Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sende bendenmişin demekki :) ))

kızlarrr selamlarrr

ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım

o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmiş daha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin

2 gundur baya yogunsun heralde cnm neler yaptin

Ben cikiyom simdi sonra gelirim
Bugünlerde baya yoğunum abla ayaklarımın altı ağrıdı resmen dün eşim evdeydi oğlanı okula bıraktım geldim kahvaltı yaptık temizlik sonra kızı okula bıraktık beraber alışverişe dün baya yoğundu bugünde oğlanın ookulu yoktu kızın okulu vardı sabah oğlanla beraber kızı okula bıraktık 3 saat için eve gelmeyim dedim 3 saat market çarşı pazar dolandık oğlanla sonra kızı alıp eve geldik evdede oturamadim yemek yap çocuklarla uğraş saat 1 de anda oturdum akşam çocuklar erken yatarsa spor yapacam

3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum
Dışarınin yemekleri hem yağlı hem tuzlu canım bende dışardan yediğimde çok su içiyorum

Göbek attığına değmiş :) İnşallah senin için hayırlısı olur

benim ki geldi ben mutfaktan çıkıyorum sonra gelirim
Kızın annesi benim yakın arkadaşım zati :)
Kız çok tatlı ekimcim kibar sevimli inşallah böyle gider ne bilim
boşuna dememişler gülüm başta nasılsa sonra da öyle devam eder allahın izniyle ee yaza düğününüz var desene şimdiden heyecan başlar :)))))))))))))))

Ben etli nohut pilav yapcm gerci nohutuda dunden isladim sana fikir olamiycak ama islamadan pismiyo cnku
gülüm nohutu ıslayıp pişirip dondurucuya attım bolca lazım olunca çıkarıp direk kullanıyorum ki :)))
ben hala acıkmadım canım da bir şey istemiyor acıkınca bakıcam artık ne yiyeceğime yine de çokk sağ ol gülüm

Bende diyecektim esin tr ye gitti araba evde yokmu yoksa arabaylami gitti
Bendede bazen unutkanlik var ama seninki kadar degil abla :) geçen sene bende esimi tr ye tek gönderdim ben gitmediydim araba bana kalmıştı :)

aslın da benim de semizotlu az börülceli yoğurtlu yaptığım şeyden 1 kase duruyordu dolapta benden başka yiyen yok yazınca aklıma geldi benim de kendime yaptığım tuhaf karışımları benden başka yiyen olmuyor da:)
önce 1-2 haşlanmış yumurta biraz peynirle doyuyordum dün gecesinden beri açtım sabah midem kükrüyordu o açlıkla saldırdım sanırım yoksa 3 yumurta bile haşlamazdım :)

vah vah nasıl kötü beslenip stres yaşıyor ki 17 yaşında ki bebe yüksek tansiyon hastası olmuş benim sıpayla aynı yaşta lar rabbim şifa versin benim oğlumla yine oturup konuşmam lazım bu yemek işini bari sabah evde kahvaltı yapsın da kötü ve bol yağlı açma poğaça v.s yemesin dışarıda
dişin bu defa tam sağlam olur da inşallah bir daha dişçiye gitmen gerekmez geçmiş olsun gülüm

Kızımı aldım okuldan şimdi oğlumun çıkmasını bekliyoruz. Arada bir selam vereyim dedim. Dersim bitince kart yapım malzemelerini satan bir bayanın evine gidip iki kutu malzeme aldım. Evi iyice eşya ile dolduruyorum.
Bir öğrencim çocuklarıma Christmas hediyesi göndermek istedi. Sonra da kızkardeşine kart yapım malzemeleri hediye olarak göndermek istemiş ama onlar da yanlışlıkla bize geldi. Kalsın sen kullanırsın dedi. Böylece yeni bir hobiye başlamış oldum

ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)

öğle daha benim ki gitmeden iç hat çaldı güvenlikten arıyorlar türküye istatistik kurumundan gelmişler anket yapacaklarmış yollıyalım dediler teli vereyim mi onlara dedi güvenlikçi şeker kız olur dedim zaten kanun da katılım zorunlu diye biliyorum mecbur buyrun dedim eşim gitti çok tatlı 50 yaşın da olan bir bayan geldi kar da nasıl yağıyor hava buz gibi benim de çayım hazırdı zaten mutfağa aldım hanımı hemen çay çerez ıvır zıvır koydum bir kaç soru sordu diğer gideceği yerdekiler evde yokmuş birine de 1 saat sonra gidecekti sütlü kahve yaptım sonrası oturduk sohbet ettik :) yarın tekrar siteye gelecek boş zamanı olursa bana gelecek çay kahve içeriz beraber diye ben davet ettim :)
2 buçukta gitti tontişimin ablaları elmiş sen de gel dedi gittim ablalarla da sohbet muhabbet kahkaha bol çay derken akşam oldu koştura koştura bizimkilerim pilavını koydum pişiyor şimdi :)

Ay cok sukur sorun yasamadim iste ara ara sizliyor muhtemelen dolgu olacak ama korkuma erteliyorum
himm

Mutlu gunler fistk olma yolunda azimle ilerleyen hatunlar

Karbonlarin azaldigi bol sporlu bi gun olsun insallahhhh

Gecmise gidip geliyorum
Su spor ne zor geliyor bana ya
kiz dur sakin ol diyecektim ama sen hupletmissin zaten krakeri

Buyugu keske odasina alistirsaydin cnm
Kardesi dogana kadar yatıyordu abla kardesi oluncada az Bi sure yatti sonra bi gun yatıp bir gun bizle yattı hastalandi aldik yanıma o günden sonra iyilestigi halde ben hastayim deyip kaldi öylece
Bir paket balık kraker yedim an itibariyle hepsini yuttum

Afiyet olsun
ananasin kabukları dolaba atmıştım ananas maydonoz yapacagim

Şey ben lahmacun yedim 1 saat önce ama akşam sadece salata ve yoğurt olacak
ama oldu ki o iş hadi hayırlısı

isyanım var
Insallah gider odem canim
Huma soruyor niye gülüyorsun anne diye dedim arkadasima gülüyorum verdigi cevap arkadaslara gulunmezki anne üzülür
masallah 2 cocukla bisuru is yapmisin
cocuklardan firsat buldukca hareket olsun maksat

Simdilkk yarı hedef tuttu benim insallah fazlasida gelecek
Cok sevibdin canım
karpostal gibi bisey mi canim

Evde yumurta bitti

Cikip hem yumurta alayim hemde ananasa bakayim
Belki yarin ananas yaparim
Yumurtayi en çok tüketen benim herhalde :) hem çocuklara yediriyor hem kendim :) 30 luk yumurta 1 hafta dayanmıyor

Ohhhh ne guzelghaberrr

Bak enerjini onlarda hissetmisler :)

3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum
demekki gercekten cok tutluymus bide soda icseydin hararetini alir

disariyada spor ayakjabisi giy bari cnm yazik ayaciklarina :))

Bende diyecektim esin tr ye gitti araba evde yokmu yoksa arabaylami gitti
Bendede bazen unutkanlik var ama seninki kadar degil abla :) geçen sene bende esimi tr ye tek gönderdim ben gitmediydim araba bana kalmıştı :)
sen benden akilliymisin

Ben sana gonderiyim dün iki tane aldiydim :)
ben ne yapar eder bulurum onu

sanki cok bos vaktin var gibi :)))

keske ilk gun once sen gidip yataydin :))

Hic barisma amaresi yokmu
Seninkide cok inat

kendine yeni bi kanki mi buldun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…