- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.761
Maşallah. Seni tebrik ediyorum .Yaklaşık 30 gündür şekersiz besleniyorum
Zaten bu zararli karbonlar halsizlik yorgunluk yapiyorŞekeri sadece meyveden kuru meyveden ve kakao oranı %72 olan cikolatadan alıyorum. 15 gün oldu bi paket çikolata aldım daha yarısından fazlası duruyor. Canım coook isterse regl dönemi yiyorum, cips filam zaten oda yok .baya enerjik hissediyorum eskiden hemen uyku çekerdi ve sabah baş ağrısıyla uyanırdım artık maşallah çok şükür yok herkese tavsiye ediyorum başta zor o yüzden alışarak çıkarın birden yaparsanız bir süre sonra saldurabilirsiniz
Bide karın kası yapmaya çalışıyorum o yüzden beslenme çok önemli
İnşallah başaracağız. Ben aldıkça yedim yedikce daha fazla aldım. Son olarak 3 ayda 14 kilo aldım6 ay hic yapmadim 34 kilo verdim o zaman
Keske cnmama gecmise bakmiyorum artik onume bakiyorum
Ins. Bu sefer korumada da burda olup almicam
Evet almanyadayim
Kızlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben menümü yazayım.
Sabah 09.10
Salata
1 yumurta
1 yk lor
2wasa
Öğle 12. 00
Yoğurt
Yulaf
Fındık
Akşam 19. 00
Çorba
Salata
Hadi insallah guzel eksi gelsin cnmBugün Kü menüme çok güveniyorum umarım yarına güzel bir eksi getirir.
Zaten bu kisir donguye girilerse cikmak zor oluyorİnşallah başaracağız. Ben aldıkça yedim yedikce daha fazla aldım. Son olarak 3 ayda 14 kilo aldım
Halbuki kendimizi cezalandirip kotuluk yapiyoruzAynen öyle kendime ayırdığım zamanı yemekle geçiriyorum . Sanki ödülmüş gibi
Sende denemelisin.resmen bagimliudim abur cubura.şimdi canımın çektiği şeyler tavuk brokoli filan sen düşün.Maşallah. Seni tebrik ediyorum .
Kesinlikle. Vücuda verdiği zararın hesabı yok fazlasınınZaten bu zararli karbonlar halsizlik yorgunluk yapiyor
Cok yedigim donemde bunu cok hissettim
Ne guzel tatlim ins. Devami gelsinYaklaşık 30 gündür şekersiz besleniyorum
Kaptanım inapiyorum burdaki mot ivasyonla çok güzel eksiler gelecek. Yeterki sağlıklı verelim az az da olsa.zaten elimizden geleni yapıyoruz emeklerimizin karsiligini alıcaz inşallah6 ay hic yapmadim 34 kilo verdim o zaman
Keske cnmama gecmise bakmiyorum artik onume bakiyorum
Ins. Bu sefer korumada da burda olup almicam
Evet almanyadayim
İnşallah ❤❤Ne guzel tatlim ins. Devami gelsin
Bu menü çok güzel eksiler getirir yarın inşallahKızlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben menümü yazayım.
Sabah 09.10
Salata
1 yumurta
1 yk lor
2wasa
Öğle 12. 00
Yoğurt
Yulaf
Fındık
Akşam 19. 00
Çorba
Salata
Kesinlikle cnmKaptanım inapiyorum burdaki mot ivasyonla çok güzel eksiler gelecek. Yeterki sağlıklı verelim az az da olsa.zaten elimizden geleni yapıyoruz emeklerimizin karsiligini alıcaz inşallah
Aynen canım. Zararin neresinden dönülse kardirHalbuki kendimizi cezalandirip kotuluk yapiyoruz
Biraz kilo vereyim inşallah deneyeceğimSende denemelisin.resmen bagimliudim abur cubura.şimdi canımın çektiği şeyler tavuk brokoli filan sen düşün.
Kesinlikle. Vücuda verdiği zararın hesabı yok fazlasının
Burayı bırakmamak lazımmKesinlikle cnm
Biz gecen sene bazi nedenlerden takimi kapatmistik 2, 5 ay once tekrar actik
Bu donemde birbirimizin kiymetini daha iyi anladik :) ) o yuzden daha azimli daha inancliyiz
Gecmisteki basarisizliklara degil verecegemiz kilolara odaklandik
Ben yazduydum yine yazamKızlar, perşembe menülerinizi yazdınız mı bakiim? Şöyle gözüm gönlüm açılsın başarılı menülere bakıp
Bende işte biraz biraz beğenmeye başladım kocacigim bile fark etti malum en son onlar fark ediyor ruhları gereğiNe guzel iste
Ben kendimi begenmiyorum zaten begenilecek kiloda degilim:) )
Koca kisisi abur cubur istedigi icin ben aliyorum malesef
Alisverise gitmeyide hic sevmiyorum
Butun cukulatalara saldirasim geliyor
Ben beğendim guzel menü afiyet olsun listede olmadığın için karnabahar sıkıntı değilSabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
9 zeytin
3 kayısı
3 ceviz
Bir kase salata
16.00
Türk Kahvesi
19.00
Yoğurt çorbası
Taze fasulye
Yoğurtlu karnibahar salatası
2.5 lt su
Ev temizligi:)+ 30 dk karışık spor
Kesinlikle ilgisi yok hep böyle az yerim ondan aldım kilolarıAbooo bu menu yarın tartı diye mi boyle
90-60-290Ayyy supersin..
Olculerin ne?
