Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tabi ac kalacanki vucut kendini iyilestirsin
Bide onubunu sindirmekle ugrasmasin

Sus otur yerine haksissin iste

Oyyyy kuzum cok gecmis olsun bende heralde musait olamadi demistim
Dikat et kendine
sağol ablacım
yataktan çıkamıyorum iki gündür
ateşim var çok üşüyorum ve bütün kemiklerim sızlıyor resmen
işte şimdi bi çıkabildim yataktan ama geri yatacağım çok duramıyorum yine ayakta

Mümkün değil kendisi pastacı ama inanılmaz biçimde evde yapılan tatlı poğaça manyağı her yemekten sonra tatlı birşey yokmu sorusundan 7 yıldır bikmadı bende 7 yıldır diyetteuim
sesli guldummresmen ..sen cok yasa emii

yok dogus cay

ne isi yapiyorsun ?surekli seyehat ediyosunda.

Bugün islatiyim bari :) puff bende danimarkaya başlayacaktım bu hafta çtesi bari baslayim 1 CB yeter bir günlük bize pilavida bir CB yapıyorum guluyorlar annemler filan
CB ne ola kii?

Benim annem sabah 5.30 da koşuya gidiyor :)
Onun kadar olamadım.
tam kac yasinda diycektim.cevap vermissin..masallah yaa bi 58 yasinfndaki kadindan azimli olamadik:)

Bu arada nasıl pro üye olabilirsix bir kere olunca bir ayda biter mi yoksa hep devam eder mi
pro uye ne demek..olunca ne oluyo..bende yeniyim hic bilmiyorum

Pro üye olasım var benim de aslında

Hoşbuldum tatlımmmmm
çok iradeliyim çok, bu saat oldu hala diyetteyim :))))

Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.

önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon

deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana

uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen

erkek milleti hep köstek takım zaten. bir de deli gibi çalışan metoları varki katil olunmalık. iyi spor yapıyormuş da

benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya [/QUOTE]

şu an çok sesli gülüyorum kendime yaaaa
yok yokkk dermiyim hic ..demiyorum:)

yok yokkk dermiyim hic ..demiyorum:)[/QUOTE]
ay yanlis gitmis..

Masallah azimli melegime

I Ilyusa pro üyelikten bazı avantajlar oluyo mesela ziyaretçi görebiliyorsun renkli yazma biçimi ayarlayıp kaydediuosun sürekli yazı tipi seçmene gerek kalmiyi profili renkli yapabiliyorSun Daha başka şeyleri devardır
Bu arada bol bol su için
Kafein tüketmeyin yarın tartı var ablalar

Pro üye olasım var benim de aslında
Bence de ol :)

benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya
:) 1ini gönder test için.

niye veremiyor cnm sagliksal bi problemimi var

Ben de anlamadım. Aslında yemesi normal, öyle acayip şeyler yemez. Hamur işine zaafı var. Rejim yapsa da maksimum 1 hafta bile yapamıyor sıkılıyor hemen.
Geçen ben pilates yapıyorum cd den, karşımda yatmış beni izliyor telefon elinde :)
Alem adam ya.

Yok zayif degilde asiri fazlasi yok

Ona gore kilo vermek icin bisey yemicen:)) gecen hafta lapa yiyorum ona bile laf ediyor:))
Adam ne yapsin surekli verip aldigim icin kilodan bikti iyice

Bitkisel hayat mı yaşayacaksın, ya da fotosentez yapcan o zaman :) evdeki diyet havasının sürekliliği onu bıktırmış olabilir.

Hay masallah
Tabi o kiloda kolay olunmuyor emek

Evet emek olmadan olmuyor. Geç saatte hayatta yemez, tatlı tüketmez. Yağlı kalorili şeyler yemez.
Onun kadar olamadım :)

ne isi yapiyorsun ?surekli seyehat ediyosunda
Tekstil canım. Planlama ve kontrol. Erkek giyim üzerine çalışıyorum.

tam kac yasinda diycektim.cevap vermissin..masallah yaa bi 58 yasinfndaki kadindan azimli olamadik:)
Ben de olamadım merak etme
Bir yapıp 2. De sıkılıyorum.

