- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.061
sağol abla inşallah :)hafizeeeee masallah cnm cok gzzellllbiraz gayret edersen cumaya 2 olur :))
yok guzelim bu hafta o kadar cok gitmez gecen haftaya eksi 1.5 la baslamistim
Cumada erken tartilcam zaten
vavvvv superrrrins. Hep boyle gitsin cnm
Keske cuma gelseydin deneme suren 1 hafta az olurdu
niran hanimcim bu artinin en az 1 kilosu kacamaklarin eseri
Umarim cumaya gider
baharrrr şu 70lerden bi uzaklas cnm yaa
bende anlamadim :)) cumadan beri kacamagin yoktu dimi tatlim
cok guzel tatlim masallah
Ama seni takimda daha cok görmek isterim
kiz kafa sallayipta bozma adamin moralinikorumada gayet normal cnm cumaya gider o
cok fazla degilmis cnm ama wc ye cozum bul
menulerin gayet iyiydi cnm demekki vucut pazartesiden sonra verecek :))
dünkü menuye göre yinede az arti olmus bence
benim tanidigim dilek cumaya onu eksi 1.5 yapar
cok guzel tatlim helal olsun sana
en azindan yerinde saymayip eksi kolmusun tatlim
Seker orucuna devam edersen bu ay daha fazlagidecek bak gör :))
cok gecmis olsun tatlim ben hic kullanmadigim icin bilemiyorum ilacin etkilerini
dün nohutla bulgur yemişin cnm onunda etkisi olabilir
istersen listeye girmeden free devam edersin cnm
Tabi biraz olsun gelebileceksen
Çünkü cuma bildirim bile yapmadin
cok degil tatlim
biraz gayret et cuma en azindan 1 gelsin
ekimimmmmm bitanecinmm cok ozledim kizzz seni
Oglan icin hayirlisi olsun işte icinden gelecek birazda
kv ye buyumu yaptin ne yaptinayrinti ver tatlim niye degisti
eceee gördüm artidaymisin
Cumaya gitsin lutfen artilar
en az eksi 1 bekliyorum tatlim senden
cok gecmis olsun tatlim
Ilaca basladigina göre kilolar daha hizli gidecek :)))
ben begendim tatlim
Ben tonbalikli salatayla yogurt yiyorum
gayet guzel cnm ama gevrek hazir gidaya giriyor yerine kuruyemis koysaydin
Menü guzelde nirancim bide artiyken salgam olmamis
ne oldu tatlim cokmu disarda kaldin bugun belki sicak dokunmustur
kuzucum şu makarna salatasi yerine prolu doyurucu bisey yeseydin yiter artik makarna
Birde kahve olarak turk kahvesi yada filtre kahve tercih ediyoruz
Cappichino beeee :))
oh sporda gelmis cok guzel olmus cnm
canım inusilin için glifor veriliyor ama ben kullanmadan yendim inusilin ama regl düzensizliği için pko mu var ki o konudaKızlar ya tiroid ilacı ve adet , bir de 10 senedir fln doktorum adet düzensizliği yaşadığım dönemler glifor kullan diye darlıyordu, glifor a başladım, 500 sabah 500 akşam alıyorum. 1 ay kullanayım dedim bakıyım faydası olacak mı. Hayıt otu hapı çok sivilce yaptı onu bırakıp glifora başladım ondan mı bilmiyorum da çon başım ağrıyor bağırsaklarm da bozulmuş gibişirkette ağzım yüzüm biyanda çalışıyorum
seni gören altın buldu abla bı gittin gelmedin özledikyettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
malesef canım öyle hemen geçmez düzenli kullan ara tahlillerin yaptırkızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
baby o ürünlerin bulunduğu taraf diye birşey yok ki teşhir standları heryerde kasa yanında, kasaptan dönüşte , manava girişte, kurubakliyatin çıkışında bu bilerek yapılır bir reyonda almasan diğer reyonda kafan karissin gözüne çarpsın diye temizlik reyonunun girişinde cipslerin ne işi var yoksaDevlet politikası olması gerektiğine katılıyorum
Ancak markete girdiğimde bu ürünlerin bulunduğu taraflara gitmeyeli uzun zaman oldu bende. Neredeyse hiç gelmiyor aklıma. Öğünlerden alınması grrekenleri tam alabilirsek görmeyiz bence
Çay demledim gel içelim :)
Hayırlı olsun baby
Benim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
