Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol abla inşallah :)

canım inusilin için glifor veriliyor ama ben kullanmadan yendim inusilin ama regl düzensizliği için pko mu var ki o konuda Poni Bon daha iyi bilir lakin glifor alışana kadar ishal ve mide bulantısı yapacak bir hafta kadar
seni gören altın buldu abla bı gittin gelmedin özledik
malesef canım öyle hemen geçmez düzenli kullan ara tahlillerin yaptır
baby o ürünlerin bulunduğu taraf diye birşey yok ki teşhir standları heryerde kasa yanında, kasaptan dönüşte , manava girişte, kurubakliyatin çıkışında bu bilerek yapılır bir reyonda almasan diğer reyonda kafan karissin gözüne çarpsın diye temizlik reyonunun girişinde cipslerin ne işi var yoksa
Çay demledim gel içelim :)

şimdi bildirimlere bakıyorum yediklerim hakkında kimse yorum yapmamış. peki neden?menü paylaşmayı unutmuşum. dün evdeydim akşam paylaştım diye düşündüm hep kusura bakmayın.
dünkü menüm
sabah 04.00 1 orta kahve
ara. 11.00 yarım simit (biliyorsunuz doktordaydık tahlil beklerken çok acıktık kızımla bir simiti paylaştık)
ara 1 az şekerli kahve
akşam 16.00 yarım çipura

bundan sonra olay biraz koptu
17.00 1 avuç karışık çerez
7-8 çilek
20.30 1 dilim ananas

su 2 olmuştur

şimdi bildirimlere bakıyorum yediklerim hakkında kimse yorum yapmamış. peki neden?menü paylaşmayı unutmuşum. dün evdeydim akşam paylaştım diye düşündüm hep kusura bakmayın.
dünkü menüm
sabah 04.00 1 orta kahve
ara. 11.00 yarım simit (biliyorsunuz doktordaydık tahlil beklerken çok acıktık kızımla bir simiti paylaştık)
ara 1 az şekerli kahve
akşam 16.00 yarım çipura

bundan sonra olay biraz koptu
17.00 1 avuç karışık çerez
7-8 çilek
20.30 1 dilim ananas

su 2 olmuştur

Benim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
Günaydın hanımlar mutlu salılar

Günaydın tatlım

Ben kaçırmışım ne ameliyatı olacak oğlun, geçmiş olsun

Aceleci diyince burcunu merak ettim canım

Burcum balık, yükselenim yay

Ama hiç anlamam burçlardan

Hayırlı olsun baby
Günaydın kızlar düğüne az kaldığı için mi bilmem benim işler hiç bitmiyor gelemiyorum doğru düzgün

Herkes direniyor reyonlardan kalkması için ama gel görki tüketicilerin gözüne gözüne sokuluyor. GÖrünce de algı direkt ona kayıyor, öyle saçmalıkki
thanks beybi, koruyayım kendimi, sağlığıma kavuşayım

Düğün aklaştıkça işler çoğalır kuzum, Allah kolaylık versin

benim ekranin fonuda mor.degisti galiba.
Benim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
gecmis olsun .ne ameliyati olcak

I Ilyusa tugcetugcem sağolun kızlar geniz eti ameliyatı olacak da bi kaç doktora götürdük işitme basınç testi yaptırdık kulakta işitme kaybı varmış sıvı biriktiği için bayram sonrasına kadar sprey kullanın dedi son gittiğiniz prof, sonrası için ise bakılacak bakalım

evet kuzucum 3. takımdaydım takım tatil olunca buraya geldim.
iyiyim çok şükür kiloları verdim şimdi koruma kısmında mücadele veriyorum.
Ohh süpersin vallahi aferüm sana şu profil fotona da çıtır bi hatun koy bakiim de şenlensin ortalık

Canımm öyle tabi ama benim ailem olunca artı eşim çok misafir sever onun da etkisiyle bişey diyemiyorum. Çocukları zaten çok severim o yüzden kendimden ödün veriyorum nasıl olsa gidecekler mutlu gitsinler

