- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.621
Evet canım üç yaşında. Haftaiçi gergin 12-3 arası gidecek. Ağlıyor diye geçen hafta günde bir saat gitti.Ana okuluna mi başladı canım senin adına sevindim
Afiyet olsun. Sanki üç yumurta biraz fazla geldi ama peynir falan olmadığına göre fazla değil.Menum
12 :30
Tavada 3 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır
19:00
1 dilim ekmek
Yumurtali kiymali patlıcan
Su:2,5lt
Spor leslie 20dk ufaklik durmadı 60 puan @Pnrrr-20
Yavaş yavaş alistir canım benim kızımda iki buçuk yaşında başladı ilk gün çok ağladığı için öğretmen aradı gittim aldım sonra dedim her agladiginda geleceğime hergün azar azar kalsın ogretmende tamam dedi 2 hafta hergün azar azar saati arttırdık alıştı oğlum ilk anaokuluna basladiginda çok zorlanmisti zor alisti ilk zamanlar kızım çabuk alıştı çok şükürEvet canım üç yaşında. Haftaiçi gergin 12-3 arası gidecek. Ağlıyor diye geçen hafta günde bir saat gitti.
Afiyet olsun. Sanki üç yumurta biraz fazla geldi ama peynir falan olmadığına göre fazla değil.
Benin oğlum da zor alıştı hatta üç yaşından ilkokul birinci sınıf sonuna kadar dört yılda alışamadı desem daha doğru. Kızlar okulu daha çok seviyor, erkek çocukları disiplin altında oturarak faaliyet/ ders yapmaktan hoşlanmıyor, bünyeleri ine ters galiba.Yavaş yavaş alistir canım benim kızımda iki buçuk yaşında başladı ilk gün çok ağladığı için öğretmen aradı gittim aldım sonra dedim her agladiginda geleceğime hergün azar azar kalsın ogretmende tamam dedi 2 hafta hergün azar azar saati arttırdık alıştı oğlum ilk anaokuluna basladiginda çok zorlanmisti zor alisti ilk zamanlar kızım çabuk alıştı çok şükür
insallah.butun isteyenler hayalindeki gorunume kavusurYaa sen buradan ayrılma hep beraber veririz o kiloları, yıl donumune belki daha bile az olursun evlendiğinden, ne guzel spor yapıyosun, yediklerine dikkat ediyosun her sey cok kolayca guzelce olacak bak goruceksin :)
hadi gozun aydin:))Kızım artık ağlamadan gidiyor şükür, size de haber vereyim. Rahatladım çok şükür, 3 saat gelebilir dediler. Bana da biraz vakit kalır inşallah.
dun aslinda guzelmis cnmDunki menum
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1dilim ekmek
Öğlen 13.30
1tb etli yeşil fasulye 1 kase yoğurt
Akşam 17.30
2 kemikli et 1 kase yoğurt
2 lt su
Spor yok
Dün menüyü yazamadim bugünde baya yoğun geçti abla alışveriş yaptık dün zaten ne yiyeceğimi fikir almak icin öğlenden yazmıştım :)
lutfen bu guzel eksiyi kaybetme cnmGeldim abla da simdi misafir geliyo gifince yazarim artik
Bildirim
-500
77.8
De bugun biraz kacirdim ins yarin arti olmam
aksam barbunyanin yaninda salata daha iyi olurmus cnmMenümü yazıyorum
Sabah 09.10
1 dilim wasa
Üzerine labne peynir sürdüm
Öğle 12.00
Yoğurt 1 kase
1 çk yulaf
5 badem
1 elma
Akşam 16.30
1 tabak barbunya yemeği
2 wasa
2 lt su
Oyle sey olurmu tatlimHah işte ben o ayrımı yapamıyorum. Annem babam kardeşim gerisi yok bende. Yeğenlerimi abimin, ablamın eşlerini çok sevsem de olmasa da olur hayatımda. Annem babam kardeşlerşm diyip kestirip arıyorum. Çevreye dönmeyi, arkadaşlarıma sevgilime ya da eşime her neyse birileriyle paylaşmam gerekşyor bu sevgiyi.
Ailemden ayrılmamak için yükselmeyi şehir değiştirmeyi erteliyorum. Gerçekte sorun büyük ama ben birşey yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum :))))
De gettt kizzz şurdan :) )) seni sevmeyen ölsunnn bebegim :)))Bana mı ısınamadın yoksa soğuk sıcak anlamında mı
millet gelmeyince bende artik protesto ediyorumAaa bugun neden bukadar sessiz kızlarr
Cuma yaklaşıyor nerde menüler, spor bildirimleri
Hadi canlanınnn
sabah birazdaha cesitli olabilirdi cnmBenim menü
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim ekmek
1 silim beyaz peynir
3 zeytin
Öğle 1
1 tabak etli nohut
1 portakal
Akşam 7.30
1 tabak nohut
Salata
Su 2.5
Spor yok
Guzel olmus cnmBugünki Menüm
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve yarım simit
Ara iki hurma iki kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1 kase yumurta salatasi 1kase yogurt
2lt su
60 dk yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Cok sevindim cnm hem icin rahat eder artikKızım artık ağlamadan gidiyor şükür, size de haber vereyim. Rahatladım çok şükür, 3 saat gelebilir dediler. Bana da biraz vakit kalır inşallah.
benim hafta icii planlar farkli olunca aynisini yiyemiyoruzy)Oglanda diyetteyse ikiniz aynı yemeği yiyin işte
yesil cay ictinizmi dedigim resmimi gormedinmiAaAaaa nerde resmin abla ben seni çok merak ediyorum
sabaha yesillik aksamda yogurt guzel olurdu cnmMenum
12 :30
Tavada 3 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır
19:00
1 dilim ekmek
Yumurtali kiymali patlıcan
Su:2,5lt
Spor leslie 20dk ufaklik durmadı 60 puan @Pnrrr-20
Bugun kahvaltin guzel olmus cnmiyi aksamlar kizlar menumu yazip kaciyim
sabah 9:30
1 yumurtadan omlet
10 badem
1 ceviz
yesillik
3 zeytin.
