- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.741
Bende her ay olcucem duzenliçok sık mola verip dinlenen pireyimm :))
ben de her ay her yerimi boynumu bile ölçüp not alıyordum bu ay itibari ile bende tekrar ölçmeye başlıycam ay sonun da
benim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki
az geçmişi bitireyim film bulup leslie yapıcam sahalara inicem bacımm:)Yok abla ya is bitermi perdeler bitti sukur iki uc kapi sildim cikolata falan her yeri yazmis oglan bazilari cikti baxilari kaldi yarin kapilari bitirip pencerelere girisecegim cocuklarla is yapilmiyorki aksama kadar yemek dusunuyorym sunu bu yemez otekini o yemez offgg
cok guzel konusuyorsun ama artik icraat zamani tekrardan seni sahalara alalim
senin saçlar ince telli demek ki ondan hemen birbirine giriyor şu saç açıcı pıs pıs spreyler var ya onlardan kullan ve saçını taramaya mutlaka ucundan başla sakın saç kökünden taramayı deneme iyice birbirine girer gülümekim2009 evde makyaj mi allahim ben disari cikarkrn useniyorum makyaja helal abla valla benim icim gecmis :)))
@nanekekik at kili fircasi ne ola ki nerde kullaniyosunuz
Birde benim bir sorum olacak. Simdi ben saclarimi sariya boyattim ya. Banyoda normalde sac kremi kullaniyorum ve durularken tariyorum. Ama cikip kuruttuktan sonra saclarim bildiginiz yapagi gibi oluyor. Taramasi da cok zor ne onerirsiniz ne yapmam lazim
Bi tanıştık mı canım ven poni eskilerdenim.Menüm
Sabah 09.00
Yarım tabak menemen
1 dlm peynir
4 zeytin
2 dlm tb ekmegi
Ara 10.30
5 fındık -5 badem
Sekersiz nescafe
Öğle 13.30
1 kase mercimek çorbası
2 dilim fırında patates
2 parça tavuk
1 dlm ekmek
Ara 16.00
1 kase yoğurt
Aksam 19.00
Fırında köfte (4 adet)
Salata
1 dlm ekmek
Ara 20.00
1 portakal
2.5 lt su
Tamamen vücut yapısı canım yengem hiç sancı bile çekmedi gitti.dikişsiz Doğum yaptı esneklik falan benceBende normal Doğum yaptım doktora bebek düşünüyoruz diye ilk kontrole gittiğimde kilo ver dedi bi 10kilo verdim öyle hamile kalmıştım bende sanırım rahat Doğum oluyor zayıfken
gönder valla ek sayfa açıp ordan baktım hala açık dönüp dönüp bakıyorum ayyy çok mutlu oluyor insan yaa inşallah yine ve hep öyle gözükeceksinBi ara gondereyim sana :))
tuğçem sen evlenmeye kalksan bence baban çomak sokacak baban seni elin oğlundan kıskanacak haberin olsun şimdiden kendini hazırla :))Ben tam toparlanamadım sanırım. Çok çabuk yorulup, ateşleniyorum. Yazdığım zamana göre daha iyiyim şu an. Duş alıp dinlenece biraz muhtemelen daha iyi olurum.
Ben kendimi bilsem de sürekli tepemde konuşan bir baba nasıl takılmaz kafaya bilmiyorum :))) Laf yarıştıramıyorum maşallah kendisiyle. Annem üstesinden gelir de banane diyor :)))
Adama göre şişkoyum napim :) şişkoyken de şişkoydum :)))
Ben de az önce şu katarakı olsan mı artık dedim, küstü diğer odaya gitti :))))
Ayy o fazlalık atmak ne güzel birşeymiş, hala ne atabilşrşm diye düşünüyor beynim :)))
Ben kendimi zinde tutarım babam moralimi bozuyor :)))) öyle şeyler ters teper bende.
Sen leslie mi yapıyordun aaaa ben şok
Kız küsmenin modası mı olur
Barışın çabuk kocalarınızla :))))
Kendini çok yorma kuzum
Ya birkaç kereden birşey olmaz ama doktor kontrolünde o kremi götürüp bilmeden kullandığını söyle
Muhtemelen hamilelikte kullanılmadığı için etkisini bilemediklerinden önerilmez yazmışlardır, üzme kendini
Menüde yediklerini tam yaz bakalım neler yemişsin
Ayrıca kendini aç bırakmakla olmaz. Yoğurt ye ya da ayran iç, yarın da normal menüne dön
Fön suları var saçları açarken güzel oluyor ya da kızların yazdığı gibi durulanmayan bakım yağları var diplere değdirmeden kullanabilirsin
Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorumçocukken de gıcıkmış gıcık olduğunu kabul ediyor zaten ponim :))
Eniştenin tipini çok merak ettim ya beklentilere bakbenim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki
Canım benm ilki sezeryan olduğu için bebişimin kilosunun fazla olmaması lazım o yüzdenCanım normal Doğumun kilo ile alakası yok ben kızımı 97 kilo ile doğurduk yengem 3. Çocuğu hepsini 110 üzerinde doğurdu
bilmem ki tv de sokak da insanların arkasından gidip bir kaç kelime söyleyip hipnoz eden bir adamı izledik benim kide sakince kulağıma eğilip 58.2 dedi güya ben de hipnoz olup o kiloya inecekmişim esprisine başladı sonra rakam kaldı 58.2 diye :)Nerden kilo söylüyor o zaman :)
Bende öyle hesaplamak isterdimBulantilar bitince iştah da aciliyor tabi anliyorm kilo almani yani. Insallah bundan sonrasi icin iyi gecer cnm ama 5verip 6 aldiysan suanda +1 kilodasin ozaman alabilcegin 9 kilo daha var dmi doguma kadar
Ekledim cnm
cidden haa hiç memnun kalmıyorlar . o yüzdennnnnn ne yapıyoruz kimseyi memnun etmek zorunda değiliz kendi memnun olduğumuz halimiz yeterliiii:)Bu erkeklerde ne fena yabenim esimde 26kg vermisim 65 oldugumda sormustm sence iyimiym bole yoksa biraz daha vermelimiyim bi 3-5 kilo daha versen tam olur demisti hic memnun olmuyorlar gerci bende ole dusunuyodm ama o soleyince gicik oldum
ooo hem misafire hazırlık hem etle uğraş iyi halletmişsin gülüm yarın ki misafir menün ne , ne pişireceksin :))selam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
aa bu yöntem çok güzel bayıldımmmm ben de yapayım sonra :)))Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorumdevamını o getiriyo dürtülmesi lazım
normal tipi yolda görsen dönüp bir daha bakmayacağın vasat tiplerden gülümEniştenin tipini çok merak ettim ya beklentilere bak
kurabiyeooo hem misafire hazırlık hem etle uğraş iyi halletmişsin gülüm yarın ki misafir menün ne , ne pişireceksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?