- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.641
Hep boyle utanalim insallahayy utandiriyosun benii
Aksam yogurdum vardi abla sen degince aklıma geldi bir kase yogurt yedim yaninda yesillligim bitti abla carsamba alicamdun aslinda guzelmis cnm
Sen haftasonu pek spor yapmiyosun ondanmi oluyor bukadar arti acaba
lutfen bu guzel eksiyi kaybetme cnm
aksam barbunyanin yaninda salata daha iyi olurmus cnm
Oyle sey olurmu tatlim
Artik hayatini kendine gore sekillendir
De gettt kizzz şurdan :) )) seni sevmeyen ölsunnn bebegim :)))
millet gelmeyince bende artik protesto ediyorum
sabah birazdaha cesitli olabilirdi cnm
Nohut 2 ogunde olmasaydi keske zaten sisirir, aksam daha hafif bisey olsaydi
Sporda yok
Guzel olmus cnm
Ama ben senden normal yuruyus disinda spor bekliyorum
Cok sevindim cnm hem icin rahat eder artik
benim hafta icii planlar farkli olunca aynisini yiyemiyoruzy)
yesil cay ictinizmi dedigim resmimi gormedinmi
sabaha yesillik aksamda yogurt guzel olurdu cnm
eskiden yaptıgımda cok zorlanmıstım ama ben her 6 ayda bir jilliana basladıgım icin sanırım artık eskisi kadar zolamadıSabah sen ekmek yedigin icin 3 yumurta biraz fazla olmus
Aksamda meyveler :)
ben begendim cnm
Nasil jillanda zorlandinmi
Bende 75 kilodayken 1.leveli yapmistimeskiden yaptıgımda cok zorlanmıstım ama ben her 6 ayda bir jilliana basladıgım icin sanırım artık eskisi kadar zolamadıyada buraya geldiğimden beri bisiklet bindiğimdem kondisyonumda artmıs olabilir bilmiyorum. Ama bugun hiç duraksamadan bitirebildim, tabii hareketleri baslangıc seviyesinde yapıyorum, Videodaki Anita sanırım onu takip ediyorum. Şuan hafiften agrıları
Bende 75 kilodayken 1.leveli yapmistim
Benim kondisyonum yetmiyodu :) ben hoplamali seyleri sevmiyorum
Tabi spor gecmisin oldugu icin o kadar zorlanmazsin
Ins. Sonunu getirirsin
Olculerini aldinmi
evet oyle.su an cok mutluyum..yemedim tuttum kendimi diyeSüpersinnnnnn tatlim
Yemeyince daha mutlu oldun degilmi
Yemis olsan pismanligini yasicaktin hem kendine guvenin sarsilacakti
evet oyle.su an cok mutluyum..yemedim tuttum kendimi diye
sen bide sabah gor o agrilari.sabah yataktan kalkamiyo insan
eskiden yaptıgımda cok zorlanmıstım ama ben her 6 ayda bir jilliana basladıgım icin sanırım artık eskisi kadar zolamadıyada buraya geldiğimden beri bisiklet bindiğimdem kondisyonumda artmıs olabilir bilmiyorum. Ama bugun hiç duraksamadan bitirebildim, tabii hareketleri baslangıc seviyesinde yapıyorum, Videodaki Anita sanırım onu takip ediyorum. Şuan hafiften agrılarım başladı tabi o ayrı
bende aksine aletlerle calismayi daha cok seviyorumeskiden ben de hiç sevmezdim, ama zamanla alıstım bir de 30 dk oldugu icin hayatım boyunca devam ettirebileceğim bir program diye dusunuyorum o beni motive ediyo. Bir de ben boyle makinelerle spor yapmayı sevmiyorum pek, bunda boyle sanki biri benim peşimden koşturuyo gibi hissediyorumhemen yapıp bitirmem lazım gibi hissediyorum.
Ölçülerimi geçen hafta diyete başlarken aldım, 1 haftada oyle cok fazla değişmemiştir diye tekrar almadım levelları bitirdikçe yeniden alıp kontrol edicem her seviyede ne kadar inceldiğimi, tabi spor diyet beraber bakalım sonuc nasıl olacak
cumada guzel eksiler seni bekliyor olacakevet oyle.su an cok mutluyum..yemedim tuttum kendimi diye
inslh inslhbunların hepsi sana ince bel, kalkık minnos bir popo, sımsıkı kollar ve bacaklar olarak dönecek
bunların hepsi sana ince bel, kalkık minnos bir popo, sımsıkı kollar ve bacaklar olarak dönecek
Yildonumunuz ne zamandi kacinci yila gireceksinizinslh inslh
sen bide sabah gor o agrilari.sabah yataktan kalkamiyo insan
oturarak yapilan bisiklettenmi yapiyosun..ben aldim ve geei vermistim..yarim saat bile yapamiyorum.insanin totosu agriyo resmen..benim icin en iyi spor kosu .tempolu yuruyus ve ip atlamak.bunlar disinda hic bi spor yapmiyorum.yapamiyorumolsun 3 gune gecer onlar, bir iki gun bisiklete biraz zor binerim o kadar
üniversiteye hazırlanırken bir kitapta okumustum su sozu o aklıma geldi:
yokuşta akmayan ter, inişte göz yaşı olur
işte bizim de bu döktüğümüz terler sonucunu verecek, aynalarla barışık fit hatunlar olucaz, bir daha ağlamak yok!
bende aksine aletlerle calismayi daha cok seviyorum
Nefes nefese kalmadigim icin belki :))
Duzenli sporla zaten incelme olur ama seninki intensiv olacagi icin mutlaka daha fazla olur
cumada guzel eksiler seni bekliyor olacak
oturarak yapilan bisiklettenmi yapiyosun..ben aldim ve geei vermistim..yarim saat bile yapamiyorum.insanin totosu agriyo resmen..benim icin en iyi spor kosu .tempolu yuruyus ve ip atlamak.bunlar disinda hic bi spor yapmiyorum.yapamiyorum
uyumak istiyorum
ne guzel disarda imkaninda var disarda bisiklet yapmak icin..acik havada ne guzelyok yok bildiğimiz sokakta kullanılan bisiklet :) hollandanın guzelliği her yere markete falan hep bisikletle gidiyorum ben. Ben oyle pek aletli calısmayı sevmiyorum, bag bahcede gezicem :)
ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))gözlerini kapatıp bulut gibi bir yatakta oldugunu hayal et yumusacık, cok rahat uyudugunu hayal et, ben de işe yarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?