- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.341
Zaten bitti elimdekiler de, bundan sonra başka birşeyle kahvaltılarıma devam ederim :)olur canım istiyorsan ye tabii ki sadece mevsimi değil diye dedim :):):)
Şimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Çorba: Mercimek çorbası
Ana yemek: İslim kebabı ve fırında patates tavuk, sebzeli bulgur pilavı.
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Tatlı olarak da çikolata soslu tart düşünüyorum...
Şu an kafamda düşündüklerim bu şekilde yani :)
Patlıcanın arasına köfte konuyor. Kürdanla tutturuluyor.islim kebabı nedir
Bence güzel canımŞimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Teşekkür ederim, bakalım belki başka şey de yapabilirim... Şu an böyle karar verdim.Bence güzel canım
Bol bol su iç derim. Uyuma şansın yok mu?Kızlar bende de bugün bir halsizlik bir yorgunluk sormayın. Sanırım kaç gündür 3-4 saat uykuyla durunca vücudum error verdi. Öğlen 1 saat kadar uyudum fakat bıraksalar yatağa çivilenmek istiyorum. Ama kalkıp yemek yapmam lazım . Sonra da alışverişe çıkacağım .
Valla öyle yasemin bugünde yapsam mi yapmasam mi bilemedim bacaklar zor hareket ediyorHahaha jilian yaptın demi
Dayak yesen o kadar ağrımaz :)
Emeğin gözyaşları o, bırak ağrısın. Bugün bir kez daha spor yap geçer :)
Günaydın tatlım, geçmiş olsun. Nane limon kaynak çok iyi geliyor bana regl dönemlerimde.
Enerji veren besinler tüket biraz kzum.
Ben daha iyiyim çok şükür. Ruhum da iyi şimdilik :)
benspor gazizi mervoş
bayılırım spordan hareket edemeyenlere
günaydın canım. geçmiş olsun. bu kabızlık 7 den 70 e herkeste var. hep bu tarım ilaçları yüzünden
İnşallah canim elimden geleni yapıyorumabla kışlık hazirliklari için int araştırırken okumuştum kizartip atılırsa kanser yapma ihtimali varmış diye ama ne kadar doğru bilmiyirum
evet doğru Edibe ablacim bu sabah eksi görürüm diye ümit ederken +100 gordum akşam inşallah karbonu kesecegm
Rahatsızlığı ne abla Allah şifa versin
evet katılıyorum onlara öğretirken bizde daha bilincleniyiruz ornek oldugumuzdan daha dikkatli davranıyoruz zaten her yaşta insanın içinde bir çocuk var onu büyütmeye çalışıyoruz
Merve ya kendi dikkat et inşallah sadece spordandir
Aynen canim benimSeni çok iyi anlıyorum canım anne olunca iki arada kalıyor insan
Dün guzel eksi getirmis bana lakin haftaya arti baslayinca bi kismi temzilenmekle gitti bu haftada tutturucam insallh26.OCAK HEDEFLER
@mefkurem 1.5
@Sweetyy83 1
@seydan94 1
@nanekekik 0.9
@Habinar 0.9
askrhpozitif 1.2
@eyledi 1.5
@istikrar1986 1.6
@Edibe12 1.2
@Pinkyminkyy 1.3
Hayyal 0.5
@gewezebidik 1.2
@medine66 1.3
Fatlady 1.4
@Belit92 0.7
melegimm34 0.8
C cemresila 1
ekim2009 0.5
E ElbetOlacak 0.8
@Gulbe seker 1.2
HEDEFLER MINUMUMDUR
FAZLASI SIDDETLI OZLEMLE BEKLENIR
Aman dikkat et canımEvet o tatlıyı hem yedim sonra da midem bulandı
Menün süper darısı bana :)
Bazen tüm akrabaların bir arada olması da zor olabiliyor, ben şahsen davetler akrabalardan yılmış biri olarak sessiz ortamı az insanı da özlüyorum.
Bu cuma büyük ihtimal eşimin amcasını ve kızlarını yemeğe çağırcam.
