Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas

Iftar
Kalin bir dilim ananas

Su icebildigim kadar icicem
Kız naptin bence bu kadar azı da sıkıntı sanki ya zayiflicaz die sagligimizdan olmayalım
Normal duzene gireceksin dimi

tskler cnm vala bu ara yavas gidiyor ama gidiyor sonuçta die teselli ediyorim kendimi bklm
Yavaş-hizli hiç önemli değil canım, yeterki gitsin...

Senin menülerde karbonhidrat ve protein denge sıkıntısı var ,ondan yavaş gidiyor, bence...

O zaman 55 bana hayal değil
Tabikide degil kuzum ve sana bi sır vereyimmi 7 senedir ilk defa bu kadar düşük kilodayim en son evlendigimde 55 tim
Kız naptin bence bu kadar azı da sıkıntı sanki ya zayiflicaz die sagligimizdan olmayalım
Normal duzene gireceksin dimi
Yarından itibaren donucem tatlım. Bugunki sahuruda atlatayim belki eksim yarına artar
Sanırım bana değil bu yazdığın
Yok tatlim degil
Vauvv şok yapmışız
Sok degil kuzum. Aslinda ananas detoksu bana iyi geldigini biliyorum onceden yapmıştım ama 3 öğün olmasi gerekiyordu oructan dolayi 2 oldu. Bugunki sahurla 3 licem

Pumpkin00 ilk geldiğin gün sana uzun bir mesaj yazmıştım ama sen sadece eşinle ilgili olan son cümleyi algıladın.o mesaja dönüp bakmani rica ediyorum...

Ek olarak

Ekmek, makarna, pirinç ve kızartma asla olmayacak

Öğünlerin sebze ve et ürünleri ağırlıklı olacak...

Örneğin

Herhangi bir sebze yemeğinin yanına yoğurt ekleyebilirsin....

Et yemeklerinin yanına bol salata ekleyebilirsin....

Kahvaltılarda haşlama yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık olmalı

Bu kadar

Kepek ekmek yiyemiyor muyuz?

Kepek ekmek yiyemiyor muyuz?
Hayır canım sadece tam buğday yada çavdar ekmeği olabilir....o da her zaman değil, sadece tartı gününden sonra bir kereye mahsus görmezden gelebiliriz...

Bu arada kepekli ekmeğin kansızlık yaptığı ispatlandı, faydalı değil yani....l

O zaman 55 bana hayal değil
Ben sadece yeni evlendiğimde düştüm 55 e sonra tekrar 57-58 e yükseldim. 59-60 kiloydum evlendiğimde. Yani hiç çok zayıf olmadım. Simdi 61 li kilolardayım ama yüzüm çok inceldi. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zayıflamak beni çirkinleştiriyor sanırım. Yüzümün toparlaması için ne yapmalıyım sizce.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…