Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl olmuş tadı canım merak ettim şeker koymadan mı yaptın

Güzel menü bence afiyet olsun akşamı da erken kapatmışsın bayağa

Sabah sabah lahmacunu nerde buldun merak ettim valla
Güzel menü afiyet olsun

Menu herzamki gibi guzel cnm

Diyet olarak degil
sadece saglikli olmasi acisindan etin yaninda yogurt onermiyolar demir icin, salata daha guzel olurdu

Abla sabah kızı okula bırakınca eve gitmedim en hafif şeyi aradım oglanda yanımdaydı oda bişeyler yedi kahvaltiyı dışarda yaptık mecbur hava soğuk git gel yapmayım diye kızın okulu çıkışını bekledik etin yanında yoğurt yenmez evet demir için biliyom abla salata malezmesi yoktu o yüzden yoğurt yedim iki gün detoks düşünüyorum çünkü artıya çabuk geçiyorum şimdi limonlu yoğurt yaptım içine 1 tk pul biber onu yiyorum inşallah ise yarar baya ekşi :)

İnşallah can ablam
kuzummmm

Ac dolasmadigin iyi olmus cnm
Öyle imiş evet abla onu bende duymuştum ama alışkanlık et olunca yoğurda gidiyor hep elim dikkat etmek lazım
aynen
Bende seviyorum

Supersin menu aafiyet olsun abla
sagol cnm
bakalim bekledigim etkiyi gosterecekmi

Ne güzel canim
Yok abla eskiden aklima gelmezdi simdi kac kere elime alip agzima kadar goturup bırakıyorum bir bilsen
Nasıl olmuş tadı canım merak ettim şeker koymadan mı yaptın
normalde koyarim canimda bu kucuk kiza yaptim elmayla tatlandirdim fena degildi tadi

Sarmayi sardim mutfagi topladım benim huma hala haslanmis lahana yiyor benim kiz sebzelere salca girdimi yemiyor böyle haslanmis yada cig seylere bayılıyor neyse ufaklikta uyanmadan leslie ablayla bulusayim yuruyuse gjdecemtim lakin disarda firtina

Yok abla eskiden aklima gelmezdi simdi kac kere elime alip agzima kadar goturup bırakıyorum bir bilsen
olsunnn
Sonucta yemiyorsun ya biz ona bakalim :)

sebze yesinde nasil yerse yesin

baya guldum yaaaa

Menumu yazayim sporu sonra eklicem

13.00
2 yumurta
Peynir

18.30
2 kabak rendekeyip soteledim
Yogurt

Suyu bugun cok icmedim heralde ama 2 lt olur en az
Abla hafiften acmi gecirmissin gunu
Sarıp sarmalandım bugün bayağa inşallah abla yarına sırtım geçer işe gidicem bi de yarın çünkü
gecmis olsun seydacim

sarmaaa benimde yapilacak bekiyor bakalim ne zanana kadar dayanacaksa

Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

9.takim ailesine tekrar hosgeldin ebrucum

Kilon fazla degilmis kisa surede verirsin eminim
Erkenden onlem almanda iyi olmus
Burda senin kilonda arkadasta var yalnizlik hissetmezsin:))

Bende zuhal 47 yasinda 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum

Yeni katılim hatta bugün ve sabah başladım yediklerime dikkat etmeye yarın da spora başlıyorum bugünkü menümü bende yazayım
Sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…