Günaydın hanımlar mutlu salılar
Aceleci diyince burcunu merak ettim canım
canım inusilin için glifor veriliyor ama ben kullanmadan yendim inusilin ama regl düzensizliği için pko mu var ki o konudaPoni Bon daha iyi bilir lakin glifor alışana kadar ishal ve mide bulantısı yapacak bir hafta kadar
seni gören altın buldu abla bı gittin gelmedin özledik
malesef canım öyle hemen geçmez düzenli kullan ara tahlillerin yaptır
baby o ürünlerin bulunduğu taraf diye birşey yok ki teşhir standları heryerde kasa yanında, kasaptan dönüşte , manava girişte, kurubakliyatin çıkışında bu bilerek yapılır bir reyonda almasan diğer reyonda kafan karissin gözüne çarpsın diye temizlik reyonunun girişinde cipslerin ne işi var yoksa
Çay demledim gel içelim :)
Hayırlı olsun baby
Günaydın kızlar düğüne az kaldığı için mi bilmem benim işler hiç bitmiyorgelemiyorum doğru düzgün
benim ekranin fonuda mor.degisti galiba.kolay gelsın canım temızlıge gırısme hemen o kadar kısıye mutfakta tabak canagın yerının degısmesı cok normal
mor fonu ben secmedım ablacım ayarlanabılıyırmu bılmıyordum spordada dedıgın yonde ılerlerım ıns
Afıyet olsun canım
afıyet olsun ablacım
hakkında hayırlısı olsun aglunun abla ben okumayan genclere cok uzuluyorum elınde ımkanın var annen baban destek neden okumazsınkı demekkı oda oyle mutlu olacak yapacak bısey yok
gecmis olsun .ne ameliyati olcakBenim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
Ohh süpersin vallahi aferüm sana şu profil fotona da çıtır bi hatun koy bakiim de şenlensin ortalıkevet kuzucum 3. takımdaydım takım tatil olunca buraya geldim.
iyiyim çok şükür kiloları verdim şimdi koruma kısmında mücadele veriyorum.
I Ilyusatugcetugcem sağolun kızlar geniz eti ameliyatı olacak da bi kaç doktora götürdük işitme basınç testi yaptırdık kulakta işitme kaybı varmış sıvı biriktiği için bayram sonrasına kadar sprey kullanın dedi son gittiğiniz prof, sonrası için ise bakılacak bakalım
Günaydın herkese
Canımm öyle tabi ama benim ailem olunca artı eşim çok misafir sever onun da etkisiyle bişey diyemiyorum. Çocukları zaten çok severim o yüzden kendimden ödün veriyorum nasıl olsa gidecekler mutlu gitsinlerYattm ablalarım mutfakta cevizli kek var aklmdn çıkmıyor bi de yanına gtmiyim dedim
Beşte cnm 7de de çekirdk yemiştm
Herşey rayına girer yakında. Dikkatimi çekti de ne güzel seviliyorsn bak teyzelerin filan nerelerden kalkıp geldiler herkes gitmez
Canm misafirlik iyi hoşta senin evi otel gibi kullanmya başlamışlar sende görevli misin ki bu ne böyle biraz mesafe koymalısn arana
Aminn rüyasını görmüştüm ya hayırlı insan hayırlı evlat olacak demiştin
Abartmıym mı ablaa 90 kiloym☺
Önceye göre gelemiyorum ablam her mesaja beğeni yapardım illa okurdum yaniSeren gelemiyom diyonda bak aksamdan beri kac mesaj yazdin
Hayırdr canm ne ameliyatıBenim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
Valla kuzu bu kaynana milletine guvenilmezYok bilerek yapmazlar. Çocuk onları görünce hep ağlıyor istemiyordu. Bir iki sıklaştı gidip gelmemiz alıştı biraz. Sırf o yüzden bence çocuk için böyle yapıyorlar
Afiyet olsun dilegim@mefkurem maşallah diyerek oku lütfen
Kahvaltı 11.00
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
1 dilim peynir
Salatalık
5 zeytin
17.00
3 hurmalı 1 kase sütlü yulaf ezmesi
21.00
1 büyük kase tavuk göğüslü azcik peynir koydum salata
1kase yoğurt
3lt su
1 bardak yeşil çay
Valla oyle ablam ya bu hafta yogundum gelemedim nasil sucluluk duyuyorum girecek vaktim olmamıştı sohbeti özledim yaduygular karşılıklı gülüm ben de çok özledim sizleri , buranın muhabbetinin yerini hiç bir şey tutmuyor ki
