- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.821
Sende bendenmişin demekki :) ))harikasın bazen ben de boyle seyler yapıyorum o yuzden hiç şaşırmadım
ahh işte o benim, kaç kere annemle konusurken sokaktaysam, anne kapat telefonumu caldırdım galiba bulamıyorum deyip kapatmışındır telefonusonra elime bakıp gülmüşümdür
Bugünlerde baya yoğunum abla ayaklarımın altı ağrıdı resmen dün eşim evdeydi oğlanı okula bıraktım geldim kahvaltı yaptık temizlik sonra kızı okula bıraktık beraber alışverişe dün baya yoğundu bugünde oğlanın ookulu yoktu kızın okulu vardı sabah oğlanla beraber kızı okula bıraktık 3 saat için eve gelmeyim dedim 3 saat market çarşı pazar dolandık oğlanla sonra kızı alıp eve geldik evdede oturamadim yemek yap çocuklarla uğraş saat 1 de anda oturdum akşam çocuklar erken yatarsa spor yapacam2 gundur baya yogunsun heralde cnm neler yaptin
Ben cikiyom simdi sonra gelirim
Dışarınin yemekleri hem yağlı hem tuzlu canım bende dışardan yediğimde çok su içiyorum3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum
Göbek attığına değmiş :) İnşallah senin için hayırlısı olurkızlarrr selamlarrr
ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım
o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmişdaha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin
boşuna dememişler gülüm başta nasılsa sonra da öyle devam eder allahın izniyle ee yaza düğününüz var desene şimdiden heyecan başlar :)))))))))))))))Kızın annesi benim yakın arkadaşım zati :)
Kız çok tatlı ekimcim kibar sevimli inşallah böyle gider ne bilim
gülüm nohutu ıslayıp pişirip dondurucuya attım bolca lazım olunca çıkarıp direk kullanıyorum ki :)))Ben etli nohut pilav yapcm gerci nohutuda dunden isladim sana fikir olamiycak ama islamadan pismiyo cnku
Bende diyecektim esin tr ye gitti araba evde yokmu yoksa arabaylami gittiKizlar bazen okadar akilli oluyorumki kendim bile sasiyorum aklima
Yakindaki markete gidecektim hava ruzgarli hadi dedim gorumcemden araba istemeyim bisikletle gideyim
Tekeri biraz inikti zor suruluyodu bide onu sisirdim gittim kulaklarim dondu
Eve bi geldimki
Kapinin onunde bizim araba duruyor
Esim olmadigi icin zaten araba evdeydionunden gecip gitmisim
aslın da benim de semizotlu az börülceli yoğurtlu yaptığım şeyden 1 kase duruyordu dolapta benden başka yiyen yok yazınca aklıma geldi benim de kendime yaptığım tuhaf karışımları benden başka yiyen olmuyor da:)Afiyet olsun abla
Afiyet olsun nohut eksi getirsinama akşam yada öğlen birinde sebze olsa daha iyiymiş
Afiyet olsun bence iyi
hadi gözün aydın darısı bize bu yaza
Sabah üç yumurta çok olmuş sanki ekmekte var
İraddne sağlık
aynen abla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek çok olmuş 2 yumurta ekmeksiz daha mı iyiydi
Jilliana baslamissin bende videoya bakıp bakıp vazgeçiyorum
Geçmiş olsun Seyda gaz için hareketler var canım iyi geliyor gecmezse dene istersen
Kalkar canım kalkar zamanla daha iyi kalkar o Toto
Huni nerdeben olsam kesin huniyle gezerdim
Bisküvili menü :) abartmadan tadına bakmayı öğreneceğiz abla birde sen ekmek yemişsin sabah kız ben senin korkuna yemiyorum hafta içi
Aynen Tuğçe ya 10 da kalktık heryer karanlık ışık açıp kahvaltı yapıyoruz yazım gözünü seveyim
Güzel menü canım
Allah hayra çıkarsın
Günaydın Ekim sultan
neden
benim kabak var iyi de ödem atıyor normalde cumaya kadar yeter zatenbı ben yiyorum
Ben sana gonderiyim dün iki tane aldiydim :)Normalde herzaman olan ananas kalmamis bugun alamadim
Ya baska yere gitmem lazim yada yarin bidaha bakicam
vah vah nasıl kötü beslenip stres yaşıyor ki 17 yaşında ki bebe yüksek tansiyon hastası olmuş benim sıpayla aynı yaşta lar rabbim şifa versin benim oğlumla yine oturup konuşmam lazım bu yemek işini bari sabah evde kahvaltı yapsın da kötü ve bol yağlı açma poğaça v.s yemesin dışarıdaGunaydin herkese önce geçmiş yapıyorum ki alıntılar uçmasın , bugün gerçekten çok karanlık kahvaltı yaptık oğlumla eşim evde ama yeğenini doktora götürdü daha 17 yaşında tansiyon hastası cihaz çıkacak bugün düşmüştür diyorduk ki ilacın miktarını artırmislar gençlik işte dikkat etmiyor ki okulda sağlıksız şeyler yiyor normalde yasak ve lisanslı futbolcu ama beynin çalışmadığı yaşlar işte
Saat 15 dede dişçiye gideceğim dolgu yapılan disin disi kırıldıbu dış işide genetik ne kadar bakarsan bak
ne zaman müsait olursan gülüm önemli olan sen suyunu yeterince iç yeter:)ekim2009 mesajlarını akşam okudum ama cevap yazamadım dostum. Şimdi kaçmam lazım ama sonra hepsine cevap yazacağım
Derslerim var kızlar. Bitince gelirim