Yok bilerek yapmazlar. Çocuk onları görünce hep ağlıyor istemiyordu. Bir iki sıklaştı gidip gelmemiz alıştı biraz. Sırf o yüzden bence çocuk için böyle yapıyorlar
Valla kuzu bu kaynana milletine guvenilmez herseyi beklerim ben
Afiyet olsun dilegim
duygular karşılıklı gülüm ben de çok özledim sizleri , buranın muhabbetinin yerini hiç bir şey tutmuyor ki
Valla oyle ablam ya bu hafta yogundum gelemedim nasil sucluluk duyuyorum girecek vaktim olmamıştı sohbeti özledim ya
Kiz pirasalari cigmi yedin afiyet olsun
Kendine cevre kurmaya çalışsan canim mutlaka kafanin yatacagi anlasabilecegin birileri vardir
Yememissin aferin kizzzz
İnşallah canım benim valla çok eksiklik hissediyorum gelemediğim için eşimden çıkarıyorum acısını sanki adamın suçu
Aksam burdaymissin kuzu nasil gelemiyon
Vende başın kalabalik yorgunsundur diye dönmedim tekrar kuzum
Pinar acele etme temizlik icin. Yavas yavas halledersin dur bismillah yeni dogum yaptin ya
Oyle yapiyorum ablam bende :)
bende menumu yazayim
08.30
yesil cay

11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem

15.00
1 avuc k
leblebi

20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi

spor 45 dk yuruyus bantda 135 puan @bi prenses annesi
su 3 lt
Afiyet olsun canim
Zaman ne cabuk geciyor yaaa menümü yazip yaticam kizlar saat gec olmus benim uyumam 1 saati bulur

10.15
3 brezilya cevizi

16.30
4 kofte
Salata
Yogurt

18.30
3,5 kofte
Yogurt
Pro gunu olmus afiyet olsun ablam :)
Afiyet olsun canim
Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz
Abla sen bebeli sayılırsın torunlar haftanin 3 günü sende zaten
An itibariyle eliptige çıktım lakin elektrikler gitti dış güçlerin oyunu bu(mefkurum ,poni,Merve,naneli kekik gibi) ben spor yapmayim diye memleketin elektriğini kestiler ama ne yaparlarsa yapsınlar yolumdan donmiycem
HHersei seni gecmek icin yapiyorlar dilek izin verme
Kozlar 300 gram daha gitmiş bu hızla gidersem deneme haftaları bitiminde zaten istediğim kiloya inmiş olucam
Günaydınnnnlaaaarrrr

Hala hasta olmam enerjik olmama engel mi

Hayııııırrrrrr
Günaydın kızlar
Şuraya 58,9 la free yarışmaya yeniden başlayan bir Tuğçe ekleyelim North River @mefkurem
Günaydın hanımlar mutlu salılar
Kizlar zahide yestiste bir doktor doğru beslenmeyle ilgili .konusuyor.bakin isterseniz
Günaydın kızlar düğüne az kaldığı için mi bilmem benim işler hiç bitmiyor gelemiyorum doğru düzgün
Gunayfin kizlarrrr
Olmamis kuzum ya hem dengesiz hemde tam besleyici bisi yok
gunaydinn:))karnim gurul gurul ediyo ama canimda bisey istemiyo..kalkip hazirlamayada eriniyorum
Kalk kiz olmaz oyle hadii
Cok gecmis olsun canim
Günaydın herkese
Gunaydin ponim

İşe yarar inşaallah abla. Benm babamda liseye giderken bi gün gelmiş atmış çantayı ben okula gitmiycm diye ki baya fakirlermişte sonra babaannem tamam demiş o zaman inşaat yaptırıyolarmş taş taşımasını söylemiş biraz taşımış sonra çantayı aldığı gibi doğru okula şimdi emekli tabi gülerek anlatıyolar. Bende çok zorluk gördm okumak için çok tırmaladım resmen. Senin oğlan biraz zorluk görsün bakalım özellikle organize varsa fabrikaya verin harçlığı da kesin bence abla
An itibariyle eliptige çıktım lakin elektrikler gitti dış güçlerin oyunu bu(mefkurum ,poni,Merve,naneli kekik gibi) ben spor yapmayim diye memleketin elektriğini kestiler ama ne yaparlarsa yapsınlar yolumdan donmiycem

30 dk eliptigimi yaptım dusumu aldım şeytanın bacağını kırdım Allah'in iziniyle
Kim tutar seni ( kaç gün sürecek bakalım )
Çiğ pırasa güzel olur ya helede tereyağnda yumurta ekmek domates üçlüsüyle bak canm çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…