Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@mefkurem brezilya cevizi almayı bende düşünüyorum.troide iyi geliyormuş .en çok selenyum onda varmış.sende bir değişiklik oldu mu ve nasil temin ettin
Brezilya cevizi tiroide iyi mi geliyomuş ? Ay neyse artık pesettim ilacını kullanıyorum paşa paşa

ben de özledim kuzummm ben de çay yaptım şimdi karşılıklı içelim :))
geçen senenin izinin memlekette kullandık 20 temmuza denk gelmese daha izin var kurban bayramına kadar kalırdı eşim :)adli tatil başlayınca mecburen normal izindekiler dönüyor :)

cANIM BENDE PKO YOK; SON 15 SENEDIR ARA ARA VAR MI DIYE KONTROLLER OLUYOR; YOK VALLA BILLA:)
3 aydir doktorlardayim, gebe kalmak istedim hizlica olsun dedim sogan kürü yaptim o duzenli giden adeti mahfetti, iki ay yaptim birinde 53 digerinde 63 de oldum, yapmadigim aylar da 32 olan duzenim 37-40 arasina kacti. ama kist yok rahim saglikli yumurtlama fln hersey yolunda. insülin direnci de yok, sdece doktorum gliforu bana duzenli kaliteli yumurta icin kullan da kullan diye darlamisti. bi ay deniycem, hem süper istahimi kesti bakarmisiniz, 4 gunde 2,2 kg verdim daha ne olsun, 1 ayin sonunda en azindan 55 kiloya inmis olurum, hamile kalmasam da en azindan bidaha kiloyu dusunmem bu ayi böyle atlatirim diye dusundum, bulanti yapmiyor da karin agrisi ve ishal ve bas agrisi, bugun de gecmezse bas agrim yarin 500 mg a indiricem tekrar fazla geliyo belki, Ama tabii adetim bugun bitti simdi 10 gun kadar vucudum mola veriyo benim, ondan sonraki bi hafta icinde oluyo yumurta gelisimi fln , 40 gunde 1 adettte öyle, o sebeple bu on gun istahim az olacak zaten bu ilac da iyice kontrol altina aldi

18 ini doldurdu sıpa baktığı işleri bir görsen depo sorumlusu 4 bin tl ye yakın maaş diyor, poligon da ön danışma görevlisi v.s. organizeye gitmez garsonluk bakacakmış bu gün ,deli oğlan boyu posu var ve insanların dediğine göre çok yakışıklı tipe bakıp iş verseler hemen bulur da eli beceriksiz sıkıya gelemiyor diye güveniyorum bunu işe alsalarda bir kaç güne postalarlar :) eşim de zorluklarla okumuş hem çalışmış hem okumuş aile desteği olmadan , adamcağız sabaha kadar uyumadı allah bizi bu oğlanla sınıyor diyor

rahatlık batıyııı benim sıpaya ondan bence :)

Bugün canm bişy yapmak iste

Canm adet düzensizliği olan sen miydin pko var mı baktırdın mı hiç
az önce yazdim konuyu uzunca üsttedir görürsün tatlim. 2-3 ay gecsin bi duzenlendi mi sogan kürü sorasi bakcam, sanirim duzenim 37 gune kaydi 32 den, 2 ay sogan kürü sonrasi bakalim. Pko yok garantili, hem alman hem turk doktorla kontrol yapildi hormon testleri yapildi daha gecen ay.

gliforu aç karnına mı yutuyorsun , başta bulantı ishal yapabiliyor bazılarına yemekten hemen sonra yutarsan ishal olmazsın gülüm

Kozlar 300 gram daha gitmiş bu hızla gidersem deneme haftaları bitiminde zaten istediğim kiloya inmiş olucam
maşallah sana
Benim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
gecmıs olsun canım
harıka bende cay demlıyım barıı
Günaydın kızlar düğüne az kaldığı için mi bilmem benim işler hiç bitmiyor gelemiyorum doğru düzgün
kolay gelsın dugun ne zaman son zamanlarda ısler cok olur zaten
afıyet olsun canım
evet cığ yedım yumurtayla domatesle guzel olur ben severım
Gunaydin kizlarr sabahın köründe kalktık kahvalti filan sonra odaları boşalttik. Annemler çocukları alip dışarı cıktı bizde ablamlarla oturuyoruz. parkeciler gelecek birazdan onlari bekliyoruz simdi.
Kolay gelsın canım

gliforu aç karnına mı yutuyorsun , başta bulantı ishal yapabiliyor bazılarına yemekten hemen sonra yutarsan ishal olmazsın gülüm
sabah ac karna tiroid hapini yutuyorum o zorluyor cunku ardindan ac ac oglanla sabah kavgamiz, bisikletle yuvaya birakma derken ise gidene kadar midem ecis bucus oluyor, sonra bitur patron darladi derken 9 da ancak yedim bugun, yiyene kadar peltim ama hic sorma yaa. yedikten hemen sonra aliyorum gliforu iste, o sayede bulantim yok cok sukur bence, ama ishal arada geliyo, bi hafta icinde oturur rayina sanirim, bi hafta sonra da 1500 mg ye cikaricam, sonraki hafta da 2000 e, 4. hafta yine 1000 e dusup, 5. hafta da 500 ile devam edip 6 da tamamen kesmek planim, ben ilacla yasayabilecek bi insan degilim cunku.

