- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.801
Normalde herzaman olan ananas kalmamis bugun alamadimAnanas en sevdiğim meyve açık ara.
Ay ben çok acıktım bugün yahu.
Gün geçmek bilmedi.
Hic sorma :))Boşuna üşüdün desene :)
Durrrr tugceeeeee sen bu degilsin
Karbonlarin seni ele gecirmesine izin verme
Ben de yakın tarihte yapıp yemeyi planlıyorum :)
Çok mu seviyorsun :)
Benim pek aram yok kısırla. Oldum olası tabakta yer kaplayan nesne olarak baktım ona hep
Kizlar bazen okadar akilli oluyorumki kendim bile sasiyorum aklima
Yakindaki markete gidecektim hava ruzgarli hadi dedim gorumcemden araba istemeyim bisikletle gideyim
Tekeri biraz inikti zor suruluyodu bide onu sisirdim gittim kulaklarim dondu
Eve bi geldimki
Kapinin onunde bizim araba duruyor
Esim olmadigi icin zaten araba evdeydionunden gecip gitmisim
Bide gelip arabayi gorunce sok oldum :) ) kapidan cikinca hemen orda zatenAyy cok guldm abla bu olay elinde telefon tutarken telefonu arayip yok diye şoka girenler varya ona benzemis
Ablacım bende çok istiyorum normale dönmeyi ama elim kolum kalkmıyo
Depresyona girmişim evden dışarı iş güç dışında çıkmıyorum kurslarıda bıraktım Toparlanmak için çok çaba gösteriyorum atlatırım bu dönemleri gün gelir güler geçerim bugünlere inşallah
Heeee aynen cnm:))))ne kaa sesli dülüğümü tahmin bile edemezsin
hareket etme tutkusu diye buna derim ben
guzelim ac karnina aksamdan islattigin kurumeyveleri yesen bide 1 tk ketentohumu yagi icsen cok faydali olur
Sabahlari bol yesillik yemeye calis ustune zeytinyagi dokup
Oglen miktar cok degil ama sadece karbon olmus
Aksam plani guzel
Şalgamlısını denedim geçenlerde ama rengi dışında hoşuma gitmedi :)Ben 2 tabak yiyebilirim:)) ama kendi yaptigimi
Ben de yapıp yiyeyim ya uzun zamandır yemiyorum :)
Hepsi için afiyet olsun şimdiden.Güzel yapan olursa bayılırım :) Ama sürekli yediğim birşey değil, yılda 2-3 kere
Kür gibi mi yapacaksın? Ananas diyeti gibi?Normalde herzaman olan ananas kalmamis bugun alamadim
Ya baska yere gitmem lazim yada yarin bidaha bakicam
tatlim bikac gune bjr yedigin kurumeyveleri de degistirmen lazimöğlen yemek benim dışımda geldi, azar azar yedim ama özlemişim bulgur pilavını.
Çok severim normalde.
Sabah bir ara kuru erik yiyordum gene mi dönsem o sisteme.
Sabah o anda canım istemese de ne bulursam ondan atıştırıp çıkıyorum.
Daha dikkat edilecek bundan sonra.
yok kisir dedigin kisir gibi olacakŞalgamlısını denedim geçenlerde ama rengi dışında hoşuma gitmedi :)
Günlerin vazgeçilmezi
Evet cnm sabah yumurta peynir oglen aksam yogurt ananasKür gibi mi yapacaksın? Ananas diyeti gibi?
masallah 2 cocukla bisuru is yapmisinAlintilarimi aldim cevao vericem az sonra sabahtan beri neler yaptım sabah kahvaltı yapildi ev toplandı ve supuruldu huma ile oyun oynandi ardından kizimla beraber halilari fircalayip lekeleri sildik (yatak odasi ile oturma odasi kaldi) simdi esime yemek yapmam lazim ve bulasik makınası bosalacak kirliler yerlesek (bunu surekli erteliyorum hic sevmiyorum makina boşaltmayi)
Sonrasinda esim gelince niyetim disarda yürümek ardindan belki leslie yaparım
Ben pirinç salatasını daha çok seviyorum nedense :)yok kisir dedigin kisir gibi olacak
O tadini bozmustur
Bol eksili acili, çamur gibide olmicak
Bunu bilmiyordum. Bakalım yarın denerim. Zeytinyağı olayını.tatlim bikac gune bjr yedigin kurumeyveleri de degistirmen lazim
Hurma erik kaysi incir bunlari donusunlu ye arada da taze meyve
Kuru meyveler aksandan sicak suda islaninca daha etkili, suyunuda ic
Tabi hepsi ac karnina
Yumurta haslanmis bile olsa az zeytinyagi dok ustune vitaminler oyle aktive oluyor hem wc ye iyi gelir
Kizlar bazen okadar akilli oluyorumki kendim bile sasiyorum aklima
Yakindaki markete gidecektim hava ruzgarli hadi dedim gorumcemden araba istemeyim bisikletle gideyim
Tekeri biraz inikti zor suruluyodu bide onu sisirdim gittim kulaklarim dondu
Eve bi geldimki
Kapinin onunde bizim araba duruyor
Esim olmadigi icin zaten araba evdeydionunden gecip gitmisim
Sevindim canimm herkez motive olsun sporlar coşsunn
Ayy cok guldm abla bu olay elinde telefon tutarken telefonu arayip yok diye şoka girenler varya ona benzemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?