- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.741
Bulgurun şişlik yaptığını bilmiyordum. Ya ben gelince sayfalar birikmiş oluyor bakayim diyorum sohbete yetişemiyorumKahvaltiyla aksam arasi baya uzun olmus cnm bi tane ara yapabilirdin
Menu guzel olmus sadece tartiya yakin sislik yapicak seyler yemiyoruz
Ins. Guzel eksiler cnm
Bugun gorunmedin nerelerdeydin
saatlerini, suyu yazmamisin cnm
Menu guzel
Yukarda dedigim gibi tartiya yakin karnibahar brokoli lahana bakliyat bulgur gibi sislik yapacak seyler tuketmeyelim
Onlari haftasonu yiyelim
Bide sohbetede gelsene :))
Ya 21 gün şeker diyetini nasıl yapıyorsunuz ben asla yapamam sanırım
Çok az olmamış mı canım
Ben de kilo verdikten sonra 26 kilo aldım malesefO zaman bi bayram gelmisti oyle bozuldu
Verdikten sonra yemekte sorun yok bence cnm
Sadece olculu yemegi bilmek lazim
Ben onu yapamadim iste
Hep o yuzden geri aldim bide gece yemeleri tabi
Ya 21 gün şeker diyetini nasıl yapıyorsunuz ben asla yapamam sanırımHoşbuldum tatlımmmmm
çok iradeliyim çok, bu saat oldu hala diyetteyim :))))
Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.
önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon
deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana
uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen
erkek milleti hep köstek takım zaten. bir de deli gibi çalışan metoları varki katil olunmalık. iyi spor yapıyormuş da
benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya
ben tumden alip veriyorum cnm hertarafim birden sisiyor :))
persembe tok yatan bizden degildir diyoruz
ilk gun icin cok guzel cnm:) ) )
O zaman bi bayram gelmisti oyle bozuldu
Verdikten sonra yemekte sorun yok bence cnm
Sadece olculu yemegi bilmek lazim
Ben onu yapamadim iste
Hep o yuzden geri aldim bide gece yemeleri tabi
3 mil kac puandi cnm unuttm yapmadigimdan bayadir
karisdir karisdir cnm Pozitif enerjinle iyi geliyorsun bize
Birazdan site kapanirsa sasirmayin
Onarim var heralde :)
ben kapattim.bu saatden sonra sadece bitki cayi icecem
dun kuzenim gormeden tabagimi mutfaga goturup bosalttim..bos tabagi onume aldim bitirdim diye
dahada inceleceksin..bu iraden icinde tebrikler
cok az degilmi menu..hic bisey yememissin
smoothe ve kambucha ne ki..ilkkez duyyorum
bendede cikiyo hep
okurken cevap vermek istedigin mesaja coklu alintiya bas cnmBulgurun şişlik yaptığını bilmiyordum. Ya ben gelince sayfalar birikmiş oluyor bakayim diyorum sohbete yetişemiyorum
Oooo ben cok verdim cok aldimBen de kilo verdikten sonra 26 kilo aldım
evet cnm malesefBizim yemeler psikolojik ya. Ben koruyorum ama ipin ucunu kaçırsam geri alırım. Gece yemelerinin sebebi de
Aksamin doyuruydu aslinda cnmSaat ilerledikçe canım biseyler istiyor bir bitki çayı içeyim bari
Çok vermişsin gerçekten . Peki ne kadar sürede ve nasıl verdin?okurken cevap vermek istedigin mesaja coklu alintiya bas cnm
Bi ara alintilari ekle der cevap yazarsin
Oooo ben cok verdim cok aldimtakima ilk 113 kiloyla gelmistim 68 le mezun olmustum 1 sene icinde, arada izinlerde vardi
Burdan ne zaman uzak kalsam hep geri aldim
Gece yemeye o kadar alışmışım ki tiryaki olmuşum. Karnım tokta olsa yemek istiyorumAksamin doyuruydu aslinda cnm
Dedigim gibi 1 sene icinde ama arada izinde kullandim tr ye falan gittimÇok vermişsin gerçekten . Peki ne kadar sürede ve nasıl verdin?
Bende oyleydim cnmGece yemeye o kadar alışmışım ki tiryaki olmuşum. Karnım tokta olsa yemek istiyorum
Burdaym ben#))
Hiç mi kaçamak yapmadın? Süper vermişsin keşke almasaymışsin. Aa sen yurtdışındasın öyle miDedigim gibi 1 sene icinde ama arada izinde kullandim tr ye falan gittim
45 kilo falan
Kacamak yapmayarak:) yuruyus leslie ilaveli
Aynen öyle kendime ayırdığım zamanı yemekle geçiriyorum . Sanki ödülmüş gibiBende oyleydim cnm
Ilk hafta zorlanirsin sonra alisiyor vucut
Mecbur kendimizi terbiye edecez
Aclik degil pislik bizimkisi :)))))
Yaklaşık 30 gündür şekersiz besleniyorumAynen öyle kendime ayırdığım zamanı yemekle geçiriyorum . Sanki ödülmüş gibi
6 ay hic yapmadim 34 kilo verdim o zamanHiç mi kaçamak yapmadın? Süper vermişsin keşke almasaymışsin. Aa sen yurtdışındasın öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?