- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.621
tabi ac kalacanki vucut kendini iyilestirsinsizin renginizle renkleniyorum ben de
uykudan özellikle sabah uykusundan fedakarlık yapamam arkadaş. haftanın 5 günü erken kalkıp geliyorum işe işte. yeter
benim bir sürüm abartımdır ki, yine aynı şeyi savunuyorum 3 haftalık hastalığımda aç kaldım ben aç
sağol ablacımOyyyy kuzum cok gecmis olsun bende heralde musait olamadi demistim
Dikat et kendine
sesli guldummresmen ..sen cok yasa emiiMümkün değil kendisi pastacı ama inanılmaz biçimde evde yapılan tatlı poğaça manyağı her yemekten sonra tatlı birşey yokmu sorusundan 7 yıldır bikmadı bende 7 yıldır diyetteuim
yok dogus cayForm caymi cnm
ne isi yapiyorsun ?surekli seyehat ediyosunda.İşlerimi bitirdim. Havaalanına erken geldim dinleniyorum. Sabah uçaktaki beyaz peynirli domatesli sandviçi yedim sabah 7 de. Öğlen öncesi 11 gibi 1 küçük gofret yedim. Şimdi tahıllı salatam ve naneli ayranımı içtim. Akşam yemeği olarak uçakta gene o sandviçi yerim 6 da. Baygını böyle tamamlıcam.
CB ne ola kii?Bugün islatiyim bari :) puff bende danimarkaya başlayacaktım bu hafta çtesi bari baslayim 1 CB yeter bir günlük bizepilavida bir CB yapıyorum guluyorlar annemler filan
tam kac yasinda diycektim.cevap vermissin..masallah yaa bi 58 yasinfndaki kadindan azimli olamadik:)Benim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım.
pro uye ne demek..olunca ne oluyo..bende yeniyim hic bilmiyorumBu arada nasıl pro üye olabilirsix bir kere olunca bir ayda biter mi yoksa hep devam eder mi
Pro üye olasım var benim de aslında
Hiç sorma hiç
Çok güzel
Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu
Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım
Oo aramıza hoşgeldin
Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz
O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun ..poset cay canim..
Haydar yine mi yanda denk geliyor
Wuhuuuu günaydın
Bende birazdan içerim
Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel
duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik
yok yokkk dermiyim hic ..demiyorum:)şu an çok sesli gülüyorum kendime yaaaa
sesli guldummresmen ..sen cok yasa emii
yok dogus cay
ne isi yapiyorsun ?surekli seyehat ediyosunda.
CB ne ola kii?
tam kac yasinda diycektim.cevap vermissin..masallah yaa bi 58 yasinfndaki kadindan azimli olamadik:)
pro uye ne demek..olunca ne oluyo..bende yeniyim hic bilmiyorum
Hoşbuldum tatlımmmmm
çok iradeliyim çok, bu saat oldu hala diyetteyim :))))
Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.
önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon
deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana
uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen
erkek milleti hep köstek takım zaten. bir de deli gibi çalışan metoları varki katil olunmalık. iyi spor yapıyormuş da
benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya
Masallah azimli melegime
Bence de ol :)Pro üye olasım var benim de aslında
:) 1ini gönder test için.benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya
niye veremiyor cnm sagliksal bi problemimi var
Yok zayif degilde asiri fazlasi yok
Ona gore kilo vermek icin bisey yemicen:)) gecen hafta lapa yiyorum ona bile laf ediyor:))
Adam ne yapsin surekli verip aldigim icin kilodan bikti iyice
Hay masallah
Tabi o kiloda kolay olunmuyor emek
Tekstil canım. Planlama ve kontrol. Erkek giyim üzerine çalışıyorum.ne isi yapiyorsun ?surekli seyehat ediyosunda
Ben de olamadım merak etmetam kac yasinda diycektim.cevap vermissin..masallah yaa bi 58 yasinfndaki kadindan azimli olamadik:)
Ben senin etiketini yeni görüyorum hem de tesadüfen :)@gewezebidik
Hayyal
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
Yazık ya kızmasaydın o kadar :)Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.
önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon
deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana
uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen
Kiz sen tam delisin haaa...kaşık çekmecelerini de kendinden bölmeli tüm çekmece içleri onları da çıkardım yıkadım bu güne sadece büyük banyoyu bir yıkıycam önce saçıma fön çekeyim dökülen saçılan olursa bir de mutfağa aralara süpürge başka iş yok kalmadı galiba :)
Yani odem de var ama kilo olmasindan da korkmuyor degilim haniDene dene o 1 günde geln yağ olamaz zatenn ödemdi.vucut ödem tutar.
Sporu olsaymış, aslında çok iyii olurmis
gecmis olsun annenin nesi var seydaEvet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
Hoşgeldin sende aramıza canımmelegimm34
İyiyim abla çok şükür dün daha iyiydim işe de gittim bugün de işe geldim şimdi ama öğledenn sonra annemin operasyonu var hastaneye götürcem onu sonra da bizim eve götürcem
Haklisin abla da aksamdan kalanlari yiyoruz ogle yemeginde eve gelince o yuzden oyle oldu pzt yedim ama o kadarda cok degil.sadece yazacagim derken unuttum ins yarina eksi gelirsenin yarinki tartiyi merak ediyorum
Arkadaslara mezun uye oldugunuda hatirlatalim :) )
bazilarina spor sislik yapiyor cnm o yuzden benim gibiler yapmasin :))
zaten artiyim derken bulgur turp ve misir yanlis secim cnm
Senin artilar pazartesi vermedigin menudenmi geldi acaba
OOgun sanki cok yedim demistin
offff tamda tarti oncesi kotu oldu
Bu ara ne kadar sık oldu cnm genelde boylemi
Ohhh iyii bari kendine sira gelmis :))
Isyerindekiker sasirmadimi, ne dediler :))
Ise gec kalmamistir ins. Esin
Victoriyo bizim gibi olsa intihar ederdi heralde
cok gecmis olsun tatlim ins kolay atlatir
Senin iyi olmanada sevindim
guzel olmus tatlim
sagolasin gulbecim bu yaziyi bende cok begenmistim
Vucuda ne ekersek onu gorecez :))
cok kolay gelsin cnm
Ins. Bol eksi getirsin cnm
Kuzey disside duruyirmu
Hiç sorma hiçPro olanlar görüyor canım altta kim online
Mış gibi yap canım ben öyle yapacağım zamanla yapabilir noktaya gelirim galiba çamaşırları katlayıp spor belleğine atayım bazen küçük odada yapıyorum TV ye takip nete bağlı değil odadaki TV
Akşam yanına yoğurt yeseydin canan
Afiyet olsun canım spor puanın ilk sayfada ordan bakıp @Pnrrr-20 etiketlersen
Tavada üç yeyince tabi
Kaç yaşında şuan canım bizimde bir oyuncak coplugumuz var ki çoğunu verdim baya azlattik ama şimdi doğum günü geliyor Şubat başında hot wheels mi ne onun setini istiyor hepsini kaldirirsam alırım dedim bir düşüneyim dedi hala düşünüyor o zaten dünya kadar yer kaplayacak . Bu noktaya erkekler sayesinde geliyoruz daha çocuk araba tutamazken bir sürü arabası vardı çünkü baba çocuktan daha hevesli hala da öyle malesef
Haha ben yukarda ne yazacaktım ki buna yazacağımı yukarıdaki ne yazdım :)
Şu yok spor yok kuzu
Smile kurbanı olmuşuz abla
Sporla telafi etmişsin canım ama karbonlu bir gün olmuş malesef
Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinize
istavrit kızartma mı fırnda mı
Benim oğlum da beş yaşına kadar odasında uyuyup benim ayak ucumda uyandı
Senden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki
Biber dolması diyette çok ideal değil ama yine çok sıkıntı değil, miktar iyi. afiyet olsun
Evet biraz önce okudum, bilemiyorum bir hafta artı çıksan da bu kısır döngüyü kır bence.
İndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim
kiz hamile hamile hastalik hemde doguna cok az kaldi aman dikkat et yat dinlen atesin icin dr a git tehlikeye atma bebegini ve kendinihanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
Ilac da alamiyosun tabisağol ablacım
yataktan çıkamıyorum iki gündür
ateşim var çok üşüyorum ve bütün kemiklerim sızlıyor resmen
işte şimdi bi çıkabildim yataktan ama geri yatacağım çok duramıyorum yine ayakta
tabi ac kalacanki vucut kendini iyilestirsin
Bide onubunu sindirmekle ugrasmasin
Sus otur yerine haksissin iste
Oh sporumu da yaptım geldim
sağol ablacım
işte şimdi bi çıkabildim yataktan ama geri yatacağım çok duramıyorum yine ayakta
Bence de ol :)
:) 1ini gönder test için.
