- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.981
Geçen bir yerlerde birşeyler görmüştüm, bı bakayım, bulunca paylaşacağım canım.Ben sadece yeni evlendiğimde düştüm 55 e sonra tekrar 57-58 e yükseldim. 59-60 kiloydum evlendiğimde. Yani hiç çok zayıf olmadım. Simdi 61 li kilolardayım ama yüzüm çok inceldi. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zayıflamak beni çirkinleştiriyor sanırım. Yüzümün toparlaması için ne yapmalıyım sizce.....
Valla çocuk için konuşuyoruz ya kötü hissediyorum görünce bi yanım diyo belki düzelir barış bi yanım diyo saçmalama dayan sabret çok zor gerçekten
hangi yanın hangi akla hizmet hala seviyor barış diyor bilmem ama seninde piskolojik destek Alman gerekli , hamile iken bile dayak yeyip hala buna sevgi demen normal değil . O adamla barisarak sadece cocuguna da yazık etmiş olursun . Birde kaç kere barışıp geri gitmişsin anne babana da ayrıca yazıkEvet belki de öyle olacak ama bizim ilişkimiz ilişki desen değil evlilik desen değil arkadaş hiç değil boşanmaya boşanamıyorız beraber hiç olamıyoruz.. Çocuk için konuşuyoruz gördükçe üzülüyorum bi yanım diyo ayrıl unutursun zamanla.. Bi yanım diyo belki düzelir.. Senelerdir düzelmemiş sanki şimdi düzelecek bende iyi değilim vallaen zorunda çift karakterli adamdan ayrılmak ya bi yandan diyorum seni bırakmıyor ilgileniyor seviyor yandan diyorum seni köle gibi eve haps ediyor şu bu valla deliricem
altına kocaman bir imza atarımİlk hatayı kötü giden bir evliliğe çocuk yaparak yapmışsın( hemde onca düşüğe rağmen defalarca gebe kalıp ısrarla istemen)
İkinci hatayı devam etmekle yapmak yada yapmamak senin elinde....
süper sonuç çok iyiDiyetisyenden geldim şimdi kilo bildirimi yapabilirmiyim
Geçen hafta bu gün
70.80
Bu gün
69.60
2.4 kg yagyakmışım 1,1 kg kas almışım yürüyüşün çok faydası oldu çok mutluyum,diyetisyenim ödülde verdi çikolata yiyebilirmişim tabi bitter ve iki parmak kadar
waowwwwwwEvet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
güzel canımKilo bildirimim
Geçen hafta: 86.3
Bu hafta: 85.7
Fark: - 600
Yüzde: %0.70
bir güzellikte burdaGeçen Cuma 99
Bu Cuma 98.2
Fark -800
Yüzde %0.808
Kızlar yarın dışarda olacağım beklemek isterdim ama böyle durum
börekler çok gereksiz olmuş hadi ödül günü diyelim bir tane yeterdiSahur yapmıyorum canım sade Türk kahvesi içiyorum iftarda bu akşam
Beş kaşık zeytinyağlı sebze
Bir kaşık pirinç pilavı (tadına baktım)
İki dilim kıymalı börek
Bir bardak ayran
Azıcık salata yedim çok geldi kaçırdım biraz bugün maalesef
bulgur ve kısır aynı anda çorbada var hadi perşembe ödülü olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
0.75 lt su
İftar 20:00
1 kepce mercimek çorbası
3 kaşık kısır
1 büyük kase salata
1 servis kaşığı da bulgur pilavi
3 çilek
1 bardak ayran
Caydan sonra da bi sütlaç yicem snrm bayadr tatli yemiyorum en masum sutlu tatlılar gibi
Su 2.5 lt tamamlarım insAllah
Spor yok henüz
süperTekrar kilo bildirimi oruç tutugum için perşembeyi baz aliyorum
Geçen hafta perşembe =70.8
Bu hafta=69.60
Fark=1.2 kg
Oran =%1.7
güzel yine de çok kaçmamışSahur
Haşlanmış yumurta
Bir kase yogurt
Yesillik tere ,roka,
2 adet gün kurusu kayisi
İftar
Yarim tabak mercimek çorbasi
1/6 pide tekli pide
2 köfte
2 kaşık yogurt
Salata
2 dilim karpuz
2 adet hurma biraz fazla kaçtı galiba
Spor yapamadım bu gün çok yogundum
full karbonhidratla bu iş olmazÖğlen 1 tarçınlı süt
Akşam 6 muz
Akşam 8. 5 ymk kş makarna
2 kepçe çorba tarhana
2lt su içildi 2.5 3 olur o
Saat 10 dada yürüyüşe çıkıcam paylaşırım
çok iyi canımİyi akşamlar güzel ve Fit hatunlarrr
Menum
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık maydanoz
Su 1.5 - 2 arası olur
:)2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas
Iftar
Kalin bir dilim ananas
Su icebildigim kadar icicem
canım herkes kaç kere anlattı örnek menü bile yazdım menunun üstünde nasıl olması gerektiğini daha ne yapalım gelip yemek yapmak kaldı bir sana :)Arkadaşlar birisi bana şu yemek listesi için yardımcı olabilir mi
bence daha önce gittiysen örnek menülere bak oranlarına ne kadar ekmek ne kadar et sebzeDiyetisyene gidince bozuyorum =)
Tatlım cildinin bakimlarini ihmal etme kolojen bakımı yaptir hyluronic acid solüsyonları iyi gelirBen sadece yeni evlendiğimde düştüm 55 e sonra tekrar 57-58 e yükseldim. 59-60 kiloydum evlendiğimde. Yani hiç çok zayıf olmadım. Simdi 61 li kilolardayım ama yüzüm çok inceldi. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zayıflamak beni çirkinleştiriyor sanırım. Yüzümün toparlaması için ne yapmalıyım sizce.....