benim küçük kız kardeş de bu gün bunu yollamış :)))))))))))))))
ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)Hayirlisiysa olsun cnm
Senin bu tür mesajlarini ozlemisim
Gayet guzel tatlim
Allah biranonce feraha cikarsin cnm
Bugunden itibaren lutfen dikkat et
Cok olmasada biraz yaptim cnm
sonu iyide basi cok zor cnm yaa
O yuzden ben cocuklarimin erken evlenmesini istemedim
sen niye cikiyon tatlim yatagindan küs olmak sebep degilki
Ben kabak yogurt yapicam
Cok guzel yazmissin cnm
Bagli ve bagimli olmak ayri konular
ayy ne vileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce gittim bir kere diğer odaya şimdi geri dönsem olmaz ilk adımı ben atmam
Ohhh spor gelmis su biraz artmis menude guzel
Daha ne olsun :))
aman kuzum Allah baska dert vermesin
Bunlar duzeltilmicek seyler degilki
Cok guzel pinarcim
Bende 120 kiloyla gezdim istei
ben cuma disinda haftasonuda yemedim cnm dunde sondu zaten
Ben sabah ekmek yemeyin demiyomki :) son gun haric
Herkes kendini bilir ben yemezsem tarti daha iyi oluyor
Buyugu keske odasina alistirsaydin cnm
Yegene gecmis olsun cnm
Benim oglaninda kolestrolu yuksek cikmisti onceden tekrar yaptiracak bakalim
Oooo sporda beklenen atak gelmis :)) menude guzel
Su bikac gun sabahlari maydonoz limon kurunu yapsan belki yardimi olur
gecmis olsun prensese
Hic duymadim ama bence kullanma cnm
Bikac ay daha sabredelim artik
Hem bizim daha zayiflamamiz laziim :)))
liste de olmayan yiyebilir cnm :))))
kuzummmm
Bu 3 gun fazlasiyla telafi ederim ins.
Yemegi fazla koysaydin keske cnm
Bi kahve ic su ic belki gider bu atak
Ay cok sukur sorun yasamadim iste ara ara sizliyor muhtemelen dolgu olacak ama korkuma erteliyorumben 4 sene damak seklinde dis teli taktim, ona ragmen duzelmedi, bir de teli takabimmek icin saglam disimi de cektiler. Bir de tonlarca curugum vardi, ne kadar baksamda tukrugum kalitesizmis bir de disler caprasik olunca iyice curuge meyilli. Cok sukur ama dolgularim var suan ama en azindan artik saglamlar :)
himm
Su spor ne zor geliyor bana yaMutlu gunler fistk olma yolunda azimle ilerleyen hatunlar
Karbonlarin azaldigi bol sporlu bi gun olsun insallahhhh
Gecmise gidip geliyorum
kiz dur sakin ol diyecektim ama sen hupletmissin zaten krakeriBir kase çorba içtim, yarım tabak patlıcan yemeği (yazdan annem kavanozlara hazırlamıştı), 3-4 yk yoğurt yedim doymadım üzerine arkadaşımın tabağına saldırdım gözüm hala aç, şubedekiler bana tip tip bakıyorlar. ama midem çok fena şu an oturamıyorum sıkıntıdan. masaları kurcalıyorum yiyecek birşey bulsam hala yerim sanırım
Kardesi dogana kadar yatıyordu abla kardesi oluncada az Bi sure yatti sonra bi gun yatıp bir gun bizle yattı hastalandi aldik yanıma o günden sonra iyilestigi halde ben hastayim deyip kaldi öyleceBuyugu keske odasina alistirsaydin cnm
Afiyet olsunBir paket balık kraker yedim an itibariyle hepsini yuttum
Insallah gider odem canimananasin kabukları dolaba atmıştım ananas maydonoz yapacagim
Şey ben lahmacun yedim 1 saat önce ama akşam sadece salata ve yoğurt olacak
ama oldu ki o iş hadi hayırlısı
isyanım var
Huma soruyor niye gülüyorsun anne diye dedim arkadasima gülüyorum verdigi cevap arkadaslara gulunmezki anne üzülürKizlar bazen okadar akilli oluyorumki kendim bile sasiyorum aklima
Yakindaki markete gidecektim hava ruzgarli hadi dedim gorumcemden araba istemeyim bisikletle gideyim
Tekeri biraz inikti zor suruluyodu bide onu sisirdim gittim kulaklarim dondu
Eve bi geldimki
Kapinin onunde bizim araba duruyor
Esim olmadigi icin zaten araba evdeydionunden gecip gitmisim
cocuklardan firsat buldukca hareket olsun maksatmasallah 2 cocukla bisuru is yapmisin
Simdilkk yarı hedef tuttu benim insallah fazlasida gelecek19.OCAK HEDEFLER
@mefkrem 1.6
@Sweetyy83 1
@seydan94 0.9
North River 0.8
@Habinar 0.9
askrhpozitif 1.3
@eyledi 1.5
@istikrar1986 1.4
Edibe12 0.8
@Pinkyminkyy 1.3
@kkkmevsim5 0.8
@Hayyal 1
gewezebidik 1.2
@medine66 1
ekim2009 0.8
@__badem__ 0.5
Hadi kizlar onumuzde koskaca 3 gun var
Bu 3 gunde dikkat edersek ne eksiler gorulur
Cuma gunu pismanlik yasamak istemiyorsak simdiden onlemimizi alalim
Veeeee super eksileri gorup mutlu olalim
Cok sevibdin canımkızlarrr selamlarrr
ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım
o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmişdaha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin
karpostal gibi bisey mi canimKızımı aldım okuldan şimdi oğlumun çıkmasını bekliyoruz. Arada bir selam vereyim dedim. Dersim bitince kart yapım malzemelerini satan bir bayanın evine gidip iki kutu malzeme aldım. Evi iyice eşya ile dolduruyorum.
