Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neyse ates agri yoksa gecer insallah
Masallah iyi yemis :)

beyaz insana huzur veriyor

Ben evde bile kislik disari ceketi giyorum :)) cok usuyorum

Hah anladim simdi :))

Kim var orduda ne kadar kalican
Burayi, diyeti aksatirmisin :))
Sınıf arkadaşımla geziye katıldık oda orduYa yakın oturuyor onlarda kalicam biraz da :)))
Yok abla aksatmam
Orda tartı yokmuş tartı sipariş edicem gittiğim gibi :))

Kizlarrrrr lutfen bu 3 gun cok cok dikkatli olalim
Sislik yapacak seyler kalksin menulerden
Sebzeli prolu menuler bekliyorum
Yarina herkes eksilere dusmeye baslamasi lazim

Sporuda bu 2 gun istediginiz kadar abartabilirsiniz :))

:)sabah olsa da kahvaltı yapsak

Yaa yalniz degilmisim :) mesaji gorunce suan icimden gecenler dedim :)

Berlinde okuyor cnm
Biz koln yakinlarindayiz
Aa biz sana daha yakinmisiz kaptanim kizindan :) Biz de Eindhovendayiz, arada Köln e geliyoruz gezmeye :)

Yarin insallah herkes artilardan kurtulur

Tartidan korkmayin kizlar :)) kendi adima sonucu bilip gunumu ona gore planlamak iyi geliyor
Salgaraya menu yapilirsa cuma kotu sürprizle karsilasabiliriz :)

Tabi demotive olanlar tartilmasin :))

Ay en cok ben tartilmayin diyorum ama bu sabah dayanamadim tartildim, bugun esimi ycu ettikten sonra bi daha yattim 10:30 gibi kalktim, onun etkisi mi yoksa baska bisey mi guzel eksi gordum insallah bu sekilde giderse cumaya hedefimin otesinde olurum :)

Yap yap abla hangi sporu yapacaksın
Orduya :))

Yaaa Ordu memleketimm, nasil ozledim. Eger benim gorusmeler olumlu olursa belki ise baslamadan ben de subatta bir gitmek istiyorum bakalim :)

Sen giderken elin bos gitme, sinirden kendin yiyecegine onlar yerken sen izle icinin yaglari erisin, bol kalorili seyler al gotur. Löp löp et pıt pıt yağ olsun annecim de yerlerken de

Kizlar gunaydin,
Dun aksam ayaklarim cok usudu, ayagima isitici jel koyup coraplarimla yattim. Sabah da esimin sandvicini hazirladim kalkip onu yolcu ettikten sonra bi daha uyudum. Cok hassas hissetim vucudumu. Saat 10.30 gibi tam kalktim incirimi yedim, su ictim biraz gecmis yaptim simdj kahvalti yapicam. Bu sabah spor yapamadim, insallah hasta olmam boyle hafif bi kirginlik var gibi uzerimde. Ama gun icinde boyle kendimk cok zorlamadan biraz ev isi yapicam eger acilirsam aksama dogru yine spor yaparim. Kendimi de cok zorlamak istemiyorum, daha yeni hastaliktan kalktim tekrar hasta olmayi gozum yemiyo. Bugun biraz tarhana, zencefil ve bal a agirlik verebilirim.

Helinize boool eksili salilar dilerim, sali sallansin

Nazar mı değdi canım takımımızda ben yasemin ve sen hafta sonu beslenmemiz çok kötü

Evet o tatlıyı hem yedim sonra da midem bulandı

Menün süper darısı bana :)

Yok malesef cnm ben denizliliym denizlide teyzemler anneannem var ailem almanyada zaten. Esimin aileside bursada. Istanbulda kimsemiz yok malesef

Bazen tüm akrabaların bir arada olması da zor olabiliyor, ben şahsen davetler akrabalardan yılmış biri olarak sessiz ortamı az insanı da özlüyorum.
Bu cuma büyük ihtimal eşimin amcasını ve kızlarını yemeğe çağırcam.
Onlar kalmıştı bir, bize gelmedik. Bu da çıksın aradan kurtulalım :)

Kızlar oğlum ishal iki tane muz yedirdim tuzlu kraker verdim geçmedi bildiğiniz etkili yöntem var mı durumu iyi çok şükür ateşi yok ama neden ishal anlamadım.

Kurumaya yönelik ekmek yiyordum çocukken ben. İshali baya azaltıyordu.
Bir de arkadaşların dediği gibi kahve limon etkili derler.

umarim değilimdir canim sadece spor ağrısıdır sanada geçmiş olsun canim nane limon icseydin bulantina iyi gelir

Teşekkür ederim canım, geçecek umarım. Bu aralar vücudum error verdi resmen.
Her gün bir yerden patlak veriyorum :)

Günaydın tatlım, geçmiş olsun. Nane limon kaynak çok iyi geliyor bana regl dönemlerimde.
Sakin beslenip stresten uzak duruyorum diyeceğim ama olmadı bir türlü :)

guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz

Hele cumartesi tam cıslı oldu :)
Pişman oldum, çok tatlı geldi zaten midem bulandı.

beyaz insana huzur veriyor

Ben evde bile kislik disari ceketi giyorum :)) cok usuyorum
Tam bendensin desene :)

bana cok iyi geliyo.kosu yapinca inceldigimi hissediyorum.insallah en kisa zamanda toparlanirsin

telefonunda bosuna yer kaplamasin:))

ilk zamanlar bende kosamiyordum ama yaptikca yaptikca alistim.iyi geliyo

Valla ne oluyor bana bilmiyorum ama her yeri temizleyesim, eşyaları kaldırasım geliyor sürekli :))

valla bu kış yapılacak tek şey kış uykusuna yatmak. ama ne mümkün. saf yeğenim beni de yarı yıl tatiline girdi sanıyor. oysaki herkes tatilken bankacılar çalışır

Ne oldu ne yedin:)

sabah smoothe yaptım, öğlen kabak yedim. yemekle alakası yok bence. ama saat 12 den beri bayılacak gibiyim. bacaklarımdan birşey çekiliyor bayılacam sanki. yemek yedim su içtim, dinlendim ama hala toparlanmadım.
halsiz olsam da keyifliyim ama

dedikçe olmuyor değil mi :)

Selam kızlar nasılsınız , ben dünden sonra acayip yorgunum bugün misafirlerim var ara ara gelirim yine
Ablangilmi geliyor
Aa biz sana daha yakinmisiz kaptanim kizindan :) Biz de Eindhovendayiz, arada Köln e geliyoruz gezmeye :)
Evettt biz hollandaya yakiniz :))
en cok ben tartilmayin diyorum ama bu sabah dayanamadim tartildim, bugun esimi ycu ettikten sonra bi daha yattim 10:30 gibi kalktim, onun etkisi mi yoksa baska bisey mi guzel eksi gordum insallah bu sekilde giderse cumaya hedefimin otesinde olurum :)
Ayy hadi insallah
Herkesi bilmem ama bana sabah uyumak iyi geliyor
Uyumadan ac durup oglen tartilsam bi fark olmuyor uyursam 300 400 farkediyor
aman dikkat et cnm nane limon falan kaynat
Bende donuyorum :)

Senin kahvaltida geçe kalmis bugun

Biraz gitmiş abla kabak ise yararsa yarın biraz daha eksiye görürüm yarın ıspanak yapacam sabah yumurta peynir yerim perşembe ananas düşünüyorum
ayni detoksu sik yapmak lyi olmaz ama ins. Ise yarasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…