Huhu beğendim mi ananasli cacigi rendeleyince daha etkiliymis ama rendelemeden daha iyi benceBugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir
Ara 10 badem 1 bardak sut
Öğlen 13.30
1kase ananas yoğurt
Akşam 17.30
1 kase ananaslı yoğurt
2lt su
3 mil leslie
@Pnrrr-20
afi afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Peynirli yumurta
2 zeytin
Yarım havuç
2 dlm tam buğday ekmeği
Ara
10 badem
Öğle
1 tabak türlü
2 köfte
1 dlm ekmek
Ara
2 mandalina
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak türlü
Yoğurt
Afiyet olsun canım hani o sonradan aldığın yarım tabak varya zamanla gerek kalmayacak önce gözümüz sonra gonlugumuz en son midemiz doyuyor bizim :)Sabah 10.00
1 elma
11.15
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin
1 dilim tbe
Yeşil biber
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 18.45
1.5 tabak kuru patlıcan yemeği yoğurtlu
Salata
Kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş _= 60 p
Ya öneri istiyorum bu konudaİyi o zaman :)))
Kore dizisi izliyim dedim bi bölüm :)))
Menun gayet İyi :)))
Biraz önce jilliana baktım aslında tüm vücuda etkili ama en çok üst bölge ben geçmişte 58kg civarında slim in 6 Pack yapıyordum oda genelde üst bölgeydibenim gozlemim jillian benim gibi hem gobuse hem popoya kilo alanlarda etkili ama popo ve bacaga alanlarda o kadar etkili degil, ha bir de yediklerime de dikkat ediyodum o zaman da. eger armut ya da kum saati vucut varsa pek etkilemiyo benim gibi elma vucutlularda epey etkili :)
ahaha sesli guldum. pers be su hallerimiz bana universitedeyken son gece arkadaslarla sabahladigimiz zamanlari hatirlatiyoe :) son gune kadar aheste aheste takil son gun asil asilabildigin kadar :)
köfte az olmuş 120 g yiyebilirdin canımDiyetimin ilk gününden menümmmm
(Ben mezun üyeyim, korumadayım)
07:10 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, çeyrek avakadı, yarım dilim ekşi mayalı ekmek
10:20 sade türk kahvesi , 1 kare çikolata, maden suyu
12:35 bir kepçe mercimek çorbası, 50 gr ev yapımı köfte, salata
16:20 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem
19:20 bir avuç nane, yarım armut, 1 yeşil elma, 1 kabuklu limon, bir bardak maydanoz suyu ile smoothe
3 litre su içildi, yaklaşık 1 sonra 1 bardak kambucha içecem
Spor yok
O meto neler çekti napsin yine iyiTatli hamurisi vs. Hic yemedim
Sadece kahvaltida ekmek, yersem gunde 1 meyve
6 ayda 34 kilo vermistim
Demekki metom o zaman daha iyiymis :))
Ben beğendim çok iyiBugunku menu u yazayim hemen bende,
aksami daha yemedim ama esim yoldaymis saat 7 gibi yeriz diye dusunuyorum
saat 12:00
ac karna beyaz cay
2 yumurtadan cok az yag ile cirpilmis yumurta
1kk peynir
maydanoz
dereotu
1 dilim tb ekmek
saat 15:40
cb sutle 1 kupa nescafe
1 yesil elma
saat 19:00
ac karna beyaz cay
1 tabak pirasa (cok az zeytin yagli, salcasiz, pirincsiz)
3 kasik yogurt
su 3 lt olmustur suana kadar yatana kadar daha icerim ben
aksamdan sonra bisey yemem belki sadece cay icerim
spor
27 dk jillian level 1, 108 puan
10 dk bisiklet,20 puan
toplam 128 puan @Pnrrr-20
Cuma arefesinde kalbimize iner :)Birazdan site kapanirsa sasirmayin
Onarim var heralde :)
Aynen canım hepimiz fit olacağızben kapattim.bu saatden sonra sadece bitki cayi icecem
dun kuzenim gormeden tabagimi mutfaga goturup bosalttim..bos tabagi onume aldim bitirdim diye
dahada inceleceksin..bu iraden icinde tebrikler
cok az degilmi menu..hic bisey yememissin
smoothe ve kambucha ne ki..ilkkez duyyorum
bendede cikiyo hep
Bence gece geç saatte özellikle yanlız oturma tetikliyor bunu biz kendimize vakit ayırmayı bı kahve bı çay yanına birşeyler olarak öğrenmiş bir kültürüz belli bir süre erken yatmayı deneyebilirsinSaat ilerledikçe canım biseyler istiyor bir bitki çayı içeyim bari
bence eksilik menüKızlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben menümü yazayım.
Sabah 09.10
Salata
1 yumurta
1 yk lor
2wasa
Öğle 12. 00
Yoğurt
Yulaf
Fındık
Akşam 19. 00
Çorba
Salata
Benim bitterleri evdeki bücürde yediği için ben kahve yanına iki kare alırsam 4 karede o yiyorŞekeri sadece meyveden kuru meyveden ve kakao oranı %72 olan cikolatadan alıyorum. 15 gün oldu bi paket çikolata aldım daha yarısından fazlası duruyor. Canım coook isterse regl dönemi yiyorum, cips filam zaten oda yok .baya enerjik hissediyorum eskiden hemen uyku çekerdi ve sabah baş ağrısıyla uyanırdım artık maşallah çok şükür yok herkese tavsiye ediyorum başta zor o yüzden alışarak çıkarın birden yaparsanız bir süre sonra saldurabilirsiniz
Bide karın kası yapmaya çalışıyorum o yüzden beslenme çok önemli
hadi inşallahBugün Kü menüme çok güveniyorum umarım yarına güzel bir eksi getirir.
Memories of the alhambra izle :))Herkese iyi geceler ve bol eksilerduşa girip yatacağım bende sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?