- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.581
Benimki göbek yaptı hiç umrunda değil avantajı genetik olarak kaslı yapılarının olması ve çok hareketli benim yaptığım spordan fazlasını akşam oğlu ile yapıyor gün içinde de 17000 adım atıyor bende kendimi paraliyrium elitpik Leslie
Benim ki de geçen trip atıyor hiç bizim yediklerimizden yemiyorsan , kurufasulye pisirmiyorsun diyeerkekler cok avantajli dedigin gibi..bi ara dalga gecti kilo verince esim..boyle karsima gecip manken gibi yurumeler .yeni aldigi elbisenin kac beden oldugunu gozume sokmalar...ama bende azmettim..dun soruyo kac kilo verdin diye..bende niye belli mi dedim..evet belli verdigin diyo..ama desdek de veriyo
masallahh@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
ben zayiflayana kadar kimse yiyemez deseydinBenim ki de geçen trip atıyor hiç bizim yediklerimizden yemiyorsan , kurufasulye pisirmiyorsun diye
3 kisiyİz ne kadar az pişirsemde artıyor sonra artıklar bana kalıyor bende hiç yapmamayı tercih ediyorum bak bu hafta bir güzellik yapsam mı onaben zayiflayana kadar kimse yiyemez deseydinozaman sabota degil destek verirdi
yap baride uzun zaman bisey istemesin denden3 kisiyİz ne kadar az pişirsemde artıyor sonra artıklar bana kalıyor bende hiç yapmamayı tercih ediyorum bak bu hafta bir güzellik yapsam mı ona
Bı dönem denemiştim ama bayadir aktarın yolunu unuttum , migrosta görürsem alırım bak birde adaçayı var alınacak iki oldusimdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
Deme bosver cnm boyle zamanda herkes diyetisyen kesilirpek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor
Bu 6 lar cok nazli oluyor zatenAynen aynen hele ben 1.5 senedir görmediğim rakamı gördüm bı sevindim eşime bile anlattım 6lara indik ya girek kilomu söyledim filan
Oglusa gecmis olsun cnmSelam dostlar,
sabah oğlumun dişci randevusu vardı. Biraz canı yandı kuzumun, üzüldüm. Şimdi 9 yaşında, Kuzey'in yaşlarında o da acı bilmiyordu, kaç doktora götürdük eli yansa canım acıdı demezdi diye. Şimdi geçti canı tatlı oldu@nanekekik sizinki de büyüdükçe böyle olur bence.
Şimdi kızı okula götürüp yürüyüş yapacağım. Gelince uğrarım size, kahve içeriz birlikte
bugun dinlen o zaman cnmevet aslinda yapmasam daha iyi.2 gundur ustumde bi kirginlik var.grip olcam galiba
sanki kendi cok biliyorHiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu
seninde canin cok tatliymis:) )bende bi kere disimi cektirdim.oyle korkmusumki cantami alip giderken bile ellerim ayaklarim titriyordu..
Aaaa ne guzel isteaynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
kac kiloyla kosmaya baslamisti@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
Mümkün değil kendisi pastacı ama inanılmaz biçimde evde yapılan tatlı poğaça manyağı her yemekten sonra tatlı birşey yokmu sorusundan 7 yıldır bikmadı bende 7 yıldır diyetteuimyap baride uzun zaman bisey istemesin denden
Yanlış hesap :) ya da kendime acımasızım :) teşekkür ederim Pınarcım.Gunaydinn hayalcim tempolu yuruyus x2 yani 30p ekledm
Bu aralar için bugün son canım. Benim rutinim bu ara leyleği havada görmek :)offff tamda tarti oncesi kotu oldu
Bu ara ne kadar sık oldu cnm genelde boylemi
Haydar kim :)Haydar yine mi yanda denk geliyor
Cuma yapta sevinsin garip :))3 kisiyİz ne kadar az pişirsemde artıyor sonra artıklar bana kalıyor bende hiç yapmamayı tercih ediyorum bak bu hafta bir güzellik yapsam mı ona
Form caymi cnmsimdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
67 filandi genel olarakta 63 civarı ama ciddi anlamda bacak kası yaptı baldırlar filan futbolcu baldırı gibi olduDeme bosver cnm boyle zamanda herkes diyetisyen kesilir
Yemistim karnim tok de yada midem agriyor vs
Bu 6 lar cok nazli oluyor zaten
Ama bize islemezzz:)
Oglusa gecmis olsun cnm
Ooo biz kahveleri bitirdik odem cayina gectik :))
bugun dinlen o zaman cnm
Aman hasta olayim deme bitki caylarini ic onlemini al, usutme kendini
sanki kendi cok biliyor
Sen profosyonel sporcumusun
seninde canin cok tatliymis:) )
Aaaa ne guzel iste
Benim esimde zayiflamami ister ama bi yedigim salata bile gozune batar:)
kac kiloyla kosmaya baslamisti
Bende beyaz cay alcam cayciya gidinceBı dönem denemiştim ama bayadir aktarın yolunu unuttum , migrosta görürsem alırım bak birde adaçayı var alınacak iki oldu
Bugün islatiyim bari :) puff bende danimarkaya başlayacaktım bu hafta çtesi bari baslayim 1 CB yeter bir günlük bizeCuma yapta sevinsin garip :))
Aynen meydanı boş buldular zamanında her önümüze geleni yedik yer bellemiş mendeburlarAynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyor
Aynen bende öyle. İnsanlar kendi yapamadığı için sama da ye ye diyor benim kuzen de öyle kendi yemeyip ben diyethe olduğumu söyleyince ye diyor kimseye dmiyorumpek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor
Bak birde onu alayım detox cayimda bitti su yerdeki buzlar sokulse kendim çıkarım ama nolur ne olmaz kuzey var diye çıkartmiyorjm arabayı işte tam bunu yazarken neyi fark ettim dişcinin yanında migros varBende beyaz cay alcam cayciya gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?