- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.601
Yesilcay icebilirsin bence bugün yapma dinlen hem kaslar dinlensin kaslar sürekli çalışınca bünyeye daha kötü oluyor.evet aslinda yapmasam daha iyi.2 gundur ustumde bi kirginlik var.grip olcam galiba
Bence koşmak bağımlılık yapıyor benim kuzenler karı koca Sabah 6da kalkıp koşuyor kafayı yemiş gibi hahajaj@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
İyi hatırlattın abla ondan nemde alıcam bitti sayılır benimki :))))Bende beyaz cay alcam cayciya gidince
Benim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)Bence koşmak bağımlılık yapıyor benim kuzenler karı koca Sabah 6da kalkıp koşuyor kafayı yemiş gibi hahajaj
Mısır püsküllü ve kiraz sapı ödeme çok iyi gelirmiş bende nette okduydm.simdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
Valla ne diyim helal olsun 5 buçukta ben rüya görüyorumBenim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım.
iyi bari biraz dinlen cnmBu aralar için bugün son canım. Benim rutinim bu ara leyleği havada görmek :)
Durun bakalım akşam iyi hissedersem spora giderim. Erken dönüşüm çünkü.
Eşim bu akşam seni yemeğe götüreyim dedi de hayatta olmaz dedim :) kahve içelim yeterli dedim :) belki de bitki çayı içerim.
Haydaaaa, demis:))Haydar kim :)
Heee kilosu cok yokmus67 filandi genel olarakta 63 civarı ama ciddi anlamda bacak kası yaptı baldırlar filan futbolcu baldırı gibi olduherkesin fazlası zarar diyorum o çizgi ayarlanmalı bence ben o kadar kas sevmiyorum fit duracaksın ama narin zarif görünecek
Oglen menusu guzelde gun sandwichle bitmis olacak :)) yolda olunca mecbjr tabiİşlerimi bitirdim. Havaalanına erken geldim dinleniyorum. Sabah uçaktaki beyaz peynirli domatesli sandviçi yedim sabah 7 de. Öğlen öncesi 11 gibi 1 küçük gofret yedim. Şimdi tahıllı salatam ve naneli ayranımı içtim. Akşam yemeği olarak uçakta gene o sandviçi yerim 6 da. Baygını böyle tamamlıcam.
Adam gideli ne ekmek aliyorum ne pilav yapiyorum :))Bugün islatiyim bari :) puff bende danimarkaya başlayacaktım bu hafta çtesi bari baslayim 1 CB yeter bir günlük bizepilavida bir CB yapıyorum guluyorlar annemler filan
Kiskandiklarindan yapiyorlar kizzzzAynen bende öyle. İnsanlar kendi yapamadığı için sama da ye ye diyor benim kuzen de öyle kendi yemeyip ben diyethe olduğumu söyleyince ye diyor kimseye dmiyorum
eeee ne guzel isteBak birde onu alayım detox cayimda bitti su yerdeki buzlar sokulse kendim çıkarım ama nolur ne olmaz kuzey var diye çıkartmiyorjm arabayı işte tam bunu yazarken neyi fark ettim dişcinin yanında migros var
Foruma baktiginda orda yaziyor cnmBu arada nasıl pro üye olabilirsix bir kere olunca bir ayda biter mi yoksa hep devam eder mi
Markette poset olarak var da ben cayciya soracam toz olarak varsa onu alirimİyi hatırlattın abla ondan nemde alıcam bitti sayılır benimki
Masallah kadina kac yasindaBenim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım
Bizde diyet yapan sadece benim. Sizde birlik olması ne güzel :)aynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
Hey maşallah!@askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor
erkekler cok avantajli dedigin gibi..bi ara dalga gecti kilo verince esim..boyle karsima gecip manken gibi yurumeler .yeni aldigi elbisenin kac beden oldugunu gozume sokmalar...ama bende azmettim..dun soruyo kac kilo verdin diye..bende niye belli mi dedim..evet belli verdigin diyo..ama desdek de veriyo
Benim ki de geçen trip atıyor hiç bizim yediklerimizden yemiyorsan , kurufasulye pisirmiyorsun diye
3 kisiyİz ne kadar az pişirsemde artıyor sonra artıklar bana kalıyor bende hiç yapmamayı tercih ediyorum bak bu hafta bir güzellik yapsam mı ona
simdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
Aaaa ne guzel iste
Benim esimde zayiflamami ister ama bi yedigim salata bile gozune batar:)
58 canım. Kilosu yok valla, kas yapısı benden güzel maşallah. Annem beni her türlü sollar :) tam Başak Kadını. Çok kararlı.Masallah kadina kac yasinda
Tabiki kilosu yoktur :)))
Yarın kayınvalidem çağırdı yemeğe :) geleneksel kaz olayını gerçekleştircez.iyi bari biraz dinlen cnm
Esin centilmenligini yarin yapsin :))
Evet böylesi iyi olacak benim için. Hafif hissediyorum şimdilik. Su alayım birazdan. Suya devam.Oglen menusu guzelde gun sandwichle bitmis olacak :)) yolda olunca mecbjr tabi
