Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne kadar cok zarari varmis.. : (

niye dicektimki
Gordum :))

Bide hizli calisanlar zayif olur derler
anam bu cananmi birisi cananin hesabini calmis
normal de öyle zaten hızlı çalışanlar kızgın tavaya konmuş yağ gibi hızla eriyorlar ben nadir erimeyen vakalardandım mefkuşum her şeyim cins benim olsun kendimi yine de seviyorummm :))

normal de öyle zaten hızlı çalışanlar kızgın tavaya konmuş yağ gibi hızla eriyorlar ben nadir erimeyen vakalardandım mefkuşum her şeyim cins benim olsun kendimi yine de seviyorummm :))
Bizim yegeninde yavas calisiyomus
Kiz 32 34 beden :))

niye dicektimki
Gordum :))

Bide hizli calisanlar zayif olur derler
anam bu cananmi birisi cananin hesabini calmis
O eski halimden eser yok şimdi bebeğim ablam.
Sağlıklıysa in
Değilse out.
Geç yemiyorum
Leblebi (azıcık ) artı su içiyorum.
Ahanda buraya da yazıyom

iftardan sonra sporumu yapabildim sukur 800 ip
160 puan @Pnrrr-20
Allah kabul etsin canım.benim oruçlar da bekliyor. napçam bilmem.ben oruç tutarken pek kilo veremem.hatta çok gençliğimde alırdım.o yüzden ne zaman niyetlensem ama daha çok kilo vermem gerek verem de tutarım diyorum.kalıp gidiyor sonra. kandırıyor nefsim

ne kadar cok zarari varmis.. : (
florürlü diş macunlarını yasaklayan ülkeler bile var biz de diş doktorları çocuklara dişi koruyor diye direk sürüyorlar hala
6 ay önce öğrendim ben de hemen florürsüz diş macunları aldım anneme ablamlara kardeşlerime de aldım götürdüm yazın evde kalan önceki diş macunlarını da metalleri parlatmak için kullanıyorum çaydanlığı vs. :)) zayi olmasın yazık didim :)

Vayyyyy ben gormeyeli cok degismisin hadi devami gelsin insallah
İnşallah ablacım
Gelsin yani tabi yaaa.yeterince tombik gezdim...
Güzel olalım.narin naif olalım.nasıl olcak sağlıklı beslencez.bu kaaa basit.
Yaparız biz bu işi

amin sagol..10 taneydi 6 sini tuttum geriye 4 kaldi..biyerde okumustum haftada 2 kere oruc tutmak meto yu hizlandiriyormus..normalde gunduz yiyip iciyoruz aksam yemeyi birakiyoruzya,oructa tersini yapiyoruz.oyuzden meto hizlaniyomus..genelde pazartesi persembe diyorlar..bende ara ara tutup bitirmeye calisiyorum..gunler dahada uzamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…