- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.441
Abla meğer o bana küsmüş bugün fark ettim bende ona küstüm neyim eksik:)ayy sen niye küstün kız kötü örnek oldum tabi küçük kalkar büyüğe bakar
insallah tez zamanda gidersin hayirlisiyla ablaa...zaten yeğenler annem hastalar bekliyorum onlar iyileşsin benimkiler baba oğul hastalanınca bile kendimi karantinaya alıyorum bana bulaşmasın diye troid bezi olmayınca savunma mekanizmasını da etkiliyor hastalanırsam çok ağır ve uzun sürüyor diye , hele bi onlar iyileşsin eni sonu giderim nasip de varsa:)
aksam fssulyeyi 1 tb yiyip bulguru yemesen daha iyi olurdu cnm dunde vardi cunkuIyi aksamlar kizlar.bugunku menum
Kahvalti.12.00
2 yumurta ile bol taze soganli salata
Yarim dilim peynir
2 adet yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara.16.30
Sekersiz nescafe
2 dilim ayva
Aksam.18.30
1 kepce yayla corbasi
Yarim tabak yumurtali kurutulmus fasulye
1 kepce bulgur yemegi
Salata
2 kasik yogurr
Su.2 lt
Spor hareketli bi gundu firsat olmadi malesef
Evet cnm hem zor hemde heyecanli :))Anladım . Listede olmak daha çok motive ediyordur eminim. Elimden geleni yapacağım. İnşallah bu şekilde bir an önce güzel güzel kilolardan kurtulurum. Hedef kiloyu görmek bile beni nasıl heyecanlandırdı anlatamam
Guzel menuler sporlar gorunceNe güzel. Enerjin bize de yansıyor
bu hafta kotu sonuc alanlari affettimDepresyon mu.aman allah korusun .
Salla gitsin ablacım yaaa.değmez.
Dünyaya bidaha mı gelcez.
Allaha havale et kimini.
Kimini de affet gitsin yüreğine yük olmasın.:)
Onceki kilo verme donemin nasildi cnmAdim Melis. Zorlaniyorum canım özellikle geceleri ama kafama koydum artık bir dur demenin zamanı gelmişti
Pinar pinky(zeynep) seyda merve medine belit cemreKimler 20lik :))))
Nryse hayirlisi olsun cnmzaten yeğenler annem hastalar bekliyorum onlar iyileşsin benimkiler baba oğul hastalanınca bile kendimi karantinaya alıyorum bana bulaşmasın diye troid bezi olmayınca savunma mekanizmasını da etkiliyor hastalanırsam çok ağır ve uzun sürüyor diye , hele bi onlar iyileşsin eni sonu giderim nasip de varsa:)
Kiz sira sana gelmediydi daha :))) aklimdaydin
Iyiymiş valla :) İnşallah verimli bir yıl olur oğlun içinben istesem anın da alırım ki :)))) yine de sağ ol gülümm
tek yapacağım ben gidemiyorum diye kız kardeşim yeğenler annem haftaya gelecek derim normalde hiç ses etmez allah var çok güzel ağırlar ama bu sene kimse gelmesin oğlanın son sen diyor (lise son da benim sıpa ) sınava 4-5 ay var diyor :))
En sevmediğim . Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :))valla o iki gündür bı triplerde saat 9 da gidip uyuyor bende dedim yorgun galiba ama bugün meğer bana küsmüşmus sebebide saçma bende ona küstüm o bana kusersealışırsın dediğim gibi başta keyf alamazsın ama sonra şekerli çok kötü gelecek
bazılarını ezberledik : D bir boşluksuz gulen : ( boşluksuz üzgün gibi :)Arkadaşlar emoji kullanmak istiyorum fakat beni çok oyaliyor. Ne güzel her mesajınızda emojiniz var :)
Evet greyfurt kız Edibe gel beraber yapalım bende yarın alacağım greyfurt ama senin sürekli kullandığın ilaç vardı dimi ben bu greyfurt için demiri ve d yı bir hafta erteleyecegimKiz sira sana gelmediydi daha :))) aklimdaydin
Anam bu nasil eksi ben hic hatirlamadim
Bide metom yavas diye aglayip durma :)
Greyfurtu ilk mi yaptiydin acaba
Zoru severiss :)) iyiymiş o zaman ben de 1.lik için daha çok vermeliyim. Çok hoşuma gitti :)))aksam fssulyeyi 1 tb yiyip bulguru yemesen daha iyi olurdu cnm dunde vardi cunku
Evet cnm hem zor hemde heyecanli :))
