Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Protein agirlikli yesen biraz guclenirmisin acaba cnm
Kuruyemiside ihmal etme

Sakin besleniyorum da stresten uzak duramıyorum maalesef. Bugünüm de kabus gibi başladı. :)
Daha tamamen de sorunlarımı hallettim sayılmaz. :)
Daha yemek dahi yemedim öğlen.
Sen yoga yapsan iyi gelirmi acaba tatlim

Bu ara sabahları omlete taktım kafayı. Bir de çarliston biber atıyorum tost makinesine. Yanına da biraz peynir. Bunlarla kahvaltı ediyorum. Hem tok tutuyor. Öğlen de tavuk haşlama ve biraz kuru fasulye yiyeceğim dünden kalan.
Akşama da köfte ve salata var. Köfteyi buzluğa yapıp atıyorum. Çıkarıp kızartmak kolay oluyor.

Netflix’de addicted to food diye bir program var çok ilgimi çekti. Yeme bozukluğu olan bir grup insanın rehabilitasyon merkezindeki hallerini anlatıyor.

Kizlarvbenim randevum var cikicam birazdan aksama gelirim

Mrb bayanlar dun hic yazamadim yine benim kriz tuttu allerjim hat safhadaydi tele bakamadim girdim uzun sure duramadim okuyamadan geri ciktim gozlerim felaket akiyordu ne ettin bu hale geldin diyeceksiniz benim evde bi iki yerden nem aliyor kuf yapiyor oralari sildim ki silmez olaydim bittim resmen hapsirmaktan telef oldum burnum gozum surekli akti tv ye bakamadim isikta duramadim acil yattim bugun sukur iyiyim ne var ne yok sizde bi degisiklik varmi okudugum kisimlarda ki alintilarimi cvplym bi gecmise gideyim baya olmus ama....

Kızlar ben temizlik olayını abarttım, telefonumda uzun zamandır kullanmadığım uygulamaları da siliyorum

delisinn

O yonden haklisin cnm bazen diyorm oh rahatim gelenim giden karisanim yok ama bazen insn gidebilcek 1 kapiya hasret kaliyor cok zorlugu da oluyor smdi bebek olunca daha cok anlicam
Siz yenimi evlendiniz yada tasindiniz onlar kaldiydi deyince ole dusundum simdiden kolay gelsn misafir agirlamakta zor

Bir kac alintim daha vardi ama gitmis hatirlamiyorumd neydi

Esimde aksama gidicek disarda isimiz vardi onu hallettik markete ugradik eve geldk smdide yemege giriscem bakalm

Mefkurem bu arada abla bende evde kalmayi tercih ettim hayirlisi artk cumartesiye kadar dayanicam

bu tabağı yeni gördüm ne güzel öyle ne var bende cozemedum

aynen bir ay birşey değil çabuk geçer

evet bundan sonra aksamlari karbona hayir

Zeytin severim aslında meyve zaten benim pek yediğim bişey değil yani zorunluluktan yerim ben meyve ancak
Omleti de çok çok az iyi zeytinyağı ile yapıyorum canım
sağol canım bende yaş ilerledikçe midir nedir meyveye düşkünlüğüm arttı aslında tatli sevdigimden de olabilir

Aynen bende hic meyve olsada yesem demem
Ama hurma baska tabi :) ) hele medine hurmasi etli tatli :)
ben de tatliya duskunkugumden hurma hep isterim bi o anca tatlı ihtiyacım i karsiliyor muz u kirazida çok severim Rabbim hepsini ne güzelde yaratmış renkleri ayrı kokuları ayrı tatları ayrı faydaları farklı her mevsime de farkli

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 217 + 233 + 175 + 180 + -- + -- + --
Mefkurem -- + 290 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + 135 + 135 + 80 + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + 240 + 118 + -- + -- + --
Medine66 245 + 160 + -- + 400 + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + 70 + 20 + 128 + -- + -- + --
Melegim34 60 + 90 + -- + 90 + -- + -- + --
Esila_m 110 + 220 + 300 + -- + --+ -- + --
Edibe -- + 134 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + 190 + -- + 190 + -- + -- + --
Pinkyminkyy -- + -- + 290 + -- + -- + -- + --
Istikrar1986 -- + -- + 130 + 120 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

canım bu menü bana +100 getirdi ama bende eksi görürüm diye çok umutluydum ya kas yaptım yada bulgur biraz çok oldu o sisirdi

Pınar ben de hep spor için etiketliyorum seni ama göremedin mi acaba?

canım bu menü bana +100 getirdi ama bende eksi görürüm diye çok umutluydum ya kas yaptım yada bulgur biraz çok oldu o sisirdi
+100 birşey ifade etmez ki, Mefkurem in deyimiyle bir wc ye bakar :)
Can sıkma, cumaya daha çok var.
O güne kadar kesin inersin. Ben de tartıma bir pil alayım artık. Malum bitti pili hala öyle duruyor.
Kesin ben şişim o ayrı ama belki de inmişimdir... Kimbilir

Sakin besleniyorum da stresten uzak duramıyorum maalesef. Bugünüm de kabus gibi başladı. :)
Daha tamamen de sorunlarımı hallettim sayılmaz. :)
Daha yemek dahi yemedim öğlen.

Stres hayatımızın her alanında olan birşey. Ev, iş okul, sosyal ortam, sosyal medya, otobüs, taksi aklına gelebilecek her yerde. Bizim yapmamız gereken stresi kontrol edebilmek.
Haftalardır başım dönüyor, bayılma hissi yaşıyorum. Bir kere düştüm ağzımı burnumu yardım. Ve benzer şeyleri geçen sene de yaşadım. Nöroloji, KBB, Acil, Dahiliye ve endokrin .... herşeye tek tek bakıldı bunu tetikleyecek hiçbir şey yok, düşük kan şekeri dışında. Henüz psikolojik, stresten doktor olmadı ama ima edildi. Oysaki çok şükür mutlu sorunsuz bir hayatım var. Kendimize ediyoruz yani, stresi kontrol edebilmeliyiz.

Protein agirlikli yesen biraz guclenirmisin acaba cnm
Kuruyemiside ihmal etme

benim de aklıma geldi, ben yine hipoglisemiye mi giriyorum acaba. yarın tamamen protein beslenecem farkı olacak mı denicem. kuruyemiş demişken az badem fındık atayım ağzıma :)

omlet kilo vermeye çok yardımcı bir besin. tabağındaki görüntüye bayıldım. ama ben yumurtayı en fazla peynirli ya dasucuklu yiyebiliyorum.
biberin zamanı değil yemesen mi acaba
bugünkü menü de süper bu arada

Netflix’de addicted to food diye bir program var çok ilgimi çekti. Yeme bozukluğu olan bir grup insanın rehabilitasyon merkezindeki hallerini anlatıyor.

bir psikolog da 12 yeme bozukluğu danışanının terapi hikayelerini anlatan bir kitap çıkarmıştı. Hatta bu aralar alıp okuma düşüncesindeyim.
yalnız cidden ilgi çekecek bir program, netflix im yok benim
internette bulabilir miyim ki

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…