- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.481
iyi fikpr abla..ziyan olmasindansa:))florürlü diş macunlarını yasaklayan ülkeler bile var biz de diş doktorları çocuklara dişi koruyor diye direk sürüyorlar hala
6 ay önce öğrendim ben de hemen florürsüz diş macunları aldım anneme ablamlara kardeşlerime de aldım götürdüm yazın evde kalan önceki diş macunlarını da metalleri parlatmak için kullanıyorum çaydanlığı vs. :)) zayi olmasın yazık didim :)
Tabi 2 dirhem et nin ayıp örtervayy yazık ya o kadar zayıflık da çirkin olur o da nadir vaka demek ki yavaş çalışıp zayıf olmak
iyi geceler canimHerkese iyi geceler hepinizi öptüm tatli ruyalar uyku bastirdi:))))
bende yozgatliyim:))burda pek konyali yok 2 3 aile var bildigim..Konyaliyim cnm
Ama şivem yok
Burada espri olsun diye bazen kisa, yanlis yaziyoruz :)))
iyi geceler abla..kolay gelsinaz önce benim leptap pat diye kapandı geri açıldı şükür o arada ütü malzemelerini, ütülenecekleri mutfağa taşıdım bu günden yapayım yarına derdi kalmasın
iyi geceler canlarrr
Benimki de geç uyudu.Muhabbetiniz bol olsun arladaslar 1.5 saatir kizi zor uyuttum bende yatiyorum herkese iyi geceler
tabiki tatlim olanlardan neyimiz eksikİnşallah ablacım
Gelsin yani tabi yaaa.yeterince tombik gezdim...
Güzel olalım.narin naif olalım.nasıl olcak sağlıklı beslencez.bu kaaa basit.
Yaparız biz bu işi
amin sagol..10 taneydi 6 sini tuttum geriye 4 kaldi..biyerde okumustum haftada 2 kere oruc tutmak meto yu hizlandiriyormus..normalde gunduz yiyip iciyoruz aksam yemeyi birakiyoruzya,oructa tersini yapiyoruz.oyuzden meto hizlaniyomus..genelde pazartesi persembe diyorlar..bende ara ara tutup bitirmeye calisiyorum..gunler dahada uzamadan[/QUOTE=
bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol.
Kolay gelsin cnmaz önce benim leptap pat diye kapandı geri açıldı şükür o arada ütü malzemelerini, ütülenecekleri mutfağa taşıdım bu günden yapayım yarına derdi kalmasın
iyi geceler canlarrr
Olmayacağıztabiki tatlim olanlardan neyimiz eksik
Artik karbonlarin kölesi olmayacagizzzzz
benim esim hayatta göndermez tek abla yatili hep beraber giderizmecbur eriyecek 15 tatil için de istanbul a kız kardeşime gitmeyi düşünüyorum 2-3 günlüğüne önceden tamam demişti küsünce bilet v.s. bakmadı ilk hafta hızlı tren dolmuş yer yok zaten annem de şimdi kız kardeşim de zaten 2. yeğen kızıl patatisimi çok özledim :)
O zaman sekersiz icmenin yolunu buluccan meliscimAslında içmek bana çok iyi geliyor . Gece yeme istegimi azaltıyor. O yüzden bırakmakta istemiyorum
ben daha cok filtre kahvesini seviyorum sanırım turk kahvesine alismam lazim en azindan günde 1 taneyi adet haline getirmem lazim
şekersiz türk kahvesi metabolizma hızını yüz de 5 arttırır
yanın da büyük 1 bardak su içerseniz daha etkilidir
spordan 40-45 dk önce gündüz saatleri tercih etmek daha doğrudur
etkisi yaklaşık 8 saat sürer
günde 1-2 fincanı geçmemek sağlık açısından iyidir
yağ yakımına yardımcı lipolizisi ni arttırarak yağ hücrelerini boşaltmaya yardımcı olur
şimdilik bu kadarrrr :)
ve evet insan şekersiz içmeye alışıyor ,şekersiz içemem dediğim türk khvesini yıllardır şekersiz içiyorum yanın da hiç bir şey olmadan sen de alışırsın gülümFatlady
Yutmasını sordum o kadarciktan bisey olmaz dedi haftada 2 defa kullansın sadece dedi benim adamda bana tripli cokta tin dedim sen bir trip atarsan ben bin atarimO bildiğin florlamanin macunu canım çok dikkat et kullanacaksanız yutması zararlı ki bize doktorumuz onermedi kesinlikle onun yerine fırçalamaya devam ve 2 ayda bir kontrol
Bol bol eksi getirsin
Hafta sonuna göre iyi
Tuzlamayi bilmiyorum ama bakliyat yemeği gibi birşey sanırım
Afiyet olsun canım
Şu pogacalar bitse artık
Afiyet olsun
Bitter için üzülme 2 -3 günde bir yiyebilirsin
Kız niye iki kere yazdın
Aynen sona doğru hoplamali ziplamali diğerine göre daha hızlı ama şimdi fast funny yapıyorum değiştirmek iyi geliyor zumbayi tek geçerim ama :)
böyle mi vereceksin aysenur kız 2 kg
Çok az olmuş Edibe
Offf bende oğlumun doğum gününde yiyeceğim sarma
Şimdi de ben küstüm
Zamanla alışırsın başta beğenmeyeceksin ama inan alisacaksin yapamam diye birşey yok hepimiz şekerli içiyorduk başta
sende canım çok iyi uyum sağladım hiç yeni gibi degilsin
hem çorba hem bulgur çok olmuş canım ikisinden birini tercih edebilirdin
masallab canım
İnşallah canımbenim esim hayatta göndermez tek abla yatili hep beraber gideriz
O zaman sekersiz icmenin yolunu buluccan meliscim
ben daha cok filtre kahvesini seviyorum sanırım turk kahvesine alismam lazim en azindan günde 1 taneyi adet haline getirmem lazim
Yutmasını sordum o kadarciktan bisey olmaz dedi haftada 2 defa kullansın sadece dedi benim adamda bana tripli cokta tin dedim sen bir trip atarsan ben bin atarim
masallab canım
Pazar günü mü pazartesi mi takım içi tartı?Yarin pazar oldugunu unutup pazartesi tartisina odaklaniyoruz
Yeni kizlar yarin takim ici kontrol tartisi var unutmayin
Sabah saglikli kahvaltilarda bulusmak dilegiyle
Eksik menulerde yazilsin
Heralde sevilayla berrin yazmadi
Edibe12 edibe gelemedin canom
Iyi geceler herkese
Pazartesi cnm ilk sayfada yaziyor kurallardaPazar günü mü pazartesi mi takım içi tartı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?