Onlar kalmıştı bir, bize gelmedik. Bu da çıksın aradan kurtulalım :)
Kurumaya yönelik ekmek yiyordum çocukken ben. İshali baya azaltıyordu.
Bir de arkadaşların dediği gibi kahve limon etkili derler.
Teşekkür ederim canım, geçecek umarım. Bu aralar vücudum error verdi resmen.
Her gün bir yerden patlak veriyorum :)
Sakin beslenip stresten uzak duruyorum diyeceğim ama olmadı bir türlü :)
Hele cumartesi tam cıslı oldu :)
Pişman oldum, çok tatlı geldi zaten midem bulandı.
Tam bendensin desene :)
Geçmiş olsun canımMrb bayanlar dun hic yazamadim yine benim kriz tuttu allerjim hat safhadaydi tele bakamadim girdim uzun sure duramadim okuyamadan geri ciktim gozlerim felaket akiyordu ne ettin bu hale geldin diyeceksiniz benim evde bi iki yerden nem aliyor kuf yapiyor oralari sildim ki silmez olaydim bittim resmen hapsirmaktan telef oldum burnum gozum surekli akti tv ye bakamadim isikta duramadim acil yattim bugun sukur iyiyim ne var ne yok sizde bi degisiklik varmi okudugum kisimlarda ki alintilarimi cvplym bi gecmise gideyim baya olmus ama....
ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim benceŞimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Dışarı çıktım canım biraz açıldımBol bol su iç derim. Uyuma şansın yok mu?
gör ki çocukluğundan kalma yanlış çekirdek inancın ne, bir şeyler için kendini suçlama hak etmediğini düşünme, affedememek var o yüzden kendini sevmiyorsun ama ne oldu da onu bulup çözmek lazım belki de çok basit bir şey ama çocuk aklıyla o an o inanışı bilinç altına kaydettinİyi bari acısını çıkartmışsın.
Millet olarak daha anlayışlı sakin olabilsek keşke.
Migrenlinin hamamda işi ne
Sen ne de güzel konuşuyorsun ablam benim. Ama biz insanların bunu anlaması çok uzun sürüyor. Birçoğumuz anlayamadan göçüp gidiyoruz bu dünyadan. Mesela ben bazı şeylerin farkına vardım, değişme yolundayım ama bir gerçek varki bilmediğim bir sebepten dolayı kendimi sevmiyorum. Geçmişi düşünüyorum ben kendimi hiç sevmedim. Bunu değiştiremezsem birşeylerin farkına varmak işe yaramayacak. İnsan kendini sevmekle başlar güzel olan her şeye...
Ben olsam kesin kısırı yerdim kaç kilo olursam olayım. Eeğer güzel yapılmışsa, kısıra asla karşı koyamıyorum
Günaydın canımızın içi. Biz de senin için ve hepimiz için aynı şeyleri hissediyoruz bence
bu cümleleri söyleyerek bile niyet etmiş ve başlamasına sebep olmuş oldun kuzum her şeyyy çok daha güzel olacak :)hamamda kendince pilates mi yaptın kız
hepsi üst üste gelmiş kuzum, çok takılma biraz dikkat edersen toparlarsın
kısmi ananas detoksu mu bu
afiyet olsun
geçmiş olsun kuzum, nasıl oldu
tabak muhteşem görünüyor. afiyet olsun :) ekmek olmasa da olurmuş
özellikle 6 aydır çok çok çabalıyorum abla. zaman zaman çok büyük değişiklikler farkediyorum ama tabi hala yontulmam gerek. pes etmicem daha fit daha mutlu daha pozitif olacam inşallah :)
Güzel menu olmuşMenum gelsin
11:30
2 haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
Roka
İspanak
15:30
1tabak mantar sote
18:00
Chiali ayvali narlı yoğurt
Sivilar:2,5 lt su, 1kupa ihlamur, 1 kupa rezene, 1 maden suyu
Spor henuz yapmadım
Ohhhancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)
Pınar ben de hep spor için etiketliyorum seni ama göremedin mi acaba?
Şimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?