Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Çorba: Mercimek çorbası
Ana yemek: İslim kebabı ve fırında patates tavuk, sebzeli bulgur pilavı.
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Tatlı olarak da çikolata soslu tart düşünüyorum...
Şu an kafamda düşündüklerim bu şekilde yani :)

islim kebabı nedir

Bence güzel canım

Kızlar bende de bugün bir halsizlik bir yorgunluk sormayın. Sanırım kaç gündür 3-4 saat uykuyla durunca vücudum error verdi. Öğlen 1 saat kadar uyudum fakat bıraksalar yatağa çivilenmek istiyorum. Ama kalkıp yemek yapmam lazım . Sonra da alışverişe çıkacağım .

Bol bol su iç derim. Uyuma şansın yok mu?

Hahaha jilian yaptın demi
Dayak yesen o kadar ağrımaz :)
Valla öyle yasemin bugünde yapsam mi yapmasam mi bilemedim bacaklar zor hareket ediyor
daha kotu olmaz herhalde
İnşallah canim elimden geleni yapıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım anne olunca iki arada kalıyor insan
Aynen canim benim
Dün guzel eksi getirmis bana lakin haftaya arti baslayinca bi kismi temzilenmekle gitti bu haftada tutturucam insallh
Aman dikkat et canım
Geçmiş olsun canım
ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence

Kizlar ya ben yine ipin ucunu kacirdim hic diyet modunda degilim sukur artim yok ama kendimi cok bi hirsli yada istekli hissetmiyorum bi an once 70 e gelmek istiyorum ama surekli bi sonraki ogun dikkat edeyim diyorum bi de araya hastalik falan girince iyice modum dusuyor aslinfa spor falan yapsam ciddi vericem bunyem bu ara cok farkli yani dikkat etmedigim halde arti degilim ve gercekten degisigim bu ara verme pptansiyelim cok yuksek insan kendini bilir ya oyle bi sey ama motivasyon yok dunku menumu yazicam ama kotu ornek olmakta istemiyorum napiyim beni bi sallayin ya burdan azicik uzak kalirsam gidiyor hersey ama icten bi motivasyon olsun istiyorum hrseyi biliyorum zayiflarsam guzellik giyim cevrenin bakisi herseyim degisecegini hatta belki astimimin bile beni simdiki gibi rahatsiz etmeyecegini ama napcam bilmiyorum

gör ki çocukluğundan kalma yanlış çekirdek inancın ne, bir şeyler için kendini suçlama hak etmediğini düşünme, affedememek var o yüzden kendini sevmiyorsun ama ne oldu da onu bulup çözmek lazım belki de çok basit bir şey ama çocuk aklıyla o an o inanışı bilinç altına kaydettin

bu cümleleri söyleyerek bile niyet etmiş ve başlamasına sebep olmuş oldun kuzum her şeyyy çok daha güzel olacak :)

ancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)

Ohhh
Afiyet oksun kolay gelsin :)) ₩

Pınar ben de hep spor için etiketliyorum seni ama göremedin mi acaba?

Canim acaba etiket olmadimi bana gelmedi yoksa kacirmazdm dun falan gecmis yaparken tamamen herseyi okuyamadigm oldu yoksa yinede gorurdm. Sana zahmet yeniden yazarmisin puanlarni cnm ekliyim

cok guzel ama bence islim kebabi ve bulgur pilavi yeterli olur tavuk patates ile cok kariscak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…