Hiç sorma hiçPro olanlar görüyor canım altta kim online
Mış gibi yap canım ben öyle yapacağım zamanla yapabilir noktaya gelirim galiba çamaşırları katlayıp spor belleğine atayım bazen küçük odada yapıyorum TV ye takip nete bağlı değil odadaki TV
Akşam yanına yoğurt yeseydin canan
Afiyet olsun canım spor puanın ilk sayfada ordan bakıp @Pnrrr-20 etiketlersen
Tavada üç yeyince tabi
Kaç yaşında şuan canım bizimde bir oyuncak coplugumuz var ki çoğunu verdim baya azlattik ama şimdi doğum günü geliyor Şubat başında hot wheels mi ne onun setini istiyor hepsini kaldirirsam alırım dedim bir düşüneyim dedi hala düşünüyor o zaten dünya kadar yer kaplayacak . Bu noktaya erkekler sayesinde geliyoruz daha çocuk araba tutamazken bir sürü arabası vardı çünkü baba çocuktan daha hevesli hala da öyle malesef
Haha ben yukarda ne yazacaktım ki buna yazacağımı yukarıdaki ne yazdım :)
Şu yok spor yok kuzu
Smile kurbanı olmuşuz abla
Sporla telafi etmişsin canım ama karbonlu bir gün olmuş malesef
Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinize
istavrit kızartma mı fırnda mı
Benim oğlum da beş yaşına kadar odasında uyuyup benim ayak ucumda uyandı
Senden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki
Biber dolması diyette çok ideal değil ama yine çok sıkıntı değil, miktar iyi. afiyet olsun
Evet biraz önce okudum, bilemiyorum bir hafta artı çıksan da bu kısır döngüyü kır bence.
İndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim
pirincsiz olursa sorunsyok cnm :)) sen havuclarini yeme malum pismis havucun gi si yukseliyor:)
Bugun keske kaslari dinlendirsemiydin
yalniz listede olsaydin butun gun spor yapsanda tartiya 2 kala o kacamaklar olmazdi :):): )
Evettttt dogru bildin cnm :) zaten onlardada karbon var hemde tam bizlik:) )
Masallah gercekten sasirdim
Bunlara bakmak bizi motivemi ediyor bilemedim :))) neyse umut fakirin ekmegi diyelim :)))
Eeee kizlar ne var ne yok
Bugunku planlar neler bakalim :))
Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.evet cnm olabilir gormustum o tabloyuda
Dedigim gibi vucut bu kadar spora aliskin olmayinca sasirdi bi :)))
doyduysan sorun yok tatlim
Onceki yediklerine say
pek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor
Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu
Benimki göbek yaptı hiç umrunda değil avantajı genetik olarak kaslı yapılarının olması ve çok hareketli benim yaptığım spordan fazlasını akşam oğlu ile yapıyor gün içinde de 17000 adım atıyor bende kendimi paraliyrium elitpik Leslie
Benim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım.
niye veremiyor cnm sagliksal bi problemimi varErkeklerin genel olarak çabuk kilo vermesi gıcık bir durum ama benim eşim de çok zor veriyor. O yüzden en azından Kafaya daha
Yok zayif degilde asiri fazlasi yokKendisi çok mu zayıf ki?
Sen çok azimlisin, gözüne batması için kendini boşlamış olman lazım ki, menülerine ve kararlılığına bakıp hep maşallah diyorum sana
Hay masallah58 canım. Kilosu yok valla, kas yapısı benden güzel maşallah. Annem beni her türlü sollar :) tam Başak Kadını. Çok kararlı.
Sen zaten hep renklisin bebegim:)Pro üye olasım var benim de aslında
Zamanla tanirsin cnmmerhaba kızlar bir gecmiş yapayım dedim cıkamadım işin içinden :) kimin kim oldugunu daha çözemedim o yuzden cok yorum yapamıyorum :) alışırım zamanla heralde :)sabahtan beri temizlik yapıyorum gece misafirim gelecek daha yemek yapacagım bakalım spora vaktim kalacakmı . birde tartım yoktu bugün tartım geldi cok mutluyum :)
Sussss kizzz bisuru hamur yedim dedinya:)) ))önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon
al bendende okadar:) )benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya
niye veremiyor cnm sagliksal bi problemimi var
Yok zayif degilde asiri fazlasi yok
Ona gore kilo vermek icin bisey yemicen:)) gecen hafta lapa yiyorum ona bile laf ediyor:))
Adam ne yapsin surekli verip aldigim icin kilodan bikti iyice
Hay masallah
Tabi o kiloda kolay olunmuyor emek istiyor
Sen zaten hep renklisin bebegim:)
Zamanla tanirsin cnm
Mesajlari takip edersen daha kolay olur
Tartinda hayirli olsun hep eksi gostersin ins.
Sussss kizzz bisuru hamur yedim dedinya:)) ))
al bendende okadar:) )
Oyyyy kuzum cok gecmis olsun bende heralde musait olamadi demistimhanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?