- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.621
hoş geldin kuzu hangi rüzgar attıKolay gelsin balım, sen ne kilolar vermişsin, gene verirsin. Kendimizi suçlamak yerine kabul etmek en güzeli(söylene bak..), dikkat etmeyince şlopppp diye kilo alan insanlar olabiliriz ama vermeyi de biliyoruz sonuçta. İş temposu Da iyi gelir zaman hızlı geçerken kilo vermek daha az stres yaratıyor.
Bana gelirsek... burayı bırakınca ve ben gibi yemek yemeyi seven bir kaç kanki yapınca tabii hemencik aldımarada ipimi tutmaya çalıştığım oldu ama bir gün sürdü.. bu sabah 72.6 idim. Tırsıyorum kendimden
Bu arada gruptaki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim
vauvvvvvvVarım abla -5le
kim o kuzu benim de takip ettiğim birisi var da o mu acepİnstada takip ettiğim bir diyetisyen var. Kaçamakla ilgili eğer listenizin dışında 1 kaşıkta olsa yenilen kaçamaktır diyo. Ya da listede olmayan 1 badem yenirse o da kaçamaktır aynısı salata için bile geçerli diyo hiç böyle düşünmemiştm tatlı hamurlu şeyler kaçamak diye düşünürdüm listede olan sağlıklıdır yenilebilir fazlası derdim
aha 2 miIlk haftayi iyi degerlendirmeliyim
Sonra 2-2veremicegime göre
Yanlış düşünüyosn canm bu seni kötü mü yapar bak benm okul ortamım iyi değil kemikleşmiş bi grup var fazla laubali hareketler her defasında herkese laf sokmaya çalışmalar dedikodular sevmedim ortamı ben gibi sevmeyen bi arkadaş daha var biz pek girmiyoruz içlerine onlarda almıyor dışanmışta hissetmiyorum açıkcası. İşini yap çok muhatp olmana gerek yok ki kimseyleevet kaptanım çok kolaylıkla olacak iş olmadı tıkandı kaldı.
bu yüzden de mutsuzum biraz .
hayırlısı dedim oturdum yerime ama insanların tavırlarına çok takılıyorum sanırım.
kendimi dışlanmış hissediyorum
asla buraya ait hissetmiyorum artık.
ben ne kötü bir insanım yaaaa
moral bozukluğundan
menü bile yazamadım yani
her şeyden nefret ediyorum...
abiyeden de hiç anlamam kaptanım bilmiyorum ki işte
bence deYok artık
emin misin, sorarım bakbir sorsana kuzum gerekirse fotoğrafını da atarım fotoğraflı onay alırız
iş değişikliğiyapamıyor musun canım, mesleğin neydiMerhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum
her gün işkence gibiartık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım
amma da uzun iş
sor kızemin misin, sorarım bak
ayyyy beni bulaştırma, 6 sene sonra bana da eksik çıkarır vallasor kız
yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindankuzum gencsin tatildesin keyfini cikarsana
senin tatilde bile olsan abartacagini hic sanmam :))
anacim bi gün evde oturda uzun uzun sohbet edelim :)
cuma günü istedigin biseyi abartmadan yiyebilirsin cnm ama haftaici kacamak yapilmiyor
O zaman aksami tek yogurtla gecirecektin
baslangic icin guzel ama daha iyi olabilir :)
amin. Cnm ins.
cok gecmis olsun cnm pisik disten olur
Zaten gelmedigimiz zaman aklimiz burda kalmiyorsa takim ruhu yoktur demektir :))
bence canin zayiflamayi daha cok istiyordur :))))
hele şükür
ekmek olmayinca pilavmi yiyorduk cnm :)) kabak yogurtla guzel olur
Yanilmiyorsam dün menü yazmadin sen
kilosu az olupta takintili olanlara cok imreniyorum
tatlim kaysilari sabah ac karna yersen wc icin daha etkili
Balik kizartmamiydi niye az yedin
yok kizzz senin baslangic kilon benim hedefim bile degil
o az eksi cumaya coook olacak degilmi
Menüm
Kahvaltı 12,30
2 yumurtali dereotlu yulaf kepeği unu ile omlet
5 zeytin
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Domates salatalık
1 parça helva
18.00
1 tane mücver
1 kase domates salatasi
21.00
1 yumurta ile kıymalı yumurta
Azıcık peynir
4 zeytin
Salatalık
2 dilim ekmek
sütlü türk kahvesi icicem biraz sonra
Bol su ,spor olarakta kizlarimla parkta yürüyüş yarım saat
afiyet olsun bayanlarDünkü menüm
10:00=== 2 kase çökelek salatası
Su 2 lt geçmiştir.