Kiz pirasalari cigmi yedin afiyet olsunMenumu bıldırıyım
12.30
2 yumurtadan bıberlı omlet
1 kk peynır
7 zeytın
Domates salatalık ıkı dal pırasa
16.00
4 tane kırmızı erık
2 kayısı
1 kase yogurt
19.00
7 kasık taze fasulye
1 kase cacık
3 dal pırasa
Su ıkı lıtrs
40 dk tum vucut egzersız
120 puan @bi prenses annesi
Kendine cevre kurmaya çalışsan canim mutlaka kafanin yatacagi anlasabilecegin birileri vardirSpor puanım
@bi prenses annesi
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı
Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
Yememissin aferin kizzzzÇok açım ya
Aksam burdaymissin kuzu nasil gelemiyonİnşallah canım benim valla çok eksiklik hissediyorum gelemediğim için eşimden çıkarıyorum acısını sanki adamın suçu
Vende başın kalabalik yorgunsundur diye dönmedim tekrar kuzumSagolasin canimmm amin insallah, numara farkli olunca bilemedigimden donmemisim demekki :)
Hosgeldin cnm
Ah canim cok grcmis olsun az kaldi insallah Allah sabrini verir, son zamanlar gercekten zor oluyor seni cok iyi anliyorum. Saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu :)
Doktor ne diycek soylersin merak ederm
Pinar acele etme temizlik icin. Yavas yavas halledersin dur bismillah yeni dogum yaptin yaKizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
Oyle yapiyorum ablam bende :)ben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yaniaman nazar degmesin
haftasonu yok
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem
Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel
basin sagolsun tatlim
Afiyet olsun canimbende menumu yazayim
08.30
yesil cay
11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem
15.00
1 avuc k
leblebi
20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi
spor 45 dk yuruyus bantda 135 puan @bi prenses annesi
su 3 lt
Pro gunu olmus afiyet olsun ablam :)Zaman ne cabuk geciyor yaaa menümü yazip yaticam kizlar saat gec olmus benim uyumam 1 saati bulur
10.15
3 brezilya cevizi
16.30
4 kofte
Salata
Yogurt
18.30
3,5 kofte
Yogurt
Afiyet olsun canimSelamlar takım menülerimi yazayım zira devrilecem, oğlanı yatırırken uyuyakalmışım
Saat 9.30
2 haşlama yum.
1dilim peynir
Domates
2 wasa
Saat 14.30
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
5 er tane fındık ve badem
2 kaşık chia tohumu
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
Çay
45 dk yürüyüş
2.5 litre su
@mefkurem
Kaptanım daha aktif olurum aslında da sürekli hastaneye postaneye gidiyoruz bebelerden evde oturacak bile vakit yok
Abla sen bebeli sayılırsın torunlar haftanin 3 günü sende zatenTakimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz
HHersei seni gecmek icin yapiyorlar dilek izin vermeAn itibariyle eliptige çıktım lakin elektrikler gittidış güçlerin oyunu bu(mefkurum ,poni,Merve,naneli kekik gibi) ben spor yapmayim diye memleketin elektriğini kestiler ama ne yaparlarsa yapsınlar yolumdan donmiycem
GUNAYDINLAR
Kozlar 300 gram daha gitmişbu hızla gidersem deneme haftaları bitiminde zaten istediğim kiloya inmiş olucam
Günaydınnnnlaaaarrrr
Hala hasta olmam enerjik olmama engel mi
Hayııııırrrrrr
Günaydın kızlar
Günaydın hanımlar mutlu salılar
Kizlar zahide yestiste bir doktor doğru beslenmeyle ilgili .konusuyor.bakin isterseniz
Gunayfin kizlarrrrGünaydın kızlar düğüne az kaldığı için mi bilmem benim işler hiç bitmiyorgelemiyorum doğru düzgün
Olmamis kuzum ya hem dengesiz hemde tam besleyici bisi yokşimdi bildirimlere bakıyorum yediklerim hakkında kimse yorum yapmamış. peki neden?menü paylaşmayı unutmuşum. dün evdeydim akşam paylaştım diye düşündüm hep kusura bakmayın.