Zayıflamak yukarıdan aşağıya doğru gerçekleşir canım yüzün daha fazla incelmez merak etme , toparlamak için makyaj şart :)Ben sadece yeni evlendiğimde düştüm 55 e sonra tekrar 57-58 e yükseldim. 59-60 kiloydum evlendiğimde. Yani hiç çok zayıf olmadım. Simdi 61 li kilolardayım ama yüzüm çok inceldi. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zayıflamak beni çirkinleştiriyor sanırım. Yüzümün toparlaması için ne yapmalıyım sizce.....
hangi yanın hangi akla hizmet hala seviyor barış diyor bilmem ama seninde piskolojik destek Alman gerekli , hamile iken bile dayak yeyip hala buna sevgi demen normal değil . O adamla barisarak sadece cocuguna da yazık etmiş olursun . Birde kaç kere barışıp geri gitmişsin anne babana da ayrıca yazık
altına kocaman bir imza atarım
süper sonuç çok iyi
waowwwwww
güzel canım
bir güzellikte burda
börekler çok gereksiz olmuş hadi ödül günü diyelim bir tane yeterdi
bulgur ve kısır aynı anda çorbada var hadi perşembe ödülü olsun
süper
güzel yine de çok kaçmamış
full karbonhidratla bu iş olmaz
çok iyi canım
:)
canım herkes kaç kere anlattı örnek menü bile yazdım menunun üstünde nasıl olması gerektiğini daha ne yapalım gelip yemek yapmak kaldı bir sana :)
bence daha önce gittiysen örnek menülere bak oranlarına ne kadar ekmek ne kadar et sebze
Hiç anlamıyorum o işlerden hyaluronik asit kollajen iyidir ama uğraşamıyorum yaaa. Yanaklarım içe çöküyor hemen yüzüm sivriliyor. Suratımda var 1 gr et verdiğim kilolar ilk önce yüzümden gidiyor. Zombiye dönüyorum fuffggTatlım cildinin bakimlarini ihmal etme kolojen bakımı yaptir hyluronic acid solüsyonları iyi gelir
Hmmm sanırım üzerinde çalışmam lazım. Hiç bilmem makyaj yapmayı... Hele şimdi aşmışlar makyaj olayını kat kat sürüyorlar herbirşeyiZayıflamak yukarıdan aşağıya doğru gerçekleşir canım yüzün daha fazla incelmez merak etme , toparlamak için makyaj şart :)
Tatlim aslinda eczaci oldugun icin bilgin vardir az cok. Sen bakimlarini yapmazsan nasil toplanacakHiç anlamıyorum o işlerden hyaluronik asit kollajen iyidir ama uğraşamıyorum yaaa. Yanaklarım içe çöküyor hemen yüzüm sivriliyor. Suratımda var 1 gr et verdiğim kilolar ilk önce yüzümden gidiyor. Zombiye dönüyorum fuffgg
Ay makyajmiii. Bana sorcan öyle seyleri son zamanlarda cok düşkünüm makyaj yapmayaHmmm sanırım üzerinde çalışmam lazım. Hiç bilmem makyaj yapmayı... Hele şimdi aşmışlar makyaj olayını kat kat sürüyorlar herbirşeyi
Yanaklar bakımla dolar mı ki ehehehe son derece cahilim bu konudaTatlim aslinda eczaci oldugun icin bilgin vardir az cok. Sen bakimlarini yapmazsan nasil toplanacak
Ayyy çok heyecanlandımAy makyajmiii. Bana sorcan öyle seyleri son zamanlarda cok düşkünüm makyaj yapmaya
Dur eczacım, sen bunu eczacı gruplarına sorsana, sana süper cevapları gelir...Yanaklar bakımla dolar mı ki ehehehe son derece cahilim bu konuda
Makyaj hilesi ile dolarcanim kız bende bil yanak var verem miYanaklar bakımla dolar mı ki ehehehe son derece cahilim bu konuda
O kadar kat kat sürme zaten canım ya makyaj değil badana yazık günah hücreler nefes alsın , bende pek yapmazdım sonra dedim ay cildim bozulsa ne geldim 33 e şimdi yapmayalimda ne zaman yapalım ama benim hocam kardeşim kendine ne alırsan abla sende ister misin der ben ödemesini yaparım o gelir anlatır ne neye sürülür :)Hmmm sanırım üzerinde çalışmam lazım. Hiç bilmem makyaj yapmayı... Hele şimdi aşmışlar makyaj olayını kat kat sürüyorlar herbirşeyi
Ayyyyy onlar çok kokoş hshahahahaDur eczacım, sen bunu eczacı gruplarına sorsana, sana süper cevapları gelir...
Vallahi süperO kadar kat kat sürme zaten canım ya makyaj değil badana yazık günah hücreler nefes alsın , bende pek yapmazdım sonra dedim ay cildim bozulsa ne geldim 33 e şimdi yapmayalimda ne zaman yapalım ama benim hocam kardeşim kendine ne alırsan abla sende ister misin der ben ödemesini yaparım o gelir anlatır ne neye sürülür :)
Hadi ya....olsun farklı yöntemler vardır...dur ben senin için bı sordurayimAyyyyy onlar çok kokoş hshahahaha
Evet canım inşallahaa bir de iki yere birden kira ödemesi var çabuk çabuk toparlan o zaman :)boya bu gün biter yarına temizlenir hafta sonu taşınmış olursun demi gülüm
Alırım bir dal cicimMakyaj hilesi ile dolarcanim kız bende bil yanak var verem mi
Harikasınız vallahi.... Ecz tanıdıklarınız mı var efendim.Hadi ya....olsun farklı yöntemler vardır...dur ben senin için bı sordurayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?