Dün çocuklarla sahile indik oradan arkadaşıma geçtim, akşam eve 9 gibi geldim, o saatten sonrada birşey yemek istemedim, hemen yattım zaten, menümü de bu nedenle yazamadım.
tsklerolabilir canım bakicaz bklm saolasin
aynen bahar vala öyle snrm yattkca yatasi geliyor insanın
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm aynen çok sıcaklar bana yaramıyor geçmiş olsun kuzuma
afiyet olsun canım
bosver kız eksik hiç bitmez inan Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerisi boş
afiyet olsun canım
saol cnm
afiyet olsun canım
kız naptin bisey yememissin ki afiyet olsun diyeyim
Hasta falan mi hyrdr cnm
günaydinGünaydın kızlar
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık
ellerine saglik__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
BiprensesAnnesi 195 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce 180 + -- + -- + 90 + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 138 + 140 + 135 + 207 + 207 + -- + --
Medine66 220 + -- + -- + 220 + -- + -- + --
Umkay16 -- + -- + 210 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kızlar eksik olanlar soylerse sevinirim
günaydinGünaydın kizlar
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.Sağol tatlım inşallah herkes hedefine en kısa sürede ulaşırbardakla süt içmiyor biberona alışmış canım benim de hoşuma gidiyor halen bebekmiş gibi hissediyorum
tsklerAfiyet olsun canım
afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 20.00 yarım döner
1 bardak ayran
Ara 1 muz
Su 2 olmuştur
günaydinHerkese günaydınkahvaltı bitti sil şupur bitti şimdi kardeşimle kahve içiyorum sonra da spor yapacağız :) başımıza taş yagmazsa
günaydinGünaydınn dedim mi ben bugün oku oku bitmiyor sayflar maşaallahbugün ptesiye göre -500 gördüm.yandannn
a.selamSlmmmm millettt
Ben kalkali cook oldu :)) 5 de kalktim 5.30 da evden ciktim
İş çıkış saatleri belli olmuyor
İş olmadimi gonderiyolar
Ama 3 saatte su icmeye bile vakit bulamadim baya yorulmuşum
Gecede uyuyamamistim 2 saat uykuyla gittim
Heralde cok kosturunca baya aciktim
Ama bisey hazirlama halim yok
Kim kahvaltiya cagiriyor beni
Yada yatagima getirsin
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?Merhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum
her gün işkence gibiartık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım
amma da uzun iş
Dört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesiNe kadar canım dış yapısını bozar belli bir süre sonra alıştırma bardağı al güzel ilgi çekici , bebekmis gibi hissetmen sana hoş ama ona sıkıntı olur sonra
Wc dedin galibaEv cikamiyorum ve rahatsiz hissediyorum kendimi bu defa kahvede ise yaramadi
benim büyük kız 5 yaşını bitirdi nisan ayında, hala biberonla içiyor sütünüDört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesi☺Dişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım
Doğru diyorsun da kuzum etkileşimli çalışıyoruz.Yanlış düşünüyosn canm bu seni kötü mü yapar bak benm okul ortamım iyi değil kemikleşmiş bi grup var fazla laubali hareketler her defasında herkese laf sokmaya çalışmalar dedikodular sevmedim ortamı ben gibi sevmeyen bi arkadaş daha var biz pek girmiyoruz içlerine onlarda almıyor dışanmışta hissetmiyorum açıkcası. İşini yap çok muhatp olmana gerek yok ki kimseyle
çalıştım..... adımları attım evrakları tamamladımiş değişikliğiyapamıyor musun canım, mesleğin neydi
Evet. Otomatik ev cikmisWc dedin galiba
Bamya kabak tarzı yesem belki işe yarar canim
kuzum ben de iç içe çalışıyorum, her birimin birbiriyle bağlantısı var ve benim sorumlu olduğum konudaki etkileşim içinde olduğum birimin yöneticisiyle ciddi manada problem yaşadım yaşıyorum yaşayacağım muhtemelenDoğru diyorsun da kuzum etkileşimli çalışıyoruz.
işlerimiz iç içe girmiş durumda
ay ne bileyim işte haklısın kuzum
içim sıkılıyor çok kötü oluyorum haykırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?