Ben senin etiketini yeni görüyorum hem de tesadüfen :)
Bunu akşam yapayım bütün malzemeler var ne olsa :)

Yazık ya kızmasaydın o kadar :)
Ekşi de mideni ağrıtabilirdi neticede. Bir de, fruktoz dahi olsa bütün şekerler vücutta aynı şekilde depolanıyor. Yani yediklerinde glikoz olup olmaması birşey değiştirmez.

Kiz sen tam delisin haaa...
Dene dene o 1 günde geln yağ olamaz zatenn ödemdi.vucut ödem tutar.

Sporu olsaymış, aslında çok iyii olurmis
Yani odem de var ama kilo olmasindan da korkmuyor degilim hani
gecmis olsun annenin nesi var seyda

Haklisin abla da aksamdan kalanlari yiyoruz ogle yemeginde eve gelince o yuzden oyle oldu pzt yedim ama o kadarda cok degil.sadece yazacagim derken unuttum ins yarina eksi gelir
Hiç sorma hiç

Çok güzel

Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu

Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım

Oo aramıza hoşgeldin

Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz

O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun

Haydar yine mi yanda denk geliyor

Wuhuuuu günaydın

Bende birazdan içerim

Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel

duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik[/QUOTE]
Misiri yengem dondurucuya atmis cikarip hasladi bende asiri severim yedim
hanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
kiz hamile hamile hastalik hemde doguna cok az kaldi aman dikkat et yat dinlen atesin icin dr a git tehlikeye atma bebegini ve kendini

Ilac da alamiyosun tabisicak corbani icip iyice yat dinlen cnm

tabi ac kalacanki vucut kendini iyilestirsin
Bide onubunu sindirmekle ugrasmasin

Sus otur yerine haksissin iste

Oturuyom kız zati, çok kalkamıyorum yerimden müdürüm kızıyor
zaten saçlarımı beğenmemiş, şubede yandaş arıyor kendine

sen haksızsın diyorsan, kabulümdür ablammm, sustum oturdum yerime

Oh sporumu da yaptım geldim

işte buu ohhhh missss, yansın yağlar erisin bitsin inşallah

çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin sana. doğuma ramak kala olacak iş değil

Maaş gününe kadar düşünecem pro luğu :)
yok kız yazık kopyama göndermem 05:30 da, hava çok karanlık oluyor
kaptanım az ye, ayartma takımı dedi kısaca bana :)

Icinde sinemaki varsa fazla icme cnm
Cay bardagi :)
baska bi ise yaramiyor cnm :)

Heee o zaman istikrari yok:))
Bitkisel hayat mı yaşayacaksın, ya da fotosentez yapcan o zaman :) evdeki diyet havasının sürekliliği onu bıktırmış olabilir.
Senenin 6 ayi diyet yapmiyorum halbuki
Evet emek olmadan olmuyor. Geç saatte hayatta yemez, tatlı tüketmez. Yağlı kalorili şeyler yemez.
Onun kadar olamadım
Eeeee heralde o kadar fit olur
BenBolacak degilimya
Haklisin abla da aksamdan kalanlari yiyoruz ogle yemeginde eve gelince o yuzden oyle oldu pzt yedim ama o kadarda cok degil.sadece yazacagim derken unuttum ins yarina eksi gelir
ins. Gelsin cnm
Aksamda dikkat et misir falan goturme:)

Oturuyom kız zati, çok kalkamıyorum yerimden müdürüm kızıyor
zaten saçlarımı beğenmemiş, şubede yandaş arıyor kendine

sen haksızsın diyorsan, kabulümdür ablammm, sustum oturdum yerime
bitanecik tugcem

Senin sacindan mudure neymiski acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…