda. Annem babam kardeşlerşm diyip kestirip arıyorum. Çevreye dönmeyi, arkadaşlarıma sevgilime ya da eşime her neyse birileriyle paylaşmam gerekşyor bu sevgiyi.
Ailemden ayrılmamak için yükselmeyi şehir değiştirmeyi erteliyorum. Gerçekte sorun büyük ama ben birşey yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum :))))

Son cümlen için de hayırlısı olsun herkes için. Amin :)

Hoş geldin Tuğçe sen nasılsın biz bildiğin gibi zayıflamaya çalışıyoruz :)

Hoşbuldum, sen de hoşgeldin. İyiyim ben de saçlarımı kurutup uyumakla, saçlarımı kurutup ders çalışmak arasında karar vermeye çalışıyorum :)))

Ben bugun bi isinamadim

Bana mı ısınamadın yoksa soğuk sıcak anlamında mı

Yaaa o nasıl soz, insan dilemeli ki nasibi karsısına cıksın, sen niyet et ve nasıl biri istediğini de dile, boyle bayagı ayrıntılı dile ama, kaşı gözü soyle olsun, huyu boyle olsun diye, Allah karsına cıkarır. Hem mevlana der ki ne aradıgını bilmeyen buldugunda anlayamaz. Sen de ayrıntılı hayat et, dile ve açık ol. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz. Ha bir de kısmet cekmek için ayrıca çeyiz niyetiyle bir şeyler de yaparsan kısmet çeker derler. Misal ben haziran ayında (2016) kasa kiralamıştım bankadan içine de ailem bana evlenirken takar diye bilezik koydum. ama direk bu niyetle aldım bileziği ve eylulde (2016) evlendim :) benimle bir arkadasımda aynısını yapmıstı o da sonraki eylulde evlendi. Hatta soyle soylim ben eşimle 2005ten beri birlikteyim ama hep bi aksilikler oldu, sıkıntılar yasadık evlenmmiz ertelendi ben bunu yaptıktan sonra 3 ay icinde evlendik sen dusun. arkadasımında baska gorustugu biri vardı onunla ayrıldı yeni biriyle tanısıp 6ay icindevlendi bu olaydan sonra. Yani bizim icin tıkanık yollar acıldı nasibimize kavustuk diyelim. Dilerim sen de hayalinin ötesinde güzel bir şekilde bulursun kısmetini ve telli duvaklı geli ederiz seni hep beraber

Yaa sen buradan ayrılma hep beraber veririz o kiloları, yıl donumune belki daha bile az olursun evlendiğinden, ne guzel spor yapıyosun, yediklerine dikkat ediyosun her sey cok kolayca guzelce olacak bak goruceksin :)

Aaa bugun neden bukadar sessiz kızlarr

Cuma yaklaşıyor nerde menüler, spor bildirimleri

Hadi canlanınnn

Hiç günahları yok, o kadar mazlumlar ki. Allah rahmet eylesin hepsine.
Amin
Simdi tartildim o kadar yemeye icmeye sabahtan az ciktim
Biliyordum yalanci arti oldugunu
Gözün aydın
O 4-5 kiloyu da kolayca verir zaten erkekler şanslı
Amiiin
Afiyet olsun, çok güzel menü

Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve yarım simit

Ara iki hurma iki kaşık yoğurt

Akşam 17.30
1 kase yumurta salatasi 1kase yogurt
2lt su
60 dk yürüyüş 60 puan Pnrrr-12

Benim menü

Sabah 9.30
Menemen
1 dilim ekmek
1 silim beyaz peynir
3 zeytin

Öğle 1
1 tabak etli nohut
1 portakal

Akşam 7.30
1 tabak nohut
Salata

Su 2.5
Spor yok
nohutu tek öğün yeseydin akşama karbonsuz gecirseydin dengelerdin canım afiyet olsun
Aaa bugun neden bukadar sessiz kızlarr

Cuma yaklaşıyor nerde menüler, spor bildirimleri

Hadi canlanınnn
Yazdım canım :)

Kızım artık ağlamadan gidiyor şükür, size de haber vereyim. Rahatladım çok şükür, 3 saat gelebilir dediler. Bana da biraz vakit kalır inşallah.
Ana okuluna mi başladı canım senin adına sevindim

Oglanda diyetteyse ikiniz aynı yemeği yiyin işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…