Cunku biz 1. lik disinda bi dereceyle tatmin olmuyoruz :)))) bu hafta 4.olduk diye karalar bagladik :)))
Guzel menuler sporlar gorunce
Bide hele cuma süper eksiler gelirse
Deymesinler keyfimize
bu hafta kotu sonuc alanlari affettimhaftaya gonlumu alacaklar
Onceki kilo verme donemin nasildi cnm
Pinar pinky(zeynep) seyda merve medine belit cemre
Nryse hayirlisi olsun cnm
Kis gunude zor olur
allahım yaa 2 gündür sen de yorgun sanıyorsun küstüğünden haberin bile yokmuş sizin ki cilveleşme gibi kız :))Abla meğer o bana küsmüş bugün fark ettim bende ona küstüm neyim eksik:)
:))) sanırım telefondan daha zor oluyorbazılarını ezberledik : D bir boşluksuz gulen : ( boşluksuz üzgün gibi :)
Oh güzelmiş kahvaltıdan sonra ısmarlarsan içerim :)
şekersiz türk kahvesi metabolizma hızını yüz de 5 arttırır
yanın da büyük 1 bardak su içerseniz daha etkilidir
spordan 40-45 dk önce gündüz saatleri tercih etmek daha doğrudur
etkisi yaklaşık 8 saat sürer
günde 1-2 fincanı geçmemek sağlık açısından iyidir
yağ yakımına yardımcı lipolizisi ni arttırarak yağ hücrelerini boşaltmaya yardımcı olur
şimdilik bu kadarrrr :)
ve evet insan şekersiz içmeye alışıyor ,şekersiz içemem dediğim türk khvesini yıllardır şekersiz içiyorum yanın da hiç bir şey olmadan sen de alışırsın gülümFatlady
Öğreniyorum üstadım :)vallaha sen bu işi çok güzel kaptın gülümmmmmm:)
Aman sınavlar önemli.güzel haberlerini alırız inşallah.ben istesem anın da alırım ki :)))) yine de sağ ol gülümm
tek yapacağım ben gidemiyorum diye kız kardeşim yeğenler annem haftaya gelecek derim normalde hiç ses etmez allah var çok güzel ağırlar ama bu sene kimse gelmesin oğlanın son sen diyor (lise son da benim sıpa ) sınava 4-5 ay var diyor :))
Aaa.niye ki.9 da odasına kapanacak ladar naptın kız adama.cık cık cıkvalla o iki gündür bı triplerde saat 9 da gidip uyuyor bende dedim yorgun galiba ama bugün meğer bana küsmüşmus sebebide saçma bende ona küstüm o bana kusersealışırsın dediğim gibi başta keyf alamazsın ama sonra şekerli çok kötü gelecek
Olur mu canım.öpüşün barışın bakiim.Abla meğer o bana küsmüş bugün fark ettim bende ona küstüm neyim eksik:)
amin diyeyim inşallah :)) gözü çalışmada yok benim sıpanın anca para ver gezeyim :)Iyiymiş valla :) İnşallah verimli bir yıl olur oğlun için
En sevmediğim . Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :))
ben geçen aydan beri kahveden tiksindim içemiyorum midemi bulandırıyor ama dün sanki kokusu güzel geldi gibi biri kahve yapmış kokusu geldi de :)ama canına kurban ben sana hem kahvaltı hem sonrası kahveyi ısmarlarım gülümmmOh güzelmiş kahvaltıdan sonra ısmarlarsan içerim :)
Öğreniyorum üstadım :)
Aman sınavlar önemli.güzel haberlerini alırız inşallah.
Aaa.niye ki.9 da odasına kapanacak ladar naptın kız adama.cık cık cık
Olur mu canım.öpüşün barışın bakiim.
Gençler herşey ilgilerini çekiyor çalışmak hariç :)amin diyeyim inşallah :)) gözü çalışmada yok benim sıpanın anca para ver gezeyim :)
niye dicektimkiŞimdi de ben küstüm
Bide hizli calisanlar zayif olur derlerameliyatla alındı 2014 martta :)
size ne zarar veriyorsa atın gitsin ben de troid bezimi attım diyorum bazen espirisine 4 sene hiper olarak çalıştı beden yabancı madde zannedip yok etmeye çalışıyordu , o zaman bile zayıflamadım nadir vakalardanım :)
anam bu cananmi
Öyle demiyoruz.
Kendimize güzel güzel şeyler söylüyoruz .)
Bizim canımız istemiyor bi kere.hıh.
Sağlıksız şeyleri niye bedenimize alıp duralım ki :)
aynen çalışmak hariç :)))))))))))))))Gençler herşey ilgilerini çekiyor çalışmak hariç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?