Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki

Bu erkeklerde ne fena ya benim esimde 26kg vermisim 65 oldugumda sormustm sence iyimiym bole yoksa biraz daha vermelimiyim bi 3-5 kilo daha versen tam olur demisti hic memnun olmuyorlar gerci bende ole dusunuyodm ama o soleyince gicik oldum

az geçmişi bitireyim film bulup leslie yapıcam sahalara inicem bacımm:)

senin saçlar ince telli demek ki ondan hemen birbirine giriyor şu saç açıcı pıs pıs spreyler var ya onlardan kullan ve saçını taramaya mutlaka ucundan başla sakın saç kökünden taramayı deneme iyice birbirine girer gülüm
benim gözlerim bence biraz küçük makyajla büyük görüyor hoşuma gidiyor zaten bir gözüme yapıyorum 2-3 renk far, kalem rimel arada da CC ya da BB krem sürüyorum gerisi günlük bakım kremi gülüm

Bi tanıştık mı canım ven poni eskilerdenim.
Menün diywtisyn listesi mi bana ç8k gibi geldi özellikle öğlen mercimek patates ekmek olmamış

Bende normal Doğum yaptım doktora bebek düşünüyoruz diye ilk kontrole gittiğimde kilo ver dedi bi 10kilo verdim öyle hamile kalmıştım bende sanırım rahat Doğum oluyor zayıfken
Tamamen vücut yapısı canım yengem hiç sancı bile çekmedi gitti.dikişsiz Doğum yaptı esneklik falan bence

tuğçem sen evlenmeye kalksan bence baban çomak sokacak baban seni elin oğlundan kıskanacak haberin olsun şimdiden kendini hazırla :))
niye şok kızz geçen sene daha fazla yapıyordum leslie bu sene tembellik yaptım ayy gaza geldim kesin yapacam bu akşam, benim neyiiim eksiikkk

çocukken de gıcıkmış gıcık olduğunu kabul ediyor zaten ponim :))
Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorum devamını o getiriyo dürtülmesi lazım

Nerden kilo söylüyor o zaman :)
bilmem ki tv de sokak da insanların arkasından gidip bir kaç kelime söyleyip hipnoz eden bir adamı izledik benim kide sakince kulağıma eğilip 58.2 dedi güya ben de hipnoz olup o kiloya inecekmişim esprisine başladı sonra rakam kaldı 58.2 diye :)

Bulantilar bitince iştah da aciliyor tabi anliyorm kilo almani yani. Insallah bundan sonrasi icin iyi gecer cnm ama 5verip 6 aldiysan suanda +1 kilodasin ozaman alabilcegin 9 kilo daha var dmi doguma kadar

Ekledim cnm
Bende öyle hesaplamak isterdim
Maalesef 6 kilo aldığm için 4kg geçmemeli aldıklarm

Bu erkeklerde ne fena ya benim esimde 26kg vermisim 65 oldugumda sormustm sence iyimiym bole yoksa biraz daha vermelimiyim bi 3-5 kilo daha versen tam olur demisti hic memnun olmuyorlar gerci bende ole dusunuyodm ama o soleyince gicik oldum
cidden haa hiç memnun kalmıyorlar . o yüzdennnnnn ne yapıyoruz kimseyi memnun etmek zorunda değiliz kendi memnun olduğumuz halimiz yeterliiii:)

selam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
ooo hem misafire hazırlık hem etle uğraş iyi halletmişsin gülüm yarın ki misafir menün ne , ne pişireceksin :))

aa bu yöntem çok güzel bayıldımmmm ben de yapayım sonra :)))
geçen giydiğim bir şey vardı ne zaman aldın dedi 7-8 sene önce almıştım bir kaç giymiştim hatırlamıyor:))

ooo hem misafire hazırlık hem etle uğraş iyi halletmişsin gülüm yarın ki misafir menün ne , ne pişireceksin :))
kurabiye
pogca
mercimek koftesi
cikolatali pasta
limonlu kek
yetermiki bu kadar bilemedim.baska biseyde yapsammiki.
yoruldum ama abla.sporda yapamadim.
bide sabah kizimin randevusu var.hepsi ni hazirladim.sadece mercimek koftesi kaldi yarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…