Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Durrrr tugceeeeee sen bu degilsin
Karbonlarin seni ele gecirmesine izin verme

Durdum durdum da durana kadar öldüm bittim, yiyeceğimi de yedim zaten. Günü kapadım ben böylelikle, hava da çok yağışlı spora da gidemem.

Yarın yarı sıvı detoks yaparım, arınırım artık.

Ben de yakın tarihte yapıp yemeyi planlıyorum :)

Ben de yapıp yiyeyim ya uzun zamandır yemiyorum :)

Çok mu seviyorsun :)
Benim pek aram yok kısırla. Oldum olası tabakta yer kaplayan nesne olarak baktım ona hep

Güzel yapan olursa bayılırım :) Ama sürekli yediğim birşey değil, yılda 2-3 kere

ne kaa sesli dülüğümü tahmin bile edemezsin

hareket etme tutkusu diye buna derim ben

Kuzum bu duygulara çok kaptırma kendini, hayatı zehir etme kendine. Çünkü zaman akıp gidiyor ve inan toparlandığında geçmişi telafi etmeye çalışırken yine anı kaçıracaksın. Özlendin, çok seviliyorsun. Allah yardımcın olsun

guzelim ac karnina aksamdan islattigin kurumeyveleri yesen bide 1 tk ketentohumu yagi icsen cok faydali olur
Sabahlari bol yesillik yemeye calis ustune zeytinyagi dokup
Oglen miktar cok degil ama sadece karbon olmus
Aksam plani guzel

Evet öğlen yemek benim dışımda geldi, azar azar yedim ama özlemişim bulgur pilavını.
Çok severim normalde.
Sabah bir ara kuru erik yiyordum gene mi dönsem o sisteme.
Sabah o anda canım istemese de ne bulursam ondan atıştırıp çıkıyorum.
Daha dikkat edilecek bundan sonra.

Ben 2 tabak yiyebilirim:)) ama kendi yaptigimi
Şalgamlısını denedim geçenlerde ama rengi dışında hoşuma gitmedi :)
Günlerin vazgeçilmezi.

tatlim bikac gune bjr yedigin kurumeyveleri de degistirmen lazim
Hurma erik kaysi incir bunlari donusunlu ye arada da taze meyve
Kuru meyveler aksandan sicak suda islaninca daha etkili, suyunuda ic
Tabi hepsi ac karnina
Yumurta haslanmis bile olsa az zeytinyagi dok ustune vitaminler oyle aktive oluyor hem wc ye iyi gelir

Şalgamlısını denedim geçenlerde ama rengi dışında hoşuma gitmedi :)
Günlerin vazgeçilmezi
yok kisir dedigin kisir gibi olacak
O tadini bozmustur
Bol eksili acili, çamur gibide olmicak

Alintilarimi aldim cevao vericem az sonra sabahtan beri neler yaptım sabah kahvaltı yapildi ev toplandı ve supuruldu huma ile oyun oynandi ardından kizimla beraber halilari fircalayip lekeleri sildik (yatak odasi ile oturma odasi kaldi) simdi esime yemek yapmam lazim ve bulasik makınası bosalacak kirliler yerlesek (bunu surekli erteliyorum hic sevmiyorum makina boşaltmayi)
Sonrasinda esim gelince niyetim disarda yürümek ardindan belki leslie yaparım

masallah 2 cocukla bisuru is yapmisin

Bunu bilmiyordum. Bakalım yarın denerim. Zeytinyağı olayını.

harikasın bazen ben de boyle seyler yapıyorum o yuzden hiç şaşırmadım

Sevindim canimm herkez motive olsun sporlar coşsunn

Ayy cok guldm abla bu olay elinde telefon tutarken telefonu arayip yok diye şoka girenler varya ona benzemis

ahh işte o benim, kaç kere annemle konusurken sokaktaysam, anne kapat telefonumu caldırdım galiba bulamıyorum deyip kapatmışındır telefonu sonra elime bakıp gülmüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…