Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen bir yerlerde birşeyler görmüştüm, bı bakayım, bulunca paylaşacağım canım.

Valla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçekten
hangi yanın hangi akla hizmet hala seviyor barış diyor bilmem ama seninde piskolojik destek Alman gerekli , hamile iken bile dayak yeyip hala buna sevgi demen normal değil . O adamla barisarak sadece cocuguna da yazık etmiş olursun . Birde kaç kere barışıp geri gitmişsin anne babana da ayrıca yazık
İlk hatayı kötü giden bir evliliğe çocuk yaparak yapmışsın( hemde onca düşüğe rağmen defalarca gebe kalıp ısrarla istemen)

İkinci hatayı devam etmekle yapmak yada yapmamak senin elinde....
altına kocaman bir imza atarım
süper sonuç çok iyi
Evet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80

Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
waowwwwww
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 86.3
Bu hafta: 85.7
Fark: - 600
Yüzde: %0.70
güzel canım
Geçen Cuma 99
Bu Cuma 98.2
Fark -800
Yüzde %0.808

Kızlar yarın dışarda olacağım beklemek isterdim ama böyle durum
bir güzellikte burda
börekler çok gereksiz olmuş hadi ödül günü diyelim bir tane yeterdi
bulgur ve kısır aynı anda çorbada var hadi perşembe ödülü olsun
Tekrar kilo bildirimi oruç tutugum için perşembeyi baz aliyorum
Geçen hafta perşembe =70.8
Bu hafta=69.60
Fark=1.2 kg
Oran =%1.7
süper
güzel yine de çok kaçmamış
Öğlen 1 tarçınlı süt
Akşam 6 muz
Akşam 8. 5 ymk kş makarna
2 kepçe çorba tarhana
2lt su içildi 2.5 3 olur o
Saat 10 dada yürüyüşe çıkıcam paylaşırım
full karbonhidratla bu iş olmaz
İyi akşamlar güzel ve Fit hatunlarrr
Menum
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık

İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık maydanoz

Su 1.5 - 2 arası olur
çok iyi canım
2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas

Iftar
Kalin bir dilim ananas

Su icebildigim kadar icicem
:)
Arkadaşlar birisi bana şu yemek listesi için yardımcı olabilir mi
canım herkes kaç kere anlattı örnek menü bile yazdım menunun üstünde nasıl olması gerektiğini daha ne yapalım gelip yemek yapmak kaldı bir sana :)
Diyetisyene gidince bozuyorum =)
bence daha önce gittiysen örnek menülere bak oranlarına ne kadar ekmek ne kadar et sebze

Tatlım cildinin bakimlarini ihmal etme kolojen bakımı yaptir hyluronic acid solüsyonları iyi gelir

Zayıflamak yukarıdan aşağıya doğru gerçekleşir canım yüzün daha fazla incelmez merak etme , toparlamak için makyaj şart :)

Tatlım cildinin bakimlarini ihmal etme kolojen bakımı yaptir hyluronic acid solüsyonları iyi gelir
Hiç anlamıyorum o işlerden hyaluronik asit kollajen iyidir ama uğraşamıyorum yaaa. Yanaklarım içe çöküyor hemen yüzüm sivriliyor. Suratımda var 1 gr et verdiğim kilolar ilk önce yüzümden gidiyor. Zombiye dönüyorum fuffgg

Zayıflamak yukarıdan aşağıya doğru gerçekleşir canım yüzün daha fazla incelmez merak etme , toparlamak için makyaj şart :)
Hmmm sanırım üzerinde çalışmam lazım. Hiç bilmem makyaj yapmayı... Hele şimdi aşmışlar makyaj olayını kat kat sürüyorlar herbirşeyi

Tatlim aslinda eczaci oldugun icin bilgin vardir az cok. Sen bakimlarini yapmazsan nasil toplanacak

Hmmm sanırım üzerinde çalışmam lazım. Hiç bilmem makyaj yapmayı... Hele şimdi aşmışlar makyaj olayını kat kat sürüyorlar herbirşeyi
O kadar kat kat sürme zaten canım ya makyaj değil badana yazık günah hücreler nefes alsın , bende pek yapmazdım sonra dedim ay cildim bozulsa ne geldim 33 e şimdi yapmayalimda ne zaman yapalım ama benim hocam kardeşim kendine ne alırsan abla sende ister misin der ben ödemesini yaparım o gelir anlatır ne neye sürülür :)

Vallahi süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…