Merhaba kızlar karatay kahvaltımı yaptim.kizimi uyuttum.kitapliktan karatay kitaplarında yemek kitabı aldım bir yandan yemek tariflerine bakıyorum bir yandan yazdıklarınıza.ev işleri beni bekliyor.amamn ne yapayım olduğu kadar.kahvemi icip başlarım maratona.brnim kizim gunduz 4 5 kez uyuyor ama 15 dk 20 dk 1 saatt en fazla.bu düzeni degistiremiyorum. Uyutmasam dahada huzursuz oluyor .7.5 aylik.ogleden önce 1 kez öğleden sonra 2 kez uyusa uzun uyusa keske

Valla hic denemedim denk gelince yeyim bakim
Bugün işler bitiyor o zaman
Parkeler yapilacak sonra yerlesmesi kalacak kuzum
Gunaydin ablammm
Hic denememistim canim denicem ama
Sagol tatlım

Canim her cocuk farkli, benim oglum da 14-15 aylik olana kadar gunduz hic uzun uyku yapmadi, hep 3 tane 45 dakikalik uyku uyurdu 7-10 ay arasi, o da aglaya zirlaya üzerimde. Cok yorucu oluyor biliyorum ama ben degistirememistim, sonra yuvada kendi ogrendi, ama artik 2.5 yasinda ve yuvada 1 saat oglen yuyuor, haftasonu evde 2,5 saat uyuyoo öglen ayi:) zorla kaldiriyoruzu :) Hic alisik degilim

Glifor ishal yapar canım, nasıl içersen iç farketmez... Etki mekanizması öyle çünkü o ilacın... Amaç sıklıkla bağırsak boşaltımıni sağlayarak, bağırsaklardan daha fazla besin emilimini engellemesi, engelleyince de şeker düşecek tabi...sendeki başağrısının sebebi de ilacın şekeri düşürmesi kaynaklı...şeker düşmesi yani hipoglisemi başağrısı yapar.

Glifor pankreasın görevini üstlenen bir ilaç, ilaç pankreasın görevini üstlenence pankreas kendini bırakıyor tabi...(en kötüsü de pankreas en hızlı tenbelleşen, ve sonrasında geri eskisi gibi çalışamayan bir organ).... Bu nedenle glifor kullanıp kullanmamayi tekrar bı düşün ve birkaç doktora daha gitmeni tavsiye ederim, özellikle diyabet konusunda daha eğitimli bı doktor bul, herhangi bir dahiliye uzmanına gitme canım.

Sağlık personelleri bu ilacı kolay kolay kullanmaz ve yakınlarına tavsiye etmez.

Ay saka yapiyosun, Benim kadin dogum doktorum ayni zamanda cok yakinimdir fakat ayni anda tüp bebek doktoru, hep bu ilaci önerdi bana, saglikli ve duzenli yumurta gelisimi icin falan. Ay benim bagirsaklarim hic tembellesmez, hic inancim yok gayet guzel calisiyolar mahsallah, 32 senede 2 kere kabiz olmamisimdir. Ya simdi korkuttun ama beni ben hic arttirmadan 3 hafta kullanip birakayim. 3 haftada seker bagimliligimi atmis olurum, bir yani aliskanlik edinmek 3 hafta sürüyor siz de bilirsiniy, sekere tatliya cok dusmustum de, simdi zaten 4 gundur kullaniyorum, 2.5 hafta daha kullansam ölmem. Bu ilaci bi de 100 luk satiyolar millet hayat boyu kullaniyo. Türkiyedeyken de cok aldim da bi kere kullanmadim

ama bilgiler icin cok tesekkur ederim, üsenmemis yazmissin , cok sagol bilgiler icin, dikkate alip birdaha hic kullanmayacagim, cünkü zaten ne diyebet sorunum ne seker sorunum hicbi sorunum yok. Sdce saglikli yumurta ve az bi kilo verimi icin deniyim dediydim. Bi de 3 sene kadar önce delirip bi deniyim diye baslamistim, hamileymisim, bi hafat sora ögrenip birakistim, belki yine böyle bi sürpriz yapar bana ilac. Acaba bu ilac sayesinde mi tutundu diye cok dusunmustum o zamanlar, bi soru isareti kaldirmak kafamdaki amac.

Canım sana direk bırak diyemem, doktor tavsiyesi ile başladıysan başka doktorlarla da görüş... ama kendi isteğinle başladıysan başlama...

2. kızıma hamile iken diyabet çıktı bende ve gebelik sonrası geçmedi, birlikte çalıştığım doktorlardan bir diyabette uzmandı, benim durumumda olanlara bu ilacı başlıyorlardı, bana yazmadı, ben teklif ettim, glifor kullanmam gerekmiyor mu dedim, "bu ilacın riskleri çok fazla, başlamayalım, beslenmene dikkat et" dedi... O dönem çok ilaç taraftarıydım, kafamda soru işareti kaldı, başka bir doktor arkadaşıma danıştım, sakın başlama, pankreasın biter" dedi... başlamadım bende...

Hamile kalamayanlara da veriliyor bu ilaç, gebe kalmanda etkisi olmuş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…