13:30
1 cig kestane
15:00
1kaseden az patates salatasi
1 cay kasigi tramisu
aksam 18:30
lahana corbasi
1 cig kestane
spor 1200 ip atladim
240 puan @Pnrrr-20
aksam gelinimizin dogum gunu vardi
pastalar kekler cikolatalar havada ucustu.hic bisey yemedim:)
maşallah helal sana doğum günü pastaları mamalarını yememişsin azimli hatuniyi aksamlar kizlar menumu yazip kaciyim
1 yumurtadan omlet
10 badem
1 ceviz
yesillik
3 zeytin.
1 cig kestane
1 cay kasigi tramisu
lahana corbasi
1 cig kestane
spor 1200 ip atladim
240 puan @Pnrrr-20
protein ve faydalı karbonhidrat ağırlıklı çok beğendim menünü afiyet şifa olsun , nohut seni şişirmiyor değil mi gülümBenim menü
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim ekmek
1 silim beyaz peynir
3 zeytin
Öğle 1
1 tabak etli nohut
1 portakal
Akşam 7.30
1 tabak nohut
Salata
Su 2.5
Spor yok
iyi aksamlar kizlar menumu yazip kaciyim
1 yumurtadan omlet
10 badem
1 ceviz
yesillik
3 zeytin.
1 cig kestane
1 cay kasigi tramisu
lahana corbasi
1 cig kestane
spor 1200 ip atladim
240 puan @Pnrrr-20
yok sisirmiyo heralde .hic siskinlik hisseetmedim..aslinda daha cok atlarimda birden baslamak istemedimSeni lahana sisirmiyor heralde cogu kisiye pek yaramiyor
Masallahhhhh kizzz o kadar ipi nasil atladin
maşallah helal sana doğum günü pastaları mamalarını yememişsin azimli hatun
yaa tamam rakibin dişlisini severim dedim de 1200ip atlama nedir
helal olsun sana, iradenin önünde eğiliyorum dpgum gununde pasta yemediğin için.
ya unuttum sabah kibrit kutusundan bnkucuk beyaz peynir yedim .bide patates salatasiyla birlikte 3 tane lahana sarmasi yedim.unutmusum yazmayi...oglen ayri yerde oturmadaydim..oglende birsuru kekler pastalar vardi yemedim...aksam dogum gunundeydim..aksam 1 catal bile yemedim..sadece 1 bardak sekersiz cay...irademi denedim resmen.sinirlari zorladim..1 gunde 2 kere hemdeMefkurem gewezebidik
Sabah sen ekmek yedigin icin 3 yumurta biraz fazla olmusiyi geceler canlar
Edibe12
sabah 10.:30 11:00 arası
önce 1 elma
3 rafadan yumurta ( merve ye yumurtanın biri çok mu demişsin ben de 3 yidim ) :))
1 kk beyaz peynir
4 dü yeşil 8 zeytin
2 d. ekşi maya ekmek üzerine tereyağı bal
19:30- 19:55 arası
1 portakal ,1 muz , 1 mandalina
1 kaseden az kıymalı yeşil fasulye
3-4 kaşık kadar salata
5 zeytin
2 d. ekşi maya ekmek
benimkiler salatayı bile yemiş yaaa bir sürü yapmıştım yemekle salata o kadarcık kalmış doymadım ekmek yedim onun için
su 3lt
yedikden sonra yattım gece 11 buçuk gibi kalktım hala uykum var gündüz işleri bitirdimplanladığım gibi sadece toz almaya vakitte halim de kalmadı, tontişim geldi çay içtik onla sonra benimkilere pilav salata v.s. yaptım onlar yerken ben aç değildim kuruyan çamaşırları katladım gün ne çabuk geçti gitti bu gün
ben begendim cnmBugunun menusu
sabah 8de kalktım ama erkenden spor yaptım, dus al, ablamla konus derken kahvaltı geçe kaldı ama bol su içtim kahvaltıya kadar.
saat 12:30
detox cayı
1 haslanmı yumurta
domates, maydanoz, dere otu
1kk peynir
1dilim ekmek tb
saat 16:30
hibiskus cayı ac karna
ceyrek lahmacun ( cumartesinden kalan)
1cb sutle 1 kupa nescafe
2hurma
6 badem
saat19:45
ac karna detox cayı
el ayası kadar besamel soslu et sote ve 2 kasık patlıcan oturtma (kalan yemekleri bitirdik)
1kase salata
3 kasık yogurt
ceyrek dilim tb ekmeği
gun icinde arada cay ve sade kahvede içtim
su 2,5-3 lt
spor 27 dk jillian 30days shred level 1 (108 puan @Pnrrr-20 )
Süpersinnnnnn tatlimya unuttum sabah kibrit kutusundan bnkucuk beyaz peynir yedim .bide patates salatasiyla birlikte 3 tane lahana sarmasi yedim.unutmusum yazmayi...oglen ayri yerde oturmadaydim..oglende birsuru kekler pastalar vardi yemedim...aksam dogum gunundeydim..aksam 1 catal bile yemedim..sadece 1 bardak sekersiz cay...irademi denedim resmen.sinirlari zorladim..1 gunde 2 kere hemdeMefkurem gewezebidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?