dünkü menüm
sabah 04.00 1 orta kahve
ara. 11.00 yarım simit (biliyorsunuz doktordaydık tahlil beklerken çok acıktık kızımla bir simiti paylaştık)
ara 1 az şekerli kahve
akşam 16.00 yarım çipura
bundan sonra olay biraz koptu
17.00 1 avuç karışık çerez
7-8 çilek
20.30 1 dilim ananas
su 2 olmuştur
Kalk kiz olmaz oyle hadiigunaydinn:))karnim gurul gurul ediyo ama canimda bisey istemiyo..kalkip hazirlamayada eriniyorum
Cok gecmis olsun canimI Ilyusatugcetugcem sağolun kızlar geniz eti ameliyatı olacak da bi kaç doktora götürdük işitme basınç testi yaptırdık kulakta işitme kaybı varmış sıvı biriktiği için bayram sonrasına kadar sprey kullanın dedi son gittiğiniz prof, sonrası için ise bakılacak bakalım
Gunaydin ponimGünaydın herkese
İşe yarar inşaallah abla. Benm babamda liseye giderken bi gün gelmiş atmış çantayı ben okula gitmiycm diye ki baya fakirlermişte sonra babaannem tamam demiş o zaman inşaat yaptırıyolarmş taş taşımasını söylemiş biraz taşımış sonra çantayı aldığı gibi doğru okula şimdi emekli tabi gülerek anlatıyolar. Bende çok zorluk gördm okumak için çok tırmaladım resmen. Senin oğlan biraz zorluk görsün bakalım özellikle organize varsa fabrikaya verin harçlığı da kesin bence ablaelin de olmayan şeylere etkilenme süresi 5 dk yı geçmemeli bence hayatta her zaman önümüze yol ayrımları tümsekler çıkar seçim elimizdedir elimizde olmayan şeyler için vereceğimiz tepkiler de hayatımızı etkiler nasıl tepki vereceğimiz sadece bizim elimizdedir
akşam oğlum ( bu sene liseyi bitirdi üniversite sınavına girdi sonuçlar beklediğimiz gibi kötü geldi) sınava çalışmayacağını üniversite okumayacağını söyledi ki tek çocuğumuz şimdiye kadar dünya para verdik özel okuttuk hatta babası özel üniversite bile okutmak için senelerdir para biriktirdi ama sıpa 1 sene daha ders çalışmak yerine asgari ücretle çalışmak istiyor 20 dk kadar üzüldüm sırf tembellikten ders çalışmak zor geliyor diye tüm hayatını değiştirecek okumayacak diye eşimin ocak ayın da emekliliği doluyor sırf çocuğu okutacağız diye 5 sene daha çalışacaktı ama o da emekli olmaya karar verdi adam haklı sağlık sorunları ve stresle uğraşıyor işleri ağır , şimdi ben buna neden artık üzüleyim evet burukluk hala var ama hemen iş bulup çalışması belki de iyi olacak maddi açıdan çok rahat büyüdü özel sektör de çalışıp para kazanmanın ne olduğunu zorluğu öğrenmesi gerekiyordur belki de benim elimden onun kafasını değiştirmek gelmiyor o zaman ben de daha üzülemem bu kadarrr:) babasından neredeyse asgari ücret kadar harçlık alan sıpam çalışsın bakalım neler olacak :))
An itibariyle eliptige çıktım lakin elektrikler gittidış güçlerin oyunu bu(mefkurum ,poni,Merve,naneli kekik gibi) ben spor yapmayim diye memleketin elektriğini kestiler ama ne yaparlarsa yapsınlar yolumdan donmiycem
Kim tutar seni30 dk eliptigimi yaptım dusumu aldım şeytanın bacağını kırdım Allah'in iziniyle
Çiğ pırasa güzel olur ya helede tereyağnda yumurta ekmek domates üçlüsüyle bak canm çektiValla kuzu bu kaynana milletine guvenilmezherseyi beklerim ben
Afiyet olsun dilegim
Valla oyle ablam ya bu hafta yogundum gelemedim nasil sucluluk duyuyorum girecek vaktim olmamıştı sohbeti özledim ya
Kiz pirasalari cigmi yedin afiyet olsun
Kendine cevre kurmaya çalışsan canim mutlaka kafanin yatacagi anlasabilecegin birileri vardir
Yememissin aferin kizzzz
Aksam burdaymissin kuzu nasil gelemiyon
Vende başın kalabalik yorgunsundur diye dönmedim tekrar kuzum
Pinar acele etme temizlik icin. Yavas yavas halledersin dur bismillah yeni dogum yaptin ya
Oyle yapiyorum ablam bende :)
Afiyet olsun canim
Pro gunu olmus afiyet olsun ablam :)
Afiyet olsun canim
Abla sen bebeli sayılırsın torunlar haftanin 3 günü sende zaten
HHersei seni gecmek icin yapiyorlar dilek izin verme
Gunayfin kizlarrrr
Olmamis kuzum ya hem dengesiz hemde tam besleyici bisi yok
Kalk kiz olmaz oyle hadii
Cok gecmis olsun canim
Gunaydin ponim
Bugün işler bitiyor o zamanGunaydin kizlarr sabahın köründe kalktık kahvalti filan sonra odaları boşalttik. Annemler çocukları alip dışarı cıktı bizde ablamlarla oturuyoruz. parkeciler gelecek birazdan onlari bekliyoruz simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?