Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

erkekler cok avantajli dedigin gibi..bi ara dalga gecti kilo verince esim..boyle karsima gecip manken gibi yurumeler .yeni aldigi elbisenin kac beden oldugunu gozume sokmalar...ama bende azmettim..dun soruyo kac kilo verdin diye..bende niye belli mi dedim..evet belli verdigin diyo..ama desdek de veriyo

Benim ki de geçen trip atıyor hiç bizim yediklerimizden yemiyorsan , kurufasulye pisirmiyorsun diye

masallahh

simdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
Bı dönem denemiştim ama bayadir aktarın yolunu unuttum , migrosta görürsem alırım bak birde adaçayı var alınacak iki oldu

Deme bosver cnm boyle zamanda herkes diyetisyen kesilir
Yemistim karnim tok de yada midem agriyor vs
Aynen aynen hele ben 1.5 senedir görmediğim rakamı gördüm bı sevindim eşime bile anlattım 6lara indik ya girek kilomu söyledim filan
Bu 6 lar cok nazli oluyor zaten
Ama bize islemezzz:)
Oglusa gecmis olsun cnm

Ooo biz kahveleri bitirdik odem cayina gectik :))
evet aslinda yapmasam daha iyi.2 gundur ustumde bi kirginlik var.grip olcam galiba
bugun dinlen o zaman cnm
Aman hasta olayim deme bitki caylarini ic onlemini al, usutme kendini

Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu
sanki kendi cok biliyor
Sen profosyonel sporcumusun

bende bi kere disimi cektirdim.oyle korkmusumki cantami alip giderken bile ellerim ayaklarim titriyordu..
seninde canin cok tatliymis:) )

aynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
Aaaa ne guzel iste
Benim esimde zayiflamami ister ama bi yedigim salata bile gozune batar:)
kac kiloyla kosmaya baslamisti

Gunaydinn hayalcim tempolu yuruyus x2 yani 30p ekledm
Yanlış hesap :) ya da kendime acımasızım :) teşekkür ederim Pınarcım.

offff tamda tarti oncesi kotu oldu
Bu ara ne kadar sık oldu cnm genelde boylemi
Bu aralar için bugün son canım. Benim rutinim bu ara leyleği havada görmek :)
Durun bakalım akşam iyi hissedersem spora giderim. Erken dönüşüm çünkü.
Eşim bu akşam seni yemeğe götüreyim dedi de hayatta olmaz dedim :) kahve içelim yeterli dedim :) belki de bitki çayı içerim.

Haydar yine mi yanda denk geliyor
Haydar kim :)

67 filandi genel olarakta 63 civarı ama ciddi anlamda bacak kası yaptı baldırlar filan futbolcu baldırı gibi oldu herkesin fazlası zarar diyorum o çizgi ayarlanmalı bence ben o kadar kas sevmiyorum fit duracaksın ama narin zarif görünecek

İşlerimi bitirdim. Havaalanına erken geldim dinleniyorum. Sabah uçaktaki beyaz peynirli domatesli sandviçi yedim sabah 7 de. Öğlen öncesi 11 gibi 1 küçük gofret yedim. Şimdi tahıllı salatam ve naneli ayranımı içtim. Akşam yemeği olarak uçakta gene o sandviçi yerim 6 da. Baygını böyle tamamlıcam.

Aynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyor
Aynen meydanı boş buldular zamanında her önümüze geleni yedik yer bellemiş mendeburlar
Aynen bende öyle. İnsanlar kendi yapamadığı için sama da ye ye diyor benim kuzen de öyle kendi yemeyip ben diyethe olduğumu söyleyince ye diyor kimseye dmiyorum

Bende beyaz cay alcam cayciya gidince
Bak birde onu alayım detox cayimda bitti su yerdeki buzlar sokulse kendim çıkarım ama nolur ne olmaz kuzey var diye çıkartmiyorjm arabayı işte tam bunu yazarken neyi fark ettim dişcinin yanında migros var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…