- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.841
Sizde de baya gidiyormusYumurtayi en çok tüketen benim herhalde :) hem çocuklara yediriyor hem kendim :) 30 luk yumurta 1 hafta dayanmıyor
eskiden ne guzel yapardin cnmSu spor ne zor geliyor bana ya
oyyyy akilli bıdıkHuma soruyor niye gülüyorsun anne diye dedim arkadasima gülüyorum verdigi cevap arkadaslara
Simdilkk yarı hedef tuttu benim insallah fazlasida gelecek
Bugun kadina sordumda sabah gelir dediMefkurem yarın yumurtanı peynirini yedikten sonra aramaya başla abla :) ben hep spor ayakabı giyiyorum zaten :) daha rahat oluyor :)
ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)
Hepsi için afiyet olsun şimdiden.
İyilik mi ediyorum kötülük mü rejim grubunda bilemedim :)
kızlarrr selamlarrr
ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım
o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmişdaha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin
3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum
benim küçük kız kardeş de bu gün bunu yollamış :)))))))))))))))
ayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)
öğle daha benim ki gitmeden iç hat çaldı güvenlikten arıyorlar türküye istatistik kurumundan gelmişler anket yapacaklarmış yollıyalım dediler teli vereyim mi onlara dedi güvenlikçi şeker kız olur dedim zaten kanun da katılım zorunlu diye biliyorum mecbur buyrun dedim eşim gitti çok tatlı 50 yaşın da olan bir bayan geldi kar da nasıl yağıyor hava buz gibi benim de çayım hazırdı zaten mutfağa aldım hanımı hemen çay çerez ıvır zıvır koydum bir kaç soru sordu diğer gideceği yerdekiler evde yokmuş birine de 1 saat sonra gidecekti sütlü kahve yaptım sonrası oturduk sohbet ettik :) yarın tekrar siteye gelecek boş zamanı olursa bana gelecek çay kahve içeriz beraber diye ben davet ettim :)
2 buçukta gitti tontişimin ablaları elmiş sen de gel dedi gittim ablalarla da sohbet muhabbet kahkaha bol çay derken akşam oldu koştura koştura bizimkilerim pilavını koydum pişiyor şimdi :)
Ay cok sukur sorun yasamadim iste ara ara sizliyor muhtemelen dolgu olacak ama korkuma erteliyorum
himm
Su spor ne zor geliyor bana ya
kiz dur sakin ol diyecektim ama sen hupletmissin zaten krakeri
Kardesi dogana kadar yatıyordu abla kardesi oluncada az Bi sure yatti sonra bi gun yatıp bir gun bizle yattı hastalandi aldik yanıma o günden sonra iyilestigi halde ben hastayim deyip kaldi öylece
Afiyet olsun
Insallah gider odem canim
Huma soruyor niye gülüyorsun anne diye dedim arkadasima gülüyorum verdigi cevap arkadaslara gulunmezki anne üzülür
cocuklardan firsat buldukca hareket olsun maksat
Simdilkk yarı hedef tuttu benim insallah fazlasida gelecek
Cok sevibdin canım
karpostal gibi bisey mi canim
o salatadan aksamda yeseydin ya cnmMenumu yazayim spor yaparsam eklerim
12:00
1avuc büyüklüğünde kofte
Yarim dilim ekmek
1 bardak kefir
17:30
1 tabak pırasa yemeği
1 buyuk bardak kefir
20:00
1cay kasigi elmali muhallebi (tatlilik oranina baktim seker koymadigim icin )
1yk coban salatasi(tatli biseyden sonra mutlaka tuzlu yemem gerekiyor
Su:suan 2oldu 3 lt olur muhtmelen
Spor henüz yok
aksami baya erken kapatmisin yoksa 1 dil. Ekmek yeterdi dicektim :))Selam
Menüm
Sabah2 yum haşlama 1 dlm ekmek maydonoz
Ara kahve
öğle 1 kep.w tarhana çorbası 4 ceviz
Akşam 16.30 2 dlm ekmek ıspanak kavurması
Ara 10 yer fıstığı
Şu 2 lt
Spor yok (tosbiklerim bugün erken uyuyacak gibiler akşam yaparım belki)
Güzelmişhayat cok kisa, benim ki de arada beni delirtiyor ama inan 1 saat bile kus kalmaya degmeyecek kadar kisa. Birak buyukluk sende kalsin, git ben sana kirildim ama kus kalmak istemiyorum hadi op beni barisalim de, adim atarsa zaten yatagina da kavusursun atmazsa da senin icin rahat olur elimden geleni yaptim dersin. Bana, bugun olmazsa yarin gidip boynuna atlayacagimiz insanlar icin kus olarak gecirilen zaman cok uzucu geliyor, hic uzatma bence
Ben bende değilim meçhullerdeyim be ablao salatadan aksamda yeseydin ya cnm
Menu gzzel olmus
aksami baya erken kapatmisin yoksa 1 dil. Ekmek yeterdi dicektim :))
Son gunlerde sende gorunmuyon cnm
Aaaaaa.olmadı şimdi .Çok mu seviyorsun :)
Benim pek aram yok kısırla. Oldum olası tabakta yer kaplayan nesne olarak baktım ona hep
Pirasayi dogra tavada cok azicik yagla yumusat suyu cekilsin
Hayirdir cnm sizdede mi sorunlar varBen bende değilim meçhullerdeyim be ablaşu ocak ayı çıksın rahatlayacağım inşallah.
Aaaaaa.olmadı şimdi .
Şöyle biber salçalı sarımsaklı nar ekşili boool zeytinyağlı....meh meh meh olsa da yesek.
Ama yanında yenilen acı soslar turşularrrrronları kısırdan da çok severim.
Şimdiden acıktım
Aksam bi yogurt yeseydin bari cnm karbonu dengelerdi:)Sakin olamadım olana kadar canım çıktı valla :)))
Krakerden sonra kapadım mutfağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?