- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.781
Baksana Şeyda bizimle ne güzel koruyordu, takım kapanınca o bile almış. Kesin burada koruma yapmak lazım. İnsana sanki zayıflarsam bir daha dikkat ederim gibi geliyor ama öyle olmuyor. Ameliyat olanlardan bile geri alanlar var.okurken cevap vermek istedigin mesaja coklu alintiya bas cnm
Bi ara alintilari ekle der cevap yazarsin
Oooo ben cok verdim cok aldimtakima ilk 113 kiloyla gelmistim 68 le mezun olmustum 1 sene icinde, arada izinlerde vardi
Burdan ne zaman uzak kalsam hep geri aldim
AynenBende oyleydim cnm
Ilk hafta zorlanirsin sonra alisiyor vucut
Mecbur kendimizi terbiye edecez
Aclik degil pislik bizimkisi :)))))
Süper tebrik ederim.Yaklaşık 30 gündür şekersiz besleniyorum
çok güzel afiyet olsun.Kızlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben menümü yazayım.
Sabah 09.10
Salata
1 yumurta
1 yk lor
2wasa
Öğle 12. 00
Yoğurt
Yulaf
Fındık
Akşam 19. 00
Çorba
Salata
hadi inşallahBugün Kü menüme çok güveniyorum umarım yarına güzel bir eksi getirir.
Evet çok doğruZaten bu zararli karbonlar halsizlik yorgunluk yapiyor
Cok yedigim donemde bunu cok hissettim
ay benim için tekrar mı yazdın, teşekkür ederimBen yazduydum yine yazam
Sabah 10 a doğru
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar biber salçası
7 adet zeytin
260 cal
Öğlen saat 2
Yarım bardak kadar süt
2 yk chia
1 avuc fıstık
Yarım portakal
1 kaşık kakao
Hepsini karıştırıp dolapta bekletip yedim 550
Aksam yemegi 2 parça fırında tavuk
1 dilim fırında patates
4 Kasik yoğurtlu pancar
2.5 lt su
50 dk bölgesel:150p
100 hoplama:10p
Toplam 160 puan
İyi geceler, bol leptinler...Herkese iyi geceler ve bol eksilerduşa girip yatacağım bende sabah ola hayrola
Tamam :)senin için bir hafta sonu sabah 7 de kalkıp koşacam kız söz
Bundan 1 ay önce de tutturdu mantı yapcam. Yani arada söylüyorum yapma böyle şeyler diye ama anlamıyor. :)ahh ah en cok da bu yakinlar bizi bitiriyo, hayir demeyi ogrenmemiz lazim
Baksana Şeyda bizimle ne güzel koruyordu, takım kapanınca o bile almış. Kesin burada koruma yapmak lazım. İnsana sanki zayıflarsam bir daha dikkat ederim gibi geliyor ama öyle olmuyor. Ameliyat olanlardan bile geri alanlar var.
ay benim için tekrar mı yazdın, teşekkür ederim
İyi geceler, bol leptinler...
Çok iyi, afiyet olsun.Bugunku menu u yazayim hemen bende,
aksami daha yemedim ama esim yoldaymis saat 7 gibi yeriz diye dusunuyorum
saat 12:00
ac karna beyaz cay
2 yumurtadan cok az yag ile cirpilmis yumurta
1kk peynir
maydanoz
dereotu
1 dilim tb ekmek
saat 15:40
cb sutle 1 kupa nescafe
1 yesil elma
saat 19:00
ac karna beyaz cay
1 tabak pirasa (cok az zeytin yagli, salcasiz, pirincsiz)
3 kasik yogurt
su 3 lt olmustur suana kadar yatana kadar daha icerim ben
aksamdan sonra bisey yemem belki sadece cay icerim
spor
27 dk jillian level 1, 108 puan
10 dk bisiklet,20 puan
toplam 128 puan @Pnrrr-20
Düzeldi şükürBirazdan site kapanirsa sasirmayin
Onarim var heralde :)
Seni aramızda görmek de çok güzel tatlımBurası insanı motive ederek tutuyor. Bu takımdaki insanlar da ayrı gerçekten, hepiniz çok candansınız. Kilomu sabit tutmak için dahi olsa aranızda olmak mutluluk verici.
Aksam kofteyi daha fazla yiydbilirdin cnmMenüm:
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
salatalık
1 tatlı kaşığı quark (sonunda tanıştım kendisiyle, pek tatsız tutsuzmuş)
Ara 12
sütlü kahve
Öğle 3
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
Akşam 7
3 köfte
salata
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
hava buz gibiydi bu kadar yürüyebildim
Ben rendelememistim acaba ondanmi fazla etki etmediHuhu beğendim mi ananasli cacigi rendeleyince daha etkiliymis ama rendelemeden daha iyi bence
hadi insallah herkes guzel eksiler gorsunHerkese iyi geceler ve bol eksilerduşa girip yatacağım bende sabah ola hayrola
Bu sefer ins. Burdayiz cnm kacmak yok :))Baksana Şeyda bizimle ne güzel koruyordu, takım kapanınca o bile almış. Kesin burada koruma yapmak lazım. İnsana sanki zayıflarsam bir daha dikkat ederim gibi geliyor ama öyle olmuyor. Ameliyat olanlardan bile
ohhh butun hazirliklar tamamlanmis :))İyi geceler!
Akşam dediğim gibi uçakta beyaz peynirli domatesli sandviç yedim. Yanına da ayran. Bu kadar. Saat 6 ydı. Şimdi de zencefilli yeşil çayımı içiyorum limonlu. Mefkûremcimden aldığım çayı yapmaya üşendim bugün. :) suyu 2 litreye yaklaştırmaya çalışıyorum.