Ben de anlamadım. Aslında yemesi normal, öyle acayip şeyler yemez. Hamur işine zaafı var. Rejim yapsa da maksimum 1 hafta bile yapamıyor sıkılıyor hemen.
Geçen ben pilates yapıyorum cd den, karşımda yatmış beni izliyor telefon elinde :)
Alem adam ya.
Bitkisel hayat mı yaşayacaksın, ya da fotosentez yapcan o zaman :) evdeki diyet havasının sürekliliği onu bıktırmış olabilir.
Evet emek olmadan olmuyor. Geç saatte hayatta yemez, tatlı tüketmez. Yağlı kalorili şeyler yemez.
Onun kadar olamadım :)
Tekstil canım. Planlama ve kontrol. Erkek giyim üzerine çalışıyorum.
Ben de olamadım merak etme
Bir yapıp 2. De sıkılıyorum.
Yazık ya kızmasaydın o kadar :)
Ekşi de mideni ağrıtabilirdi neticede. Bir de, fruktoz dahi olsa bütün şekerler vücutta aynı şekilde depolanıyor. Yani yediklerinde glikoz olup olmaması birşey değiştirmez.
:) havanın aydınlanması 8i geçiyor her türlü. O yüzden gene sabah sporunu düşün gene de.Maaş gününe kadar düşünecem pro luğu :)
yok kız yazık kopyama göndermem 05:30 da, hava çok karanlık oluyor
kaptanım az ye, ayartma takımı dedi kısaca bana :)
Icinde sinemaki varsa fazla icme cnmyok dogus cay
Cay bardagi :)CB ne ola kii?
baska bi ise yaramiyor cnm :)
Heee o zaman istikrari yok:))Ben de anlamadım. Aslında yemesi normal, öyle acayip şeyler yemez. Hamur işine zaafı var. Rejim yapsa da maksimum 1 hafta bile yapamıyor sıkılıyor hemen.
Geçen ben pilates yapıyorum cd den, karşımda yatmış beni izliyor telefon elinde :)
Senenin 6 ayi diyet yapmiyorum halbukiBitkisel hayat mı yaşayacaksın, ya da fotosentez yapcan o zaman :) evdeki diyet havasının sürekliliği onu bıktırmış olabilir.
Eeeee heralde o kadar fit olurEvet emek olmadan olmuyor. Geç saatte hayatta yemez, tatlı tüketmez. Yağlı kalorili şeyler yemez.
Onun kadar olamadım
ins. Gelsin cnmHaklisin abla da aksamdan kalanlari yiyoruz ogle yemeginde eve gelince o yuzden oyle oldu pzt yedim ama o kadarda cok degil.sadece yazacagim derken unuttum ins yarina eksi gelir
Oturuyom kız zati, çok kalkamıyorum yerimden müdürüm kızıyor
zaten saçlarımı beğenmemiş, şubede yandaş arıyor kendine
sen haksızsın diyorsan, kabulümdür ablammm, sustum oturdum yerime
Geçmiş olsun, terlemeye çalış. Bol sıvı al.sağol ablacım
Maalesef, garibim geçen gün çok istikrarlı diyetteydi. Annesine uğradık, o da enteresan şekilde tuttu pişi yaptı oğluna. Ye ye diye de baskı yapıyor. :) diyet gene güme gitti.Heee o zaman istikrari yok:))
Napalım yiyip de almayanlardan olmayınca mecbur diyet havası devam ediyor. Tartıda net rakamlar görmesek de ben gene de o şiş halim olmadığı için iyi görünüyorum. O yüzden gayet memnunum halimden. :)Senenin 6 ayi diyet yapmiyorum halbuki
evet abla sadece parol iç dedi doktorum ağrılarımı hafifletsin diye ama çok fayda etmiyorIlac da alamiyosun tabisicak corbani icip iyice yat dinlen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?