Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksam yogurdum vardi abla sen degince aklıma geldi bir kase yogurt yedim yaninda yesillligim bitti abla carsamba alicam

Sabah sen ekmek yedigin icin 3 yumurta biraz fazla olmus
Aksamda meyveler :)
ben begendim cnm

Nasil jillanda zorlandinmi
eskiden yaptıgımda cok zorlanmıstım ama ben her 6 ayda bir jilliana basladıgım icin sanırım artık eskisi kadar zolamadı yada buraya geldiğimden beri bisiklet bindiğimdem kondisyonumda artmıs olabilir bilmiyorum. Ama bugun hiç duraksamadan bitirebildim, tabii hareketleri baslangıc seviyesinde yapıyorum, Videodaki Anita sanırım onu takip ediyorum. Şuan hafiften agrılarım başladı tabi o ayrı

Bende 75 kilodayken 1.leveli yapmistim
Benim kondisyonum yetmiyodu :) ben hoplamali seyleri sevmiyorum

Tabi spor gecmisin oldugu icin o kadar zorlanmazsin
Ins. Sonunu getirirsin
Olculerini aldinmi

Bende 75 kilodayken 1.leveli yapmistim
Benim kondisyonum yetmiyodu :) ben hoplamali seyleri sevmiyorum

Tabi spor gecmisin oldugu icin o kadar zorlanmazsin
Ins. Sonunu getirirsin
Olculerini aldinmi

eskiden ben de hiç sevmezdim, ama zamanla alıstım bir de 30 dk oldugu icin hayatım boyunca devam ettirebileceğim bir program diye dusunuyorum o beni motive ediyo. Bir de ben boyle makinelerle spor yapmayı sevmiyorum pek, bunda boyle sanki biri benim peşimden koşturuyo gibi hissediyorum hemen yapıp bitirmem lazım gibi hissediyorum.
Ölçülerimi geçen hafta diyete başlarken aldım, 1 haftada oyle cok fazla değişmemiştir diye tekrar almadım levelları bitirdikçe yeniden alıp kontrol edicem her seviyede ne kadar inceldiğimi, tabi spor diyet beraber bakalım sonuc nasıl olacak

sen bide sabah gor o agrilari.sabah yataktan kalkamiyo insan

bende aksine aletlerle calismayi daha cok seviyorum
Nefes nefese kalmadigim icin belki :))

Duzenli sporla zaten incelme olur ama seninki intensiv olacagi icin mutlaka daha fazla olur

evet oyle.su an cok mutluyum..yemedim tuttum kendimi diye
cumada guzel eksiler seni bekliyor olacak

sen bide sabah gor o agrilari.sabah yataktan kalkamiyo insan

olsun 3 gune gecer onlar, bir iki gun bisiklete biraz zor binerim o kadar

üniversiteye hazırlanırken bir kitapta okumustum su sozu o aklıma geldi:
yokuşta akmayan ter, inişte göz yaşı olur

işte bizim de bu döktüğümüz terler sonucunu verecek, aynalarla barışık fit hatunlar olucaz, bir daha ağlamak yok!

oturarak yapilan bisiklettenmi yapiyosun..ben aldim ve geei vermistim..yarim saat bile yapamiyorum.insanin totosu agriyo resmen..benim icin en iyi spor kosu .tempolu yuruyus ve ip atlamak.bunlar disinda hic bi spor yapmiyorum.yapamiyorum

bende aksine aletlerle calismayi daha cok seviyorum
Nefes nefese kalmadigim icin belki :))

Duzenli sporla zaten incelme olur ama seninki intensiv olacagi icin mutlaka daha fazla olur

cumada guzel eksiler seni bekliyor olacak

Bence işin sırrı burası işte, herkes kendini dinlemeli, kendine ne iyi geliyorsa onu yapmalı. Severek yapmayınca insan devamı gelmiyor. Bugün @Pnrrr-20 koşuyla ilgili bi paylaşım yapmış mesela, eskiden hiç koşmayı sevmezdim, şimdi görünce onu da denemek istediğimi fark ettim. Şimdi hemen bu hafta değil ama zamanla. İnsan neleri yapmaya kadir aslında, sadece kendine inanmalı, denemeli, vazgeçmemeli.

Mesela düşündüğüm ödüllerden biri biraz zayıflayınca kendime yeni spor taytı almak dışarda koşarken de kullanırım belki

oturarak yapilan bisiklettenmi yapiyosun..ben aldim ve geei vermistim..yarim saat bile yapamiyorum.insanin totosu agriyo resmen..benim icin en iyi spor kosu .tempolu yuruyus ve ip atlamak.bunlar disinda hic bi spor yapmiyorum.yapamiyorum

yok yok bildiğimiz sokakta kullanılan bisiklet :) hollandanın guzelliği her yere markete falan hep bisikletle gidiyorum ben. Ben oyle pek aletli calısmayı sevmiyorum, bag bahcede gezicem :)

gözlerini kapatıp bulut gibi bir yatakta oldugunu hayal et yumusacık, cok rahat uyudugunu hayal et, ben de işe yarıyor :)
ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…