Spor da 30 dakika pilates yaptım cd den Ebru şallıyla. Spor salonuna üşendim. 90p @Pnrrr-20
Yarın sabah için salata malzemelerimi doğradım hazırladım. Sabah mis gibi kahvaltı edicem. Beyaz peynirli naneli göbek salata bol limonlu. Cevizlerimi de kırdım suya koydum. Eriklerim de sıcak suda yarın içilmek üzere. O zaman ben yarına hazırım şimdiden. Sabah sporumu yapıp tartılırım muhtemelen. Kendinize iyi bakın iyi geceler.
Ayni mutluluk bize ait efenim :))Burası insanı motive ederek tutuyor. Bu takımdaki insanlar da ayrı gerçekten, hepiniz çok candansınız. Kilomu sabit tutmak için dahi olsa aranızda olmak mutluluk verici
Sen gelinceye kadar ben giderimÇocukları yatırmam lazım, sonra devam ederim alıntılara...
Bende işte biraz biraz beğenmeye başladım kocacigim bile fark etti malum en son onlar fark ediyor ruhları gereğiama annem sürekli söylüyor çok hoşuma gidiyor hele de popn yanlarin bile eridi dedikçe kalkıp iki tür Hoptek oynayasim geliyor
Abur cubur çok isterse kendisi alıyor ay biz hep dip dibeyiz hiç ayrılmayız ki markete filan heryere beraber kim taşıyacak poşetleri 5 kat asansör yok
Ben beğendim guzel menü afiyet olsun listede olmadığın için karnabahar sıkıntı değil
Kesinlikle ilgisi yok hep böyle az yerim ondan aldım kiloları
90-60-290yanlış hatırlamıyorsam 85-gobek neydi tam bilmiyorum basen 106 ondan eminim
Huhu beğendim mi ananasli cacigi rendeleyince daha etkiliymis ama rendelemeden daha iyi bence
afi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım hani o sonradan aldığın yarım tabak varya zamanla gerek kalmayacak önce gözümüz sonra gonlugumuz en son midemiz doyuyor bizim :)
Ya öneri istiyorum bu konuda
Biraz önce jilliana baktım aslında tüm vücuda etkili ama en çok üst bölge ben geçmişte 58kg civarında slim in 6 Pack yapıyordum oda genelde üst bölgeydi
köfte az olmuş 120 g yiyebilirdin canım
O meto neler çekti napsin yine iyi
Ben beğendim çok iyi
Cuma arefesinde kalbimize iner :)
Aynen canım hepimiz fit olacağız
Bence gece geç saatte özellikle yanlız oturma tetikliyor bunu biz kendimize vakit ayırmayı bı kahve bı çay yanına birşeyler olarak öğrenmiş bir kültürüz belli bir süre erken yatmayı deneyebilirsin
bence eksilik menü
Benim bitterleri evdeki bücürde yediği için ben kahve yanına iki kare alırsam 4 karede o yiyor
hadi inşallah
Gece yemeye o kadar alışmışım ki tiryaki olmuşum. Karnım tokta olsa yemek istiyorum
Haydi iyi geceler canikolar ben az ders çalışayım
Leptinleriniz çalışsın bol bol yağ yaksın inşallah
Amiiiiinnnnn
Iyi geceler kuzum kolay gelsinHaydi iyi geceler canikolar ben az ders çalışayım
Leptinleriniz çalışsın bol bol yağ yaksın inşallah
Amiiiiinnnnn
Amin canım inşCok guzel olmus gulbecim ins. Yarin guzel sonuc gelir
Sağol kuzumİyi o zaman :)))
Kore dizisi izliyim dedim bi bölüm :)))
Menun gayet İyi :)))
Bende işte biraz biraz beğenmeye başladım kocacigim bile fark etti malum en son onlar fark ediyor ruhları gereğiama annem sürekli söylüyor çok hoşuma gidiyor hele de popn yanlarin bile eridi dedikçe kalkıp iki tür Hoptek oynayasim geliyor
Abur cubur çok isterse kendisi alıyor ay biz hep dip dibeyiz hiç ayrılmayız ki markete filan heryere beraber kim taşıyacak poşetleri 5 kat asansör yok
Ben beğendim guzel menü afiyet olsun listede olmadığın için karnabahar sıkıntı değil
Kesinlikle ilgisi yok hep böyle az yerim ondan aldım kiloları
90-60-290yanlış hatırlamıyorsam 85-gobek neydi tam bilmiyorum basen 106 ondan eminim
Huhu beğendim mi ananasli cacigi rendeleyince daha etkiliymis ama rendelemeden daha iyi bence
afi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım hani o sonradan aldığın yarım tabak varya zamanla gerek kalmayacak önce gözümüz sonra gonlugumuz en son midemiz doyuyor bizim :)
Ya öneri istiyorum bu konuda
Biraz önce jilliana baktım aslında tüm vücuda etkili ama en çok üst bölge ben geçmişte 58kg civarında slim in 6 Pack yapıyordum oda genelde üst bölgeydi
köfte az olmuş 120 g yiyebilirdin canım
O meto neler çekti napsin yine iyi
Ben beğendim çok iyi
Cuma arefesinde kalbimize iner :)
Aynen canım hepimiz fit olacağız
Bence gece geç saatte özellikle yanlız oturma tetikliyor bunu biz kendimize vakit ayırmayı bı kahve bı çay yanına birşeyler olarak öğrenmiş bir kültürüz belli bir süre erken yatmayı deneyebilirsin
bence eksilik menü
Benim bitterleri evdeki bücürde yediği için ben kahve yanına iki kare alırsam 4 karede o yiyor
hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?