- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.961
O zaman 55 bana hayal değilAlintilarda sikinti oldu sanirim canim. 85 kiloyu görmüşlüğüm var
Kız naptin2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas
Iftar
Kalin bir dilim ananas
Su icebildigim kadar icicem
Sanırım bana değil bu yazdığınCok guzel canim afiyet olsun
Sen bilirsin tatlim ben fikrimi söyleyim bende cok kiloluydum senin gectigin yollardan gectim. Kendi uyguladığimi soyluyorum sana
Vauvv şok yapmışız2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas
Iftar
Kalin bir dilim ananas
Su icebildigim kadar icicem
Alıntılar karışmış canım, öyle dedi... üzerine alınma.Sanırım bana değil bu yazdığın
Yavaş-hizli hiç önemli değil canım, yeterki gitsin...tskler cnm vala bu ara yavas gidiyor ama gidiyor sonuçta die teselli ediyorim kendimi bklm
Tabikide degil kuzum ve sana bi sır vereyimmi 7 senedir ilk defa bu kadar düşük kilodayim en son evlendigimde 55 timO zaman 55 bana hayal değil
Yarından itibaren donucem tatlım. Bugunki sahuruda atlatayim belki eksim yarına artarKız naptinbence bu kadar azı da sıkıntı sanki ya zayiflicaz die sagligimizdan olmayalım
Normal duzene gireceksin dimi
Yok tatlim degilSanırım bana değil bu yazdığın
Sok degil kuzum. Aslinda ananas detoksu bana iyi geldigini biliyorum onceden yapmıştım ama 3 öğün olmasi gerekiyordu oructan dolayi 2 oldu. Bugunki sahurla 3 licemVauvv şok yapmışız
Canim yardimci olmaya calisiyoruz ama soylediklerimizi kulak arkasi yaparsan biz yazdigimizla kalirizArkadaşlar birisi bana şu yemek listesi için yardımcı olabilir mi
Bence diyetisyene gitmelisin....seni daha iyi motive ederArkadaşlar birisi bana şu yemek listesi için yardımcı olabilir mi
Yarın kıymayla kabak doldursam protein düzenlemiş olur muyumCanim yardimci olmaya calisiyoruz ama soylediklerimizi kulak arkasi yaparsan biz yazdigimizla kaliriz
Diyetisyene gidince bozuyorum =)Bence diyetisyene gitmelisin....seni daha iyi motive eder
Kabağı kizartmadan yap amaYarın kıymayla kabak doldursam protein düzenlemiş olur muyum
Böyle de menülerin bozuk ama canımDiyetisyene gidince bozuyorum =)
Gerekeni niran yazmis canimYarın kıymayla kabak doldursam protein düzenlemiş olur muyum
Kepek ekmek yiyemiyor muyuz?Pumpkin00 ilk geldiğin gün sana uzun bir mesaj yazmıştım ama sen sadece eşinle ilgili olan son cümleyi algıladın.o mesaja dönüp bakmani rica ediyorum...
Ek olarak
Ekmek, makarna, pirinç ve kızartma asla olmayacak
Öğünlerin sebze ve et ürünleri ağırlıklı olacak...
Örneğin
Herhangi bir sebze yemeğinin yanına yoğurt ekleyebilirsin....
Et yemeklerinin yanına bol salata ekleyebilirsin....
Kahvaltılarda haşlama yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık olmalı
Bu kadar
Sabah kahvaltida oda bi dilim olabilir ama kepek yerine tam bugamday daha mantikliKepek ekmek yiyemiyor muyuz?
Hayır canım sadece tam buğday yada çavdar ekmeği olabilir....o da her zaman değil, sadece tartı gününden sonra bir kereye mahsus görmezden gelebiliriz...Kepek ekmek yiyemiyor muyuz?
Ben sadece yeni evlendiğimde düştüm 55 e sonra tekrar 57-58 e yükseldim. 59-60 kiloydum evlendiğimde. Yani hiç çok zayıf olmadım. Simdi 61 li kilolardayım ama yüzüm çok inceldi. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zayıflamak beni çirkinleştiriyor sanırım. Yüzümün toparlaması için ne yapmalıyım sizce.....O zaman 55 bana hayal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?