Bir öğrencim çocuklarıma Christmas hediyesi göndermek istedi. Sonra da kızkardeşine kart yapım malzemeleri hediye olarak göndermek istemiş ama onlar da yanlışlıkla bize geldi. Kalsın sen kullanırsın dedi. Böylece yeni bir hobiye başlamış oldum
Yumurtayi en çok tüketen benim herhalde :) hem çocuklara yediriyor hem kendim :) 30 luk yumurta 1 hafta dayanmıyorEvde yumurta bitti
Cikip hem yumurta alayim hemde ananasa bakayim
Belki yarin ananas yaparim
Ohhhh ne guzelghaberrrkızlarrr selamlarrr
demekki gercekten cok tutluymus bide soda icseydin hararetini alir3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum
disariyada spor ayakjabisi giy bari cnm yazik ayaciklarina :))Bugünlerde baya yoğunum abla ayaklarımın altı ağrıdı resmen dün eşim evdeydi oğlanı okula bıraktım geldim kahvaltı yaptık temizlik sonra kızı okula bıraktık beraber alışverişe dün baya yoğundu bugünde oğlanın ookulu yoktu kızın okulu vardı sabah oğlanla beraber kızı okula bıraktık 3 saat için eve gelmeyim dedim 3 saat market çarşı pazar dolandık oğlanla sonra kızı alıp eve geldik evdede oturamadim yemek yap çocuklarla uğraş saat 1 de anda oturdum akşam çocuklar erken yatarsa spor yapacam
sen benden akilliymisinBende diyecektim esin tr ye gitti araba evde yokmu yoksa arabaylami gitti
Bendede bazen unutkanlik var ama seninki kadar degil abla :) geçen sene bende esimi tr ye tek gönderdim ben gitmediydim araba bana kalmıştı :)
ben ne yapar eder bulurum onuBen sana gonderiyim dün iki tane aldiydim :)
sanki cok bos vaktin var gibi :)))Kızımı aldım okuldan şimdi oğlumun çıkmasını bekliyoruz. Arada bir selam vereyim dedim. Dersim bitince kart yapım malzemelerini satan bir bayanın evine gidip iki kutu malzeme aldım. Evi iyice eşya ile dolduruyorum.
Bir öğrencim çocuklarıma Christmas hediyesi göndermek istedi. Sonra da kızkardeşine kart yapım malzemeleri hediye olarak göndermek istemiş ama onlar da yanlışlıkla bize geldi. Kalsın sen kullanırsın dedi. Böylece yeni bir hobiye başlamış oldum
keske ilk gun once sen gidip yataydin :))ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)
kendine yeni bi kanki mi buldun acabaöğle daha benim ki gitmeden iç hat çaldı güvenlikten arıyorlar türküye istatistik kurumundan gelmişler anket yapacaklarmış yollıyalım dediler teli vereyim mi onlara dedi güvenlikçi şeker kız olur dedim zaten kanun da katılım zorunlu diye biliyorum mecbur buyrun dedim eşim gitti çok tatlı 50 yaşın da olan bir bayan geldi kar da nasıl yağıyor hava buz gibi benim de çayım hazırdı zaten mutfağa aldım hanımı hemen çay çerez ıvır zıvır koydum bir kaç soru sordu diğer gideceği yerdekiler evde yokmuş birine de 1 saat sonra gidecekti sütlü kahve yaptım sonrası oturduk sohbet ettik :) yarın tekrar siteye gelecek boş zamanı olursa bana gelecek çay kahve içeriz beraber diye ben davet ettim :)
2 buçukta gitti tontişimin ablaları elmiş sen de gel dedi gittim ablalarla da sohbet muhabbet kahkaha bol çay derken akşam oldu koştura koştura bizimkilerim pilavını koydum pişiyor şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?