Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin kuzu hangi rüzgar attı
yüzünü gören cennetlik

kim o kuzu benim de takip ettiğim birisi var da o mu acep

Yanlış düşünüyosn canm bu seni kötü mü yapar bak benm okul ortamım iyi değil kemikleşmiş bi grup var fazla laubali hareketler her defasında herkese laf sokmaya çalışmalar dedikodular sevmedim ortamı ben gibi sevmeyen bi arkadaş daha var biz pek girmiyoruz içlerine onlarda almıyor dışanmışta hissetmiyorum açıkcası. İşini yap çok muhatp olmana gerek yok ki kimseyle

iş değişikliğiyapamıyor musun canım, mesleğin neydi

yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindan
afiyet olsun bayanlar
tskler
Günaydın kızlar
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık
günaydin
ellerine saglik
Günaydın kizlar
günaydin
Sağol tatlım inşallah herkes hedefine en kısa sürede ulaşır bardakla süt içmiyor biberona alışmış canım benim de hoşuma gidiyor halen bebekmiş gibi hissediyorum
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.
Afiyet olsun canım
tskler
Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 20.00 yarım döner
1 bardak ayran
Ara 1 muz
Su 2 olmuştur
afiyet olsun
Herkese günaydın kahvaltı bitti sil şupur bitti şimdi kardeşimle kahve içiyorum sonra da spor yapacağız :) başımıza taş yagmazsa
günaydin
Günaydınn dedim mi ben bugün oku oku bitmiyor sayflar maşaallah bugün ptesiye göre -500 gördüm.yandannn
günaydin oh hadi darisi basimiza
a.selam
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?

Ne kadar canım dış yapısını bozar belli bir süre sonra alıştırma bardağı al güzel ilgi çekici , bebekmis gibi hissetmen sana hoş ama ona sıkıntı olur sonra
Dört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesiDişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım

Dört yaşını doldurdu maşallah bu hafta teyzesi☺Dişleri zaten biraz bozulmaya meyilli artık yaz okula başladı orda alışır diye umuyorum canım
benim büyük kız 5 yaşını bitirdi nisan ayında, hala biberonla içiyor sütünü
meyve suyu, su, ayran vs herşeyi bardakla içiyor ama sütü biberonla içecek başka türlü keyif almıyor çocuk ne yaptıysam da vazgeçiremedim ben de bıraktım yakasını

Doğru diyorsun da kuzum etkileşimli çalışıyoruz.
işlerimiz iç içe girmiş durumda
ay ne bileyim işte haklısın kuzum
içim sıkılıyor çok kötü oluyorum haykırasım var

Selam kızlar kahvaltiyi parkta yapmak istedi çocuklar bende tamam dedim pastanedende simit poğaça aldim güzel oldu gönülleri oldu en azından...
Şimdide kızı yıkadım yatırıp postaneye gidecem dogum parasını alicam ,kuzen evlenocek ütü almak istiyorum ona,kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmi kizlar

iş değişikliğiyapamıyor musun canım, mesleğin neydi
çalıştım..... adımları attım evrakları tamamladım
Allah tan korkmazın birine takıldı kaldı
aslında çok kolay bir iş hemen olması lazımdı ama demek hayırlısı buymuş çekeceğim var demek ki
diyorum demek ben kötü insanım ondan Allah da çektiriyor çabalarım sonuçsuz kalıyor
gidesim var uzaklaraaaa

Doğru diyorsun da kuzum etkileşimli çalışıyoruz.
işlerimiz iç içe girmiş durumda
ay ne bileyim işte haklısın kuzum
içim sıkılıyor çok kötü oluyorum haykırasım var
kuzum ben de iç içe çalışıyorum, her birimin birbiriyle bağlantısı var ve benim sorumlu olduğum konudaki etkileşim içinde olduğum birimin yöneticisiyle ciddi manada problem yaşadım yaşıyorum yaşayacağım muhtemelen
ben sadece uzman o da yönetici olduğu için epey ezmeye çalıştı epey üstlerime şikayet etti arkamdan attı tutturamadı ama
sinirlerimi harap etmişti bi ara, ama baktım olan bana oluyor giden benden gidiyor sadece işime odaklandım işimi en iyi haliyle yapıyorum ki onun ağzına laf vermeyeyim hala üzerime oynuyor ama gayet kibar bi şekilde çat çat cevabımı verdiğim için bunu da herkes gördüğü için kafam çok rahat bu saatten sonra gülüp geçiyorum artık
sen de umursamamaya çalış, hayatında ne kadar yeri olabilir ki ya bu insanların işten çıkınca gerinde bırak bu tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…